Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
643 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 643 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 40]

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα μαρια.εχθες ξυπνησα καιεγω απο τις 2 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 21 606100
ευτυχως ξανακοιμηθηκα κατα τις 3.
6,30 εγερτηριογια δουλιτσες πριν ερθουν οι φιλεναδες μας....
παμε σουπερ μαρκετ για ψιλολογια και επανερχομαι δρυμιτερη φιλακια!
καλημερα μαριλου Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 21 536304

mamameli

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα!!!

Τι μου κανετε κοριτσια μου;Εμενα γυρισε το αφεντικο απο την αδεια και δεν μπαινω σχεδον καθολου..λιγο το βραδυ μετα που θα κοιμηθει η νεραϊδοπριγκηπισσα γοργονα (χθες βγηκαμε εξω με φτερα και ραβδι) και σας διαβαζω!
Εκανα χθες μικρη καμπυλη (50γρ) και βγηκε στο 0' 87 και στο 60' 93!Καλα μου φαινεται αλλα μεχρι να παω στο γιατρο τη Δευτερα αν ξερετε πειτε μου τη γνωμη σας.Και ολα καλα σχετικα μεσα στα ορια..και αιματοκριτης 36,1 καπου εκει.

Βρε Αθανασια μου το κοριτσακι σου ειναι πολυ ευαισθητο..να το προσεχεις πολυ...
Εγω παλι την δικια μου της λεω οτι το αδερφακι της θα ειναι ενα νινι που δεν θα μπορει να κανει τιποτα μη περιμενει να κανουν παρεα και τετοια απο τωρα...και απογοητευτει!Ασε που μαλλον παρηγοριεται αλλα ηδη μου κανει σκηνες οτι ταχα θα σταματησω να την παιρνω αγκαλια και διαφορα αλλα!Η ζηλια σιγουρα θα χτυπησει κοκκινο!

Δυστυχως με τις δουλειες μας εχουν κανει να ντρεπομαστε να πουμε οτι κουραστηκαμε, οτι θελουμε να μεγαλωσουμε τα παιδια μας,να ζητησουμε μια αδεια και ολα τα δικαιωματα μας.Ενταξει νιωθω μια ευγνωμοσυνη που εχω δουλεια αλλα να μη εχω κι εγω ως μητερα καποιες αναγκες;Μετραω τις μερες να σταματησω..22 και σημερα!!! Laughing

Ειδα καπου για το Gaviskon ναι παιδια βοηθαει παρα πολυ και κανει με μετρο και στην εγκυμοσυνη ..εμενα που εχω γενικο προβλημα με εχει σωσει πολλες φορες.

Στελλα εγω σκεφτομαι οπως στην πρωτη γεννα τη Βιοκλινικη.Ειναι πιο οικογενειακη και απειρως πιο οικονομικη.Το μονο θεμα ειναι το παρκινγκ.Στα λεφτα του τρικλινου θα μου βγει το μονοκλινο που αν κανω καισαρικη αλλα και για το rooming in το προτιμω.Εχει και προγραμματα μειωμενων ημερων..αλλα μαλλον ολες εχουν τωρα.Εχει ανακαινιστει και προσφατα.

Αν ξεχασα καμια συγνωμη!Ευχομαι καλημερα σε όλες και δυναμη!Οσες μπορειτε ξεκουραστείτε τωρα.. καμια σχεση η πρωτη με τη δευτερη εγκυμοσυνη στο θεμα κουραση!!Σας φιλω γλυκα!

demmy29

demmy29
Καλημέρα κορίτσια! Κι εγώ διακεκομένο ύπνο έκανα πάλι! Αχ! Ξύπνησα στις 2.30 και κοιμήθηκα πάλι στις 6! Ε, σηκώθηκα στις 9! Πολύ με κουράζει όταν συμβαίνει αυτό! Αθανασία, τι παιδί είναι αυτό!?! Αχ στόμα! Έτσι να μας τα λες να λιώνουμε εμείς οι υποψήφιες κοριτσομάνες!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαμαμελι εμενα η καμπυλη ηταν στο93στο 0
στο177 στο 60
και 99 στο 120
η μικροβιολογος μου ειπε ο ειναι φυσιολογικη
η γυναικολογος ομως....κλαψ φωναζε οτι ειναι στα υψη. βουρ στην διαιτα απο αυριο και μετα απο 2 ωρες μετα φαγητου μετρηση.ευτυχως εχει ο μπαμπας μου μηχανακι και ταινιες-κωλοαπεργια γιατρων και δεν γραφουν- σε συνδυασμο με τους φαρμακοποιους....
καλα σημερα θα φαω.....εφαγα ειδη μια τυροπιτα, και το βραδυ θα παμε εξω να το γιορτασω....θα φαμε πεινερλι....απο αυριο μεσα τα κεφαλια!
οταν παρω την διαιτα θα την αναρτησω να δειτε τι θα τραβηξω η καψερη....
ολοι οι αντρες της ζωης μουμου δημιουργουσαν προβληματα,αλλα τουτος εδω με εχει μαμησει....θα βγει δεν θα βγει θα τον ισιωσω εγω τον ατιμο! Very Happy

demmy29

demmy29
Σκέψου το θετικά Αθανασία! Ο γιόκας θέλει τη μανούλα τρελό γκομενάκι να την κυκλοφορεί! Χαχαχα! Νομίζω πως δε θα πεινάς πάντως! Εμένα η ντοκ είναι αυστηρή με τη διατροφή και τη ζάχαρη μου την είχε κόψει από την αρχή! Μια φορά την εβδομάδα έτρωγα γλυκό κι αυτό μια μπάλα παγωτό τύπου! Βέβαια είμαι στα +4 στον 6ο! Μια χαρά! Τις τελευταίες μέρες έχω ξεφύγει όμως! Μετά την καμπύλη! Μερέντα, μπουγάτσα, μπισκότα! Θα τα πάρω όλα μαζεμένα!!! Embarassed

Μπου

Μπου
mamameli κι Αθανασια μου και γενικως ολες οι μανουλες σας ευχαριστουμε για τις τελειες συμβουλες!!!ειστε τελειες!!!!!!!!!!!!!!!!!

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα βρε κορίτσια. Διαβάζω για τους άντρες σας που κάποιες τους έχετε μακριά. Πίκρα... αλλά μη νομίζετε κι η δική μου κατάσταση πίκρα είναι.

Εγώ δουλεύω κανονικά σε ιδιωτική δουλειά, 8ωρο δηλαδή, και είμαι μια χαρά ευχαριστημένη απο τη δουλειά μου και απο τους εργοδότες μου. Γι αυτό και εξακολουθώ να δουλεύω full time (πήρα μόνο 4 μέρες άδεια όταν έκανα την τροφοβλάστη)μέχρι να με σταματήσουν στις 56 μέρες πριν που λέει το ΙΚΑ.
Εφόσον περνάω καλά και μου φέρονται καλά, κι επίσης πληρώνομαι αρκετά καλά και στην ώρα μου, και το σημαντικότερο η εγκυμοσύνη μου δόξα τω Θεώ πάει μια χαρά, χωρίς προβλήματα, το θεωρώ τεράστια κοροιδία και δε θα το έκανα ποτέ, να γράφω αναρρωτικές συνέχεια και να τους φλομώνω στα ψέμματα (όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνυπάρχω στη δουλειά πάνω απο 10 χρόνια) οτι και καλά έχω αίμα και συσπάσεις και προβλήματα και διάφορα τέτοια.

Η πίκρα που λέω πιο πάνω είναι για άλλο θέμα, οτι ναι μεν εγώ είμαι μια χαρά στη δουλειά μου, αλλά ο άντρας μου είναι άνεργος εδώ και 1,5 χρόνο. Οικονομικά βγαίνουμε με το μισθό μου, δεν έχουμε άμεσο θέμα επιβίωσης προς το παρόν. Αλλά όπως καταλαβαίνετε, το να δουλεύω εγώ και να του δίνω χαρτζιλίκι για τόσο μεγάλο διάστημα, είναι μεγάλος βάρος για την ισορροπία στη σχέση μας. Κι αυτουνού το ηθικό του είναι καταρρακωμένο κι εγώ έχω βαρεθεί και με βαραίνει να παριστάνω τον άντρα του σπιτιού.
Ευτυχώς που το αγόρι μου δεν είναι κομπλεξικό, δεδομένων των καταστάσεων το αντιμετωπίζει αρκετά καλά, αλλά η αλήθεια είναι οτι δεν πάει άλλο το πράγμα, μας κάνει κακό σα ζευγάρι.

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
demmy29 έγραψε:Σκέψου το θετικά Αθανασία! Ο γιόκας θέλει τη μανούλα τρελό γκομενάκι να την κυκλοφορεί! Χαχαχα! Νομίζω πως δε θα πεινάς πάντως! Εμένα η ντοκ είναι αυστηρή με τη διατροφή και τη ζάχαρη μου την είχε κόψει από την αρχή! Μια φορά την εβδομάδα έτρωγα γλυκό κι αυτό μια μπάλα παγωτό τύπου! Βέβαια είμαι στα +4 στον 6ο! Μια χαρά! Τις τελευταίες μέρες έχω ξεφύγει όμως! Μετά την καμπύλη! Μερέντα, μπουγάτσα, μπισκότα! Θα τα πάρω όλα μαζεμένα!!! Embarassed

Δήμητρα κι εμένα είναι αυστηρή με τη διατροφή (όχι αλμυρά, όχι γλυκά) και λόγω της ηλικίας μου έχει κι ένα δίκιο παραπανω, αλλά δεν την ακούω και πολύ.... Ευτυχώς προς το παρόν δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα, το ζάχαρό μου ήταν απ την αρχή στο εντελώς χαμηλό όριο αλλά επειδή κάνω λίγο του κεφαλιού μου, μπορεί και να αντιμετωπίσω...

Κι εγώ στα +4 είμαι ακόμα, ευτυχώς. Παρόλο που δεν πολυπροσέχω τι τρώω, προσέχω με τις ποσότητες (δεν τρώω μεγάλες ποσότητες, τρώω ελαφρά το βράδυ κλπ.), οπότε προς το παρόν είμαστε under control.

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπραβο βρε κλεοπατρα!
χαιρομαι να ακουω γυναικες να στηριζουν την οικογενεια τους οταν παραστει αναγκη. γιατι δυστυχως ειναι ποοοοολλες που στα δυσκολα την κοπανανε. εχω ζωντανο παραδειγμα στον οικογεινιακο μας κυκλο που την εκανε με ελαφρα οταν εμεινε ανεργος ο αντρας της.
κανε υπομονη και οοοολα θα φτιαξουν.και δουλεια θα βρει και θα ειστε καλυτερα γιατι κακα τα ψεμματα η οικονομικη κατασταση επηρεαζει την συνυπαρξη ενος ζευγαριου και τις ισορροπιες τους.
μπραβο σου και παλι! Very Happy

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ε όχι και να την κάνω με ελάφρά, η οικογένεια είναι για τα δύσκολα.

Έχω φροντίσει κιόλας να μοιραζόμαστε τα χρήματα με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην τον κάνω να αισθάνεται άσχημα. Εννοώ οτι αντί να τον βάζω στη διαδικασία να πληρώνω εγώ όπου πηγαίνουμε (στο σουπερμάρκετ, στον καφέ κλπ.) και αυτός να μου ζητάει κάθε φορά χαρτζιλίκι για να πάρει τσιγάρα ή να βγει με τους φίλους του, έχω ένα κουτί όπου του αφήνω ένα στάνταρ ποσό κάθε μήνα.

Οπότε μετά (αν εξαιρέσεις τους λογαριασμούς που τους παίρνω εγώ και τους πληρώνω πάντα) για όλο το μήνα όποτε βγούμε μαζί ή για ψώνια ή για διασκέδαση, πληρώνουμε πότε ο ένας πότε ο άλλος,όπως κάναμε παλιά. Κι έτσι δεν του "υπενθυμίζω" κάθε μέρα οτι "εγώ έχω το χρήμα κι εσύ τίποτα".

demmy29

demmy29
Πατρίτσια κι εμένα ο άντρας μου άνεργος είναι. Όχι βέβαια για τόσο χρονικό διάστημα. Πάνε 8 μήνες που τον απέλυσαν. Έχεις απόλυτο δίκιο. Είναι πολύ ψυχοφθόρο για τον άντρα ειδικά να είναι άνεργος. Χρειάζεται πολύ στήριξη από εμάς! Είναι κρίμα όμως ρε γαμώτο να το βιώνουν αυτό. Ο δικός μου σκέφτεται και τα καράβια. Τι να πω? Εμείς ίσα ίσα που τα φέρνουμε βόλτα με ζόρι πια!

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια!!!!!
Αθανασία με τρέλανε η ατάκα της κόρης σου!!!!
Εγώ μέχρι να πάω προνήπιο να ξεπάρω έλεγα μόνο τα βασικά. Πεινάω-πονάω!!! Μου λέγε η μάνα μου οτι βαριόμουν να μιλήσω. Καμία σχέση με τα παιδιά σήμερα!!!
Το Gaviskon μια φορά το δοκίμασα το χειμώνα κ κόντεψα να τα βγάλω όλα. Με ανακάτεψε οπότε δεν το ξαναδοκίμασα!!!

Πατρίτσια, να υποθέσω οτι τουλάχιστον δεν πληρώνεται ενοικιο. Αλλιώς πως τα βγάζετε πέρα?
Εμείς δουλεύουμε κ οι 2 κ πάλι ζοριζόμαστε. Είναι πολύ ακριβά τα ενοίκια εδώ στο Ηράκλειο. Ενα αυτοκινητάκι προσπαθούμε τόσο καιρό να πάρουμε, ειδικά τώρα που θα έρθει η μπέμπα το μηχανάκι δε λέει, κ δεν τα χουμε καταφέρει ακόμα.
Κ αυτή η κρίση τώρα βρήκε να χτυπήσει?!!!!!

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κατάλαβα Δήμητρα, είμαστε ομοιοπαθείς.. Είναι όντως πολυ ψυχοφθόρο ειδικά για τον άντρα. Υπομονή και μας εύχομαι με δουλειές για τα αγόρια μας σύντομα!!!

Ελένη μου όχι ευτυχώς, δεν έχουμε ενοίκιο ούτε δάνεια και τέτοια, οπότε γι αυτό λέω προς το παρόν τα βγάζουμε πέρα.

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μια νύχτα που κοιμόμουνα μέσα στο κρεβατάκι
όνειρο με συντάραξε κι άλλαξα μαγουλάκι.
Είδα εμένα τσίτσιδο να βλέπουν χίλια μάτια
κι ένα παπά να με κρατά και να μ' αλοίφει λάδια.

Για μια στιγμή φοβήθηκα πως θα με τηγανίσουν
αλλά μετά κατάλαβα ότι θα με βαφτίσουν...."

το βρηκα κατα λαθος...για να αλλαξουμε διαθεση κοριτσια μου. μια η διαιτα, μια οι ανεργιες και αφραγκιες μας με εριξαν για λιγο.....
θειικο το ποιηματακι ε?!

Maryanastasia

Maryanastasia
κορίτσια καλημέρα

εμένα ο καλός μου ήταν άνεργος για 5 μήνες και επειδή έψαχνε για καθηγητηλίκια και σχετικά με τις σπουδές του τελικά βρήκε δουλειά σε ένα μπαρ.

Μας κάνει πολύ κακό όλο αυτό γνωρίζω πως καμία δουλειά δεν είναι ντροπη αλλά έχει 3 μεταπτυχιακά και καθαρίζει και τουαλέτες και τον ενοχλεί. Πολλές φορές είναι με΄σα στα μούτρα και δεν ξέρω τι να τον κάνω...

Πατσυ καταλαβαίνω απ΄λυτα πως νιώθεις εδώ εμένα νίωθει άσχημα που βγάζω παραπάνω λεφτά φαντάζομαι εσενα που δεν έχει καθόλου εισόδημα!!!

Υπομονή τι να πω...με τα λεφτά πάντως είναι ένα δραμα η κατάσταση εμείς ούτε κάλτσα δεν έχουμε να αγοράσουμε τώρα....θα βάλουμε την μπέμπα σε κανένα συρτάρι να κοιμάται το έχω δει το όνειρο....

demmy29

demmy29
Εμένα ο δικός μου ούτε σε μπαρ δε βρίσκει...Υπομονή κορίτσια! Την υγεία μας να έχουμε και όλα θα πάνε καλά. Οι μπεμπούλες μπορούν να μεγαλώσουν και με μεταχειρισμένα. Αγάπη πάντως δε θα τους λείψει!!!
Κοίτα Αθανασία...έχω τις αισιοδοξίες μου αυτές τις μέρες!

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας κοριτσακια!εγω φτιαχνω κοτοσουπα για τον καλο μου που ειναι αρρωστος θα ρθει κατα τις 4.πηγα και πηρα μασκα εχω οινοπνευμα και θα τον εχω απο μακρια.κοριτσια μου συγχαρητηρια που στηριζετε τις οικογενειες σας.ας κανουμε υπομονη οτι θα φτιαξουν τα πραγματα.ευχομαι να υπαρξουν δουλειες συντομα.

Maryanastasia

Maryanastasia
χι χι χι σε φαντάζομαι να φτιάχνεις κοτόσουπα με την μάσκα !!! Περαστικά του κ να προσέχεις!!

Εγώ έφτιαξα φασολάκια το πρωί και τα έχω φέρει μαζί μου στο γραφείο και τα γλυκοκοιτάω από τις 12!!!!!!!

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αντε Μαίρη, όρμα! Τι περιμένεις?
Κ εγώ τώρα τρώω. Είχα κάνει χθες κοκκινιστό κουνελάκι( απο το χωριό) κ σε αυτό που περίσεψε έβαλα σήμερα κοφτό μακαρονάκι.
Φαγητό λοιπόν κ μετά βουρ για το ξενοδοχείο.

Αθανασία, τέλειο το ποιηματάκι!!!!!

Μαριλού με το καλό να τον υποδεχτείς!!!

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια ευχαριστω.καλη ορεξη!!!!!μου ανοιξατε την ορεξη και θελω να τον περιμενω να φαμε μαζι στις 4..

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marilou27 έγραψε:κοριτσια ευχαριστω.καλη ορεξη!!!!!μου ανοιξατε την ορεξη και θελω να τον περιμενω να φαμε μαζι στις 4..

Δεν κάνει όμως να μένουμε με άδειο στομάχι πολλ΄΄ες ώρες, οπότε τσίμπα κάτι ελαφρύ τώρα, κ τρώτε μαζί μετά!!!

Δήμητρα σε χαιρέτησα, δεν θυμάμαι. Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 21 417472

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γειααααααααααα! Αργησα!

Maryanastasia

Maryanastasia
παναγιά μου τα κουνέλια εγώ τα ζουλάω καλε δεν μπορώ να τα φάω!!!!!!!!!!!!!!!

myrtenia

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Αχ κορίτσια καλή όρεξη!
Εγώ σήμερα ξέχασα να πάρω ταπεράκι και θα είμαι νηστική ως τις 5 Sad
Αλλά από το να παραγγείλω από έξω προτιμώ να προσπαθώ να ξεχαστώ πινοντας νερό ...

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σου ελενη καλη δουλιτσα.μαιρη μου τα κουνελακια που ζουλας ειναι αλλη ρατσα απο αυτα που τρωγωνται οποτε μην αγχωνεσαι.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις