Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
590 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 590 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

maria1984

maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Θα κάνω υπομονή μέχρι την ώρα του ύπνου κ αν δώ ότι δεν περνάει θα πιω 1 για να μπορέσω να κοιμηθω κ να μην ξυπνησω πάλι αύριο με πονοκέφαλο ...

Maryanastasia

Maryanastasia
Κορίτσια μου εμείς πήγαμε φάγαμε ήπια και την μπυρίτσα μου την λέω την αμαρτία μου και ΄τωρα θα δούμε ταινία και επειδή μάλλον θα με πάρει ο ύπνος στον καναπέ ΣΑΣ ΦΙΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

maria1984

maria1984
Μπύρα ε ;;; Αχ τυχερουλα κι εγω θέλω αλλα δεν πιάνω κιόλας μέχρι να γεννησω....

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαρια παρε ντεπον. δενπειραζει. δεν περναειστο αιμα,ειναι εντεροδιαλυτο νομιζω. περαστικουλια!
αχωραια ηταν.κομματια τωρα η αθανασια
παω να λιωσω στην κρεβαταρα μου..........
καλο ξημερωμα φιλεναδες!

Μπου

Μπου
αυριο λεω να παω να κοινωνησω! ασχετο απλως το αναφερω!! χαχα!!! μαρακι περασε καθολου το κεφαλι σου;; Μαιρουλα καλη ταινια η καλο νανι!!! τι ταινια;;;;; εγω απο μπυριτσα μονο απο αλλων ποτηρια καμια γουλια βαρβατη βεβαια!!!χαχαχαχαχα!

maria1984

maria1984
Έσπασα 1 depon στη μέση τελικά κ το ήπια κ ευτυχώς ηρεμησε το κεφάλι μου για τα καλα... Πολυ καλα θα το κανείς Αναστασία που θα πας να κοινονισεις κι εγω θα πάω κάποια στιγμή πριν γεννησω ...

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοπελες!
σπασαμε την καταστορα Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 31 215994 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 31 215994
98 και σημερα-σαν τους φανταρους μετραω- χαχαχα Very Happy

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα κουκλίτσες!!
άντε αφού έγινε διψήφιος ο αριθμός, θα δεις ότι τώρα θα περνάνε πιο γρήγορα οι μέρες!!

να ρωτήσω κάτι εσάς που κάνετε ακόμη δουλειές στο σπίτι, το μπάνιο πώς το καθαρίζετε?? εννοώ αυτά τα απολυμαντικά που έχουμε έχουν έντονη μυρωδιά, κάνει να τα αναπνέουμε ή για 2 λεπτά μέχρι να καθαρίσουμε το νιπτήρα ας πούμε δεν πειράζει??

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maria1984 έγραψε:Κι εμένα μέχρι τώρα μου διναν μόνο cd με φωτογραφίες αλλα πήγαινα σε εξωτερικό γιατρο αλλα αυτη τη φορά πήγα στο μητέρα κ ευτυχώς εκει δίνουν dvd...

Μαρία πόσο πλήρωσες στο Μητέρα? Γιατί κ εγώ εκεί θα την κάνω λογικά.

Maryanastasia

Maryanastasia
Καλημέρα !!

εμένα μπυρίτσα με αφήνει να πίνω μία τον έχω ρωτήσει! Μία λέει δεν πειραζει και 2 λέει στο τσακίρ κέφι δεν πειράζει!

Είδαμε το the gray με κάτι λύκους ε δεν τρελάθηκα κιόλας αλλά εγώ γενικά στις ταινίες θέλω κλάμα και έρωτες κτλ...

τώρα ΄λέμε να πάμε για μπάνιο αλλά φυσάει αρκετά!!!

Εμένα και ντεπόν με αφήνει. αυτάααα

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε?

Χαίρομαι που διαβάζω για καλά αποτελέσματα!!!!!!

Ειρήνη κ εγώ την ίδια απορία έχω. Τις σπάνιες φορές που το καθαρίζω, βάζω τον άντρα μου να το κάνει, κρατάω την αναπνοή μου κ μπαινοβγαίνω συνέχεια. Δεν ξέρω αν είναι σωστό, αλλά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.

Ντεπον μου έχει πει κ εμενα να πίνω, αλλά με μέτρο.

Μαίρη κ εδώ φυσάει πολύ!!!

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
για μπάνιο?? τι καλά...πόσο σε ζηλεύω!!
ούτε μια βουτιά δεν έχω κάνει φέτος! Crying or Very sad

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Elenisig έγραψε:Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε?

Χαίρομαι που διαβάζω για καλά αποτελέσματα!!!!!!

Ειρήνη κ εγώ την ίδια απορία έχω. Τις σπάνιες φορές που το καθαρίζω, βάζω τον άντρα μου να το κάνει, κρατάω την αναπνοή μου κ μπαινοβγαίνω συνέχεια. Δεν ξέρω αν είναι σωστό, αλλά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.
ναι κι εγώ έπαθα φλασιά τώρα γιατί κι εγώ στην αρχή το καθάριζα αρκετές φορές προσπαθώντας να μην αναπνέω αλλά πάλι δε γινόταν!! άσε που λένε ότι ούτε άρωμα κάνει να φοράμε...κι εγώ τα διαβάζω όλα αυτά τωρα κια φρίκαρα λιγο...και λέω γιατί δεν τα είχα σκεφτεί από την αρχή??
Ντεπον μου έχει πει κ εμενα να πίνω, αλλά με μέτρο.

Μαίρη κ εδώ φυσάει πολύ!!!

Μπου

Μπου
Καλημερουδιααααααα!!! κι εμενα με αφησε μπυρα η κρασι!! αλλα δε με τραβανε!!!!γενικοτερα μπροστα σε οοοοολες τις στερησεις το αλκοολ ειναι το μονο που δε μου ελειψε!!!
αχ κι εγω στις ταινιες θελω ερωτες κλαματα κλπ!!!! I love you I love you I love you I love you I love you I love you
Ειρηνη μου δεν πειραζει,εμεις του χρονου δε θα βαλουμε κ@@@λο κατω!!!!!! ολη μερα στη θαλασσα θα ειμαστε και θα βουταμε!!! Εγω κοριτσια δεν εχω κανει ουτε μια φορα δουλειες (εκτος απο τον πρωτο 1,5 μηνα)διοτι ο γιατρος λογω προβληματων δε με αφηνε!!!! (τυχερη μεσα στην ατυχια μου!!!χιχιιχι)

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγώ τα ψιλά τα κάνω ακόμη και τώρα..αφού με αφήνει να κάνω ένα φαγητό, ε πλένω και κανενα πιάτο, πλένω και λίγο το μπάνιο, το νιπτηρα βασικά γιατί για τα άλλα πρέπει να σκύβω..
απλα΄είχα αυτη την απορία με όλα τα απορρυπαντικά - καθαριστικά που μυρίζουν έντονα!!
ας πούμε μέχρι και για το αποσμητικό λένε ότι δεν κάνει και γενικά ότι είναι χημικό!!

demmy29

demmy29
Καλημέρα κι από μένα! Κοριτσάκια μου όχι υπερβολές! Ντεπόν κι εμένα μου έχει πει αν είναι μεγάλη ανάγκη να πάρω. 1-2 ποτήρια κρασί την εβδομάδα επιτρέπονται! Εντάξει, δεν είναι κι απαραίτητο, αλλά αν βγεις, πας κάπου ή στο κάτω κάτω σου 'ρθει βρε παιδάκι μου, το έμβρυο χαμπάρι δε θα πάρει!!! Και για τα απορρυπαντικά το ίδιο!Δε χρειάζεται κάθε μέρα να τα εισπνέουμε γιατί δε χρειάζεται κάθε μέρα να καθαρίζουμε την μπανιέρα! Αλλά εντάξει, δεν παθαίνει και τίποτα το μωρό!!! Τώρα στους μήνες που είμαστε έχουν αναπτυχθεί όλα! Στο πρώτο τρίμηνο είναι η οργανογένεση και απαγορεύονται όλα! Φιλάκια!

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δίκιο έχεις!!
οπότε ότι έγινε έγινε μέχρι τώρα...
απλά με τόση πληροφόρηση που υπάρχει γύρω μας και με τέτοιο καταναλωτισμό έχουμε χάσει τη μπάλα!!
καλύτερα να μη διαβάζουμε και πολλά απλά να προχωράμε με γνώμονα τη λογική και το μέτρο!

Μπου

Μπου
Βρε Ειρηνουλα μου ειδες;;; μια χαρα κανεις ενα σωρο πραγματακια και φοβασαι για προωρο!!!;;; εσενα οι συσπασεις σε αφηνουν απτοητη!!! ετσι να σαι μεχρι το τελος ευχομαι!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 31 215994 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 31 215994 και καλυτερα βεβαιως βεβαιως!!!!
εμενα καποιοι μου ελεγαν οτι ουτε τα νυχια μου κανει να βαφω!!! οταν ρωτησα το γιατρο γελουσε παντως!!!! Shocked

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κορίτσια φεύγω για τη δουλειά.
Καλή συνέχεια!!

Τα νύχια ούτε εγώ τα βάφω.

Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 31 531909

maria1984

maria1984
Elenisig έγραψε:
maria1984 έγραψε:Κι εμένα μέχρι τώρα μου διναν μόνο cd με φωτογραφίες αλλα πήγαινα σε εξωτερικό γιατρο αλλα αυτη τη φορά πήγα στο μητέρα κ ευτυχώς εκει δίνουν dvd...

Μαρία πόσο πλήρωσες στο Μητέρα? Γιατί κ εγώ εκεί θα την κάνω λογικά.

160 πλήρωσα ... Την αυχενικη κ τον β επιπέδου εκει τους έκανες ;;; Εγω δεν τα είχα κάνει εκεί απλα αυτη τη φορα πήγα στο μητέρα γιατι ήθελα κ το dvd με όλο τον υπερηχο γιατι στον άλλο που πήγαινα μόνο cd με φωτογραφίες μου έδινε ...

myrtenia

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλημέραααααα!!!!
Elenisig και εγώ αυτό κάνω, ρίχνω το καθαριστικό και κάνω... μακροβούτι κρατώντας την ανάσα μου και μπαινοβγαίνω. Και μετά για καμιά ώρα αφήνω ανοιχτό το παράθυρο για να ξεμυρίσει!
Από το πρωί με έχει πιάσει μανία και καθαρίζω, έπλυνα μέχρι και την αυλή! Μετά από 2 πλυντήρια ρούχων και καθάρισμα με dettol της κουζίνας ηρέμησα..
Έχω όμως τρελαθεί για κάτι και δεν ξέρω τί να κάνω. Εδώ και μία εβδομάδα περίπου βρίσκω στην αυλή κάτι μαυράκια (συνορεύει με τον κήπο του γείτονα). Ηρθε η μητέρα μου σήμερα για καφέ και τις τα έδειξα και μου είπε ότι είναι κακά από ποντίκι!!!!!!!
έχω φρικάρει!!!! Τί μπορώ να κάνω? Φοβάμαι για τοξόπλασμα ρε κορίτσια, αλλά αυτά τα φάρμακα που χρησιμοποιούν τα συνεργεία δεν είναι επικίνδυνα για εμάς τώρα στην εγκυμοσύνη??? Μπαινοβγαίνουμε συνέχεια μέσα έξω και σίγουρα κάτι θα μεταφέρουμε και στο σπίτι! Έχετε ακούσει κάτι για παρόμοια περίπτωση?
Θα τρελαθώ!!! Τώρα έπρεπε να συμβεί αυτό Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 31 534787

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="Μπου"]Βρε Ειρηνουλα μου ειδες;;; μια χαρα κανεις ενα σωρο πραγματακια και φοβασαι για προωρο!!!;;; εσενα οι συσπασεις σε αφηνουν απτοητη!!! ετσι να σαι μεχρι το τελος ευχομαι!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] και καλυτερα βεβαιως βεβαιως!!!!

τι να κάνω?? αφού δεν έχω βοήθεια από πουθενά και ο άντρας μου τι να πρωτοκάνει??
άσε που αν δεν κάνω και αυτά τα λίγα που κάνω νιώθω τόσο πιασμένη!!
απλά κάνω κάτι μετά ξαπλώνω για να συνέλθω και άντε πάλι....

maria1984

maria1984
Τι κάνετε κορίτσια ; Τα μωράκια καλα ; Ουτε εγω κάνω πολλές δουλειές πέρα απο 1 σκουπισμα κ λίγο ξεσκονισμα , κ στον νιπτηρα που πλενω ρίχνω χλωρινη αλλα βγαίνω έξω κ μετα απο λίγο μπαίνω μέσα κ τον ξεπλενω με νερό κ έτσι δεν μυριζω τη χλωρινη κ αζαξ όταν χρησιμοποιώ παίρνω αυτα τα οικολογικά που δεν μυρίζουν ...

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εξετασεις για τοξοπλασμα ποσες φορές κάνατε??
εγω εκανα στον προγεννητικό και άλλη μια φορά και όταν τον ρωτησα αν θα ξανακανω...μου ειπε οτι δε χρειαζεται τωρα πια...

maria1984

maria1984
Εγω έκανα μόνο 1 φορα που έκανα όλες τις εξετάσεις μαζεμενες όταν ήμουν 2 μηνών έγκυος , αλλα θέλω κι εγω να τον ρωτήσω την Δευτέρα που θα πάω αν χρειάζεται να ξανακανω.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις