26 Απ: Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 Τρι Αυγ 28, 2012 1:11 pm
maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Τώρα που έπρεπε να κοιμόμαστε ακόμα δεν μπορούμε κ σε λίγο καιρό που θα έρθουν τα μωράκια θα έχουμε έλλειψη ύπνου...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
maria1984 έγραψε:Τώρα που έπρεπε να κοιμόμαστε ακόμα δεν μπορούμε κ σε λίγο καιρό που θα έρθουν τα μωράκια θα έχουμε έλλειψη ύπνου...
Maryanastasia έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!
Εχω και εγώ καλά νέα από την Β επιπέδου!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! Είμαστε 571 γραμμάρια !!
Τι φοβερή γιατρός μας είχε 2 ώρες ακριβώς!!!
zooula1985 έγραψε:καλημερα τι κανετε??????????? ποτε γεμισατε τοσες σελιδες παλι βλεπω να εχω πολυ διαβασμα μεχρι να μπει το ιντερνετ στο νεο σπιτι αχχχχχχχχχ
εμεις εδω σημερα σας γραφω τελευταια μερα θα αποσυνδεσω τον υπολογιστη που τον αφησα τελευταιο ...αχχχχχχ κοριτσια μου θα μου λειψετε πολυ να προσεχετεεεεεεεεεεε φαλακια πολλααααααααααααααααααα
η μπεμπα μας ειναι μια χαρα χοροπηδαειιιιιιιιιιιιι !!!!!!!
φιλακια αγαπουλες μου καλες!!!!!!!
Maryanastasia έγραψε:κορίτσια την έκανα στο ΙΑΣΩ μου την έκανε η γιατρός που μου έκανε και την αυχενική είναι φοβερή γιατρός 2 ώρες ασταμάτητα έψαχνε και κοιτούσε!
Maryanastasia έγραψε:Εμένα επέμενε μάλλον λόγω του ομφάλιου λώρου! Εσένα δεν θα είχε λόγο να κάτσει τόσες ώρες!! ΟΛΑ ΟΚ !!! χχχχχχχχχχχ
Μπράβο!!! Με το καλό να πάρεις το μωράκι σου αγκαλίτσα!Maryanastasia έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!
Εχω και εγώ καλά νέα από την Β επιπέδου!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! Είμαστε 571 γραμμάρια !!
Τι φοβερή γιατρός μας είχε 2 ώρες ακριβώς!!!
Έχω πολύ αγωνία!!!marilou27 έγραψε:και γω δημητρα κανω ανησυχω υπνο!!!πολλες βραδιες μενω και ωρες αυπνη ασε που δεν βολευομαι με τιποτα!υπομονη μεχρι αυριο μην αγχωνεσαι ολα καλα θα ειναι!!!
demmy29 έγραψε:Έχω πολύ αγωνία!!!marilou27 έγραψε:και γω δημητρα κανω ανησυχω υπνο!!!πολλες βραδιες μενω και ωρες αυπνη ασε που δεν βολευομαι με τιποτα!υπομονη μεχρι αυριο μην αγχωνεσαι ολα καλα θα ειναι!!!
Μακάρι να μου πει πως η μπέμπα μεγάλωσε και δεν ήταν τίποτα! Καλά κι εγώ έχω ρίξει κάτι ξενύχτια... που παλιά όταν κοιμόμουνα φωτιά να παίρναμε δε θα το έπαιρνα είδηση!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης