Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
599 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 599 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrysaki! έγραψε:
pigkoulinaki έγραψε:
xrysaki! έγραψε:
pigkoulinaki έγραψε:
xrysaki! έγραψε:κοριτσια εγω παιρνω της mac αλλα σκεφτομουν μην ειναι βαρια ρε παιδι μου για το νεανικο μου προσωπο[ψωναρα]..χρυσα??ειδικος ακουω...αισθητικος εισαι?

ναι χρυσα μου αισθητικος ειμαι.τις mac ε?οκ!λοιπον πολυ καλο make -up ειναι της estee!εχουν και καλυψη και δινουν φυσικο αποτελεσμα!!!!!οχι το make over!!!!!!!!!!!!!!μακρια!!!

επισης του YSL!τελειο!

για πιο οικονομικα μετα τις seventeen!και της randian! ειναι επαγγελμτικα!!!

radiant?μμμ..το εχω παρει μια φορα δεν ειναι κ ασχημο..

αν δεν κανω λαθος...εχει βγαλει ενα καινουριο τωρα.....
σε ευχαριστω πολυ κοριτσαρα..θα παω να ριξω μια ματια αν ειναι..

Αν πας στα Ηοndos του Πειραιά να δώσεις χαιρετίσματα!!! Very Happy

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
odysseia έγραψε:
maryz-iraklio kritis έγραψε:
odysseia έγραψε:
odysseia έγραψε:
αφρουλα έγραψε:ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗ CELEBRITY JUNIOR? ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΠΕΝΑΚΙΑ ΤΗΣ? Very Happy

έφαγε τις πένες κ άφησε το μοσχαράκι Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil έφαγα κ εγώ το μεσημεριανό μου κ τώρα η Αννούλα σκαρφαλώνει στον καναπέ το μαθε χθες συτό! flower flower flower
μπραβο το παιδι!

φφφφφ τα νεύρα μου πάει στο φούρνο κ πιάνει τη πόρτα μ αυτό το παιδί τώρα την έβαλα στο δωμάτιο της! Δε ξέρω αν θα κοιμηθεί κ βλέπω κ δε νυστάζει! Ρε συ Οδύσσεια ο μικρός σου κοιμάται στη κούνια του?
αποκοιμιεται στην αγκαλια μου και μετα στην κουνια ή στο παρκοκρεβατο.

Τον έχετε πάει σε δικό του δωμάτιο? Εμένα τις τελευταίες βδομάδες το έχει ξεχάσει το δωμάτιο της κ την έχουμε στη μέση τα νέυρα μου!! Και μετά να κάνεις σεξ πως????????
Ναι, ομως και μενα περασε μια τετοια φαση, δεν ξερω αν ειναι της ηλικιας ή κατι τα ενοχλει και θελουν μανουλα.
Για το sex σε καταλαβαινω, εμεις μια που ειπαμε να αρχισουμε τις προσπαθειες και μια που ξεκινησε αυτα και ετσι μας πηγε πολυ πισω.
Τωρα ξυπναει κατα τις 5:30 , πινει γαλα κι αν δεν τον βαλουμε μαζι μας δεν κοιμαται και οταν τον πηγαινω μετα στην κουνια του ξυπναει!

Μια απ τα ίδια!!

pigkoulinaki

pigkoulinaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
τιποτα χρυσακι μου,τι ευχαριστεις σιγα....

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΕΤΕ ΑΥΤΑ!ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΚΡΥΑ!ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!  ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!! - Σελίδα 22 215994

Το είχα κοντρολάρει όλο το καιρό τώρα τι την έχει πιάσει δε ξέρω!! Το χειμώνα άστα θα είμαστε σε ένα σπίτι μαζί με τους γονείς μου τα νέυρα μου πάλι θα γίνουν τσατάλια!! Αλλά θα αξιοποιήσουμε αυτοκίνητο δε γίνεται αλλιώς και κάνα αγρό! Με τον αγά δε θα μαστε μακριά μόνο τον Σεπτέμβρη-Οκτώβρη αν δουλέψω τότε!

xrysaki!

xrysaki!
xrysaki! έγραψε:
pigkoulinaki έγραψε:
xrysaki! έγραψε:
pigkoulinaki έγραψε:
xrysaki! έγραψε:κοριτσια εγω παιρνω της mac αλλα σκεφτομουν μην ειναι βαρια ρε παιδι μου για το νεανικο μου προσωπο[ψωναρα]..χρυσα??ειδικος ακουω...αισθητικος εισαι?

ναι χρυσα μου αισθητικος ειμαι.τις mac ε?οκ!λοιπον πολυ καλο make -up ειναι της estee!εχουν και καλυψη και δινουν φυσικο αποτελεσμα!!!!!οχι το make over!!!!!!!!!!!!!!μακρια!!!

επισης του YSL!τελειο!

εκει πηγαινω μαρακι στου πειραια..θα δωσω θα δωσω Very Happy

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrysaki! έγραψε:
xrysaki! έγραψε:
pigkoulinaki έγραψε:
xrysaki! έγραψε:
pigkoulinaki έγραψε:

επισης του YSL!τελειο!

αναμνήσεις αυτός ο Πειραιάς μπορεί να μυρίζει εκεί στον Ηλεκτρικό αλλά αλλά άντε τώρα ζνιφφφφ Sad Sad Sad Sad

odysseia

odysseia
pigkoulinaki έγραψε:γεια σου οδυσσεια!!!!!!!!!!καλα εισαι???????????????
Γεια σου Χρυσα!

pigkoulinaki

pigkoulinaki
κοριτσια κατι ασχετο....χθες το βραδυ ονειρευτικα μια αμυγδαλια!!!!ειχε πολλα αμυγδαλα και τα εσπαγα και τα ετρωγα!!!ξερει καμια σας τι σημαινει ??????????

xrysaki!

xrysaki!
xrysaki! έγραψε:
xrysaki! έγραψε:
pigkoulinaki έγραψε:
xrysaki! έγραψε:
pigkoulinaki έγραψε:

επισης του YSL!τελειο!

αναμνήσεις αυτός ο Πειραιάς μπορεί να μυρίζει εκεί στον Ηλεκτρικό αλλά αλλά άντε τώρα ζνιφφφφ Sad Sad Sad Sad
ωρες ωρες μου την δινουνε αυτες οι αναμνησεις..αχ...

xrysaki!

xrysaki!
γεια σου οδυσσεια μου τι κανεις?κοιμαται ο μικρος?

odysseia

odysseia
αφρουλα έγραψε:ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΕΤΕ ΑΥΤΑ!ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΚΡΥΑ!ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!  ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!! - Σελίδα 22 215994

Το είχα κοντρολάρει όλο το καιρό τώρα τι την έχει πιάσει δε ξέρω!! Το χειμώνα άστα θα είμαστε σε ένα σπίτι μαζί με τους γονείς μου τα νέυρα μου πάλι θα γίνουν τσατάλια!! Αλλά θα αξιοποιήσουμε αυτοκίνητο δε γίνεται αλλιώς και κάνα αγρό! Με τον αγά δε θα μαστε μακριά μόνο τον Σεπτέμβρη-Οκτώβρη αν δουλέψω τότε!
Δεν ειναι κακο...Σαν παρανομο ζευγαρακι...

odysseia

odysseia
xrysaki! έγραψε:γεια σου οδυσσεια μου τι κανεις?κοιμαται ο μικρος?
Οχι, εμενα κοιμαται συνηθωσ 12 με 2 αντε 3 το μεσημερι. Τωρα παιζει και μουγκριζει.

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pigkoulinaki έγραψε:κοριτσια κατι ασχετο....χθες το βραδυ ονειρευτικα μια αμυγδαλια!!!!ειχε πολλα αμυγδαλα και τα εσπαγα και τα ετρωγα!!!ξερει καμια σας τι σημαινει ??????????

Σε επηρέασα μήπως που έλεγα τις προάλλες για αμύγδαλα!??? χιχιχι Ξέρω ότι στην αρχαιότητα ήταν το σύμβολο της γονιμότητας!

pigkoulinaki

pigkoulinaki
xrysaki! έγραψε:
xrysaki! έγραψε:
pigkoulinaki έγραψε:
xrysaki! έγραψε:
pigkoulinaki έγραψε:

επισης του YSL!τελειο!

ε,μη μου πεις οτι σου λειπει η αθηνα???!!!!!θα τρελαθω!!!!!!!!!!κρητη και ξερο ψωμι!!!!!!

Deb

Deb
Γεια σας και πάλι!!!Φάγαμε για μεσημέρι και τώρα ξάπλωσα λιγάκι στο κρεβατάκι μου!!!Ήρθε και ο μπαμπάς μου για λίγο...Τι κάνετε εσείς;Παράνομα ζευγαράκια διαβάζω,αυτοκίνητο κ.α... Razz Razz Razz Razz

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βρήκα κ αυτό Χρύσααα

Αν ονειρευτείς πως κόβεις άνθη αμυγδαλιάς και τα προσφέρεις σε κάποιο πρόσωπο, να είσαι σίγουρος πως αυτό το πρόσωπο αξίζει την αγάπη σου. Αν δεις μια όμορφη και ολάνθιστη αμυγδαλιά, να περιμένεις γάμο. Αν κόψεις και φας πράσινα ή πικρά αμύγδαλα, θα πάρεις στενοχώρια και λύπη από αγαπημένο σου πρόσωπο ενώ τα γλυκά αμύγδαλα σημαίνουν ευχάριστη γνωριμία. Αν δεις ότι τρως αμυγδαλωτά, θα μάθεις ευχάριστα γεγονότα.
Το όνειρο που έχει σχέση με αμύγδαλα είναι καλός οιωνός. Προλέγει πλούτο. Ωστόσο, η λύπη δεν θα λείψει για ένα σύντομο διάστημα. Αν τα αμύγδαλα είναι κούφια, η απογοήτευση σας για κάτι που επιθυμούσατε θα είναι πλήρης, ωσότου να έρθουν καινούργιες συνθήκες.

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΤΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΧΕΙ ΜΕ ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗ!ΔΕΣ ΤΟ!

pigkoulinaki

pigkoulinaki
καλεεεεε θα μου πειτε για το ονειρο???δεν ξερει καμια??????ε,θα παω στον ονειροκριτη!!!!!!!

pigkoulinaki

pigkoulinaki
maryz-iraklio kritis έγραψε:βρήκα κ αυτό Χρύσααα

Αν ονειρευτείς πως κόβεις άνθη αμυγδαλιάς και τα προσφέρεις σε κάποιο πρόσωπο, να είσαι σίγουρος πως αυτό το πρόσωπο αξίζει την αγάπη σου. Αν δεις μια όμορφη και ολάνθιστη αμυγδαλιά, να περιμένεις γάμο. Αν κόψεις και φας πράσινα ή πικρά αμύγδαλα, θα πάρεις στενοχώρια και λύπη από αγαπημένο σου πρόσωπο ενώ τα γλυκά αμύγδαλα σημαίνουν ευχάριστη γνωριμία. Αν δεις ότι τρως αμυγδαλωτά, θα μάθεις ευχάριστα γεγονότα.
Το όνειρο που έχει σχέση με αμύγδαλα είναι καλός οιωνός. Προλέγει πλούτο. Ωστόσο, η λύπη δεν θα λείψει για ένα σύντομο διάστημα. Αν τα αμύγδαλα είναι κούφια, η απογοήτευση σας για κάτι που επιθυμούσατε θα είναι πλήρης, ωσότου να έρθουν καινούργιες συνθήκες.

οκ!!!!!!!!παω να βρω κι αλλα!!!!!!!!!ευχαριστω!!!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΓΩ ΝΙΝΑΚΙΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΓΙΑΤΙ ΣΧΟΛΑΩ!ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΣΑΣ!  ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!! - Σελίδα 22 531909  ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!! - Σελίδα 22 379767  ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!! - Σελίδα 22 379767  ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!! - Σελίδα 22 379767  ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!! - Σελίδα 22 379767  ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!! - Σελίδα 22 379767  ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!! - Σελίδα 22 379767  ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!! - Σελίδα 22 379767  ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!! - Σελίδα 22 379767

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pigkoulinaki έγραψε:
maryz-iraklio kritis έγραψε:βρήκα κ αυτό Χρύσααα

οκ!!!!!!!!παω να βρω κι αλλα!!!!!!!!!ευχαριστω!!!!

αμύγδαλα????

xrysaki!

xrysaki!
odysseia έγραψε:
xrysaki! έγραψε:γεια σου οδυσσεια μου τι κανεις?κοιμαται ο μικρος?
Οχι, εμενα κοιμαται συνηθωσ 12 με 2 αντε 3 το μεσημερι. Τωρα παιζει και μουγκριζει.
κ μεχρι το βραδυ να φανταστω μενει ξυπνιος ε?κ μενα σε λιγο θα ξυπνησει κ μετα καλο βραδυ..

odysseia

odysseia
pigkoulinaki έγραψε:καλεεεεε θα μου πειτε για το ονειρο???δεν ξερει καμια??????ε,θα παω στον ονειροκριτη!!!!!!!
για λεφτα, ευτυχια κτλ. καλος οιωνοσ γενικα

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΕΓΩ ΝΙΝΑΚΙΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΓΙΑΤΙ ΣΧΟΛΑΩ!ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΣΑΣ!  ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!! - Σελίδα 22 531909  ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!! - Σελίδα 22 379767  ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!! - Σελίδα 22 379767  ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!! - Σελίδα 22 379767  ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!! - Σελίδα 22 379767  ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!! - Σελίδα 22 379767  ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!! - Σελίδα 22 379767  ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!! - Σελίδα 22 379767  ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!! - Σελίδα 22 379767

Δε ξεχνάμε ότι μας αγαπάς!! χιχιχ καλή ξεκούραση φιλιά πολλά!!!

pigkoulinaki

pigkoulinaki
διαβασα και ενα αλλο!λεει αν δεις οτι τρως αμυγδαλα θλιψη και ασθενεια!!!!!Παναγια μου!!!!!!!!!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις