551 Απ: Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 Πεμ Σεπ 06, 2012 1:59 am
Maryanastasia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΠΑΡΟΥΣΑ!!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Γειά σου Μαρκέλλα! Τι έπαθες καλε;markella_p έγραψε:Aθανασιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Μαιρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
κοριτσιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
τι κανετε?
εγω ειμαι στα ορια μου!!!
markella_p έγραψε:Aθανασιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Μαιρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
κοριτσιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
τι κανετε?
εγω ειμαι στα ορια μου!!!
Μπου έγραψε:ει μανουλες μην εγκαταλειπετε κι εσεις!!!!! ειστε δυνατες!!!!! Μαρκελλα κρατα γεραααααααααααα!!!!!
Μπου έγραψε:ει μανουλες μην εγκαταλειπετε κι εσεις!!!!! ειστε δυνατες!!!!! Μαρκελλα κρατα γεραααααααααααα!!!!!
Maryanastasia έγραψε:Υπομονή στα κορίτσια που δουλεύουν.....δεν υπάρχει άλλη επιλογή!!!
Εγώ έφαγα σουτζουκάκια με μακαρόνια...με τις σάλτσες στο γραφείο σαν βόιδι είμαι!
markella_p έγραψε:Αθανασια μου, υπομονη με τη διαιτα. εκανα στην Ευη μου και ξερω ποσο σκατα ειναι. Αλλα ετρωγα φαντασου πρωινο, γαλα με 2 φρυγανιες χωρις ζαχαρη και αλατι και εφτανε το σακχαρο 240.... ετσι το τελευταιο 2μηνο εκανα ινσουλινες και αυστηρη διατροφη. πηγα να γεννησω μονο με 5,5 κιλα συν. στιλακι!
Η Ιωαννα ειναι απιστευτο μουτρακι-εξυπνακι!!!
Ο μπεμπης μια χαρα νομιζω. Κλωτσαει σαν τρελος ολη μερα σχεδον. πρεπει να εχει γυρισει γιατι τις τρωω, πανω αριστερα πλεον.
Εγω δεν ειμαι πολυ καλα πλεον. Αλλα θα συνελθω.
Μπου έγραψε:ευη κι εσυ καμπυλη ζαχαρου;;; ααααααααααα θα του το πω κι εγω την αλλη Παρασκευη που εχω ραντεβου!!!
Αθανασια μου μαλλον θα περιμενω μεχρι την αλλη Παρασκευη να του τα πω απο κοντα! εφοσον δεν εχω πιεση μαλλον δεν θα πρεπει να ανησυχω!!!
ευη ποτε τα παιρνεις τ αποτελεσματα;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης