776 Απ: Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 Κυρ Σεπ 09, 2012 3:33 am
myrtenia
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
εγω έκανα στον προγεννητικό και άλλη μία φορά πριν ένα μήνα. Αλλά από εδώ κ πέρα θα κάνω κάθε μήνα.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ιREINE έγραψε:εγώ τα ψιλά τα κάνω ακόμη και τώρα..αφού με αφήνει να κάνω ένα φαγητό, ε πλένω και κανενα πιάτο, πλένω και λίγο το μπάνιο, το νιπτηρα βασικά γιατί για τα άλλα πρέπει να σκύβω..
απλα΄είχα αυτη την απορία με όλα τα απορρυπαντικά - καθαριστικά που μυρίζουν έντονα!!
ας πούμε μέχρι και για το αποσμητικό λένε ότι δεν κάνει και γενικά ότι είναι χημικό!!
marilou27 έγραψε:κοριτσια και γω μια φορα εκανα εξεταση για τοξοπλασμα.λετε να πρεπει να ξανακανουμε?την παρασκευη που θα παω θα τον ρωτησω.τι κανετε σημερα?εγω σπιτι βαριεμαι απιστευτα..
αχ βρε μαρακι αντε να περασει ο καιρος επιτελους!απο ενεργεια μηδεν τα πιατα μου πλενω και κουραζομαι!και πρεπει τις επομενες 15 μερες να κανω ψωνια για την μπεμπα και καποια για μενα.να δω πως θα την παλεψω..maria1984 έγραψε:marilou27 έγραψε:κοριτσια και γω μια φορα εκανα εξεταση για τοξοπλασμα.λετε να πρεπει να ξανακανουμε?την παρασκευη που θα παω θα τον ρωτησω.τι κανετε σημερα?εγω σπιτι βαριεμαι απιστευτα..
Κι εγω μια απο τα ίδια σπιτι, ξαπλα και βαρεμαρα...
υπομονη μαρακι ολα θα γινουν.με το καλο και το νεο σας σπιτι!maria1984 έγραψε:Το ίδιο κι εγω λίγο σκουπίζω κ αμέσως πρέπει να ξαπλώσω γιατι κουράζομαι , εγω θα πάω αυτη τη βδομάδα για τα πράγματα της μπεμπας γιατι περνάει ο καιρός κ δεν έχω κάνει τίποτα ... Ασε που εγω ταυτόχρονα φτιάχνω κ το σπιτι κ έχω τρεξιματα κ μ αυτο για να ειναι έτοιμο μόλις μπω στο μήνα μου .
μαιρη οταν εκανες εξεταση για τοξοπλασμα σε βρηκαν αρνητικη? εγω στην ιωαννα ειχα βγειθετικη.νοσησα δηλ καποια στιμγη στη ζωη μου χωρις να το καταλαβω-εχει συμπρωματα ιωσης-και τοτε μου ειχε πειη μικροβιολογος οτι δεν ξανακολλαω γιατι εχω αντισωματα. τωρα δεν με εβαλε να ξανακανω. αρα καλο μου εκαναν οι αδεσποτες γατες που ταιζαMaryanastasia έγραψε:αν έχεις ποντικάκια να βάλεις φαγάκι για κα΄νενα αδέσποτο γατάκι και δεν θα ξαναδεις ποντίκι ΠΟΤΕ!!!
Εμένα η δική μου η γάτα δεν βγαίνει έξω ποτέ αλλά στην αυλή έρχονται δίαφορα και από όταν αρχισα να ταίζω δεν είδα ποτέ ξανά ποντίκι!
Και ήρεμα κορίτσια με το τοξόπλασμα το κολλάς από απ΄λθτη σαλάτα από την άμμο ή αν καταπιείες κακά ή τσίσα γάτας!!!! Εμένα η γάτα μου κοιμάται πάνω στην κοιλιά μου (οταν την αφηνει ο σκύλος)
stellaef έγραψε:κοριτσακια μου μη φοβαστε τοσο πολυ!
ολα μπορειτε να τα κανετε!Δεν παθαινουμε τιποτα ετω και αν εισπνευσουμε και λιγο απορρυπαντικο.
Εξαλλου ο αερας που αναπνεουμε δεν ειναι και τοσο καθαρος!
Ολα τα κανουμε με ενα μετρο και βεβαια αν δεν υπαρχει προβλημα.
Θα πω το κλασικο τωρα <τα παλαια χρονια μεχρι τελευταια ωρα δουλευανε στα χωραφια>
οχι βεββαια και ετσι αλλα οχι και πολυ ευαισθητουλες!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης