Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
281 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 281 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 40]

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γιατι βρε αναστασια?

Maryanastasia

Maryanastasia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
τι έπαθες αναστασία μας???? Crying or Very sad

eirini2

γεια σας κοριτσια.μπραβο μαιρη για την καλη αυχενικη.εμενα και στην 1η εγκυμοσυνη και στην 2η κρατησε σχεδον μιση ωρα η εξεταση της αυχενικης.και τα μετρησε ολα αυτα που επρεπε να μετρησει.συνηθως παραπανω σε κρατανε αν εχεις καποιο προβλημα και θελει να το ελεγξει προσεκτικα.
αναστασια τι επαθες παλι?ειπαμε υπομονη.

evi86

evi86
Μαιρουλα μου ειδες που ειχες καλα αποτελεσματα;Μεγαλωσε και το δικο σου το μπεμπακι!Αχχ μπραβο πολυ χαρηκα!!

Αναστασια μου τι εχεις κοριτσακι μου;Κατι μου'ρχετε στο μυαλο βεβαια και αν ειναι αυτο θα σε μαλώσω.Μη στεναχωριεσαι για τιποτα.Και να μπαινεις συχνα για να σου φτιαχνουμε την διαθεση...Δεν θελω να ακουω τετοια καλα;;;;;

Κοριτσια κατα τ'αλλα εγω καλα ειμαι.Απ'το κρεβατι στο γραφειο,απ'το γραφειο κουζινα και απο κουζινα μπανιο και ξανα ολο απ'την αρχη...Εχω βαρεθει...

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ευη μου υπομονη σε καταλαβαινω απολυτα το εχω περασει αυτο και ακομα πιο πολυ σπιτι ειμαι σπανια να βγω εξω υπομονη λοιπον.

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευη ξεκουρασου και ασε τα βαρεθηκα....
μπραβο μαιρη που ειχες καλα αποτελεσματα. πολυ το χαρηκα. μια χαρα η ίζαμπελ λοιπον....
κυρα μαρκελλα τι κανεις? μπηκες σε ρουτινα η θες βδομαδα προσαρμογης?
αναστασια οοοοολα θα φτιαξουν οταν ερθει το πληρωμα του χρονου. μην βιαζεσαι και μην απογοητευεσαι ευκολα. οκ σου εχουν ερθει λιγο αναποδα τα πραγματα, αλλα μην σκυβεις το κεφαλι. ψηλα το ηθικο βρε...για την μπου-μπου σου!
δημητρα μην ανησυχεις για τιποτα. αυριο θα δεις μια κορακλα να τοοοοσο μεγαλη και ψηλη σαν τον μπαμπα της. τι ωρα θα πας?
ποια ξεχναω Embarassed ?

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παιδιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

και γω ειμαι στις μαυρες μου αυτες τις μερες... (το πιστευετε??????) Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 3 534787 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 3 534787

κατι ηθελα να πω αλλα ολο το ξεχναω..... scratch scratch scratch

evi86

evi86
Αθανασια πηρες φορα βλεπω..τοσες που ειμαστε ποιον να πρωτοθυμηθεις;;;

Μαρκελακι μου εσυ τι εχεις;;;

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi86 έγραψε:Αθανασια πηρες φορα βλεπω..τοσες που ειμαστε ποιον να πρωτοθυμηθεις;;;

Μαρκελακι μου εσυ τι εχεις;;;

πολλα.... ισως μικρα..... αλλα πολλα
ασε που δεν βρισκω και τον χρονο να τα μοιραστω μαζι σας....
περαστικα βεβαια ολα, αλλα ως τοτε θα μου εχουν σπασει τα νευρα!!!

evi86

evi86
Για να μην σου σπασουν τα νευρα λεγε.Ξερασε τα ολα!Ειτε μικρα ειτε μεγαλα στην φαση που ειμαστε τωρα τα βλεπουμε ολα βουνο...Πεσ'τα να ξελαφροσεις κοπελα μου

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi86 έγραψε:Για να μην σου σπασουν τα νευρα λεγε.Ξερασε τα ολα!Ειτε μικρα ειτε μεγαλα στην φαση που ειμαστε τωρα τα βλεπουμε ολα βουνο...Πεσ'τα να ξελαφροσεις κοπελα μου

μωρε απλα εχω πιεστει πολυ ξαφνικα, ισως παραχαλαρωσα και στις διακοπες....
στη δουλεια μολις 3 μερες και νιωθω ηδη σα να δουλευω ασταματητα χωρις ρεπο 3 χρονια... φουλ pressing!!!
η μικρη εχει απαιτησεις.... δυσκολευομαι να ανταπεξελθω.... σκεφτομαι πως θα ειναι μετα με δυο παιδια....
οικονομικα..... αστα, αυτο ποναει πολυ!
το σπιτι μου.... ακομα να συνελθει απ' οταν γυρισαμε... ακομα βαλιτσες στο σαλονι εχω...
και κουραστηκα ηδη. μολις γυρισα απο διακοπες (πολυ χαραλες και ξεκουραστες) και νιωθω ηδη πτωμα!!!

ουφ! αυτα εν ολιγοις!!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν προλαβαινειη μαρκελα. την πιεζει ο κυρπαντελης-το αφεντικο της ντε- εν οψει αδειας. πιεζεται και στο σπιτι με την πριγκιπισα της....ε και οι ορμονες που τις πατε αυτες?!
κουραγιο μαρκελα και θα μπεις σε ρουτινα-ε αυτο δεν πιστευα οτι θα το εγραφα ποτε-
κοιτα να συνελθεις γιατι εσυ εισαι κοντα. περιστερι- σεπολια τι ειναι να φτασει ενα και δυο και μη σου πω και 3 σκουποξυλα?

για καποιο περιεργο λογο και ενω ειμαι μου λειπει πολυυυυυυυυυυυυυυυυ η ιωαννα μου- Sad
νιωθω πολυ ανεβασμενη την ορμονη της ευτυχιας. δεν ξερω πως, γιατι και για ποσο. ολος ο κοσμος ειναι αγγελικα πλασμενος, και θα φτιαξουν οοοολα τα προβληματα και ναι εχω καβαλησει ενα δικο μου ροζ συννεφακι....ελπιζω μονο μην πεσω αποτομα.χιχιχι

evi86

evi86
Μαρκελακι μου επειδη χαλαρωσες πολυ στις διακοπες γι'αυτο αισθανεσαι ετσι τωρα.Σιγα σιγα θα μπεις στην ρουτινα.Μην σκεφτεσαι απο τωρα οικονομικα και τετοια γιατι αν τα σκεφτουμε ολες θα παμε για φουντο.

Αθανασια ποτε θα ερθει η μικρη σου;Ειναι ακομα στον παππου και την γιαγια;

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
markella_p έγραψε:
evi86 έγραψε:Για να μην σου σπασουν τα νευρα λεγε.Ξερασε τα ολα!Ειτε μικρα ειτε μεγαλα στην φαση που ειμαστε τωρα τα βλεπουμε ολα βουνο...Πεσ'τα να ξελαφροσεις κοπελα μου

μωρε απλα εχω πιεστει πολυ ξαφνικα, ισως παραχαλαρωσα και στις διακοπες....
στη δουλεια μολις 3 μερες και νιωθω ηδη σα να δουλευω ασταματητα χωρις ρεπο 3 χρονια... φουλ pressing!!!
η μικρη εχει απαιτησεις.... δυσκολευομαι να ανταπεξελθω.... σκεφτομαι πως θα ειναι μετα με δυο παιδια....
οικονομικα..... αστα, αυτο ποναει πολυ!
το σπιτι μου.... ακομα να συνελθει απ' οταν γυρισαμε... ακομα βαλιτσες στο σαλονι εχω...
και κουραστηκα ηδη. μολις γυρισα απο διακοπες (πολυ χαραλες και ξεκουραστες) και νιωθω ηδη πτωμα!!!

ουφ! αυτα εν ολιγοις!!

ελα ρε μαρκελα.....σοβαρεψου
νομιζεις οτι εισαι η μονη με οικον. προβλ.?!ε οχι εσυ,εγω,τα κοριτσια και η υπολοιπη ελλαδα.οχι οτιαυτο ειναι ηλυση, αλλα χαλααααρωσε και θα φτιαξει το πραγμα.
οιβαλιτσες στο σαλονι? ε βαλτες και εσυ στην κρεβατοκαμαρα ανοιξε τες και παιρνε ρουχα απο εκει να φορατε.καποια στιγμη θα αδειασει-μιλαω εκ πειρας
με 2 παιδια και δουλεια φουλταιμ ειναι χαρντ ροκ κατασταση. αλλα εσυ αντεχεις εισαι σκληρο καρυδι...θα το φτιαξεις το πραγμα....

τι αλλο να σου πω να γελασεις?! ανεκδοτο με τον τοτο θελεις?

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi86 έγραψε:Μαρκελακι μου επειδη χαλαρωσες πολυ στις διακοπες γι'αυτο αισθανεσαι ετσι τωρα.Σιγα σιγα θα μπεις στην ρουτινα.Μην σκεφτεσαι απο τωρα οικονομικα και τετοια γιατι αν τα σκεφτουμε ολες θα παμε για φουντο.

ναι αυριο βραδυ ερχεται το πουτ
@ν@κι μου..... Laughing

evi86

evi86
μαμακα μου έγραψε:
evi86 έγραψε:Μαρκελακι μου επειδη χαλαρωσες πολυ στις διακοπες γι'αυτο αισθανεσαι ετσι τωρα.Σιγα σιγα θα μπεις στην ρουτινα.Μην σκεφτεσαι απο τωρα οικονομικα και τετοια γιατι αν τα σκεφτουμε ολες θα παμε για φουντο.

ναι αυριο βραδυ ερχεται το πουτανακι μου..... Laughing

Αντε θα την εχεις οποτε.Εεε κανονισε μην την πνιξεις στα φιλια... Razz

eirini2

μαρκελλα ολα θα στρωσουν σιγα σιγα.ειναι η 1η εβδομαδα της δουλειας γιαυτο νιωθεις ετσι.για το σπιτι μην καιγεσαι τοσο πολυ.θα τα κανεις ολα σιγα σιγα.εχεις κι εν αμωρο στην κοιλια.μην αγχωνεσαι και μην ανησυχεις.δεν κανει.

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi86 έγραψε:
μαμακα μου έγραψε:

ναι αυριο βραδυ ερχεται το πουτανακι μου..... Laughing

Αντε θα την εχεις οποτε.Εεε κανονισε μην την πνιξεις στα φιλια... Razz

δεν θα την πνιξω να εισαι σιγουρη, θα την φαω....ειπα σημερα στο σαραντο οτι αυριο κοιμαται μεσα στο παιδικο μονος του, γιατι το 2πλο κρεβατι ειναι ρεσερβε.εγω η κορη μου και ο μπεμπης....

Μπου

Μπου
παλι τα ιδια να σας γραφωωω;;;; οοοοολα τα βλεπω μαυρα και δυσκολα! και ο καιρος εχει κολλησει!!! θα μου περασει που θα παει!!!! απλως σκατα!!!
τελοσπαντων!!! καλο μεσημερακι σε ολες!!!

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπου έγραψε:παλι τα ιδια να σας γραφωωω;;;; οοοοολα τα βλεπω μαυρα και δυσκολα! και ο καιρος εχει κολλησει!!! θα μου περασει που θα παει!!!! απλως σκατα!!!

ελα μωρε αναστασια τα μπεμπακια μας μια χαρα οποτε ολα τα υπολοιπα θα φτιαξουν.μην μετρας τις μερες και τους μηνες γιατι ετσι δεν περναει ο καιρος.καλο μεσημερακι Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 3 417472

eirini2

Μπου έγραψε:παλι τα ιδια να σας γραφωωω;;;; οοοοολα τα βλεπω μαυρα και δυσκολα! και ο καιρος εχει κολλησει!!! θα μου περασει που θα παει!!!! απλως σκατα!!!
ολα θα φτιαξουν αναστασια.σε λιγο καιρο θα εχεις την κορουλα σου αγκαλια και θα τα ξεχασεις αυτα που περνας τωρα.

evi86

evi86

Συμπεθερουλα μου δεν αλλαζεις μυαλο ε;;Εγω θα λεω και θα ξαναλεω μεχρι να το παρεις χαμπαρι πως τιποτα δεν ειναι μαυρο.Εχεις το μωρακι σου στην κοιλια που σε λιγους μηνες θα το εχεις αγκαλια.Κι αν εισαι μεσα τι;Για το μωρο σου ειναι.Αλλωστε εχεις εμας.Μπορει να μην μας βλεπεις αλλα και η επικοινωνια που εχουμε ελπιζω να σε βοηθαει οσο κι εμενα.Ο αντρουλης σου που λειπει θα ερθει καποια στιγμη.Θα τον εχεις κοντα σου μετα οσο θελεις.Απολαυσε την εγκυμοσυνη σου οσο μπορεις.Οπως και να εχουν τα πραγματα εσυ πρεπει να εισαι γερη και δυνατη.Μη στεναχωριεσαι χαμογελα για την μπεμπα σου...

Maryanastasia

Maryanastasia
ειρήνη μου Β επιπέδου ήταν όχι αυχενική!

Μαρκέλλα σε νιώθω πιο πολυ από όσο νομίζεις. Κουράζομαι τόσο μα τόσο εύκολα αλλά άκου κοριτσάρα μου. την δουλειά μας την χρειαζόμαστε 1 για οικονομικούς λόγους και 2 για α΄λλους η κάθε μία.
Αν δεν τα προλαβαίνεις όλα δεν πειράζει. Δεν είσαιο σούπερμαν. Ενα βράδυ θα φάτε σουβλάκια μια εβδομάδα δεν θα βάλεις πλυντήριο. είναι δύσκολο το έργο σου δουλειά απαιτητική και μωρό και η κοριτσάρα σου αλλά ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ!!! Εδώ εγώ με σκύλο και ΄γάτα όχι παιδί και χθες έβαλα κάτι κλάμματα...μα κάτι κλάμματα...ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ!!!!!

Βρε κορίτσια και εγώ έχω πολλά προβλήματα πχ με τον καλό μου (δεν σας τα έχω πει) αλλά εγώ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΤΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΝΑΚΙΑ ΤΗΣ!! Και αν αυτή είναι καλά ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΑΣΑΩ ΜΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κορίτσια! Πολλες απο σας μάλλον μπορεί και να μη με γνωρίζετε, γιατί πρωτομπήκα στην παρέα κάπου μέσα στον Αύγουστο για καμιά εβδομάδα (που πολλές λείπατε), μετά έφυγα κι εγώ διακοπές και τώρα επέστρεψα.
Εντωμεταξύ, δεν πολυανοίγω pc και τέτοια στο σπίτι οπότε μόνο εν ώρα εργασίας μπορώ να συμμετέχω στην παρέα!!!

Για όσες δεν με ξέρουν / θυμούνται, έχω αγοράκι και είναι το πρώτο μου παιδάκι, με εξωσωματική. Π.Η.Τ. έχω στις 19 Δεκεμβρίου.

Προχθές γύρισα απο διακοπές (κάπου 10-12 μέρες σύνολο, δεν πήρα παραπάνω άδεια, μόνο 7 εργάσιμες, τη φυλάω για να κάτσω λίγο παραπάνω μετά τη γέννα, καθότι ιδιωτικός τομέας και δεν έχω την πολυτέλεια να κάτσω πολύ στο σπίτι μου).

Χθες επαναλάβαμε τη β' επιπέδου, όλα μια χαρά έχουμε και φώτο του μπέμπη φάτσα! Επανέλαβα και τα αιματολογικά και έχω χαμηλό αιματοκρίτη, έφτασα αισίως στο 30, οπότε μου διπλασίασε το σίδηρο..

Κατα τ άλλα καλά, αν εξαιρέσεις οτι αρχίζει και με ενοχλεί η κοιλιά μου και στο περπάτημα (πάω λίγο σαν την πάπια), κουράζομαι στην ίδια θέση πολλές ώρες, αισθάνομαι λίγο φώκια (4 κιλά έχω πάρει βασικά αλλά έτσι αισθάνομαι), και φυσικά δεν βολεύομαι στον ύπνο, καθότι μια ζωή κοιμόμουνα μπρούμυτα!!!

Εύχομαι σε όλες να περάσουν εύκολα, ευχάριστα και χωρίς προβλήματα αυτοί οι 3-4 μήνες που μας απομένουν!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα, τι κάνετε; Τελευταία μέρα αδείας (αύριο επιστρέφω δουλειά) και την πέρασα καθαρίζοντας το σπίτι... Πφφφφ....

Διαβάζω για κούραση Μαρκέλλα μου... Κουράγιο μας, όλα θα τα καταφέρουμε μωρέ! Ας μην μας παίρνει από κάτω!

Γεια σου Patsie! Είμαι η Αλίκη και έχω ΠΗΤ στις... 17 Νοέμβρη, χεχεχε! Μπράβο σου που όλα πάνε καλά και σίγουρα δεν είσαι φώκια με τα +4, υπάρχουν και χειρότερα, εγώ μάλλον έχω το προβάδισμα με το +9...!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 3 534787

Maryanastasia μπράβο που πήγαν όλα καλά!!! Χαλάρωσε και απόλαυσέ το!!! Μπου ανέβα τώρα, χιχιχι!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις