Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
599 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 599 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 41]

eva34

eva34
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
pigkoulinaki έγραψε:καλησπερα κοριτσια!!!!!καλα εισαστε????εγω καλα.μαγειρευω.κανω αρνακι στο φουρνο με αρακα!πρωτη φορα το φτιαχνω....θα σας πω αν ειναι νοστημο να το φτιαξετε!!!σαμανθα περαστικουλια σου!!!!!!ελενη μου σου ηρθε η αλεκαρα???τονια μου καλα??ευα πως εισαι????θα δω τα σχολιακια σας σε λιγο!!!!!!!!
Πονάω.Χτες βράδυ ήταν ένα μαρτύριο αν και πήρα και παυσίπονο. Σήμερα κινούμαι μέσα στο σπίτι και κάνω πράγματα αλλά προσέχω σα τρελλή να μη κάνω κινήσεις.Η οποιαδήποτε κίνηση μπορεί να με κάνει να βογκήξω.
Αλλά είπα σήμερα πως θα κάνω αυτό που είπε το Δεσποινάκι. Κρεμούλα και κασκολάκι.Άντε να δω πως θα τα καταφέρω με τέτοιο καύσωνα scratch

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χρυσα τι κανεις?καλα?εμεις καλα ειμαστε...ολη μερα με τα κλιματιστικα!!!
σε λιγο θα κανουμε μαμ και μετα νανακια!!!

pigkoulinaki

pigkoulinaki
eva34 έγραψε:
pigkoulinaki έγραψε:καλησπερα κοριτσια!!!!!καλα εισαστε????εγω καλα.μαγειρευω.κανω αρνακι στο φουρνο με αρακα!πρωτη φορα το φτιαχνω....θα σας πω αν ειναι νοστημο να το φτιαξετε!!!σαμανθα περαστικουλια σου!!!!!!ελενη μου σου ηρθε η αλεκαρα???τονια μου καλα??ευα πως εισαι????θα δω τα σχολιακια σας σε λιγο!!!!!!!!
Πονάω.Χτες βράδυ ήταν ένα μαρτύριο αν και πήρα και παυσίπονο. Σήμερα κινούμαι μέσα στο σπίτι και κάνω πράγματα αλλά προσέχω σα τρελλή να μη κάνω κινήσεις.Η οποιαδήποτε κίνηση μπορεί να με κάνει να βογκήξω.
Αλλά είπα σήμερα πως θα κάνω αυτό που είπε το Δεσποινάκι. Κρεμούλα και κασκολάκι.Άντε να δω πως θα τα καταφέρω με τέτοιο καύσωνα scratch

ναι,και καλα θα κανεις!!!θα σε ανακουφησει!!!!περαστικουλια σου!!!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΥΑΚΙ ΤΡΕΛΟΚΟΤΣΙΔΟΥ! ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 - Σελίδα 19 417472 ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ 2ΜΕΤΡΟ ΚΟΡΜΙ?ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευα εαν κανεις αυτπ που σου ειπαμε εχθες με την κρεμα κ το κασκολ θα δεις μεγαλη διαφορα..εγω ετσι ειχα κανει κ ειχα παρει κ τα απυσιπονα

eva34

eva34
pigkoulinaki έγραψε:
eva34 έγραψε:

ναι,και καλα θα κανεις!!!θα σε ανακουφησει!!!!περαστικουλια σου!!!!
Ευχαριστώ κοριτσάκι μου. Ευχαριστώ πολύ.
Α! ΑΦρούλα μου συγνώμη που απάντησα εδώ και όχι στο άλλο θέμα αλλά είπα ότι δεν θα ξανασχοληθώ γιατί τα παίρνω και συγχύζομαι και με αγαπαώ πολύ για να χαλάω τη διάθεση και την ψυχολογία μου με μικρές,αληθινές ή ψεύτικες, χαζές κοπελίτσες.Αυτό, και το κλείνω το θέμα γιατί εδώ είμαστε μια υπέροχη παρεούλα και θέλω να γίνει όπως στο άλλο θέμα.
Χίλια συγνώμη και πάλι που το ανάφερα κορίτσια μου.

pigkoulinaki

pigkoulinaki
αφρουλα έγραψε:ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ!ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΟΜΩΣ! ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ! ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 - Σελίδα 19 417472

α,ενταξει!απλα μου κανε εντυπωση...πρωτη φορα εχω βαλει απο περιεργα και λεω μα καλα τι εγινε???? Very Happy

eva34

eva34
αφρουλα έγραψε:ΕΥΑΚΙ ΤΡΕΛΟΚΟΤΣΙΔΟΥ! ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 - Σελίδα 19 417472 ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ 2ΜΕΤΡΟ ΚΟΡΜΙ?ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ!

Έτσι, έτσι......Το δίμετρο, θανατηφόρο(δεν το είπες) κορμί!!!!!
Ευχαριστώ για τα περαστικά σου. Αυτό προσπαθώ(να μη κάνω κινήσεις)αλλά όσο σκέφτομαι πως αύριο θα πάω στη δουλειά....Θέλω αν πάω με όρεξη και κέφι και όχι να πονάω γαμώτο.
Μακάρι μέχρι αύριο να είμαι καλύτερα

eva34

eva34
toniach29 έγραψε:ευα εαν κανεις αυτπ που σου ειπαμε εχθες με την κρεμα κ το κασκολ θα δεις μεγαλη διαφορα..εγω ετσι ειχα κανει κ ειχα παρει κ τα απυσιπονα
Αυτό θα κάνω Τονάκι μου γλυκό. Δεν αντέχεται άλλο.
Μόλις γίνουν τα μπιφτέκια(για να μη βγαλω και καμιά φωτιά στο σπίτι)θα πάω για φαρμακείο.
Όσο νωρίτερα την αρχίσω τόσο καλύτερα. Με το κασκόλ δε ξέρω πως θα την παλέψω όμως...Θα σκάσω ρε Τόνια μου.
Και είναι και το άλλο. Ο πόνος δεν είναι μόνο στό λαιμό αλλά μέχρι την πλάτη. Θα πρέπει αν απλώσω την κρέμα σε όλο το σημείο που πονάω;;;(ερώτηση ηλίθιας δίμετρης ξανθιάς; Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing )

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΥΑ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ (ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ).ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ, ΤΑ ΕΥΚΟΛΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΝΤΑΙ ΚΑΛΗ ΜΟΥ!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eva34 έγραψε:
toniach29 έγραψε:ευα εαν κανεις αυτπ που σου ειπαμε εχθες με την κρεμα κ το κασκολ θα δεις μεγαλη διαφορα..εγω ετσι ειχα κανει κ ειχα παρει κ τα απυσιπονα
Μόλις γίνουν τα μπιφτέκια(για να μη βγαλω και καμιά φωτιά στο σπίτι)θα πάω για φαρμακείο.
Όσο νωρίτερα την αρχίσω τόσο καλύτερα. Με το κασκόλ δε ξέρω πως θα την παλέψω όμως...Θα σκάσω ρε Τόνια μου.
Και είναι και το άλλο. Ο πόνος δεν είναι μόνο στό λαιμό αλλά μέχρι την πλάτη. Θα πρέπει αν απλώσω την κρέμα σε όλο το σημείο που πονάω;;;(ερώτηση ηλίθιας δίμετρης ξανθιάς; Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing )

λοιπον θα απλωσεις την κρεμα σε οποιο σημειο πονας!!!θα βαλεις κασκολ στο λαιμο και θα μπεις στο κρεβατι κ θα κουκουλωθεις..ξερω ειναι δυσκολο αλλα δεν θα περασει αλλιως!!!ακριβως τα ιδια ειχα περασει κ εγω....εαν δεις ομως οτι δεν περναει κ αυριο πηγαινε σε εναν γιατρο...παρε και ενα μυοχαλατωτικο μολις ξαπλωσεις norgesic ειχα παρει εργω

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΕΜΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕ ΕΒΡΙΣΕ!ΤΙ ΣΧΕΔΟΝ? ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ!ANYWAY....

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΠΑΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΤΡΑΠΕΖΙ...ΠΕΙΝΑΜΕΕΕΕΕ!!!!

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΥΑ ΜΟΥ ΚΑΝΤΟ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ..ΡΩΤΑ Κ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΟΧΑΛΡΩΤΙΚΟ

eva34

eva34
toniach29 έγραψε:
eva34 έγραψε:

λοιπον θα απλωσεις την κρεμα σε οποιο σημειο πονας!!!θα βαλεις κασκολ στο λαιμο και θα μπεις στο κρεβατι κ θα κουκουλωθεις..ξερω ειναι δυσκολο αλλα δεν θα περασει αλλιως!!!ακριβως τα ιδια ειχα περασει κ εγω....εαν δεις ομως οτι δεν περναει κ αυριο πηγαινε σε εναν γιατρο...παρε και ενα μυοχαλατωτικο μολις ξαπλωσεις norgesic ειχα παρει εργω

Ευχαριστώ Τόνια μου. Πολύ σ'ευχαριστώ.Άλλη μια ερώτηση μόνο και δε σας ξαναζαλίζω με το θέμα της υγείας μου.
Όταν κουκουλωθώ, τον κλιματισμό να τον έχω ανοικτό να δροσίζεται τουλάχιστον το προσωπο και τα ποδαράκια μου ή θα πρέπει να βγάλω την ιλαρά ολόκληρη;;;

eva34

eva34
αφρουλα έγραψε:ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΕΜΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕ ΕΒΡΙΣΕ!ΤΙ ΣΧΕΔΟΝ? ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ!ANYWAY....
Συγνώμη από λές γι'αυτό που θα πω αλλά γ@...τη την ηλίθια...
Λοιπόν...Τί άλλα νέα;;; Very Happy

pigkoulinaki

pigkoulinaki
toniach29 έγραψε:χρυσα τι κανεις?καλα?εμεις καλα ειμαστε...ολη μερα με τα κλιματιστικα!!!
σε λιγο θα κανουμε μαμ και μετα νανακια!!!

μπραβο τονια μου!!!χαιρομαι!!!!!!
εγω καλα ειμαι!μαγειρευω αρνακι στο φουρνο με αρακα(εβαλα και πατατουλες)αν αξιζει θα σας στειλω την συνταγη να την φτιαξετε!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΥΑΚΙ ΜΗ ΒΑΛΕΙΣ A/C ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΙΔΡΩΣΕΙΣ!ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΞΙΝΕΣ! Laughing ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΑΟΥΝΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ!ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ?

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΑΜ! ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 - Σελίδα 19 417472 ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 - Σελίδα 19 417472 ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 - Σελίδα 19 417472

eva34

eva34
αφρουλα έγραψε:ΕΥΑΚΙ ΜΗ ΒΑΛΕΙΣ A/C ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΙΔΡΩΣΕΙΣ!ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΞΙΝΕΣ! Laughing ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΑΟΥΝΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ!ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ?

ΑΥτό δε το είχα σκεφτεί scratch scratch scratch
Μήπως χάσω και κανένα ακόμη κιλάκι χωρίς ποδηλατάκι ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 - Σελίδα 19 536304 ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 - Σελίδα 19 536304 ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 - Σελίδα 19 536304 .
Βασικά Αφροδιτούλα μου, μακάρι να σταματήσω να πονάω και όλα τα άλλα λίγο μ'ενδιαφέρουν.
ΥΓ. Είπα να κάνω τη διαφορά και για μία και μοναδική φορά σε αποκαλεσα έτσι.
Αλήθεια εσύ πως είσαι;;;Έχω στο νου μου μονο τον δικό μου πόνο και δε σε ρώτησα ρε κοριτσάκι μου γλυκό.Συγνώμη

Έχει επεξεργασθεί από τον/την eva34 στις Κυρ Αυγ 26, 2012 2:13 am, 1 φορά

pigkoulinaki

pigkoulinaki
ρε κοριτσια!η χαρα που ειναι???χαθηκε!!!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!ΑΛΛΑ ΑΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ Γ...A/C ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ 35 ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΞΩ!ΠΟΝΑΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ!ΜΕ DEPON, MESULID ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΣΙΡΟΠΙ ΤΟΥ ΚΟΡΡΕ ΕΙΜΑΙ!ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΣΤΟ RING ΓΙΑ ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 - Σελίδα 19 215994 ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 - Σελίδα 19 215994 ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 - Σελίδα 19 215994 ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ! Laughing

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΧΑΡΑ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ....

eva34

eva34
αφρουλα έγραψε:ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!ΑΛΛΑ ΑΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ Γ...A/C ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ 35 ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΞΩ!ΠΟΝΑΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ!ΜΕ DEPON, MESULID ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΣΙΡΟΠΙ ΤΟΥ ΚΟΡΡΕ ΕΙΜΑΙ!ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΣΤΟ RING ΓΙΑ ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 - Σελίδα 19 215994 ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 - Σελίδα 19 215994 ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 - Σελίδα 19 215994 ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ! Laughing

Ωχ ρε κοριτσάκι!!!Εσύ τα παίρνεις όλα ε;;;;Εύχομαι και σε σένα περαστικά. Να σταματήσεις να πονάς γρήγορα.
ΑΥτό που εύχομαι όμως περισσότερο απ'όλα, είναι αύριο ο γυναικολόγος να σου πει πως η κύστη έχει απορροφηθεί και είσαι έτοιμη για ολυμπιακέ επιδόσεις Wink Wink
Αχ!τον καημένο τον άντρα σου σκέφτομαι.... Laughing Laughing Laughing Laughing

eva34

eva34
αφρουλα έγραψε:ΧΑΡΑ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ....
\χαχαχαχαχαχαχ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
ΚΑλόοοοοοοοοοο...............
Μη με ρωτήσεις για το μάτι...
Σας έβαλα κοτσίδια, σας έβαλα σώμα, ε, δείτε και τό μάτι μου να έχετε πλήρη εικόνα της ¨Εύας.
Άσε που θα το νιώθετε σαν το άγρυπνο μάτι που παρακολουθεί πάντα όσα γράφετε Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Η Άννα πού είναι σήμερα;;;
Λέτε να ξενύχτησε πολύ στο χθεσινό party και να κοιμάται;;;;;
Δε μας έχει συνηθίσει σε ύπνους μέχρι αργά.
Αννααααααααααααααααααα......................

pigkoulinaki

pigkoulinaki
αφρουλα έγραψε:ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!ΑΛΛΑ ΑΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ Γ...A/C ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ 35 ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΞΩ!ΠΟΝΑΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ!ΜΕ DEPON, MESULID ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΣΙΡΟΠΙ ΤΟΥ ΚΟΡΡΕ ΕΙΜΑΙ!ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΣΤΟ RING ΓΙΑ ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 - Σελίδα 19 215994 ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 - Σελίδα 19 215994 ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 - Σελίδα 19 215994 ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ! Laughing

αφρουκο μου,περαστικουλια σου και σε σενα!!!!
αχ...κοριτσια!!!δεν προσεχετε!!!!!
αντε ωραια,αυριο ολα θα ειναι σουπερ!!!!!θα το δεις!!!
και ξεκνα με τρελες διαθεσεις!!!!!!!! ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 - Σελίδα 19 215994 ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 - Σελίδα 19 215994 ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 - Σελίδα 19 215994 ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 - Σελίδα 19 215994 ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 - Σελίδα 19 215994

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις