276 Απ: ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!! Δευ Αυγ 27, 2012 3:26 pm
maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αφρουλα έγραψε:ΒΡΕ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ!ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ!ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ!
maryz-iraklio kritis έγραψε:pigkoulinaki έγραψε:αργαμιση θα φυγει!!!!θα παρει το κτελ των 12!βραδυ!!!!!!!και θα τον παει ο χρηστος!μεχρι να ρθει.........καλα κρασια!!!!!!!!!
Ποιός θα φύγει? Και ποιος είναι ο Χρήστος?
maryz-iraklio kritis έγραψε:
pigkoulinaki έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:pigkoulinaki έγραψε:αργαμιση θα φυγει!!!!θα παρει το κτελ των 12!βραδυ!!!!!!!και θα τον παει ο χρηστος!μεχρι να ρθει.........καλα κρασια!!!!!!!!!
Ποιός θα φύγει? Και ποιος είναι ο Χρήστος?
μαιρη μου ο χρηστος ειναι ο αντρας μου.και το κοπελι που φιλοξενουμε ειναι απο βολο!ηρθε σημερα με το κτελ.και θα φυγει τεταρτη βραδυ με το τελευταιο!12 το βραδυ!
pigkoulinaki έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:
καλα μαιρη εβαλες και το αγαπημενο μου!!!!!!!!!!!!!!!αχχαχαχαχααα
αφρουλα έγραψε:ΕΙΔΕΣ?ΟΤΑΝ ΕΙΧΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΗΤΑΝ ΡΕΥΣΤΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΙΟ ΔΙΑΦΑΝΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ.ΔΕΣ ΤΟ ΧΑΛΑΡΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ!
αφρουλα έγραψε:ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΑΝ ΘΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΘΕΜΑ ΒΡΕ ΝΤΑΛΙΑ?
maryz-iraklio kritis έγραψε:pigkoulinaki έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:
καλα μαιρη εβαλες και το αγαπημενο μου!!!!!!!!!!!!!!!αχχαχαχαχααα
σοβαρά?? προσπαθώ να βάλω τα μπαρίστικα Κρητικά!
αφρουλα έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΣΑΣ ΛΕΩ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑΝΙ ΓΙΑΤΙ 6:40 ΞΥΠΝΑΩ! ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ! ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΤΟ΄ΠΙΑΣΕΣ!
αφρουλα έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΣΑΣ ΛΕΩ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑΝΙ ΓΙΑΤΙ 6:40 ΞΥΠΝΑΩ! ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ! ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΤΟ΄ΠΙΑΣΕΣ!
maryz-iraklio kritis έγραψε:έλιωσα με το σχόλιο της Αφρούλας περί ανηλίκου χιχιχιχι!!!
Εκατάλαβα Χρύσα!!! Βρες μια λύση στην ανάγκη πάτε στο αμάξι!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης