Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
653 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 653 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 41]

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΦΑΚΕΣ, ΤΟΝΙΑ!ΤΟΣΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΜΕ ΦΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΣ? Laughing

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΩΘΗΚΑ ΤΩΡΑ ΕΥΟΥΛΙ!ΞΕΡΕΙΣ ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ?ΑΥΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΚΑΛΟ ΜΑΤΙ ΕΞ' ΑΡΧΗΣ,ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗΝ ΞΕΠΕΤΑ!ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕ Η ΠΑΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!10' ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ 90 ΕΥΡΩ ΕΠΙΣΚΕΨΗ+ ΠΑΠ.ΕΛΕΟΣ!

Deb

Deb
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα κούκλες!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Εγώ σήμερα ΠΑΛΙ δεν θα μαγειρέψω!Έφτιαξε η πεθερά μου γεμιστά και θα πάει ο άντρας μου να πάρει να φάμε!!Τώρα που δεν κάνει να κάνω δουλειές παίρνω φαγητά από αλλού,έρχεται η μαμά μου που και που για καμία δουλειά αλλά δεν μπορώ ρε κορίτσια!!Μου την δίνει που αναγκαστικά βασίζομαι σε άλλους!Ήμουν ανεξάρτητη και τώρα τους έχω ανάγκη!!!Πφφφ....Άντε να γεννήσω να μπω ξανά στο πρόγραμμα μου,αφού εντάξω και την μικρή φυσικά,γιατί έχω βγει εντελώς εκτός τροχιάς και σαν Παρθενάκι που είμαι θέλω όλα να είναι τακτοποιημένα!!!Θέλω τα πράγματά μου να είναι σε σειρά,αλφαβητικά στα κουτάκια τους ρε αδερφέ μου!!!!!!Ομποοοο... Razz Razz Razz Razz

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΡΘΕΝΑΚΙ? ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 - Σελίδα 31 911307 ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 - Σελίδα 31 911307 ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 - Σελίδα 31 911307

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΦΑΚΕΣ, ΤΟΝΙΑ!ΤΟΣΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΜΕ ΦΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΣ? Laughing

ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΦΑΚΕΣ?ΕΧΘΕΣ ΤΙΣ ΕΦΑΓΑΝ ΟΛΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ!!!
ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ ΜΕ ΡΥΖΙ ΜΠΑΣΜΑΤΙ Κ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ!!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙΣ! Laughing

Deb

Deb
αφρουλα έγραψε:ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΡΘΕΝΑΚΙ? ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 - Σελίδα 31 911307 ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 - Σελίδα 31 911307 ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 - Σελίδα 31 911307

Ως το κόκκαλο!!Είμαι το παράδειγμα του ζωδείου!!!χαχαχα Παρθένος με ωροσκόπο Σκορπιό!!! ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 - Σελίδα 31 654316

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙΣ! Laughing

ΧΑΧΑ ΕΤΣΙ!!!ΓΙΑ ΒΑΛΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΝ Κ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΣ ΟΙ ΦΑΚΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ?? Shocked Shocked Shocked Shocked

Deb

Deb
toniach29 έγραψε:
αφρουλα έγραψε:ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙΣ! Laughing

ΧΑΧΑ ΕΤΣΙ!!!ΓΙΑ ΒΑΛΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΝ Κ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΣ ΟΙ ΦΑΚΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ?? Shocked Shocked Shocked Shocked

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!Τσέρνομπιλ θα έγινε το σπίτι ε;

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αφρούλα θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις κι αυτόν που σου έχουν προτείνει.Είναι αρνητικό αλλά και θετικό ότι έχει πολύ κοσμο!Και μπορεί να μην είναι της ξεπέτας!Οπως και να'χει, εύχομαι σήμερα να έχεις ξεμπερδέψει από την κύστη και από τους γυναικολόγους!(Για λίγο καιρό! Wink )
Παρθενάκι Δέσποινα, κάνε λίγο υπομονή ακόμα!Δεν λες καλά που έχεις βοήθεια;!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΧΑΧΑΧΑ!!!ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ 3 ΑΝΤΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
!!!

,ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!!!ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ Κ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΡΟΝΗΠΙΟ..ΨΩΝΙΣΑΜΕ Κ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΜΑΣ!!!ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛΦΑΒΗΤΑ!!!ΜΩΡΕ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΘΑΛΑΜΟΣ ΤΟΞΙΚΩΝ ΑΕΡΙΩΝ!Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΣΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ?ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΩΡΕΣ?ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ?! Laughing

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Deb έγραψε:
toniach29 έγραψε:

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!Τσέρνομπιλ θα έγινε το σπίτι ε;

Laughing Laughing Laughing

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΣΕ ΒΡΕ ΔΕΣΠΟΙΝΑ!ΜΕ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΘΕΝΑΚΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!ΤΕΛΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!ΡΙΞΤΕ ΤΟ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ! cheers cheers cheers

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΝΕΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΑ!ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΦΡΟΥΛΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ !!!ΧΑΧΑ!!
ΠΟΙΕΣ ΚΑΤΣΙΚΕΣ?ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΛΗΣΤΕΙΕΣ Κ ΚΛΟΠΕΣ!!!ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΓΥΦΤΟΥΣ....ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ!!!

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ουπς!Σ'έπιασα αδιάβαστη!Είμαστε τρελούτσικα τα παρθενάκια!Το ένα όμως δεν αναιρεί το άλλο! Razz

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΥΟΥΛΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΤΕ Κ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ/ΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!!

Deb

Deb
Ευούλι δεν λέω εντάξει,καλό είναι να έχεις βοήθεια!Αλλά μου φαίνεται πως μόλις γεννήσω θα βολέψω όλο το σπίτι από την αρχή!!!

Τόνια τέλειααααααααααααα!!!!!Τρελαίνομαι για νηπιάκια που μαθαίνουν να γράφουν!!!!Πως πιάνουν το μολύβι....αχ αχ αχ!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Αφρούλα εγώ σαν παρθένος απλά θέλω όλα να είναι σε τάξη και να λάμπουν από καθαριότητα!!!όσο για την τρέλα εδώ θα πρέπει να σημειώσω ότι είμαι η εξαίρεση του ζωδείου,μιας και δεν αγχώνομαι αλλά το ρίχνω στην τρέλα και ζω ΧΑ ΛΑ ΡΑ!!! Very Happy Very Happy Very Happy

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟΥΤΣΙΚΑ ΕΥΟΥΛΙ ΜΟΥ!ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ!

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΕΥΟΥΛΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΤΕ Κ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ/ΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!!

Ευχαριστώ Τόνια μου!Κι εσύ με το καλό να υποδεχθείς και το νέο μέλος που μεγαλώνει στην κοιλίτσα σου! Very Happy

xrysaki!

xrysaki!
Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!τι κανετε? ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 - Σελίδα 31 654316 σας ειπα καλη εβδομαδα δεν σας ειπα?!αντε καλη εβδομαδα κ μαλιστα η τλευταια εβδομαδα του αυγουστου..επιτελους!

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟΥΤΣΙΚΑ ΕΥΟΥΛΙ ΜΟΥ!ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ!

Δεν ξέρω από ωροσκόπια για να σου πω...Αλλά για την τρέλα, αυτό μπορώ να το εγγυηθώ! ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 - Σελίδα 31 875502 ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 - Σελίδα 31 875502 ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 - Σελίδα 31 875502

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΝΑΙ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΞΕΡΩ:ΚΑΛΗ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ!ΣΩΣΤΑ?

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrysaki! έγραψε:Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!τι κανετε? ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 - Σελίδα 31 654316 σας ειπα καλη εβδομαδα δεν σας ειπα?!αντε καλη εβδομαδα κ μαλιστα η τλευταια εβδομαδα του αυγουστου..επιτελους!

Καλημέρα Χρύσα!Καλή εβδομάδα!Εύχομαι μαζί με τον Αύγουστο να μας αποχαιρετήσουν και οι υψηλές θερμοκρασίες!Ουφ!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις