751 Απ: ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 Κυρ Αυγ 26, 2012 11:27 pm
αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΦΑΚΕΣ, ΤΟΝΙΑ!ΤΟΣΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΜΕ ΦΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΣ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αφρουλα έγραψε:ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΦΑΚΕΣ, ΤΟΝΙΑ!ΤΟΣΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΜΕ ΦΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΣ?
αφρουλα έγραψε:ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΡΘΕΝΑΚΙ?
αφρουλα έγραψε:ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙΣ!
toniach29 έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙΣ!
ΧΑΧΑ ΕΤΣΙ!!!ΓΙΑ ΒΑΛΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΝ Κ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΣ ΟΙ ΦΑΚΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ??
Deb έγραψε:toniach29 έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙΣ!
ΧΑΧΑ ΕΤΣΙ!!!ΓΙΑ ΒΑΛΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΝ Κ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΣ ΟΙ ΦΑΚΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ??
χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!Τσέρνομπιλ θα έγινε το σπίτι ε;
toniach29 έγραψε:ΕΥΟΥΛΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΤΕ Κ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ/ΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!!
αφρουλα έγραψε:Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟΥΤΣΙΚΑ ΕΥΟΥΛΙ ΜΟΥ!ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ!
xrysaki! έγραψε:Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!τι κανετε? σας ειπα καλη εβδομαδα δεν σας ειπα?!αντε καλη εβδομαδα κ μαλιστα η τλευταια εβδομαδα του αυγουστου..επιτελους!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης