426 Απ: ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 Σαβ Αυγ 25, 2012 11:45 pm
KALOKAIRI 2012
Είναι σε καλό δρόμο!
καλημεραααα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Deb έγραψε:eva34 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια
Βλέπω το ξενυχτήσατε πάλι ε;;;; Καλά κάνατε.
Εμένα κοριτσάκια το πρόγραμμα δε πήγε τόσο καλά όσο το ήθελα.Θέλω να πω πως έξοδο είχαμε μισή και σεξ όχι.
Πονούσα ρε φιλενάδες. Πραγματικά πονούσα και αναγκαστήκαμε να γυρίσουμε πίσω. Πέσαεμ στο κρεβατάκι μας(χωρίς κλιματισμό, μπας και η ζέστη βοηθήσει λιγάκι) αλλά το μόνο που κατάφερα είναι να κάνω στροφές σαν αρνάκι στη σούβλα και κάθε φορά να τσιρίζω.Κατά τις 3 βάλαμε κλιμα, πήρα και άλλο παυσίπονο αλλά και π΄λαι ο ύπνος μου ήταν ένα δράμα.
Σε κάθε κίνηση ξυπνούσα.Αχ, τί να κάνω δε ξέρω.
Να περιμένω και σήμερα ή να πάω σε κανένα νοσοκομείο
Τέλος πάντων. Σας ζάλισα πρωί πρωί. Καλημέρα.Πάω να φτιάξω το πρωινό μου
Καλημέρααααααα!!!!!
Εύα πάρε κρεμούλα και κάνε αυτό με το κασκόλ που σου είπαμε και θα δεις τεράστια διαφορά!!Είναι κρίμα να πας νοσοκομείο και να σε πλακώσουν στα φάρμακα!!!
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ...ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ??Η ΜΠΕΜΠΑ?
ΕΜΕΝΑ Ο ΜΙΚΟΡΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΠΙΣΩ ΔΟΝΤΙΑ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ ΠΟΛΥ!!!ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΗ ΥΠΝΗΛΙΑ!!!ΕΧΕΙ Κ ΑΦΟΡΗΤΗΤ ΖΕΣΤΗ
toniach29 έγραψε:ΑΧ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΙΣΗΘΗΤΗ.ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΛΑΙΝΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ Κ ΗΡΕΜΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ..ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ..ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΘΣ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΕΛΕΙ
αφρουλα έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΙ.ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΜΙΚΡΥΝΕ Η΄ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΗΚΕ Η ΚΥΣΤΗ!ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ?ΚΑΤΕΥΘΑΣΕ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ?
anabela έγραψε:πιγκουλινακι καλημερα εγω εκανα ρολο κιμα γεμιστο με αυγα τυρι φετα και πιπεριες και θα βαλω και μπεικον απο πανω. μιαμ. Οσο για την αλεκα δες απο πανω τι εγραψα στην Αφρουλα
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΤΟΥΖ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΛΕΚΑΣ ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ!ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ!
pigkoulinaki έγραψε:anabela έγραψε:πιγκουλινακι καλημερα εγω εκανα ρολο κιμα γεμιστο με αυγα τυρι φετα και πιπεριες και θα βαλω και μπεικον απο πανω. μιαμ. Οσο για την αλεκα δες απο πανω τι εγραψα στην Αφρουλα
μμμμμμμμμμμμ!!!!!!τελειο...!!!!!!!!!!!!
οποτε δεν σου ηρθε.....χχεχεεχχεχεχε!!!περιμενουμε νεα σου!!!!!
toniach29 έγραψε:αχ νυσταζωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!ηρθαν καθ τα ταλιμπανια μου...
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης