76 Απ: ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!! Δευ Αυγ 27, 2012 11:39 am
pigkoulinaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
maryz-iraklio kritis έγραψε:
δωσε μαρακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
maryz-iraklio kritis έγραψε:Ηλιάκη!!! Τούρτα, τραπέζι, σεξ εσύ αδυνατισμένη τι άλλο να του κάνεις νομίζω είναι αρκετά κ αφού του έχεις πάρει τόσα , τόσα χρόνια κάνε κάτι διαφορετικό τώρα!! (άποψη μου)
Στειλε μου που μένεις να σου στείλω το Πάσχα παπούτσια κ λαμπάδα χιχιχιχι
eva34 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:Ηλιάκη!!! Τούρτα, τραπέζι, σεξ εσύ αδυνατισμένη τι άλλο να του κάνεις νομίζω είναι αρκετά κ αφού του έχεις πάρει τόσα , τόσα χρόνια κάνε κάτι διαφορετικό τώρα!! (άποψη μου)
Δεν υπάρχεις!!! δεν υπάρχεις!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ!!!!
ΥΓ. 15ποντα τα παπούτσια παρακαλώ. Η λαμπάδα δε πειράζει. Ότι να'ναι.'Αλλωστε θα καεί
maryz-iraklio kritis έγραψε:eva34 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:Ηλιάκη!!! Τούρτα, τραπέζι, σεξ εσύ αδυνατισμένη τι άλλο να του κάνεις νομίζω είναι αρκετά κ αφού του έχεις πάρει τόσα , τόσα χρόνια κάνε κάτι διαφορετικό τώρα!! (άποψη μου)
ΥΓ. 15ποντα τα παπούτσια παρακαλώ. Η λαμπάδα δε πειράζει. Ότι να'ναι.'Αλλωστε θα καεί
πόσο ύψος είπαμε ότι έχεις?? Το 12ποντο δηλαδή δε σου πάει μανταμ??
eva34 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:eva34 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:Ηλιάκη!!! Τούρτα, τραπέζι, σεξ εσύ αδυνατισμένη τι άλλο να του κάνεις νομίζω είναι αρκετά κ αφού του έχεις πάρει τόσα , τόσα χρόνια κάνε κάτι διαφορετικό τώρα!! (άποψη μου)
Ε, τώρα στους 3 πόνοτυς θα τα χαλάσουμε;;;;
Βεβαια αν ήταν η Σμανθα εδω θα ελεγε πως οι τρεις ποντοι μπορεί να κάνουν τη διαφορά αλλά.....Εντάξει. Πάρε 12ποντα. Θα χαλάσω εγώ την καρδούλα της νονούλας μου;;;
maryz-iraklio kritis έγραψε:eva34 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:eva34 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:Ηλιάκη!!! Τούρτα, τραπέζι, σεξ εσύ αδυνατισμένη τι άλλο να του κάνεις νομίζω είναι αρκετά κ αφού του έχεις πάρει τόσα , τόσα χρόνια κάνε κάτι διαφορετικό τώρα!! (άποψη μου)
Ε, τώρα στους 3 πόνοτυς θα τα χαλάσουμε;;;;
Βεβαια αν ήταν η Σμανθα εδω θα ελεγε πως οι τρεις ποντοι μπορεί να κάνουν τη διαφορά αλλά.....Εντάξει. Πάρε 12ποντα. Θα χαλάσω εγώ την καρδούλα της νονούλας μου;;;
Κοίτα να δεις εκεί που έλεγα στοπ στα βαπτιστήρια (έχω 2) απέκτησα κ άλλο κ κοριτσάκι κιόλας! Ευτυχώς που δε θα βρεθείτε με τα αγοράκια! Την άλλη την τρελόρα φοβάμαι που αν τα δει θα ορμήξει χιχιχιχι!!
eva34 έγραψε:Και μόοοοοοοολις κατάλαβα τί εννοούσατε όταν λεγατε να ανεβάσεις βιντεο.
Εντάξει ρε!!Μη βαράτε!!!
Το Σαββατο έκανα ρίζα.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την maryz-iraklio kritis στις Δευ Αυγ 27, 2012 11:55 am, 1 φορά
Θα χορεύει.maryz-iraklio kritis έγραψε:eva34 έγραψε:Και μόοοοοοοολις κατάλαβα τί εννοούσατε όταν λεγατε να ανεβάσεις βιντεο.
Εντάξει ρε!!Μη βαράτε!!!
Το Σαββατο έκανα ρίζα.
αχαχαχαχ!! που χάθηκε η Χρύσα?? Χρύσααααα!!!!
Την τούρτα λαγό!!!Εγώ το καρότο και εκείνος το λαγόmaryz-iraklio kritis έγραψε:Μήπως να το γυρίσω σε slow για να μη ζορίζεσαι??
άσχετο αλλά αύριο τι θα φάτε με τον Γιώργο αφού είσαι σε διατροφή?
eva34 έγραψε:Θα χορεύει.maryz-iraklio kritis έγραψε:eva34 έγραψε:Και μόοοοοοοολις κατάλαβα τί εννοούσατε όταν λεγατε να ανεβάσεις βιντεο.
Εντάξει ρε!!Μη βαράτε!!!
Το Σαββατο έκανα ρίζα.
αχαχαχαχ!! που χάθηκε η Χρύσα?? Χρύσααααα!!!!
Μαρία μας λείπει η Χρύσα...
Πού είναι η Χρύσα οέο????
Πού'ναι ηυ Χρύσα, οεο πού'ναι η Χρύσα
Πού'ναι η Χρύσα,οέο που'ναι η Χρύσα...
Πάμε ΌΛΟΙ ΜΕ ΡΥΘΜΌΙ
eva34 έγραψε:Την τούρτα λαγό!!!Εγώ το καρότο και εκείνος το λαγόmaryz-iraklio kritis έγραψε:Μήπως να το γυρίσω σε slow για να μη ζορίζεσαι??
άσχετο αλλά αύριο τι θα φάτε με τον Γιώργο αφού είσαι σε διατροφή?
Δε θα μαγειρέψω. Δε θα προλάβουμε άλλωστε να καθήσουμε στο τραπέζι. Θα πάμε κατευθείαν στο επιδόρπιο
maryz-iraklio kritis έγραψε:Από καρότο σε καρότο βαφτιστήρι χιχιχιχιχ
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης