Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
591 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 591 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΧΑΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ?

characy

characy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αφρουλα έγραψε:ΧΑΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ?

στην απογευματινη δουλεια που θελω να μεινω και να δουλευω 8ωρο μου χαν πει οτι θελουν να με κρατησουν, τους ειχα πει να μου δωσουν λιγο χρονο να ολοκληρωσω οτι εχω αναλαβει στην πρωινη μου δουλεια. Μεσα σε αυτο το διαστημα επαθε ενα σοβαρο ατυχημα η κορη του αφεντικου και εφυγε στο εξωτερικο για τη νοσηλεια της, οποτε και παγωσε το θεμα (ειναι καλα το κοριτσακι τωρα). Γυρισε χθες, προεκυψε και η εγκυμοσυνη ενδιαμεσα. Δεν εχει γινει καποια συζητηση φυσικα ακομα, τωρα αναγκαστηκα οταν θα μιλησουμε πρεπει να τους το πω. Εχω την ελπιδα οτι θα με κρατησουν εστω για τα απογευματα. Ολα ειναι πολυ ρευστα!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
characy έγραψε:εμεις Αννα μου περιμενουμε εδω και δυο μηνες τους ιδιοκτητες να βαλουν ενα κλιματιστικο, φαγαμε τη ζεστη ολο το καλοκαιρι! Δεν μου απαντουσε στα τηλεφωνα, της εστελνα μηνυματα και ολο μου ελεγε την επομενη βδομαδα...και τελικα χθες εμαθα οτι χωριζουν...πολυ στεναχωρεθηκα γιατι εχουν 3 παιδια μικρα! Οποτε μαλλον κλιματιστικο δεν εχει.

Άσχημα πράγματα! Τώρα του χρόνου και αν!
Καλα κι εμείς δεν έχουμε εδω κλιματιστικα, αλλα δεν νομίζω και να ζητήσουμε, εχει αλλα θέματα το σπίτι! Εμείς το κλείσαμε βιαστικά και την πατησαμε απο πολλές αποψεις

Ισχύει στην Κύπρο ότι και εδω, ότι δεν σε διώχνουν αν είσαι έγκυος;

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΦΡΟΥΛΑ ΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΟΥ?
ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΒΑΖΑΝ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΕ ΔΙΩΞΟΥΝ?

goldangel1990

goldangel1990
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερουδια κοριτσάκια μου!!!

τι κάνεις χαρούλα??το μπεμπάκι??εχεις αναγούλες?

χαφτουνάκι μου καιμ βέβαια δεν σε διώχνουν οταν εισαι έγκυος εδω στην κύπρο,απλα πέρνεις αδεια 1 μήνα πριν γεννήσεις και δικαιούσε και 4 μήνες να μεινεις σπιτι μετά με το μικρούλι,και πληρώνεσε απο τις κοινωνικές ασφαλίσεις.

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΘΕΣ! Very Happy ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!

xrysaki!

xrysaki!
Καλημερα κοριτσαρες!τι κανετε?επιτελους φυσαει Very Happy
κοριτσια σας εστειλα κ εγω αιτημα στο fb..κ εχω να πω χρυσα μια κουκλαααα...  ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!! - Σελίδα 14 654316

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Εβελυν
Τι κάνεις;

characy

characy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
σχετικα με το κλιματιστικο δεν γινεται του χρονου γιατι τα περισσοτερα σπιτια εδω δεν εχουν θερμανση...οποτε πρεπει να μπει!

Σχετικα με τις δουλειες κοριτσια, στην Κυπρο ειναι πολυ ευαισθητοποιημενοι με το θεμα του παιδιου και της οικογενειας γενικοτερα. Δεν ειναι οτι θα με διωξουν επειδη ειμαι εγκυος, αλλα δουλευω 1 μηνα εκει και μαλιστα part time, ειναι πολυ μικρο το διαστημα, δεν εχει γινει προσληψη κανονικα. Ειχαν σκοπο να με κρατησουν 8ωρη αλλα τωρα εκ των πραγματων δεν τους συμφερει. Στην πρωινη δουλεια δεν εχω κανενα θεμα, και θα χαρουν κιολας με την εγκυμοσυνη, απλα δεν βολευει πολυ γιατι ειναι αρκετα μακρυα απο το σπιτι και πολλες οι βενζυνες.

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!ΠΑΛΙ... Sad

characy

characy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εβελιν και Χρυσακι καλημεραααα

Εβελιν μου ειμαι πολυ καλα και γω και το μπεμπακι!! Δεν εχω τιποτα μεχρι στιγμης Smile Εσεις????

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοβαρα δέν έχουν θέρμανση τα σπίτια; Εκει δεν κάνει ποτε πολυ κρύο βρε κορίτσια!
Όσον αφορά τη δουλεια είναι δίλημμα, γιατι αν δεν σε έχουν προσλάβει ακόμα κανονικά είναι θέμα, αλλα αν σε χρειάζονται ισως και να το προχωρήσουν και να σε προσλάβουν κανονικα! Ότι καλύτερο εύχομαι
Αλλα μην κάνεις ακόμα κουβέντα για την εγκυμοσύνη, περίμενε να δεις τι θα σου πουν

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΧΡΥΣΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!  ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!! - Σελίδα 14 417472 ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ!ΜΠΡΡΡ!ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΥΛΙΑΡΑ ΕΓΩ!

xrysaki!

xrysaki!
δυστυχως πρεπει να κλεισω γιατι ηρθε ενας μαστορας να μου φτιαξει την κουζινα..το απογευμα τον περιμενα τι να πω..μολις φυγει θα μπω αντε καλημερα κ παλι..

characy

characy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αννα μου το κλιμα εδω ειναι πολυ ζεστο, το χειμωνα οι περισσοτεροι τη βγαζουν με απλες σομπες υγραεριαου. Αυτο ο χειμωνας ομως ηταν πολυ κρυος ακομα και στην Κυπρο και εμεις παγωσαμε κυριολεκτικα! Δεν θα το ρισκαρω και δευτερη χρονια, απλα ρε κοριτσια χωριζουν πολυ ασχημα τα παιδια αυτα και δεν μπορω τωρα να παω να τους λεω για το κλιματιστικο.
Για τη δουλεια κοριτσια το αφηνω οπως ειναι, ας γινει το καλυτερο.

goldangel1990

goldangel1990
καλα ειμαστε και εμεις,μεγαλώνουμε,αρχισα νομιζώ να κάνω κοιλίτσα..μικρή αλλα εγω την βλέπω την διαφορα,οι αλλοι δεν μπορουν γιατι ήδη ειχα αρκετα παραπανισια κιλα..

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΣΤΟΡΙΑ?Η ΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ? Laughing

characy

characy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
goldangel1990 έγραψε:καλα ειμαστε και εμεις,μεγαλώνουμε,αρχισα νομιζώ να κάνω κοιλίτσα..μικρή αλλα εγω την βλέπω την διαφορα,οι αλλοι δεν μπορουν γιατι ήδη ειχα αρκετα παραπανισια κιλα..

ΤΕΛΕΙΑ!!! Εγω εχω κοιλιτσα απο το φυσικο μου χαχαχχα και χθες με ρωτησε καποιος ασχετος αν ειμαι εγκυος μονο απο το φουσκωμα της κοιλιας μου...με ρωτανε συχνα!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΒΕΛΙΝ!  ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!! - Σελίδα 14 417472 ΦΟΥΣΚΩΝΕΙΣ ΔΙΑΒΑΖΩ!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!  ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!! - Σελίδα 14 604962

goldangel1990

goldangel1990
σε ευχαριστώ αφρουλα μου!!!θα το δω και σε 3 μέρες και αγωνιώ αφάνταστα!!! Very Happy

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΑΓΩΝΙΑ?ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΟ Ε?

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΧΑ ΑΥΠΝΙΕΣ ΠΑΛΙ!!!

ΑΦΡΟΥΛΑ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ?ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ?ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ!  ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!! - Σελίδα 14 417472  ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!! - Σελίδα 14 417472  ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!! - Σελίδα 14 417472 ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΑΥΠΝΙΕΣ? ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ?!ΕΦΥΓΕ Η ΚΥΣΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ!  ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!! - Σελίδα 14 328109  ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!! - Σελίδα 14 328109  ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!! - Σελίδα 14 328109  ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!! - Σελίδα 14 328109  ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!! - Σελίδα 14 328109  ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!! - Σελίδα 14 328109 Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ!ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΤΕΡΗΣΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ!

Deb

Deb
Καλημέρα σε όλες!!!!!!!Ξύπνησα κι εγώ,έφαγα το πρωινό μου,πήρα τα χαπάκια μου και να'μαι!!!Ο αέρας εδώ ακόμα καλά κρατεί!!!Κάθομαι στο μπαλκόνι και νομίζω ότι θα με πάρει ο αέρας παρόλο που είμαι σαν μαούνα!!Είμαι στον 4ο και γίνεται χαμός!!Τρελά μποφόρια!!!Το μπαλκόνι δε έχει γίνει σαν χωματερή,έχει βγει σχεδόν όλο το χώμα από τις γλάστρες μου!!!Και δεν μπορώ να καθαρίσω!!!! Mad Mad Mad Αύριο έχω γενέθλια και περιμένω και κόσμο!Αναγκαστικά θα "χώσω" την μαμά μου για φασίνα!!!

Αλλά αρκετά με μένα!!Εσείς τι κάνετε εδώ πέρα;

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧ ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΝΟΣΥΝΗΣ Η ΑΥΠΝΙΑ!!!
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ!!!ΒΟΥΡ ΣΤΟ ΨΗΤΟ!!!!ΑΧ ΕΜΕΝΑ ΗΡΘΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ Κ ΚΟΛΑΣΤΗΚΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ!!!ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΑΧ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις