251 Απ: "ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΜΑΔΕΣ" Τρι Φεβ 12, 2013 2:30 pm
kalliopirev
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
γελαω τοσο πολυ!!καλε ο παπας της ενοριας μας,εχει πιο κοντο μουσι απ τν αντρα μ!! ειμαστε στο ιδιο club!κοριτσια την συνταγη για τα αγορια να ακουσω!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
kalliopirev έγραψε:γελαω τοσο πολυ!!καλε ο παπας της ενοριας μας,εχει πιο κοντο μουσι απ τν αντρα μ!! ειμαστε στο ιδιο club!κοριτσια την συνταγη για τα αγορια να ακουσω!!
kalliopirev έγραψε:χαχαχα!!σ ευχαριστω!καρμπον εχουν βγει..ιδιες κ τοσο διαφορετικες!να δω ο γιος αν μου κανει την τιμη ποτε!
βασω2 έγραψε:πωωωωωωωωωω τωρα ειδα την ηλικια σου! εσενα σε παιρνει για πολλες προσπαθειες ακομα! με το καλο λοιπον κ το τεταρτο κ οσα θελεις εσυ ο αντρουλης σου κ ο θεουλης!
kalliopirev έγραψε:σ ευχαριστουμε παρα πολυ!αλλα πλεον πρεπει να περνουμε κ την συνφωνη γνωμη του κρατους!χαχαχα!γελαω για να μην κλαψω πικρα!σου ευχομαι τα καλυτερα!
βασω2 έγραψε:χαχαχαχα! οντως εσυ την χρειαζεσαι την συνταγη αλλα οταν ελεγα για συνταγη εννοουσα για ομορφα μωρα κ αυτην δεν την χρειαζεσαι καθολου γιατι εχεις τρεις κουκλιτσες!
nikolu έγραψε:
τι θα κανω τωρα?? πως θα την προστατευσω?? δε γινεται να ερχονται μηχανακια στο σπιτι θα τουσ σκοτωσω ολους... :affraid και ηταν μολις 5 μηνων εμβρυακι.. φανταστειτε τι κανει τωρα που ειναι 2,5 μηνων.. της κανει κουβεντα πως να χτυπαει τα αγορακια αχχχχ! θα μου το καταστρεψει το παιδι!
bettoulina έγραψε:βασω2 έγραψε:χαχαχαχα! οντως εσυ την χρειαζεσαι την συνταγη αλλα οταν ελεγα για συνταγη εννοουσα για ομορφα μωρα κ αυτην δεν την χρειαζεσαι καθολου γιατι εχεις τρεις κουκλιτσες!
βασω μου εσυ απτον κορυδαλλο μεσα η εξω εισαι???χαχαχα....ξερω το ακουσες χιλιαδες φορες αυτο το αστειο...κατανταειχαζο!!!
βασω παιδακια εχεις?περιμενεις? θελεις?
βασω2 έγραψε:bettoulina έγραψε:βασω2 έγραψε:χαχαχαχα! οντως εσυ την χρειαζεσαι την συνταγη αλλα οταν ελεγα για συνταγη εννοουσα για ομορφα μωρα κ αυτην δεν την χρειαζεσαι καθολου γιατι εχεις τρεις κουκλιτσες!
βασω μου εσυ απτον κορυδαλλο μεσα η εξω εισαι???χαχαχα....ξερω το ακουσες χιλιαδες φορες αυτο το αστειο...κατανταειχαζο!!!
βασω παιδακια εχεις?περιμενεις? θελεις?
ακομα εξω ειμαστε ευτυχως.... εχω ενα κοριτσακι κ εγω που την κυριακη κλεινει τον πεμπτο!
bettoulina έγραψε:kalliopirev έγραψε:γελαω τοσο πολυ!!καλε ο παπας της ενοριας μας,εχει πιο κοντο μουσι απ τν αντρα μ!! ειμαστε στο ιδιο club!κοριτσια την συνταγη για τα αγορια να ακουσω!!
ναι μωρε το παιζουν sexy!!!!
τελοσπαντων,,αφου βγαζουν ωραια παιδια χαλαλι τους!! ασε που μια φορα τολμσε να ξυριστει και γελαμε ακομα μονο που το αναφερουμε!!..σαν τον κολο της μαιμους!
bettoulina έγραψε:kalliopirev έγραψε:χαχαχα!!σ ευχαριστω!καρμπον εχουν βγει..ιδιες κ τοσο διαφορετικες!να δω ο γιος αν μου κανει την τιμη ποτε!
μακαρι κοριτσαρα μου να ερθει γρηγορα ο γιος...
οριστε συνταγη΄΄
Πως πιανεις κοριτσι και πως αγορι{εκτος απο το αρσενικοβοτανο
Θα σας πω τι ξερω εγω.Τα σπερματοζωαρια που ειναι υπευθυνα για τα αγορια ειναι πιο ευαισθητα σε συγκριση με τα θηλυκα και πεθαινουν γρηγοροτερα.τα αρσενικα απο την αλλη εκτοξευονται με μεγαλυτερη ταχυτητα.για αυτο και αν καταφερετε να ερθετε σε επαφη πανω στην ωορρηξια το πιθανοτερο ειναι να ειναι αγορι αν εχετε ρθει σε επαφη μια μερα πριν μαλλον το κοριτσακι θα τα καταφερει.Ξερω επισης οτι μετραει και η σταση.συνηθως οταν ειναι η γυναικα ειναι απο πανω πιανεται κοριτσι ενω το αντιθετο αγορι.Τελος αν εχετε να ερθετε σε επαφη 2-3μερες και το σπερμα εχει δυναμωσει εχετε πολλες πιθανοτητες για αγορι.Υπαρχει και η κινεζικη μεθοδος που βρισκεις τι θα κανεις αναλογα την ηλικια και το μηνα που συλλαμβανεις του παιδιου
καλιοπη τωρα ξερεις!!! ξεκινα!!!
kalliopirev έγραψε:bettoulina έγραψε:kalliopirev έγραψε:χαχαχα!!σ ευχαριστω!καρμπον εχουν βγει..ιδιες κ τοσο διαφορετικες!να δω ο γιος αν μου κανει την τιμη ποτε!
μακαρι κοριτσαρα μου να ερθει γρηγορα ο γιος...
οριστε συνταγη΄΄
Πως πιανεις κοριτσι και πως αγορι{εκτος απο το αρσενικοβοτανο
Θα σας πω τι ξερω εγω.Τα σπερματοζωαρια που ειναι υπευθυνα για τα αγορια ειναι πιο ευαισθητα σε συγκριση με τα θηλυκα και πεθαινουν γρηγοροτερα.τα αρσενικα απο την αλλη εκτοξευονται με μεγαλυτερη ταχυτητα.για αυτο και αν καταφερετε να ερθετε σε επαφη πανω στην ωορρηξια το πιθανοτερο ειναι να ειναι αγορι αν εχετε ρθει σε επαφη μια μερα πριν μαλλον το κοριτσακι θα τα καταφερει.Ξερω επισης οτι μετραει και η σταση.συνηθως οταν ειναι η γυναικα ειναι απο πανω πιανεται κοριτσι ενω το αντιθετο αγορι.Τελος αν εχετε να ερθετε σε επαφη 2-3μερες και το σπερμα εχει δυναμωσει εχετε πολλες πιθανοτητες για αγορι.Υπαρχει και η κινεζικη μεθοδος που βρισκεις τι θα κανεις αναλογα την ηλικια και το μηνα που συλλαμβανεις του παιδιου
καλιοπη τωρα ξερεις!!! ξεκινα!!!
χαχαχα!!κλαιω!τα χω δοκιασει ολα κ την κινεζικη μεθοδο!αληθεια! καλε 5 τηλεορασεις εχω σπιτι..δουλεια δεν κανουν!
kalliopirev έγραψε:ε μα! δεν το χουμε με τα αρσενικα..η απλωστρα θα ναι στριγκακι,στριγκακι,στριγακι,στριγκακι κ λιγο πιο κει ενα σωβρακο ισα-ισα να φαινεται!
kalliopirev έγραψε:ε μα! δεν το χουμε με τα αρσενικα..η απλωστρα θα ναι στριγκακι,στριγκακι,στριγακι,στριγκακι κ λιγο πιο κει ενα σωβρακο ισα-ισα να φαινεται!
μακαρι στο ευχομαι απο καρδιας!!!κ εμεις προσπαθησαμε αυτο το μηνα(συνφωνα με τις μετρησεις αρχες φεβρουαριου για αγορι),αλλα πολυ πεσμενους μας ειδα!!bettoulina έγραψε:kalliopirev έγραψε:ε μα! δεν το χουμε με τα αρσενικα..η απλωστρα θα ναι στριγκακι,στριγκακι,στριγακι,στριγκακι κ λιγο πιο κει ενα σωβρακο ισα-ισα να φαινεται!
περα απο τα αστεια..προσπαθητε για το πολυποθητο αγορακι η το πηρατε απο φοβο...... εγω ελπιζω σε 2 μερες να μην εχω περιοδο και τσουπ να ερθει το παλλικαρι μου!!!ναι,ξερω πολλα θελω!!!
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης