Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
560 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 560 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Niki μηπως της αλλαξες μαρκα πανας προσφατα?καμια φορα τους κανουν αλλεργιες ή ερεθισμους.Μηπως να δοκιμασεις καποια αλλη? Η να αλλαξεις την κρεμα αλλαγης που βαζεις.

εμεις αρρωστα και τα δυο. Ο μεγαλος με πυρετο,το μικρο μπουκωμενο και ολο το βραδυ κλαματα.Και ειναι ηρεμο μωρο,πρωτη φορα την βλεπω ετσι.Δεν τολμαω να της καθαρισω την μυτη μτ το otrisalin,γινεται της κακομοιρας!! κοιμηθηκε στις 4 το πρωι,τι φρικη αυτη η αυπνια... Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! - Σελίδα 31 534787

maria_86

maria_86
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!
ΑΧ!!ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΡΡΩΣΤΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ..ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ - ΠΥΡΕΤΟ - ΓΚΡΙΙΑ- ΣΑΛΙΑ - ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΣΗ: ΒΗΧΑΣ!!!! ΑΥΡΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ -ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ!!!!!!!!
ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΧΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑ ΣΤΗ ΜΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑ ΣΤΗ ΚΟΥΝΙΑ ΤΟΥ..ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΙΣΑ ΜΕ 5 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 8 ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΗΣΥΧΑΣΕ..ΗΘΕΛΕ ΓΑΛΑΤΑΚΙ...ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ...ΟΛΟ ΠΑΡΕΑ ΘΕΛΕΙ...ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΟ ΠΡΟΧΤΕΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ,ΔΕΝ ΚΑΘΟΤΑΝ!!!!!ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ!!!!!!!!!! Very Happy Very Happy ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??ΘΑ ΣΚΑΣΩ!!!!!!! bom bom Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! - Σελίδα 31 679259
Α!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΜΑΣ 7 ΜΗΝΩΝ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ 9 ΚΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΥΨΟΣ 74.ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΤΩ ΔΟΝΤΑΚΙΑ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΛΕΞΟΥΛΕΣ ΜΑΜ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΑΜΠΑΜΑΠ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΤΑΤΑΤΑ ΤΕΤΕΤΤΕ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΜΠΡΟΥΟΥΟΥΟΟΥ!!!!!!!!

Niki

Niki
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
litsakos σ'ευχαριστώ για την απάντησή σου! Πάνες φοράμε από την αρχή της Pampers αλλά όπως λες κι εσύ μάλλον την ενοχλούν πλέον! Θα αλλάξω πάνες και κρέμα μήπως και δω αλλαγή.

Περαστικά στα παιδάκια σας και υπομονή! Εμένα δεν έχει αρρωστήσει ακόμα και τρέμω την μέρα που θα μου κρυώσει!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Niki κανε δοκιμες,ποτε δεν ξερεις!
η μικρη ειναι με 38,5 ακατεβατο,μεχρι στιγμης της εδωσα depon,ευτυχως ο μεγαλος ειναι πολυ καλυτερα.Εναλλαξ το πανε φαινεται. Θυμηθηκε ο αντρας μου οτι ο γιατρος που τον ειδε την Τεταρτη (ειχε φαει την κεφαλα του στο καλοριφερ κ πηγαμε νοσοκομειο) ηταν με καταροη κ μπουκωμα...το θυμηθηκα κ εγω,μαλλον απο αυτον την κολλησαν την γριππη...βαλε μια μασκα ρε @#$%@###@@!μην πω πως μας πανε με την γκρινια Razz

Niki

Niki
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
litsakos απίστευτο! Λες να σας κόλλησε ο γιατρός;; Απαράδεκτος! Υπομονή Smile

athi

athi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κοριτσια που βαζετε τα μωρακια σας και τους δινετε τις κρεμουλες τους;

http://lovinghorses.pblogs.gr/

tzeni

tzeni
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
συνηθως στο καρεκλακι και καμια φορα στο ρηλαξ....το μεσημερι εφαγε στην αγκαλια του μπαμπα χορτοσουπα!!

stavroula

stavroula
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα, περαστικά στα μωράκια σας κορίτσια. Κ εγώ στο καρεκλάκι του φαγητού ή στο ριλάξ τη βάζω για να την ταίσω.

Niki

Niki
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Εγώ την ταίζω στο καρεκλάκι ή στην αγκαλιά μου.

manoula2010

manoula2010
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα μανούλες!!!!!!!!Τι κάνετε???
Εμεις χθες επιστρεψαμε απο τριημερακι στην Πορταρια,περάσαμε σούπερ!!!
Η μικρή είχε εκστασιαστεί με τη φύση και τα ζωάκια να δείτε χάρα όταν έβλεπε σκυλάκια η γατάκια!!!!
Εσεις όλες καλά???Διάβασα για κάτι κρυωματάκια!!!!!Περαστικά σε όλα τα νινάκια!!!!
Αυτά τα νέα μας!!!!!Και από δόντια τίποτα ακόμα αλλα όλη μέρα φωνάζει μπαμπά καθαρά και τον κοιτάει κιόλας όταν το λέει!!!!!
athi επειδή και εγώ θηλάζω όποτε η μικρή θέλει στήθος της δίνω και τώρα που την παιδεύουν τα δοντια και καμια φορα δε θελει να φαει φαγητο της δινω στηθος και ολα μια χαρα!!!!

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athi έγραψε:κοριτσια που βαζετε τα μωρακια σας και τους δινετε τις κρεμουλες τους;

στο καρεκλακι φαγητου και μερικες φορες αγκαλια!

Όλγα

Όλγα
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγώ μέχρι τώρα (6 μηνών ακριβώς) την τάιζα στο καρεκλάκι της, αλλά την τελευταία εβδομάδα που τρώει με τα χίλια ζόρια τη φρουτόκρεμα την ταίζω και αγκαλιά, και στο καρότσι... Όχι ότι αλλάζει κάτι, αλλά το δοκίμασα μήπως και βοηθούσε. Τζίφος!

athi

athi
Καλημέρα σε όλες!
οσο ειμαι κοντα της και θελει, ποτ δεεν θα της αρνηθω το στηθος μου...
οσο ειμαι κοντα της οταν λεω, εννοω μεχρι να παω δουλεια...

Vikoukou

Vikoukou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
athi έγραψε:Καλημέρα σε όλες!
οσο ειμαι κοντα της και θελει, ποτ δεεν θα της αρνηθω το στηθος μου...
οσο ειμαι κοντα της οταν λεω, εννοω μεχρι να παω δουλεια...
Καλημέρα κοριτσάκι!
Ειναι ευλογία Θεού να θηλάζεις.(Αν και δε θήλασα...)Μέχρι να πας στη δουλειά...θα βρείς την άκρη.Τι κάνει η μπουμπού σου?

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

το Γιωργινακι χθες το μεσημερι με 39,3 πυρετο Sad

athi

athi
περαστικά!!!ειναι καλύτερα;
αχ ποσο στναχωριεμαι οταν βασανιζονται τα μικρουλια...

εμενα κοριτσια εδω και τρεις μερες οταν τη βαζω για υπνο το βραδυ, συντομα ξυπνα κλαιγοντας. θελει αγκαλια. μολις την παρω αγκαλια αμεσως ξανακοιμαται. την ξαναβαζω στο κρεβατακι και ολα οκ..
ανασφαλεια ειναι;
τελευταια με αγκαλιαζει και με κρατα σφιχτα!

tzeni

tzeni
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
athi κι εμενα το ιδιο αλλα εγω εχει 3 βδομαδες που ξεκινησα δουλεια και νομιζω οτι το κανει γιαυτο!!!!

λιτσακο μου περαστικα στο γιωργιουλινακι..το γλυκουτσικο πως ειναι σημερα???πως τις φοβαμαι τις αρρωστιες αφου να φανταστεις εγω ολοκληρη γαιδουρα οταν εχω πυρετο κλαιω και θελω την μαμα μου...φαντασου αυτα τα καημενουλια Crying or Very sad Crying or Very sad

athi

athi
οσο περνα ο καιρος αγχωνομαι και περισσοτερο που θα πρεπει να γυρισω στη δουλεια και να πρεπει να την αφηνω.. δυσκολα θαναι πολυ για πολλούς λόγους.
μηπως το καταλαβαινει και γιαυτο η ανασφάλειά της;
με κρατα σφιχτα λες και θα με χασει το πουλακι μου...
ειναι δυσβασταχτο αυτο το βαρος... για τη μαμα. τι θα κανω οταν πιασω δουλεια;;;;;

tzeni

tzeni
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
για μια βδομαδα τουλαχιστον θα κλαις μετα θα το παρεις αποφαση αλλα το μυαλο σου θα ειναι συνεχεια εκει...θα σου κραταει μουτρα οταν επιστρεφεις για κανα δεκαλεπτο μπορει και παραπανω...θα φοβασαι οτι χανεις σημαντικα πραγματα θα αναρωτιεσαι αν σαγαπαει το ιδιο η αν θα αγαπαει πιο πολυ αυτον που το κοιταει και θα το κακομαθεις πολυ στις αγκαλιες!!!!!!εγω αυτα περναω ακομη Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes και νιωθω τυψεις πολλλεεεεεεεες αυτα συνηθιζουν πιο γρηγορα εμεις ομως οχι Crying or Very sad Crying or Very sad

Vikoukou

Vikoukou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια και εγω μάλλον σε 20 μέρες θα πάω για δουλειά(αντι τον Ιανουάριο)μέχρι τέλος τηε βδομάδας θα ξέρω σίγουρα.Νομίζω οτι δε θα έρθει ποτέ αυτή η μέρα,το περνάω στο ντούκου!!!Θα μου λείψει πολυ η φατσούλα της,θα χάσω πολλά,το ξέρω, αυτό με στεναχωρεί περισσότερο!!Δε θέλω να με πάρουν τηλ.και να μου πουν περπάτησε ή είπε μαμά.

tzeni

tzeni
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Vikoukou έγραψε:Κορίτσια και εγω μάλλον σε 20 μέρες θα πάω για δουλειά(αντι τον Ιανουάριο)μέχρι τέλος τηε βδομάδας θα ξέρω σίγουρα.Νομίζω οτι δε θα έρθει ποτέ αυτή η μέρα,το περνάω στο ντούκου!!!Θα μου λείψει πολυ η φατσούλα της,θα χάσω πολλά,το ξέρω, αυτό με στεναχωρεί περισσότερο!!Δε θέλω να με πάρουν τηλ.και να μου πουν περπάτησε ή είπε μαμά.
αχ το μεγαλυτερο αγχος μου ...αυτα που χανω...και μην τυχον δεν ακουσω την πρωτη του λεξουλα..κι ακομη χειροτερα μην πει μαμα την ξαδερφη του αντρα μου..αυτη τον κοιταει τωρα που δουλευω Crying or Very sad Crying or Very sad

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ωχ κοριτσια με αγχωσατε με την δουλεια. Θα θελα να επιστρεψω συντομα,κουραστηκα πολυ μεσα στο σπιτι...μολις χρονισει η μπεμπου,θα αρχισει και παιδικο ο μεγαλος λεω να ξεκινησω παλι.
ο πυρετος επεσε ευτυχως,μια μερα κρατησε κ στα 2 αλλα το μπουκωμα επιμενει. Ειχαν κιτρινισει τα μωρουλια μου...τωρα σκεφτομαι το παρτυ του γιου μου την αλλη Κυριακη,πως θα τα εχω μην την αρπαξουν παλι.Θα ναι σε ενα καφε στη θαλάσσα,μαλλον δεν ειναι καλη ιδεα τελικα Sad

kornilia

kornilia
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ολιβια η κορη σου ειναι δυο μερες πιο μεγαλη απο τη δικη μου. εγω τη γεννησα 26/2 με καισαρικη δυστυχως λογω πιεσης. Να τα χαιρομαστε ολες τα μπεμπεκια μας. μικρα και μεγαλα.

http://anna-glykesdimiourgies.blogspot.com/

Vikoukou

Vikoukou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
litsakos έγραψε:ωχ κοριτσια με αγχωσατε με την δουλεια. Θα θελα να επιστρεψω συντομα,κουραστηκα πολυ μεσα στο σπιτι...μολις χρονισει η μπεμπου,θα αρχισει και παιδικο ο μεγαλος λεω να ξεκινησω παλι.
ο πυρετος επεσε ευτυχως,μια μερα κρατησε κ στα 2 αλλα το μπουκωμα επιμενει. Ειχαν κιτρινισει τα μωρουλια μου...τωρα σκεφτομαι το παρτυ του γιου μου την αλλη Κυριακη,πως θα τα εχω μην την αρπαξουν παλι.Θα ναι σε ενα καφε στη θαλάσσα,μαλλον δεν ειναι καλη ιδεα τελικα Sad

Περαστικά σας.Αχ αυτό το μπούκωμα και αυτός ο ορός!!!Για το πάρτυ ξανασκέψου το,θα είναι και στην ανάρρωση.Κρίμα είναι να αρρωστήσουν πάλι!

Vikoukou

Vikoukou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tzeni έγραψε:
Vikoukou έγραψε:Κορίτσια και εγω μάλλον σε 20 μέρες θα πάω για δουλειά(αντι τον Ιανουάριο)μέχρι τέλος τηε βδομάδας θα ξέρω σίγουρα.Νομίζω οτι δε θα έρθει ποτέ αυτή η μέρα,το περνάω στο ντούκου!!!Θα μου λείψει πολυ η φατσούλα της,θα χάσω πολλά,το ξέρω, αυτό με στεναχωρεί περισσότερο!!Δε θέλω να με πάρουν τηλ.και να μου πουν περπάτησε ή είπε μαμά.
αχ το μεγαλυτερο αγχος μου ...αυτα που χανω...και μην τυχον δεν ακουσω την πρωτη του λεξουλα..κι ακομη χειροτερα μην πει μαμα την ξαδερφη του αντρα μου..αυτη τον κοιταει τωρα που δουλευω Crying or Very sad Crying or Very sad

Εδω κάναμε εμείς όλη τη δουλειά με το μαμαμαμαμαμα και να το πουν όταν δε θα είμαστε εκεί?Δε το επιτρέπω...Και έμενα μια θεία μου θα τη κρατήσει.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις