626 Απ: ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!! Τρι Αυγ 28, 2012 8:52 am
odysseia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Pav bolta! filia kai vasiliki oti kalytero soy euxomai!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
φιλια τα λεμεodysseia έγραψε:Pav bolta! filia kai vasiliki oti kalytero soy euxomai!
ευχαριστω αντε με το καλο να ερθει κ σε σενα,ναι απο πατρα ειμαιpigkoulinaki έγραψε:καλησπερα κοριτσιαααα!!!!!!ειναι καμια εδω??τελικα δεν θα παω στον αγωνα...βαρεθηκα να παω.δεν θα ερχοτανε και η φιλι μου τελικα και καθησα σπιτι..
αστερακιιιιιι!!!!!!!καλως ορισες στην παρεουλα μας!!!!!
συγχαρητηριααααααααααα!!!!!!!!!!
σου ευχομαι να εχεις μια τελειομηνη και ηρεμη εγκυμοσυνη!!!!!!!απο Πατρα εισαι??εγω αθηνα!!!
το ονομα μου ειναι χρυσα,και ειμαι στις προσπαθειες για νινακι!!!!!
ναι απο τεστ εγκυμοσυνης θα κανω κ την χοριακη να σιγουρευτωpigkoulinaki έγραψε:σευχαριστω κοπελα μου!!!!μακαρι!!!!σημερα το εμαθες?????
asteraki1989 έγραψε:ναι απο τεστ εγκυμοσυνης θα κανω κ την χοριακη να σιγουρευτωpigkoulinaki έγραψε:σευχαριστω κοπελα μου!!!!μακαρι!!!!σημερα το εμαθες?????
προσπαθειτε καιρο?αχ αυτη η καταρεμενη ουτε εγω την χωνευω...ποσο χρονων εισαι?pigkoulinaki έγραψε:asteraki1989 έγραψε:ναι απο τεστ εγκυμοσυνης θα κανω κ την χοριακη να σιγουρευτωpigkoulinaki έγραψε:σευχαριστω κοπελα μου!!!!μακαρι!!!!σημερα το εμαθες?????
μια χαρουλα!!!ναι,να πας να κανεις μια χοριαουλα και να κλεισεις ραντεβου και με το γιατρο σου!!!
εγω περιμενω να αδιαθετησω στις 5/9(δεν θελω να αδιαθετησω!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
asteraki1989 έγραψε:προσπαθειτε καιρο?αχ αυτη η καταρεμενη ουτε εγω την χωνευω...ποσο χρονων εισαι?pigkoulinaki έγραψε:asteraki1989 έγραψε:ναι απο τεστ εγκυμοσυνης θα κανω κ την χοριακη να σιγουρευτωpigkoulinaki έγραψε:σευχαριστω κοπελα μου!!!!μακαρι!!!!σημερα το εμαθες?????
μια χαρουλα!!!ναι,να πας να κανεις μια χοριαουλα και να κλεισεις ραντεβου και με το γιατρο σου!!!
εγω περιμενω να αδιαθετησω στις 5/9(δεν θελω να αδιαθετησω!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
maryz-iraklio kritis έγραψε:Tικ Τοκ!! Είναι καμιά εδώ?? Γυρίσαμε από τα ψώνια ξεπατώθηκα! Καλό μου έκανε!!
Αστεράκι συγχαρητήρια ! Να κάνεις μια χοριακή να σιγουρευτείς και να αρχίσεις filicine!!
Eύχομαι κ στα υπόλοιπα κορίτσια καλές ανακοινώσεις!
IoliAtore έγραψε:Κορίτσια καλησπέρα κι από μένα! Τι διαβάζω, ευχάριστα νέα!!
Συγχαρητήρια!!!!
pigkoulinaki έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:Tικ Τοκ!! Είναι καμιά εδώ?? Γυρίσαμε από τα ψώνια ξεπατώθηκα! Καλό μου έκανε!!
Αστεράκι συγχαρητήρια ! Να κάνεις μια χοριακή να σιγουρευτείς και να αρχίσεις filicine!!
ελα μαρακι μου!!!!!!τα ξετιναξατε τα μαγαζια???αχαχαχααα!!!!καλα κανατε!
IoliAtore έγραψε:Κορίτσια καλησπέρα κι από μένα! Τι διαβάζω, ευχάριστα νέα!!
Συγχαρητήρια!!!!
goldangel1990 έγραψε:παρούσα δεσποινάκι μου...πως νιώθεις που πλησιάζει η ωρα να πάρεις την μπουμπου σου στα χέρια σου?
maryz-iraklio kritis έγραψε:pigkoulinaki έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:Tικ Τοκ!! Είναι καμιά εδώ?? Γυρίσαμε από τα ψώνια ξεπατώθηκα! Καλό μου έκανε!!
ελα μαρακι μου!!!!!!τα ξετιναξατε τα μαγαζια???αχαχαχααα!!!!καλα κανατε!
όχι ακριβώς καάναμε όμως πολύ δρόμο!! Πήραμε τα πρώτα μας all star κ η κυρία στο μαγαζί πήγαινε καμαρωτή καμαρωτή σκέτο μοντελάκι!! Εσύ σπίτι? Δε πήγες στον αγώνα?
maryz-iraklio kritis έγραψε:Χρύσα πιο βράδυ έχει παρτάκι αν δεν κάνεις κάτι!! χιχιχι
Καλησπέρα Εβελυν κ Δέσποινα!
Ήρθε ο αγάς κ είναι ευκαιρία τώρα να μπω να κάνω ένα μπανάκι γιατί προσέχει τη μικρή!
Θα είμαι ον αλλά στη διάθεση σας σε λιγάκι!
maryz-iraklio kritis έγραψε:δε'ιτε πριν φύγω!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης