Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
511 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 511 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

IoliAtore

IoliAtore
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
pigkoulinaki έγραψε:
maryz-iraklio kritis έγραψε:δε'ιτε πριν φύγω!

ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!! - Σελίδα 27 196690_335518239873924_1396659616_n

αχχαχαχααχ!!!καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!
και συμφωνω!!!!!!!!!!!!!!!

Laughing Laughing

pigkoulinaki

pigkoulinaki
ιολη μου να σου πω.οταν εκανα την αποξεση,ειχα ρωτησει 3 γιατρους συγκεκριμενα αν χρειαζεται να κανω περετερο εξετασεις.θρομβοφιλια κτλ.
και οι 3 ηταν καθετοι!μου ειπαν οχι!το λαμβανουμε ωσ τυχαιο γεγονος.και η ιστολογικη δεν εδειξε τιποτα,αν ηταν κατι παθολογικο...εσυ εκανες απο την πρωτη στιγμη αυτες τις εξετασεις?

IoliAtore

IoliAtore
Την 1η φορά δεν έκανα τπτ διότι ήταν περίπλοκη η περίπτωση: ήταν δίδυμη κύηση άρα είχε ούτως ή άλλως περισσότερους κινδύνους, και επίσης έμεινα έγκυος ενώ έπαιρνα το χάπι και πήρα κ χάπι της επομένης, που δημιουργούν παρενέργειες. Ούτως ή άλλως θα έπρεπε να διακόψουμε την κύηση λοιπον. Όταν πήγαμε να τη διακόψουμε, διαπιστώσαμε ότι το 1 είχε παλινδρομήσει. Δλδ ήταν κατά το ήμισυ παλίνδρομη.
Μετά από αυτό δεν έκανα απολύτως τπτ από εξετάσεις..

Τη 2η φορά που είχα την παλίνδρομη, εκεί έκανα τα πάντα από εξετάσεις, και λόγω του ότι ήταν 2η φορά, αλλά και λόγω του ότι ως κόρη συναδέλφου (ο πατέρας μου δούλευε στο ίδιο νοσοκομείο με τη γυναικολόγο μου) ας πούμε ότι "μου έκανε τη χάρη" να το ψάξουμε εντελώς, δλδ εξαντλήσαμε τα πάντα και κάναμε όλες τις εξετάσεις. Μου εξήγησε όμως ότι κανονικά δεν τις συστήνουν όλες και ότι πολλές από αυτές π.χ. καρυότυπο τις κάνουμε ως εκ περισσού. Κανονικά, λέει, τις γράφουν μετά από την 3η φορά.

Αυτή τη φορά μου έμεινε μόνο σαλπιγγογραφία να κάνω. Έχει κάνει και ο σύζυγος γενετικές κλπ

pigkoulinaki

pigkoulinaki
IoliAtore έγραψε:Την 1η φορά δεν έκανα τπτ διότι ήταν περίπλοκη η περίπτωση: ήταν δίδυμη κύηση άρα είχε ούτως ή άλλως περισσότερους κινδύνους, και επίσης έμεινα έγκυος ενώ έπαιρνα το χάπι και πήρα κ χάπι της επομένης, που δημιουργούν παρενέργειες. Ούτως ή άλλως θα έπρεπε να διακόψουμε την κύηση λοιπον. Όταν πήγαμε να τη διακόψουμε, διαπιστώσαμε ότι το 1 είχε παλινδρομήσει. Δλδ ήταν κατά το ήμισυ παλίνδρομη.
Μετά από αυτό δεν έκανα απολύτως τπτ από εξετάσεις..

Τη 2η φορά που είχα την παλίνδρομη, εκεί έκανα τα πάντα από εξετάσεις, και λόγω του ότι ήταν 2η φορά, αλλά και λόγω του ότι ως κόρη συναδέλφου (ο πατέρας μου δούλευε στο ίδιο νοσοκομείο με τη γυναικολόγο μου) ας πούμε ότι "μου έκανε τη χάρη" να το ψάξουμε εντελώς, δλδ εξαντλήσαμε τα πάντα και κάναμε όλες τις εξετάσεις. Μου εξήγησε όμως ότι κανονικά δεν τις συστήνουν όλες και ότι πολλές από αυτές π.χ. καρυότυπο τις κάνουμε ως εκ περισσού. Κανονικά, λέει, τις γράφουν μετά από την 3η φορά.

Αυτή τη φορά μου έμεινε μόνο σαλπιγγογραφία να κάνω. Έχει κάνει και ο σύζυγος γενετικές κλπ

ναι ιολη μου!να κανεις και τη σαλπιγγογραφια να εισαι οκ!!!ολα καλα θα πανε!!!!θα το δεις!!!!
εχω διαβασει και σε ενα σαιτ,οτι μετα απο αποξεση..υπαρχει περιπτωση και για συμφυσεις στη μητρα!το ρωτησα στο γιατρο μου,και μου λεει οτι εαν δεν εχεις μεινει εγκυος μετα απο ενα 6μηνο(συστηματικου σεχ! Embarassed Embarassed Embarassed )να κανουμε πωσ μου το πε να δεις.....υστεροσκοπση...αν θυμαμαι καλα...δεν ρωτησα λεπτομεριες!!!!!να σου πω την αληθεια με αγχωσε λιγακι....!αυτοσ ειναι ο 2ος μηνας προσπαθειας.(ιουνιος-αυγουστος).τον ιουλιο γιοκ!!!!ελειπε σε επαγγελματικο ταξιδι.

odysseia

odysseia
KALHSPERA! Very Happy

pigkoulinaki

pigkoulinaki
odysseia έγραψε:KALHSPERA! Very Happy

γεια σου οδυσσεια μου!!!!καλα εισαι???ο θανασακης καλα??

IoliAtore

IoliAtore
Καλησπέρα! Smile

Ναι πιγκουλινάκι θα την κάνω γι' αυτόν τον σκοπό ακριβώς. Εξ άλλου έχω και ενδομητρίωση και αυτές οι χαζές οι συμφύσεις συμβαίνουν λίγο πιο εύκολα λόγω της ενδομητρίωσης.

Αν και έχω το θετικό ότι ήμουν 4 μήνες χωρίς περίοδο λόγω της εγκυμοσύνης οπότε αυτο κάνει καλό στην ενδομητρίωση... ωστόσο για ναμαστε σίγουροι μου έγραψε και την σαλπιγγογραφία.

Να μην αγχώνεσαι όμως, δεν είναι και κάτι συχνό!!

Φαντάσου ότι ως τώρα, ακόμη και με την ενδομητρίωση και τις τυχόν συμφύσεις ή μη, έμεινα έγκυος σχετικά εύκολα οποτε δεν είναι και προς θάνατον! (στο μετά έχω το πρόβλημα)

Ξεαγχώσου και .. πολύ  ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!! - Σελίδα 27 215994  ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!! - Σελίδα 27 215994

odysseia

odysseia
pigkoulinaki έγραψε:

μολις κοιμηθηκε Very Happy Εσυ τελικα δεν πηγες στον αγωνα, ε?

pigkoulinaki

pigkoulinaki
odysseia έγραψε:
pigkoulinaki έγραψε:

οχι οδθσσεια μου εν πηγα!!!δεν θα ερχοταν και η φιλη μου..οποτε λεω...αστο!δεν θα ειχε χαβαλε!!αααα,στην τσαντα μου ειχα βαλει και τη λυμα...αν ηταν βαρετα να λυμαρα τα νυχια μου! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

odysseia

odysseia
Τι κανουν τα υπολοιπα κοριτσια?
εμεις εδω σκαμε απ΄τη ζεστη! εσεις?

pigkoulinaki

pigkoulinaki
IoliAtore έγραψε:Καλησπέρα! Smile

Ναι πιγκουλινάκι θα την κάνω γι' αυτόν τον σκοπό ακριβώς. Εξ άλλου έχω και ενδομητρίωση και αυτές οι χαζές οι συμφύσεις συμβαίνουν λίγο πιο εύκολα λόγω της ενδομητρίωσης.

Αν και έχω το θετικό ότι ήμουν 4 μήνες χωρίς περίοδο λόγω της εγκυμοσύνης οπότε αυτο κάνει καλό στην ενδομητρίωση... ωστόσο για ναμαστε σίγουροι μου έγραψε και την σαλπιγγογραφία.

Να μην αγχώνεσαι όμως, δεν είναι και κάτι συχνό!!

Φαντάσου ότι ως τώρα, ακόμη και με την ενδομητρίωση και τις τυχόν συμφύσεις ή μη, έμεινα έγκυος σχετικά εύκολα οποτε δεν είναι και προς θάνατον! (στο μετά έχω το πρόβλημα)

Ξεαγχώσου και .. πολύ  ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!! - Σελίδα 27 215994  ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!! - Σελίδα 27 215994

οκ ιολη μου!!!!ενταξει τοτε!ξεανγωθηκα τωρα!!!ουφφφφ...!!!ολα καλα θα σου πανε!να εισαι σιγουρη!!!!ολες θα κρατησουμε καποια στιγμη τα μωρακια μασ στην αγκαλια μας!!!!

odysseia

odysseia
pigkoulinaki έγραψε:
odysseia έγραψε:
pigkoulinaki έγραψε:

οχι οδθσσεια μου εν πηγα!!!δεν θα ερχοταν και η φιλη μου..οποτε λεω...αστο!δεν θα ειχε χαβαλε!!αααα,στην τσαντα μου ειχα βαλει και τη λυμα...αν ηταν βαρετα να λυμαρα τα νυχια μου! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
σωστη!!!

odysseia

odysseia
Να ξαναθεσω το θεμα τωρα που ειμαστε πολλες, εχετε χυτρα ταχυτητας?

IoliAtore

IoliAtore
Θεσσαλονίκη έχει δροσούλα, σχετικά! Καλαμαριά τουλάχιστον.. Χθες φυσούσε απίστευτα, μας έκοψε τα καλώδια της ΔΕΗ και είχαμε και διακοπή!! Πολύ τζέρτζελο, ήρθε αστυνομία, απέκλεισε την περιοχή, τα καλώδια έβγαζαν φωτιές κλπ κλπ. Έτσι, για να μην βαριόμαστε

Εγώ δεν έχω χύτρα, εξ άλλου δεν πολυμαγειρεύω. Πρέπει να είναι χρήσιμο πράγμα όμως. Ήταν να πάρω ή χύτρα ή το ρομποτάκι και πήρα το δεύτερο διότι ξεπαγώνει κι όλας. Γιατί; Σκέφτεσαι ν πάρεις;

pigkoulinaki

pigkoulinaki
ουτε κκαι εγω εχω χυτρα.....!καποια αλλη????????

odysseia

odysseia
IoliAtore έγραψε:Θεσσαλονίκη έχει δροσούλα, σχετικά! Καλαμαριά τουλάχιστον.. Χθες φυσούσε απίστευτα, μας έκοψε τα καλώδια της ΔΕΗ και είχαμε και διακοπή!! Πολύ τζέρτζελο, ήρθε αστυνομία, απέκλεισε την περιοχή, τα καλώδια έβγαζαν φωτιές κλπ κλπ. Έτσι, για να μην βαριόμαστε

Εγώ δεν έχω χύτρα, εξ άλλου δεν πολυμαγειρεύω. Πρέπει να είναι χρήσιμο πράγμα όμως. Ήταν να πάρω ή χύτρα ή το ρομποτάκι και πήρα το δεύτερο διότι ξεπαγώνει κι όλας. Γιατί; Σκέφτεσαι ν πάρεις;
Ωραια η θεσ/νικη!εκει σπουδασα!
Ναι και το ψαχνω λιγο καποια απ΄τους δικους δεν εχει και ετσι δε ξερω πολλα...

pigkoulinaki

pigkoulinaki
κοριτσια φτασαμε στη σελιδα; 34!!!!!!!!!!!

odysseia

odysseia
pigkoulinaki έγραψε:κοριτσια φτασαμε στη σελιδα; 34!!!!!!!!!!!
Θα τελειωσει γρηγοροτερα απ΄το 60!

pigkoulinaki

pigkoulinaki
χαχαχαχαχαχαχα!!!αυτο βλεπω και εγω!!!!οδυσσεια τσιμπολογω συνεχεια!μια στο γλυκο μια στο αλμυρο!ποναει και η κοιλια μου αρκετα...τη βλεπω να καταφτανει απο μερα σε μερα !!!!!!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

IoliAtore

IoliAtore
Ούτε εγώ ξέρω πολλά κ δεν μπορώ να σε βοηθήσω... Rolling Eyes μια φίλη μου έχει και μου λέει ότι είναι καταπληκτική κ δεν μπορεί χωρίς τη χύτρα κλπ. Ωστόσο δεν ξέρω ούτε πώς δουλεύει ούτε πόσο βοηθάει.. Είναι και ακριβούτσικες..

Εγώ να σου πω βολεύτηκα με 2 πράγματα: με το ρομποτάκι για τα ψητά (κοτόπουλο, κρέας κλπ) και με το διχτάκι του ατμού για ψάρια και λαχανικά. Είναι ένα απλό διχτάκι, εγώ έχω μεταλλικό αλλά έχει και από σιλικόνη, το βάζεις μέσα σε οποιαδήποτε κατσαρόλα έχεις, με 2 δάχτυλα νερό στον πάτο, κλείνεις το καπάκι και αμέσως έχεις ατμομάγειρα. Τα λαχανικά γίνονται όλα σε χρόνο ντε-τε (τύπου λαχανάκια βρυξελλών, μπρόκολα, κουνουπίδια, καρότα κλπ), οι πατάτες αν τις κόψεις σε μεσαία κομμάτια βράζουν ΑΜΕΣΩΣ και το ψάρι γίνεται πολύ ωραίο.

Προφανώς και δεν κάνει κανονικό μαγείρεμα αλλά αν ψάχνεις για κάτι γρήγορο, για βραστές σαλάτες-πατάτες κλπ βοηθάει και αυτό και κοστίζει καμια 8-10 ευρώ νομίζω, τπτ δλδ.

Για τη χύτρα δεν ξέρω να σου πω..

Κορίτσια χαιρετάω... Είμαι ξύπνια από τις 5 και προσκυνάω! Έχω να κάνω μια μικρή δουλίτσα μετάφραση και δεν βλέπω μπροστά μου!!! Λέω να την πέσω ώστε να ξυπνήσω πάλι στις 5 για να δουλέψω, οπότε για απόψε.. καληνύχτα!!!  ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!! - Σελίδα 27 531909  ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!! - Σελίδα 27 531909

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ήρθα κ εγώ!!! Έκανα τα beaute μου έκανα κ ένα καθάρισμα βραδιάτικο στη κουζίνα! Θα κάτσω λίγο κ μετά θα διαβάσω γιατί τα έχω φορτώσει!

αα έφαγα κ γιαούρτι με φρυγανιές ολόσκετο!

Ιόλη μου τα all starakia μας είναι λιλά! Εγώ να δεις πως τρελαίνομαι σαν ροκ ψυχή που είμαι!

Οδύσσεια έγω έχω χύτρα αλλά δε την έχω χρησιμοποιήσει μου την έκανε δώρο μαζί μ ένα σετ κατσαρόλες ο κουμπάρος μας(αυτός που μας πάντρεψε)

Πιγκουλινάκι τι τρως πάλι? Εγώ λιμπίζομαι ένα cheesecake αλλά λέω να το φάω στο τέλος της άλλης εβδομάδας ως επιβράβευση!

odysseia

odysseia
IoliAtore έγραψε:Ούτε εγώ ξέρω πολλά κ δεν μπορώ να σε βοηθήσω... Rolling Eyes μια φίλη μου έχει και μου λέει ότι είναι καταπληκτική κ δεν μπορεί χωρίς τη χύτρα κλπ. Ωστόσο δεν ξέρω ούτε πώς δουλεύει ούτε πόσο βοηθάει.. Είναι και ακριβούτσικες..

Εγώ να σου πω βολεύτηκα με 2 πράγματα: με το ρομποτάκι για τα ψητά (κοτόπουλο, κρέας κλπ) και με το διχτάκι του ατμού για ψάρια και λαχανικά. Είναι ένα απλό διχτάκι, εγώ έχω μεταλλικό αλλά έχει και από σιλικόνη, το βάζεις μέσα σε οποιαδήποτε κατσαρόλα έχεις, με 2 δάχτυλα νερό στον πάτο, κλείνεις το καπάκι και αμέσως έχεις ατμομάγειρα. Τα λαχανικά γίνονται όλα σε χρόνο ντε-τε (τύπου λαχανάκια βρυξελλών, μπρόκολα, κουνουπίδια, καρότα κλπ), οι πατάτες αν τις κόψεις σε μεσαία κομμάτια βράζουν ΑΜΕΣΩΣ και το ψάρι γίνεται πολύ ωραίο.

Προφανώς και δεν κάνει κανονικό μαγείρεμα αλλά αν ψάχνεις για κάτι γρήγορο, για βραστές σαλάτες-πατάτες κλπ βοηθάει και αυτό και κοστίζει καμια 8-10 ευρώ νομίζω, τπτ δλδ.

Για τη χύτρα δεν ξέρω να σου πω..

Κορίτσια χαιρετάω... Είμαι ξύπνια από τις 5 και προσκυνάω! Έχω να κάνω μια μικρή δουλίτσα μετάφραση και δεν βλέπω μπροστά μου!!! Λέω να την πέσω ώστε να ξυπνήσω πάλι στις 5 για να δουλέψω, οπότε για απόψε.. καληνύχτα!!!  ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!! - Σελίδα 27 531909  ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!! - Σελίδα 27 531909
οκ, ευχαριστω. κι αυτο για τον ατμο καλο ακουγεται!
καληνυχτα και καλη ξεκουραση!

odysseia

odysseia
pigkoulinaki έγραψε:χαχαχαχαχαχαχα!!!αυτο βλεπω και εγω!!!!οδυσσεια τσιμπολογω συνεχεια!μια στο γλυκο μια στο αλμυρο!ποναει και η κοιλια μου αρκετα...τη βλεπω να καταφτανει απο μερα σε μερα !!!!!!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
κι εγω πειναω αλλα κρατιεμαι!
λες να ρθει η γαϊδάρα?

odysseia

odysseia
maryz-iraklio kritis έγραψε:Ήρθα κ εγώ!!! Έκανα τα beaute μου έκανα κ ένα καθάρισμα βραδιάτικο στη κουζίνα! Θα κάτσω λίγο κ μετά θα διαβάσω γιατί τα έχω φορτώσει!

αα έφαγα κ γιαούρτι με φρυγανιές ολόσκετο!

Ιόλη μου τα all starakia μας είναι λιλά! Εγώ να δεις πως τρελαίνομαι σαν ροκ ψυχή που είμαι!

Οδύσσεια έγω έχω χύτρα αλλά δε την έχω χρησιμοποιήσει μου την έκανε δώρο μαζί μ ένα σετ κατσαρόλες ο κουμπάρος μας(αυτός που μας πάντρεψε)

Πιγκουλινάκι τι τρως πάλι? Εγώ λιμπίζομαι ένα cheesecake αλλά λέω να το φάω στο τέλος της άλλης εβδομάδας ως επιβράβευση!
δε σε βολεψε?

pigkoulinaki

pigkoulinaki
τι τσιμπολογω????πατατακια με σοκολατα!!!!!!!!!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις