51 Απ: Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 Τετ Αυγ 29, 2012 3:11 am
marilou27
Η ψυχή της παρέας!
γιατι βρε αναστασια?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
evi86 έγραψε:Αθανασια πηρες φορα βλεπω..τοσες που ειμαστε ποιον να πρωτοθυμηθεις;;;
Μαρκελακι μου εσυ τι εχεις;;;
evi86 έγραψε:Για να μην σου σπασουν τα νευρα λεγε.Ξερασε τα ολα!Ειτε μικρα ειτε μεγαλα στην φαση που ειμαστε τωρα τα βλεπουμε ολα βουνο...Πεσ'τα να ξελαφροσεις κοπελα μου
markella_p έγραψε:evi86 έγραψε:Για να μην σου σπασουν τα νευρα λεγε.Ξερασε τα ολα!Ειτε μικρα ειτε μεγαλα στην φαση που ειμαστε τωρα τα βλεπουμε ολα βουνο...Πεσ'τα να ξελαφροσεις κοπελα μου
μωρε απλα εχω πιεστει πολυ ξαφνικα, ισως παραχαλαρωσα και στις διακοπες....
στη δουλεια μολις 3 μερες και νιωθω ηδη σα να δουλευω ασταματητα χωρις ρεπο 3 χρονια... φουλ pressing!!!
η μικρη εχει απαιτησεις.... δυσκολευομαι να ανταπεξελθω.... σκεφτομαι πως θα ειναι μετα με δυο παιδια....
οικονομικα..... αστα, αυτο ποναει πολυ!
το σπιτι μου.... ακομα να συνελθει απ' οταν γυρισαμε... ακομα βαλιτσες στο σαλονι εχω...
και κουραστηκα ηδη. μολις γυρισα απο διακοπες (πολυ χαραλες και ξεκουραστες) και νιωθω ηδη πτωμα!!!
ουφ! αυτα εν ολιγοις!!
evi86 έγραψε:Μαρκελακι μου επειδη χαλαρωσες πολυ στις διακοπες γι'αυτο αισθανεσαι ετσι τωρα.Σιγα σιγα θα μπεις στην ρουτινα.Μην σκεφτεσαι απο τωρα οικονομικα και τετοια γιατι αν τα σκεφτουμε ολες θα παμε για φουντο.
Αθανασια ποτε θα ερθει η μικρη σου;Ειναι ακομα στον παππου και την γιαγια;
μαμακα μου έγραψε:evi86 έγραψε:Μαρκελακι μου επειδη χαλαρωσες πολυ στις διακοπες γι'αυτο αισθανεσαι ετσι τωρα.Σιγα σιγα θα μπεις στην ρουτινα.Μην σκεφτεσαι απο τωρα οικονομικα και τετοια γιατι αν τα σκεφτουμε ολες θα παμε για φουντο.
ναι αυριο βραδυ ερχεται το πουτανακι μου.....
evi86 έγραψε:μαμακα μου έγραψε:evi86 έγραψε:Μαρκελακι μου επειδη χαλαρωσες πολυ στις διακοπες γι'αυτο αισθανεσαι ετσι τωρα.Σιγα σιγα θα μπεις στην ρουτινα.Μην σκεφτεσαι απο τωρα οικονομικα και τετοια γιατι αν τα σκεφτουμε ολες θα παμε για φουντο.
ναι αυριο βραδυ ερχεται το πουτανακι μου.....
Αντε θα την εχεις οποτε.Εεε κανονισε μην την πνιξεις στα φιλια...
Μπου έγραψε:παλι τα ιδια να σας γραφωωω;;;; οοοοολα τα βλεπω μαυρα και δυσκολα! και ο καιρος εχει κολλησει!!! θα μου περασει που θα παει!!!! απλως σκατα!!!
τελοσπαντων!!! καλο μεσημερακι σε ολες!!!
ολα θα φτιαξουν αναστασια.σε λιγο καιρο θα εχεις την κορουλα σου αγκαλια και θα τα ξεχασεις αυτα που περνας τωρα.Μπου έγραψε:παλι τα ιδια να σας γραφωωω;;;; οοοοολα τα βλεπω μαυρα και δυσκολα! και ο καιρος εχει κολλησει!!! θα μου περασει που θα παει!!!! απλως σκατα!!!
Μπου έγραψε:παλι τα ιδια να σας γραφωωω;;;; οοοοολα τα βλεπω μαυρα και δυσκολα! και ο καιρος εχει κολλησει!!! θα μου περασει που θα παει!!!! απλως σκατα!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης