1 "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" Τρι Αυγ 28, 2012 11:06 pm
snowhite
Σιωπηλή δύναμη
ΠΟΣΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ???ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ!!!!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙΣ!!!Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 3 ΜΗΝΩΝ...ΑΣΕ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΑΑΑΑΑ!!! ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ...Η ΜΑΜΑ ΧΑΖΕΥΕΙ...ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑAntoniaA. έγραψε:Καλημέρα και από εμένα!!! Και εμείς ένα έχουμε και είναι κόρη. Η Αναστασία μας, που είναι τώρα πλέον κοντά 11 μηνών και μας έχει πάρει τα μυαλά.
διδυμακια???μπραβο...να τις χαιρεσαι!!!!!!!!didumomama έγραψε:Κι εγώ κοριτσομάνα!!!!Οι δικές μου είναι 5 ετών!!!!
Να τις χαιρόμαστε!!!!!!
ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!!chriss έγραψε:Γεια σας κοριτσια!! Κοριτσομανα κι εγω μιας 14μηνης κορης!!
ευχαριστω κοπελα μου!! κι εσυ να χαιρεσαι την κορουλα σου!!snowhite έγραψε:ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!!chriss έγραψε:Γεια σας κοριτσια!! Κοριτσομανα κι εγω μιας 14μηνης κορης!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!!!ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ 3 ΜΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ...ΤΟ ΜΑΙΟ ΓΕΝΝΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ?ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ...ΕΧΕΙ ΞΕΤΡΕΛΑΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ!!!Constantin@ έγραψε:Τι καλή ιδέα η ομάδα με τις κοριτσομαμάδες! Να σας ζήσουν τα κοριτσάκια σας!
Η μπουμπού μου είναι 3 μηνών και με έχει ξετρελάνει. Και φυσικά το μπαμπά της. Κι οι δικοί σας μπαμπάδες έτσι ερωτευμένοι δηλώνουν με τις κόρες τους?
ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ!!!Constantin@ έγραψε:Τι καλή ιδέα η ομάδα με τις κοριτσομαμάδες! Να σας ζήσουν τα κοριτσάκια σας!
Η μπουμπού μου είναι 3 μηνών και με έχει ξετρελάνει. Και φυσικά το μπαμπά της. Κι οι δικοί σας μπαμπάδες έτσι ερωτευμένοι δηλώνουν με τις κόρες τους?[/q
ο δικος μου ειναι ξετρελαμενος με την κορη του!! Δεν χορταινω να τους βλεπω μαζι!!
ΤΙ ΩΡΑΙΑ...ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!τουρτιτσα έγραψε:γεια σας κοριτσια.και εγω κοριτσομανα.η μεγαλη ειναι στα 5(τα κλεινει τον νοεμβριο) και η μικρη 2.
snowhite έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!!!ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ 3 ΜΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ...ΤΟ ΜΑΙΟ ΓΕΝΝΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ?ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ...ΕΧΕΙ ΞΕΤΡΕΛΑΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ!!!Constantin@ έγραψε:Τι καλή ιδέα η ομάδα με τις κοριτσομαμάδες! Να σας ζήσουν τα κοριτσάκια σας!
Η μπουμπού μου είναι 3 μηνών και με έχει ξετρελάνει. Και φυσικά το μπαμπά της. Κι οι δικοί σας μπαμπάδες έτσι ερωτευμένοι δηλώνουν με τις κόρες τους?
ΟΝΤΩΣ...ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ!!!Constantin@ έγραψε:snowhite έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!!!ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ 3 ΜΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ...ΤΟ ΜΑΙΟ ΓΕΝΝΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ?ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ...ΕΧΕΙ ΞΕΤΡΕΛΑΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ!!!Constantin@ έγραψε:Τι καλή ιδέα η ομάδα με τις κοριτσομαμάδες! Να σας ζήσουν τα κοριτσάκια σας!
Το Μάιο γέννησα κι εγώ. Οπότε έχουμε συνομήλικα μπεμπάκια και ζούμε περίπου τις ίδιες συγκινήσεις!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ!!!ΤΕΛΕΙΑ...ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ???ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ 3 ΜΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΑΚΙ...ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ NEXT YEAR!!!marin! έγραψε:Kκαλησπέρα κορίτσια!!!!!έχω κ γω μια μπουμπού 3 μηνών.γέννησα Μάιο.εννοείται έχουμε ξετρελαθει!!!!σήμερα ξεκίνησαν κ οι πρώτες μας διακοπές κ θα κάνει κ το πρώτο της μπανακι.ωραία ιδΕΑ η ομάδα.!!!!!!!!
snowhite έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ!!!ΤΕΛΕΙΑ...ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ???ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ 3 ΜΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΑΚΙ...ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ NEXT YEAR!!!marin! έγραψε:Kκαλησπέρα κορίτσια!!!!!έχω κ γω μια μπουμπού 3 μηνών.γέννησα Μάιο.εννοείται έχουμε ξετρελαθει!!!!σήμερα ξεκίνησαν κ οι πρώτες μας διακοπές κ θα κάνει κ το πρώτο της μπανακι.ωραία ιδΕΑ η ομάδα.!!!!!!!!
WELCOME!!!mihantroula έγραψε:Κι εγώ στην παρέα σας.Εχω ένα κοριτσάκι 23 μηνών σχεδόν και μια μπεμπούλα 9 μηνών....Να μας ζήσουν τα μοντελάκια μας!!!
marin! έγραψε:Kκαλησπέρα κορίτσια!!!!!έχω κ γω μια μπουμπού 3 μηνών.γέννησα Μάιο.εννοείται έχουμε ξετρελαθει!!!!σήμερα ξεκίνησαν κ οι πρώτες μας διακοπές κ θα κάνει κ το πρώτο της μπανακι.ωραία ιδΕΑ η ομάδα.!!!!!!!!
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης