Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
129 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 129 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

zoekopa

zoekopa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημέρα κοριτσια!!!
Αθανασια μου με το καλο να υποδεχτεις τη κορουλα σου!!!
ειρηνη2 και εγω μια απ'τα ίδια!!!
καλημέρα μαρια!! καλημέρα ειρηνη!! Νομιζω οτι είναι φυσιολογικο αυτο που νιωθεις, αν όμως δεν εισαι σιγουρη, ρωτα τον γιατρο σου. Very Happy

demmy29

demmy29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλή σας μέρα κι από μένα κορίτσια! Ζωή τι καλά που το μωράκι σου μεγάλωσε τόσο πολύ... Ωραία τα νέα σου!
Όσο για τα χτυπήματα χαμηλά κι εγώ κάποια στιγμή είχα νιώσει! Μάλλον φυσιολογικό είναι, αλλά όπως έχω ξαναπεί τους γιατρούς γι' αυτό τους έχουμε!
Αχ κορίτσια εμένα η ντοκ έχει γέννα και μου ακύρωσε το ραντεβού! Περιμένω να με πάρει τηλ να μου πεί πότε να πάω...Δε θα τελειώσει ποτέ η αγωνία μου... Αθανασία μου με το καλό να υποδεχτείς τη γλυκιά σου την κορούλα! Τι καλό φτιάχνεις;
Αναστασία παιδί μου που είσαι;

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ουφ τελειωσα.........
πηγα τζαμπο, μαγειρεψα ωραιοτατες χωριατικες ταλιατελες με κοτοπουλο κοκκινιστο.δεν προλαβα να σιδερωσω....ε δεν θα πεθανω κιολας,αυριο πρωι με την δροσουλα! α πηγα και σουπερ...

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εν τωμεταξυ τι στο καλο εχουν παθει με τηλ σημερα ρε φουστη μου? ολοι σημερα με θυμηθηκαν....
τσακωθηκε και η μαμα μου με την μικρη μου αδελφη και οπως παντα πρεπει να παιξω τον ρολο του πυροσβεστη....
εχθες τσακωθηκε με τον πατερα μας η μικρη σημερα με την μαμα μας...παει εχει σεληνιαστει η μικρη αδελφη....ελπιζω να μην παρει μονο η μπαλα χιχιχι

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δημητρα θα σε δεχτει σημερα ο γιατρος η οχι?δεν σου ειπε? μεταξυ μας, με εχει φαει η αγωνια αλλα δεν σου ελεγα τιποτα για να μην αγχωθεις..... ελα μωρε τι σημερα τι αυριο, θα εχει μεγαλωσει και πιο πολυ και θα την δεις καλυτερα την μπουμπου....
ειρηνη τι κανεις?πηρες τηλ στο ντοκ?
πρεπει να ξεχωρισουμε καπως τις ειρηνες. να ειναι η μια ρενα και η αλλη ειρηνη?θελετε?ε ειρηνες σε εσας λεω! αποφασιστε πως να σας ξεχωριζω η ξανθια Embarassed
η μαρκελλιτσα παλι τρεχει....κλαψ κλαψ
μαμαμελι τι κανεις?
παλι....καθολου συνηθες για μενα.... ξεχναω καποια...που θα παει θα μεγαλωσω και θα μαθω

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σας πρηζω.....
απενατι απο το σπιτι μας μενουνε πακιστανοι-ιρακινοι,μαροκινοι δεν ξερω ακριβως τι ειναι-
αχ βρε κοριτσια ταλαιπωρουμαι απιστευτα.και ενω το σπιτακι μας μια χαρα ειναι θελω να φυγω.......
δεν μπορω οοοοοολη μερα να μυριζουν τα κρεμυδια τους-πολλοι εμετοι-ποσο να κλεισω τα παραθυρα? να μην αεριστει το σπιτι?ασε που ζεσταινομαι-ξερετε εσεις-
την βρωμα τους δεν την αντεχω αλλο....ολο βγαινουν εξω και συνεχεια φτυνουν στον δρομο ρε φουστη μου....
ασε που ερχονται ακριβως κατω απο το μπαλκονι μου-μενουμε 1- και γκαριζουν στο τηλ, βαρεθηκα να ακουω πακιστανικα.....δεν θελω να τσακωθω μαζι τους, κριμα ειναι και αυτοι, αλλα κουραστηκα πια....

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Aθανασιααααααααααααααααααααααααααααα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

παραληρημα πρωι πρωι. βαλε και λιγο γλωσσα μεσα.

Ειρηνη (reine) εχω και γω τετοιες ενοχλησεις. βασικα εχω συνεχεια ενοχλησεις. και πραγματικα παρολο που ειναι και δευτερο παιδι δεν μπορω να ξεχωρισω καθε φορα τι μπορει να ειναι. την κυριακη παντως ηταν η πρωτη φορα που ο μπεμπης κλωτσαγε ασταματητα και τοσο εντονα που το ενιωθε και ενας τριτος βαζοντας το χερι του στην κοιλια, ως τωρα το ενιωθα μονο εγω εσωτερικα. αλλα απο τοτε δεν εχει ξαναγινει (τοσο εντονα).

Δημητρα, Ειρηνη (εννοειται πως και εγω στανταρ καποια η καποιες ξεχναω) τι κανετε?

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αθανασια, τωρα που μαζευομαστε (αφου καταυθανει και η Ιωαννιτσα σημερα) πρεπει καποια στιγμη να κανονισουμε να συναντηθουμε. Σπιτι σου, σπιτι μου η και καπου αλλου (που λεει και το ασμα). Μπορουμε να παμε και σε κανα παιδοτοπο, να παιξουν και τα μικρα μας.

Ποια ηταν να ερθει Αθηνα που εχει συγγενεις εδω (αδερφο στην Κυψελη θυμαμαι) και λεγαμε να βρεθουμε?

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Θυμηθηκα, οτι καποια στιγμη διαβασα γενικα για ρουχαλακια για τα μωρα, τι θα αγορασει η καθε μια κλπ. Σκεφτομουν, οτι αφου εχω ηδη την Ευουλα μου και τωρα περιμενω αγορακι, αν τυχον καποια που περιμενει κοριτσι και χρειαζεται πραγματακια (χωρις καμμια παρεξηγηση ελπιζω) θα μπορουσα να ψαξω να βρω οτι εχω κρατησει και ειναι σε καλη κατασταση και να τα δωσω. ετσι κι αλλιως εγω δεν θα τα χρειαστω πλεον.

Διαβαζα επισης που γραφατε για βαφτισια καποια στιγμη. Αθανασια, μεχρι και τις μπομπονιερες εχεις βρει? Εγω ουτε νονο-α δεν εχω βρει ακομα. Very Happy

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α, ωραια, πριν εγραφε απανωτα η Αθανασια, μονη της, τωρα εγω. Ελατεεεεεεεεεεεεεεεεε, τωρα που λειπει το αφεντικο. Α, καλα, ηρθε κιολας.

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Bonjour κορίτσια!

Οπως είπα και χθες εγώ μόνο απ τη δουλειά μπαίνω στο pc (σπίτι βαριέμαι, αφού το έχω στη δουλειά όλη μέρα), οπότε τα απογευματινά σας τα διαβάζω μαζεμένα το άλλο πρωί!! Hahah

"Μαμακα μου" που ρωτούσες χθες, Πατρίτσια είναι το όνομά μου.
Και μια και μιλάγατε πρόσφατα για ονόματα στα παιδιά και τέτοια, εγώ είμαι βαφτισμένη Κλεοπάτρα, απο τη γιαγιά μου που είχε πεθάνει όταν ο πατέρας μου ήταν μικρός.
Αλλά επειδή τότε ήταν της μόδας το Πατρίτσια και τα ξενόφερτα ονόματα, οι δικοί μου αποφάσισαν να μου το αλλάξουν και να το κάνουν έτσι σαν υποκοριστικό (Κλεοπατρα - Πάτρα - Πατριτσια).
Εμένα βέβαια μου αρέσουν πολύ και τα δύο, ακούω και στα δύο, απλά έχω συνηθίσει το Πατρίτσια.

Ωραία πέρασα στις διακοπές αλλά λίγο, και ναι σίγουρα υπάρχουν και πολύ χειρότερα σε ότι αφορα τις άδειες... (βλέπε ελεύθεροι επαγγελματίες, έχει δίκιο η MaryAnastasia..). Ολα καλά!!

Ανακάλυψα κι ένα "θεματάκι" σήμερα το πρωί εκεί που έκανα ντους, αλλά ντρέπομαι να σας το πω (μαντέψτε.... haha)

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πατριτσια καλημερα. Καλως ηρθες. Σε ειχε παρει το ματι μου μεσα Αυγουστου που ειχες πρωτομπει, αλλα δεν εχουμε μιλησει. Ειμαι η Μαρκελλα, εχω την πριγκηπισσα μου, το Ευακι μου που ειναι 5 ετων και περιμενω αγορακι. Εχω ΠΗΤ 07 Δεκεμβριου αλλα πιθανοτατα θα γεννησω νωριτερα λογω καισαρικης.

Μολογα το θεματακι ΤΩΡΑ!!!!!

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Haha... Γεια σου Μαρκέλλα, κι εγώ αγοράκι (το πρώτο μου παιδάκι) για 19 Δεκ, αλλά κι εγώ μάλλον πάω για καισαρική.

Θεματάκι: ανακάλυψα μια ωραιότατη αιμορροίδα!!! (προς το παρόν δεν με ενοχλεί, αλλά τρέμω για το μέλλον)

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Patsie έγραψε:Haha... Γεια σου Μαρκέλλα, κι εγώ αγοράκι (το πρώτο μου παιδάκι) για 19 Δεκ, αλλά κι εγώ μάλλον πάω για καισαρική.

Θεματάκι: ανακάλυψα μια ωραιότατη αιμορροίδα!!! (προς το παρόν δεν με ενοχλεί, αλλά τρέμω για το μέλλον)

ωχ! δεν ειχα ποτε μου, δεν ξερω πως ειναι η ποσο ενοχλει. ξερω οτι συνηθιζεται στις εγκυμοσυνες.

γιατι καισαρικη εσυ?

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κ από μένα!!!!!!!!
2 ώρες έκανα πάλι να σας διαβάσω...ουφ!!!!!!

Μαρκέλλα καλώς ήρθες!!!!! Περάσαμε τέλεια στα Χανιά, ε? Ζηλεύω!!!!!
Εύη μου, έσκασα από αγωνία μέχρι να διαβάσω οτι όλα πήγαν καλά τελικά. Εμ τι τα θέλες κ συ τα τσουβάλια?!!! Τέλος καλό, όλα καλά!!!
Χαίρομαι πού κ τα υπόλοιπα κορίτσια είστε καλά.

Εγώ χθες είχα γιατρό. Η μπεμπούλα πέρασε τα 1300γρ, έχει πάρει θέση με το κεφάλι προς τα κάτω, κ δεν σταματάει να με κλοτσάει στο στομάχι κ στα πλευρά!!!!!
15/11 μου έδωσε ο γιατρός κ όχι 13 που έλεγα μέχρι τώρα. Ετσι θα δουλεύω μέχρι τις 19/09. Αντε να περάσουν οι μέρες γιατί δεν την παλεύω άλλο.
Προχθές ενώ πήγαινα το σκυλί μου βόλτα, μου ήρθε μια σκοτοδείνη...πως κατάφερα κ γύρισα σπίτι κ ξάπλωσα στον καναπέ δεν ξέρω. Ευτυχώς που δεν ταβλιάστηκα στη μέση του δρόμου..

Οσο για το όνομα που λέγατε, θα τη βγάλουμε Όλγα σαν τη πεθερά μου. Εγώ βέβαια θα προτιμούσα το όνομα της μαμάς μου γιατί της έχω τρελή αδυναμία, αλλα τη λένε Γιαννούλα κ τον πεθερό μου Γιάννη. Οπότε μετά αν κάνουμε αγόρι θα είναι Γιάννης κ δεν γίνεται να λένε το ένα παιδί Γιάννη κ το άλλο Γιαννούλα!!! Φαντάζεστε, σαν ταινία θα είμαστε!!!

Αρκετά με την πολυλογία μου!!!!!
Πάω να ετοιμαστώ για τη δουλειά. ( τρίτο απόγευμα σερί)

Σας αγαπάω πολύ πολύ, κ ασ μην γράφω συχνά.
Φιλάκια!!!!!!!!!

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Λόγω ηλικίας (40,5 αισίως) και εξωσωματικής... δε θέλει η γυναικολόγος μου (που είναι και παιδική μου φίλη) να ρισκάρουμε την ταλαιπωρία και τις πιθανές επιπλοκές που παρουσιάζονται στο τέλος, και είναι υπέρ της καισαρικής για την περίπτωσή μου.

Άσχετο, πώς μπορώ να βάλω φωτο κάτω απ το όνομά / προφίλ μου μου, στην αριστερή πλευρά του mail?

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι που θα γλυτωνατε.....
μαρκελλα να κανονισουμε να συναντηθουμε ναιιιιιιιιιιιιιι
στο αλσος περιστεριου εχει σχεδον καθε απογευμα-βραδακι πολιτιστικα.και καραγκιοζη. εχει και ωραιοτατη παιδικη χαρα.
κλεοπατρα-πολυ ωραιο ονομα ετσι θα σε λεω εγω- μην ανησυχεις.εχω πολλες απο δαυτες χρονια τωρα. κολπακι: δεν σκουπιζεσαι με χαρτι,αλλα πλενεσαι με χλιαρο προς κρυο-οχι κρυο- νερακι.σκετο.ναι καθε φορα. επισης βοηθαει με λιγο μπαμπακι λιγο ελαιολαδο. και φυσικα να μην 'σφιγγεσαι'

Μπου

Μπου
reine
κι εγω πολλες φορες νιωθω σαν "χτυπηματα" απο κατω στα γεννητικα μου οργανα και ειχα ρωτησει το γιατρο και μου πε οτι μαλλον ειναι απο τα πολλα υγρα(ανοιγοκλεινει ο κολπος)αλλα παντως δεν ειναι ανησυχητικο μου χε πει!!!ωστοσο παρε ενα τηλ να του το πεις γιαυτο ειναι οι γιατροι!!!
Μαρκελλαμου κουραγιο με τη δουλιτσα σου!!!!Αθανασια μου τι καλα με το καλο να υποδεχτεις την μικρουλα σου!!!!

Μπου

Μπου
Πατριτσια μου σε ποναει;;; το εχω ακουσει κι εγω στις εγκυμοσυνες!!!
Δημητρουλα μου αντε τι σημερα,τι αυριο, τι τωρα!!!!!!!!!
α!! reine μου καταλαβαινω το αγχος σου ειδικα εμεις με τις συσπασεις οοοολα για συσπασεις τα περναμε!!!
Μαρκελλα μου εγω εχει μερες που αν καποιος βαλει το χερι του στην κοιλιτσα μου οταν κουνιεται το μωρο το καταλαβαινει!!!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελενη, φιλακια κοριτσακι μου. Καλη δουλιτσα. Καλουτσικα ηταν μωρε.

Πατριτσια, πας πανω πανω στο προφιλ και μετα αβαταρ.

Αθανασια, remind me, ποιο ειναι το αλσος Περιστεριου? (χαζη)

Αναστασια, γεια σου κοριτσακι. Αααααααααχχχχχχχ Δραμα!!!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ερχεταιιιιιιιιιιιιι το απογευμα παλι. ματσ!

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μαμάκα μου ευχαριστώ για τις συμβουλές, διάβασα και για παγάκια απο ελαιόλαδο.

Μπου, όχι προς το παρόν δεν με πονάει, απλά κάτι αισθάνομαι όταν είμαι καθιστή, απλα΄φοβάμαι μην εξελιχθεί χειρότερα...

Αχ, θυμίστε μου κι οι δυο τα ονόματά σας, να μη σας λέω συνέχεια Μπου και Μαμάκα... Hahah

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαμακα μου έγραψε:ερχεταιιιιιιιιιιιιι το απογευμα παλι. ματσ!

πνιξτην στα φιλια, δαγκωσε την, ρουφηξε την , ΦΑΤΗΝ ΛΕΜΕ!!!!!!

demmy29

demmy29
Αθανασία μου δεν ξέρω πότε θα πάω. Ήταν λακωνικότατη στο τηλ. Θα με πάρει τηλ. μου είπε. Είμαι με το αυτί στο ακουστικό... Κυριολεκτικά κάθομαι από πάνω! Κορίτσια, Μαρκέλλα, Πατρίτσια καλησπέρα! Αν ξεχνάω και καμία με συγχωρείτε! Αναστασίααααααααααααααααααα!Πες μας ένα γεια... Cool

demmy29

demmy29
Ωχ τώρα είδα πως είχες μπει Αναστασία... Μου λειψες...χαχα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις