526 Απ: Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 Τετ Σεπ 05, 2012 3:54 am
evi86
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπερα κοριτσια.Τι κανετε;Εμενα σημερα ο μπεμπης το εχει ριξει στο χορο μαλλον και δεν με εχει αφησει σε ησυχια.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
marilou27 έγραψε:γεια σου ευη μου τι κανει η κουμπαρα σου?και μενα ειναι υπερκινητικη αυτες τις μερες η μπεμπα.
μαμακα μου έγραψε:μαιρη καλη χωνεψη!
ευη σιδερενια η κουμπαρα.
δημητρα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] σε παραδεχομαι σημερα
ειρηνη υπομονη.παντως εγω μια χαρα την ηπια την γλυκοζη.μονο που με νυσταξε απιστευτα.
που ειναι η μαρκελα σημερα?
η ζωουλα ακομα....
αντε να σας δουμε βρε κοριτσια!
Μπου έγραψε:τι κανετε νυχτοπουλια μου;;; εγω παλι παλευω με τον υπνο!! χαχαχα
να ρωτησω κατι; κατα διαστηματα η μπεμπα μου κανει κατι σπαστικες κινησεις δηλαδη σα να τιναζεται κατι για 1 δευτερολεπτο ! ειναι ο λοξιγκας που λενε;;;; ουτε σαν συσπαση τη νιωθω ουτε σαν τις γνωστες κινησεις της!!!
μαμακα μου έγραψε:καλημερα καλημερα....
καλα τα τελευταια βραδια βλεπω τον πρωην μου συνεχεια μα συνεχεια στον υπνο μου....τι εχω παθει τεσπα?
Maryanastasia έγραψε:Καλήμέρα Ειρήνη! Εμένα την καμπυλη μου την έβαλε στην 26η!
Εν τω μεταξύ ισχύει πως παίρνει πολύ ώρα? εχω δουλειά καλέ!!
μαιρη εγω ημουν 2 ωρες εκει.αναλογα τι θα σου γραψει ο γιατρος.ηταν και μια αλλη εγκυμονουσα εκει που πηγα εγω τελειωσα και αυτη μαλλον ειχε και αλλη αιμοληψια.εχω ακουσει απο μια γνωστη μου που τηε ειπε ο γιστρος 7 φορες να της παρουν αιμα.αυτο ειναι χειροτερο.εγω ειχα αιμοληψια στο 0' στο 60' και στο 120'Maryanastasia έγραψε:Καλήμέρα Ειρήνη! Εμένα την καμπυλη μου την έβαλε στην 26η!
Εν τω μεταξύ ισχύει πως παίρνει πολύ ώρα? εχω δουλειά καλέ!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης