Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
536 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 536 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

annia

annia
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
αχ και εμενα ο μπεμπουλης μου ειναι 8,5μηνων και κανενα βραδυ δεν εχει κοιμηθει σερι,μια οι κολικοι μια τα δοντια δεν αντεχω αλλο..εντο μεταξυ και η κορη μου που ειναι 3χρονν ξυπναει στανταρ μια φορα την νυχτα για αγνωστο λογο....λιγο υπνο ρε κοριτσιααααααααααα

vanessa

vanessa
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλησπέρα κορίτσια! εμένα ο μικρός αν και κοντεύει 8 μηνών με τον ύπνο έχει πολύ καλή σχέση! (μάλλον πήρε από τη μαμά χαχαχα). Από δοντάκια όμως ακόμα τον βλέπω πολύ χαλαρό.....

maria_86

maria_86
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!!!ΤΟ ΣΤΑΥΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΜΥΞΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΑΛΑΚΙΑ...ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑ!!!! Mad Mad - ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ..ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΤΩ...
ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΤΑΝ ΚΡΑΤΑΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΤΗΣ ΚΟΥΝΙΑΔΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ...ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΕΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟΣ...ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ...
ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ..ΦΙΛΙΑ!!! Very Happy

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμείς χθές κλείσαμε τον 6ο μήνα και είμαστε μέσα στα νεύρα.. Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! - Σελίδα 30 654655
Μάς ενοχλούν τα δόντια που βγαίνουν, μας ενοχλούν τα δόντια που δεν βγαίνουν, μας ενοχλεί το ότι δεν μπορούμε να πάμε πουθενά μόνοι μας (άντε να μπουσουλήσει να ηρεμήσει λίγο), μας ενοχλεί η κουβέρτα, το σεντόνι, το κουκλάκι, το κάδρο που είναι στραβό, το χρώμα του τοίχου ..... Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! - Σελίδα 30 679259

Niki

Niki
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Απ'ότι διαβάζω δεν είμαστε μόνο εμείς με γκρίνια! Η δικιά μου στις 27 κλείνει τον 7ο και προς το παρόν μόνο σάλια βλέπω στο στόμα της! Όλη μέρα είμαστε καλά αλλά το απόγευμα θέλουμε αγκαλιά αλλιώς γκρινιάζουμε και κλαίμε! Ήθελα και να ήξερα, όταν βφάλουν τα δόντια, τί άλλη δικαιολογία θα βρουν για να γκρινιάζουν;;; μάλλον τότε θα θέλουν όλο το jumbo!!! Laughing

Vikoukou

Vikoukou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Λογικό είναι να γκρινιάζουνε,δε ξέρουν τι τους συμβαίνει και δε μπορουν να το πούνε κιόλας!!!Εχω υπομονή την αφήνω να γκρινιάζει (μέχρι ενος σημείου βέβαια)της δίνω νεράκι και ηρεμεί.

annia

annia
αχ και εμενα μεσα στη γκρινια παο τοτε που γεννηθηκε απο το πρωτο βραδυ στο μαιευτηριο εκλαιγε scratch και εμενα σημερα εχει μυξουλες Twisted Evil

athi

athi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Kορίτσια, τρώμε απολα όπως θα ξερετε. φρουτοκρεμες κρεατοσουπες ρυζαλευρα μπισκοτοκρεμες κλπ. ο παιδιατρος ειχε πει να αντικαθιστω γευμα γαλακτος με την κρεμα. αφου τρωει τρεις φορες τη μερα κανονικα θα πρεπει να πινει γαλα μονο πρωι-βραδυ; σας θυμιζω οτι θηλαζουμε ακομη.
η μικρή μου θέλει να θηλάζει και μετά αππο το φαγητό. εγώ της δινω, αφού θέλει.

εσεις τι κανετε;

http://lovinghorses.pblogs.gr/

Niki

Niki
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Εγώ δυστυχώς δεν θηλάζω.. της δίνω γάλα μόνο πρωί-βράδυ αφού τα άλλα γεύματα τα έχω αντικαταστήσει με στερεές τροφές. Τώρα τελευταία αγόρασα βιολογική κρέμα για το απογευματινό και προσθέτω και γάλα. Πάντως αν θήλαζα και έβλεπα την μικρή να θέλει και μετά από τα γεύματα θα της έδινα! Αποκλείεται να αντιστεκόμουν. Ο θηλασμός ήταν η ομορφότερη (και συγχρόνως δυσκολότερη γιατί είχα πρόβλημα) εμπειρία της ζωής μου!

Vikoukou

Vikoukou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
athi έγραψε:Kορίτσια, τρώμε απολα όπως θα ξερετε. φρουτοκρεμες κρεατοσουπες ρυζαλευρα μπισκοτοκρεμες κλπ. ο παιδιατρος ειχε πει να αντικαθιστω γευμα γαλακτος με την κρεμα. αφου τρωει τρεις φορες τη μερα κανονικα θα πρεπει να πινει γαλα μονο πρωι-βραδυ; σας θυμιζω οτι θηλαζουμε ακομη.
η μικρή μου θέλει να θηλάζει και μετά αππο το φαγητό. εγώ της δινω, αφού θέλει.

εσεις τι κανετε;
Εγω δε θηλάζω.Συμφωνώ με τη Niki εαν βλέπεις οτι δε χορταίνει να τη θηλάζεις σα συμπλήρωμα.Το ίδιο δεν έκανες όταν άρχισε τις στερεές τροφές?

maria_86

maria_86
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΦΟΥ ΤΟ "ΖΗΤΑΕΙ" ΤΟ ΠΑΙΔΙ,ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ!!!ΕΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ Η' ΤΟ ΒΡΑΔΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΓΑΛΑ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ.ΚΑΙ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ .... ΓΙΑ ΝΑΝΙ!!!!!! Sleep Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! - Σελίδα 30 850933

athi

athi
όποτε θέλει γάλα, πάντα το έχει διαθέσιμο και της το προσφέρω. τώρα που δεδουλεύω όλα καλά.
όταν πιασω δουλεια σε εναμιση μηνα και την εχει η πεθερα μου, πως θα της δινει και γαλα που δεν πιανει καθολου μπιμπερο πια;
τοτε μαλλον για 8 ωρες δεν θα πινει ΚΑΙ γαλα μετα το φαγακι. εκτος κι αν της το δινει με το κουταλακι.
οταν θα πηγαινουμε σπιτι θα εχει της μαμας το γαλατακι οποτε θελει.

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athi να την θηλαζεις πριν το γευμα και οσες αλλες φορες το ζητησει. Ισως να επαιρνες θηλαστρο για οταν εισαι στη δουλεια,αν επιθυμεις να συνεχισεις με τον θηλασμο. Θα μαθει και η μικρη στα ωραρια της δουλειας σου.Αν αποφασισεις να παρεις θηλαστρο ισως θα ηταν καλη ιδεα να ξεκινησεις λιγο καιρο πριν για να μαθει η Μαρκελλα στο μπιμπερο.
Στη δικια μου που επισης δεν πιανει μπιμπερο ευκολα,καπως πινει το νερο,λιγες γουλιες και τραβιεται σαν να την πνιγει.Με τα DrBrown που εχουν πολυ ηπια ροη κ ενα συστημα να μοιαζει η ροη με αυτη του θηλασμου το δεχεται πιο ευκολα,κ στον γιο μου αυτα δινω.Δεν τα δοκιμαζεις?

maria_86

maria_86
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
athι :ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΙ???Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ???ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙΣ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΤΗΝ ΘΗΛΑΖΕΙΣ Η'ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΚΕΙ?????ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ..ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ....[b]

tzeni

tzeni
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια σημερα καναμε εμβολιο στον νικολα μου και δεν εκλαψε καθολου ..και......ναιιιιιιι το κεφαλακι μπηκε δειλα μεσα στην καμπυλη θα κανουμε τον υπερηχο βεβαια τον αλλο μηνα αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι δεν θα εχει τιποτα φιουυυυυυυ ανασανα επιτελους...ενα μηνα υπομονη για να το σιγουρεψουμε αλλα ειμαι σιγουρη πλεον οτι ολα θα παν καλα...σαγαπω σπορακι μου τοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο πολυ Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! - Σελίδα 30 328109 Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! - Σελίδα 30 328109

Olivia

Olivia
Admin
Admin
tzeni έγραψε:κοριτσια σημερα καναμε εμβολιο στον νικολα μου και δεν εκλαψε καθολου ..και......ναιιιιιιι το κεφαλακι μπηκε δειλα μεσα στην καμπυλη θα κανουμε τον υπερηχο βεβαια τον αλλο μηνα αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι δεν θα εχει τιποτα φιουυυυυυυ ανασανα επιτελους...ενα μηνα υπομονη για να το σιγουρεψουμε αλλα ειμαι σιγουρη πλεον οτι ολα θα παν καλα...σαγαπω σπορακι μου τοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο πολυ Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! - Σελίδα 30 328109 Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! - Σελίδα 30 328109

Μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!! Μπράβο Νικόλα!!!

Εμείς πήγαμε χθες παιδίατρο! Έκλαψε μόνο λίγα δευτερόλεπτα όσο έμπαινε το φάρμακο! Το νινί μου! Σνιφ!

Μετρηθήκαμε και ζυγιστήκαμε... 68 εκατοστά και 6.400 !

http://www.eimaimama.gr

tzeni

tzeni
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αχ ευχαριστω ολιβια μου φυγε ενα βαρος ...ο κεφαλας μου σημερα ζυγιστηκε 7 κιλα και 64 ποντους...κοπελαρα η αθηνουλα μεγαλωσεεεεε!!!!!!!αρχιζω απο αυριο λαχανικα πατατοσουπα για πρωτη μερα και σε 15 μερες τσιτσι.... Very Happy Very Happyα ρε γλεντια

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ολιβια θα γινει ψηλη η Αθηνουλα Very Happy
Τζενη ειδες που πηγανε ολα καλα? Μπραβο το αγορακι σου!

εμενα σημερα ξυπνησε 2 φορες μονο!!αλλα παλι δεν κοιμηθηκα γιατι ειναι αρρωστος ο μικρος,που την αρπαξε?τον αφησα στη γιαγια το απογευμα για να κανω μανικιουρ κ οτααν πηγα να τον παρω ηταν με φανελακι και ενα αμανικο λιγο πιο χοντρο απο πανω,μουσκεμα στον ιδρωτα κ επαιζε στην βεραντα Mad με τοση υγρασια ιδρωμενος κ με το αμανικο,πολυ θελει?Αχ,γιατι δεν σκεφτεται ο κοσμος?γιατιιιι?? Mad

ααα..επισης η μικρουλα 2 μερες δεν θελει την κρεατοχορτοσουπα///με το ζορι να βαλει κανα κιλο αυτο το μικρο!!!κανει διαιτα απο τωρα?

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ασχετο,αλλα εβαψα και τα νυχια των ποδιων κοκκινα,ειχα να τα βαψω ετσι 2 χρονια!Πριν τα ειχα παντα βαμμενα,τι ωραια που εγιναν!! και σιγα μην τα χαρω Razz

athi

athi
maria_86 έγραψε:athι :ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΙ???Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ???ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙΣ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΤΗΝ ΘΗΛΑΖΕΙΣ Η'ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΚΕΙ?????ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ..ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ....[b]

ayto de ginetai. η δουλεια μου δεν ειναι κοντα στο σπιτι ουτε κοντα στην πεθερα μου. ειναι εξω απο την πολη λιγο.

βεβαια θαχω μαζι μου στη δουλεια και το θηλαστρο. το θεμα ειναι να με αφησουν οταν χρειαστω να αντλησω καποια ωρα. και το θεμα ειναι που να κανω την σντληση. στην τουαλετα δε λεει. δεν εχει και μπριζα κλπ κλπ

εσεις που το κανατε.. που το κανατε;

Olivia

Olivia
Admin
Admin
litsakos έγραψε:
ααα..επισης η μικρουλα 2 μερες δεν θελει την κρεατοχορτοσουπα///με το ζορι να βαλει κανα κιλο αυτο το μικρο!!!κανει διαιτα απο τωρα?

Τα ίδια και η δικιά μου! Κάνουμε μία ώρα να τη φάει ενώ τη λάτρευε! Θα εγκαταλείψω τον ατμομάγειρα και θα αρχίσω να τις τα βράζω, γιατί γίνονται πιο ζουμερά! Ζυμαρικό πρόσθεσες ή όχι ακόμα;

Όσο για τα κιλά... Όπως σου έγραψα, 7 μηνών και 6.400!!! Μα πού πάνε αυτά που τρώει;;;;;;;;

http://www.eimaimama.gr

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Olivia έγραψε:
litsakos έγραψε:

Τα ίδια και η δικιά μου! Κάνουμε μία ώρα να τη φάει ενώ τη λάτρευε! Θα εγκαταλείψω τον ατμομάγειρα και θα αρχίσω να τις τα βράζω, γιατί γίνονται πιο ζουμερά! Ζυμαρικό πρόσθεσες ή όχι ακόμα;

Όσο για τα κιλά... Όπως σου έγραψα, 7 μηνών και 6.400!!! Μα πού πάνε αυτά που τρώει;;;;;;;;

ελα ντε! απορω και εγω,καλα δε μιλαμε να βαλει κιλο ολοκληρο στο μηνα,θα ανησυχησω δλδ Laughing Laughing

βαζω ή κους κους ή αστρακι,μια της αρεσει μια οχι,με σιμιγδαλι παντα το τρωει,αλλα το μοσχαρι δεν ειναι του γουστου της.Το βλεπω εγω να αρχιζει σιδηρο κ βιταμινες...το χω ξαναδει το εργο.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την litsakos στις Σαβ Σεπ 25, 2010 1:04 am, 1 φορά

stavroula

stavroula
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κορίτσια....μια απο τα ίδια κ εμείς με την κρεατοχορτόσουπα κ το βάρος επίσης Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! - Σελίδα 30 679259 ...το κιλό το μήνα είναι άγνωστο για εμάς Λιτσάκο. Olivia πάνε για μοντέλα τα κορίτσια μας!!!

vanessa

vanessa
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
εμένα πάντως κορίτσια το καμάρι μου , ο μπεμπάκος μου είναι 7 1/2 μηνών και είναι 10.200γρ και ύψος 75 πόντους!!!

Niki

Niki
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα κορίτσια!
Κι εμείς κάναμε 2 εμβόλια προχθές και μέχρι να βγούμε από το ιατρείο το είχε ξεχάσει!! Smile
Την Δευτέρα μπαίνουμε στον 8ο και είμαστε 8300γρ και 71εκ. Τρώει όμως το κοριτσάκι μου Razz δεν έχω πρόβλημα!! Το ρυζάλευρο της Γιώτης δεν έτρωγε μόνο και της το άλλαξα με βιολογικό και το τρώει κανονικά.

Το πρόβλημα μου όμως είναι άλλο..η μικρή μου πριν 3 εβδομάδες κοκκίνισε το πουλάκι της και έβγαλε πολύ μικρά σπυράκια. Στην αρχή νόμιζα ότι σύγκαψε, πήρα την παιδίατρο, της το είπα και έκανα ότι μου είπε. Πέρασαν όμως 2 εβδομάδες και αυτό δεν υποχωρούσε. Ξαναπήρα λοιπόν την παιδίατρο και μου είπε να της βάλω αλοιφή με αντιβίωση. Με το που της ξεκίνησα την θεραπεία εξαφανίστηκαν όλα!! Προχθές τελείωσε η θεραπεία και σήμερα το πρωί παρουσιάστηκε το ίδιο πρόβλημα στην περιοχή γύρω από τον πρωκτό της Crying or Very sad Crying or Very sad
Γιατί βρε κορίτσια; τηρώ όλους τους κανόνες υγιεινής.. η μικρή μου ενεργείτε 4 φορές την μέρα. 3 φορές χοντρά της και μία φορά χέσιμο κανονικό (συγνώμη για τις λέξεις που χρησιμοποιώ... Embarassed ) Μήπως φταίει αυτό; μήπως κάτι που τρώει, ενώ το αποβάλει και την πειράζει;

Έχετε ιδέα τί μπορεί να συμβαίνει;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις