Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
358 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 358 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πατσι - Embarassed δεν θυμαμαι το ονομα σου. θυμαμαι μονο οτι ειναι πολυ ωραιο ονομα- ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ! περασες καλα?
δυστυχως οσες μανουλες στον ιδιωτικο τομεα ναι δεν καθονται, για σκεφτειτε ομως και τις ελ. επαγ.αυτες αν δεν πανε για δουλεια αμεσως, χανουν και την πελατεια τους. αφηστε τα.....
αλικη τι κανεις κοριτσι? 9 κιλα ε?!
εγω αρνουμαι πεισματικα να ανεβω αλλα με κοβω στα +7....αν και πρεπει να εχω χασει απο οταν γυρισα απο το χωριο.κανει δουλεια η διατροφη νομιζω....

Μπου

Μπου
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Σας ευχαριστω ολες πολυ!!! εχω γινει απιστευτη γκρινιαρα(ΠΟΤΕ στη ζωη μου δεν ημουν ετσι,δε με αναγνωριζω,ημουν παντοτε η ψυχη της παρεας!!!)και κουραστικη αλλα τις περισσοτερες φορες δεν το ελεγχω! σιγουρα ολες εχετε προβληματα κι αλλες πιο σοβαρα απο μενα......θα μου περασει παλι που θα παει!!!!!!

Maryanastasia

Maryanastasia
υπομονή σε όλες μας!! εγώ θα δουλευω μέχρι και την τελευταια μέρα και θα κάτσω με το μπεμπε μάξιμουμ ένα μήνα!!!

Σημασία ε΄χει να είναι καλά τα μπεμπέ μας όλα τα άλλα θα έρθουν!!

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
patsi καλωσηρθες στην παρεουλα μας.αλικη υπομονη εγω εκοψα το βραδινο εχω παρει 7 κιλα μεχρι σημερα 1 κιλο για πλακα μεσα σε 1 μερα.αναστασια μου εδω ημαστε για να στηριζουμε η μια την αλλη δεν εισαι γκρινιαρα ειναι λογικο να αγχωνεσαι οπως και εγω και ολες μας.εγω πηγα μια βολτα με μια φιλη μου σημερα που δροσισε.

Maryanastasia

Maryanastasia
που είστε όλες καλ΄΄ε???

Μπου

Μπου
εγω ειμαι εδω αν ενδιαφερεσαι!!!! Very Happy τι κανεις; σπιτι; ξεκουραζεσαι; ο αντρας σου ειπες δουλευει νυχτα; που;

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αναστασια μου εισαι καλυτερα τωρα?εγω θα παω να ξαπλωσω τωρα που με επιασε υπνος!καλο βραδακι κοριτσακια Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 4 417472

Μπου

Μπου
ας πουμε οτι αποφασισα να κανω αυθυπολβολη!!!! Very Happy καλη σου νυχτα κοριτσακι!!!

Μπου

Μπου
καμια για τσατ;;; υποσχομαι οτι δεν θα γκρινιαξω!!!!

Μπου

Μπου
κοριτσακιαααααααα!!! μη με φοβαστε βρε!!! υποσχομαι μεχρι τελους να μη ξαναγκρινιαξω!!! δε θα με αναγνωριζετε!!! πεφτει νανι;;; ουτε εσυ Ευη;; εχει κ πανσεληνο μεθαυριο κ σεληνιαζομαι!!!χαχααχαχαχαχα Very Happy

zoekopa

zoekopa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ά καλα, έψαχνα ποση ώρα το νέο θεμα και δε το έβλεπα!!!! άντε να σας πω τα νέα μου΄τώρα!!! Σήμερα πήγαμε στο γιατρο, η καμπυλη ζαχαρου ήταν φυσιολογικοτατη (ουφ!!!), είδαμε και τη μπουμπουκα, έφτασε τα 1310 γρ. το κοριτσακι μου!!!! και ο καταπληκτικός γιατρος μου έπεισε τον άντρα μου να είναι μαζι μου στον τοκετο, ενω πριν δεν ήθελε!!!! Μιλαμε είναι απιστευτος!!! Και η ατακα του άντρα μου μολις φύγαμε απο τον γιατρο.... "τελικα αυτος ο άνθρωπος έχει το ταλέντο να με ηρεμει!!!" χεχεχεχε!!! Τελος παντων μιλησαμε για τον τοκετο μου, φτιαξαμε και πλάνο τοκετου (birth plan) και όλα καλα!!! είναι πολύ προχω ο γιατρος!!

Μπου

Μπου
τελεια τα νεα σου !!! τι καλα!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 4 215994 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 4 215994 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 4 215994 πολυ σημαντικο να εμπεει εμπιστοσυνη ο γιατρος στο ζευγαρι!!!! αντε με το καλο να το κρατησεις στην αγκαλιτσα σου!!! ανυπομονω κι εγω να γινει διψηφιος ο αριθμος των ημερων που μου απομενουν!!! Very Happy Very Happy
τι ακριβως ειναι το πλανο τοκετου;;;θεσσαλονικη πας σε γιατρο ε;

zoekopa

zoekopa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μπου έγραψε:τελεια τα νεα σου !!! τι καλα!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 4 215994 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 4 215994 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 4 215994 πολυ σημαντικο να εμπεει εμπιστοσυνη ο γιατρος στο ζευγαρι!!!! αντε με το καλο να το κρατησεις στην αγκαλιτσα σου!!! ανυπομονω κι εγω να γινει διψηφιος ο αριθμος των ημερων που μου απομενουν!!! Very Happy Very Happy
τι ακριβως ειναι το πλανο τοκετου;;;θεσσαλονικη πας σε γιατρο ε;
Το birth plan είναι εδω http://www.birthchoices.gr/category/resources/ μια λίστα που σημειωνεις τι θέλεις να γίνεται στον τοκετο σου και αν είναι συνεργασιμος ο γιατρος σου, γίνεται ο τοκετος πιο ευχαριστος για την γυναικα. δηλ. δεν κάνει ο γιατρος οτι του καπνισει, αλλα σεβεται και τις δικες σου επιθυμιες, που μπορουν να γινουν.
εννοειται παω σε γιατρο στη θεσσαλονικη, είμαστε 30' μακρυα, σιγα την αποσταση και ο αντρας μου πηγαινοέρχεται κάθε μερα.
Α επισης ξεχασα να πω, οτι αυριο θα φαω ένεση στο πωπουλι μου Embarassed
επειδη εχω΄ρέζους αρνητικο και θα παω στη φιλεναδα μου να μου τη κανει που είναι νοσοκομα.

Μπου

Μπου
χαχαχα! εχεις τιμωρια δηλαδη ε;;; χαχαχαχα! γιατι ομως; κι εμενα με ρωτησαν κι εχω θετικο και δεν θα χρειαστει κατι!!! τι ρολο παιζει;;; αφου εχεις τη φιλη σου καλυτερα!!! μη μας βλεπει κι οποιος να ναι!!!!

maria1984

maria1984
zoekopa έγραψε:ά καλα, έψαχνα ποση ώρα το νέο θεμα και δε το έβλεπα!!!! άντε να σας πω τα νέα μου΄τώρα!!! Σήμερα πήγαμε στο γιατρο, η καμπυλη ζαχαρου ήταν φυσιολογικοτατη (ουφ!!!), είδαμε και τη μπουμπουκα, έφτασε τα 1310 γρ. το κοριτσακι μου!!!! και ο καταπληκτικός γιατρος μου έπεισε τον άντρα μου να είναι μαζι μου στον τοκετο, ενω πριν δεν ήθελε!!!! Μιλαμε είναι απιστευτος!!! Και η ατακα του άντρα μου μολις φύγαμε απο τον γιατρο.... "τελικα αυτος ο άνθρωπος έχει το ταλέντο να με ηρεμει!!!" χεχεχεχε!!! Τελος παντων μιλησαμε για τον τοκετο μου, φτιαξαμε και πλάνο τοκετου (birth plan) και όλα καλα!!! είναι πολύ προχω ο γιατρος!!

Πολυ ευχάριστα νέα , μπράβο χαίρομαι για σένα κοπέλα μου...Κι εγω θέλω να ειναι μέσα ο καλός μου την ώρα του τοκετού αλλα δεν ξέρω αν επιτρέπεται στο μητέρα , κι αυτο με το πλάνο που λες ακούγεται πολυ ωραίο αν κ το ακούω για πρώτη φορά .

zoekopa

zoekopa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μπου έγραψε:χαχαχα! εχεις τιμωρια δηλαδη ε;;; χαχαχαχα! γιατι ομως; κι εμενα με ρωτησαν κι εχω θετικο και δεν θα χρειαστει κατι!!! τι ρολο παιζει;;; αφου εχεις τη φιλη σου καλυτερα!!! μη μας βλεπει κι οποιος να ναι!!!!
μονο αν εχεις ρεζους αρνητικο κανεις ενεση. είναι προβλημα γιατι το μωρο μπορει να εχει ρεζους θετικο και να αναπτυξει αντισώματα. αν το μωρο έχει ρεζους αρνητικο δεν είναι προβλημα. και αυτο είναι κατι που φαινεται μονο΄όταν γεννηθει το μωρο και αν τελικα έχει ρεζους θετικο, πάλι τρως την ενεση.
η πεθερα μου μου ειπε να παω στον φαρμακοποιο να μου την κανει και λεω, σιγα μη δει το πωπουδακι μου ο γερο μπισμπικης!!!! Very Happy

zoekopa

zoekopa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
maria1984 έγραψε:
zoekopa έγραψε:ά καλα, έψαχνα ποση ώρα το νέο θεμα και δε το έβλεπα!!!! άντε να σας πω τα νέα μου΄τώρα!!! Σήμερα πήγαμε στο γιατρο, η καμπυλη ζαχαρου ήταν φυσιολογικοτατη (ουφ!!!), είδαμε και τη μπουμπουκα, έφτασε τα 1310 γρ. το κοριτσακι μου!!!! και ο καταπληκτικός γιατρος μου έπεισε τον άντρα μου να είναι μαζι μου στον τοκετο, ενω πριν δεν ήθελε!!!! Μιλαμε είναι απιστευτος!!! Και η ατακα του άντρα μου μολις φύγαμε απο τον γιατρο.... "τελικα αυτος ο άνθρωπος έχει το ταλέντο να με ηρεμει!!!" χεχεχεχε!!! Τελος παντων μιλησαμε για τον τοκετο μου, φτιαξαμε και πλάνο τοκετου (birth plan) και όλα καλα!!! είναι πολύ προχω ο γιατρος!!

Πολυ ευχάριστα νέα , μπράβο χαίρομαι για σένα κοπέλα μου...Κι εγω θέλω να ειναι μέσα ο καλός μου την ώρα του τοκετού αλλα δεν ξέρω αν επιτρέπεται στο μητέρα , κι αυτο με το πλάνο που λες ακούγεται πολυ ωραίο αν κ το ακούω για πρώτη φορά .
Γεια σου μαρακι μου!! δυστυχως οι περισσοτεροι γιατροι στην ελλαδα δεν δίνουν πολυ χωρο στις μαμαδες (και φυσικα δεν ξερουν τι θα πει πλανο τοκετου), αν και ο τοκετος είναι κατι που αφορα τη μαμα και το μωρο, το έχουμε κανει να γίνεται οτι θελει ο γιατρος και οτι επιτρεπει η πολιτικη της καθε κλινικης/νοσοκομειου.

maria1984

maria1984
Δυστυχώς έτσι ειναι κ εσυ είσαι πολυ τυχερή που έχεις τέτοιο καλο γιατρο, πάντως τώρα που το είπες την επόμενη φορά που θα πάω να με δει ο δικός μου θα τον ρωτήσω κ εγω έστω αν γίνεται να ειναι κ ο καλός μου μέσα την ώρα που θα γεννιέται η κορούλα του!!!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημεεεεεεεεεεερα. τι κανετε τσουπρες? πως πανε οι κοιλιτσες?
σημερα το βραδυ ερχεται η ιωαννιτσα μου Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 4 215994 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 4 215994
θα μαγειρεψω να μην εχω φαγητο αυριο, θα σιδερωσω και τελος οι δουλειες σπιτιου.....
εχθες ηρθε η μαμα μου και πλυναμε-βασικα η μαμα επλενε εγω νερα αλλαζα στα κουβαδακια και στα βιτεξ- τους τοιχους στο δωματιο της ιωαννας.ευτυχως ειναι μικρουλι και ξεμπερδαψε ευκολα. ρε με το ζορι εχθες να πλυνουμε κουτρινες.....τελικα την επεισα να τις πλυνουμε οταν κρυωσει λιγο ο καιρος....οργασμος εργασιων εχθες στο σπιτι.τελιειωσανε και με την αποχετευ ση.λαμπικος το σπιτι,το μπαλκονι,ο φωταγωγος, η σκαλα. τελος ολα. απο αυριο θα απολαμβανω την μικρη μου.
α θα παω τζαμπο σε λιγο κλαψ κλαψ, καθολου δεν το γουσταρω, αλλα εχει κανει παραγγελια η ζουζουνα μου. θελει κιθαρα μωβ, αντε να δω θα βρω?!
πως πανε οι κοιλιτσες?????? Very Happy

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερουδια και από μένα και καλώς να τη δεχτείς την κορούλα σου σήμερα!
εγώ δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου..
εσύ που είχες ξανά εγκυμοσύνη, μπορείς να με βοηθήσεις?
νιώθω χτυπήματα του μωρού πολύ χαμηλά, στα γεννητικά όργανα για να καταλάβεις και έχω τρομάξει λίγο...σου έχει συμβεί κάτι ανάλογο και τόσο νωρίς??

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
REINE έγραψε:καλημερουδια και από μένα και καλώς να τη δεχτείς την κορούλα σου σήμερα!
νιώθω χτυπήματα του μωρού πολύ χαμηλά, στα γεννητικά όργανα για να καταλάβεις και έχω τρομάξει λίγο...σου έχει συμβεί κάτι ανάλογο και τόσο νωρίς??

ω ναι μπορει να εχει κατεβει χαμηλα ή να εχει εχει καποιο ακρο και να σε γαργαλαει. για καλο κακου παρε τηλ τον ντοκ. ξεκουρασου και λιγο.δεν νομιζω να ειναι κατι.σε αυτες τις εβδομαδες που ειμαστε ειναι πολυ λιγες οι πιθανοτητες αποκολλησης-εκει ανησυχουμε λιγο-, μαλλον κουραστηκες καλη μου.
με πηραν τηλ να μαγειρεψω, θα ερθουν το μεσημερακι.....τρεχω να προλαβω.
ειρηνη θα ξαναμπω σε λιγο μονο να δω τι εκανες. δεν ειναι κατι,δεν νομιζω αλλα ξαναλεω παρε τηλ ντοκ ΤΩΩΩΩΡΑ. φιλακια!

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
απο πού να κουραστώ η γυναίκα?
αφού όλη μέρα σπίτι είμαι σχεδόν!!
θα τον πάρω αλλά φοβάμαι ότι θα έχει κανένα χειρουργείο τωρα το πρωί όπως συνήθως..
είμαι συνέχεια ξάπλα τώρα και παρατηρώ την κοιλιά μου, ένιωσα κάποια χτυπήματα και στον οφαλό αλλά τα χαμηλά συνεχίζονται..
θα σε ενημερώσω!
καλό μαγείρεμα..αλήθεια τι καλό ετοιμάζεις?

mamameli

REINE έγραψε:καλημερουδια και από μένα και καλώς να τη δεχτείς την κορούλα σου σήμερα!

Καλημέρα!!!
Αχ γλυκούλα μου ...τι τραβαω κι εγώ με αυτα τα χτυπηματακια!! Ειχα δυο μέρες και σημερα σαν να αλλαξε θεση..αν μπορουσα θα εβαζα το χερι μου και θα το γυρνουσα Mad Αφου το μαλωνα ολη μέρα..(τρελη) "Αντε ρε μπεμπουλη φυγε απο εκει κτλ.."Δεν ειναι ανησυχητικο ..ενοχλητικο ειναι!Μολις γυρισει θα φυγει..Μα περπατας κια νομιζεις θα βγει κανενα ποδι απο κατω!
Και η Μελινα μου το έκανε και οχι μονο εφτασε τις 41 βδομαδες..ειχα και ολη μερα διαστολη 2..μετα απο προκληση και σπασιμο νερων!Οποτε και σε σενα μαλλον αυτο ειναι..προσπαθησε να ξαπλωνεις σε διαφορες στασεις μηπως και αλλαξει μερος!

Ζωη μπραβο ..ειδες ολα καλα!
Αθανασία καλώς να τη δεχτείς την μπουμπουκα σου!

Φιλακια σε όλες!

eirini2

καλημερα κοριτσια.τι κανετε?εγω σημερα νυσταζω και βαριεμαι να κανω οτιδηποτε.εχω ομως κι ενα παιδι που πρεπει να ταισω να αλλαξω κλπ.

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="mamameli"]

Καλημέρα!!!
Αχ γλυκούλα μου ...τι τραβαω κι εγώ με αυτα τα χτυπηματακια!! Ειχα δυο μέρες και σημερα σαν να αλλαξε θεση..αν μπορουσα θα εβαζα το χερι μου και θα το γυρνουσα Mad Αφου το μαλωνα ολη μέρα..(τρελη) "Αντε ρε μπεμπουλη φυγε απο εκει κτλ.."Δεν ειναι ανησυχητικο ..ενοχλητικο ειναι!Μολις γυρισει θα φυγει..Μα περπατας κια νομιζεις θα βγει κανενα ποδι απο κατω!
Και η Μελινα μου το έκανε και οχι μονο εφτασε τις 41 βδομαδες..ειχα και ολη μερα διαστολη 2..μετα απο προκληση και σπασιμο νερων!Οποτε και σε σενα μαλλον αυτο ειναι..προσπαθησε να ξαπλωνεις σε διαφορες στασεις μηπως και αλλαξει μερος!

σ ευχαριστω που με καθησυχαζεις...
απλα ανησυχω γιατί ειναι νωρις ακομη και ειναι σαν να νιωθω συσπασεις απο κατω επειδη τα χτυπηματα ειναι πολύ χαμηλά
...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις