726 Απ: ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 Κυρ Αυγ 26, 2012 10:30 pm
Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Τόνια και Αφρούλα!Εδώ είμαι κι εγώ, απλά έβαλα τα μπιφτεκάκια μου στο φούρνο γιατί μάλλον μετά θα βγω για καφεδάκι!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αφρουλα έγραψε:ΑΣ ΜΗ ΤΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ! ΚΑΝ' ΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΥΟΥΛΙ.9 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ 9 ΜΗΝΕΣ ΑΠ ΕΞΩ!ΠΟΤΕ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ!
ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?
ΑΦΡΟΥΛΑ ΗΙ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΟΛΗ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ?
Ευούλι έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΥΟΥΛΙ.9 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ 9 ΜΗΝΕΣ ΑΠ ΕΞΩ!ΠΟΤΕ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ!
ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?
ΑΦΡΟΥΛΑ ΗΙ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΟΛΗ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ?
Τώρα αρχίζουν άλλα όμορφα!Θα καταλαβαίνει πολύ περισσότερα και κάθε μέρα θα σ'εκπλήσσει ακόμα περισσότερο!Το θυμάμαι από τον ανιψιό μου!Μπουσουλάει;
αφρουλα έγραψε:ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΤΑ ΧΑΠΑΚΙΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΗΣ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ. ΗΚΥΣΤΗ ΑΠΟΡΡΟΦΑΤΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥ ΜΕ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΟΤΕ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ!Ε ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΩΡΤΩΝΩ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΟΥ ΜΕ ΧΑΠΙΑ?ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΗΜΙΚΡΑΝΙΕΣ!Ο ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΡΥΘΜΙΣΤΕΙ!ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ?
Deb έγραψε:Καλημέραααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!
αφρουλα έγραψε:ΕΥΟΥΛΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ!ΚΑΙ ΔΥΣΠΙΣΤΗ!ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ! ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!ΘΕΛΩ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΩ ΕΓΩ ΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ!ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ!ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης