Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
443 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 443 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 20 ... 33  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 33]

denas3

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
a pa pa psires Laughing exo akousi oi iparxi kapoio sprei pou vazeis kai den kolane.ontos iparxei tetoio??kai an nai pos legete exei kamia sas idea???
giati kai emeis koritsaki kai me arketaaaa malakia Very Happy

Lida R

Lida R
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Efita έγραψε:
Lida R έγραψε:
Rinoula έγραψε:Είναι 2 και σχεδόν 5 μηνών

ΡΙΝΟΥΛΑ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 2 + 2 ΜΗΝΩΝ......ΣΗΜΕΡΑ 2 ΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΛΑ...ΚΑΙ ΝΩΡΙΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΟΛΑ...ΝΑ ΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ ΕΧΘΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΜΕΙΝΑΜΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΣΠΙΤΙ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ......

ΟΠΟΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ...-ΠΑΜΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ???
-ΝΑΙ ,,,,ΠΑΜΕ.....

ΩΡΑΙΑ ΛΕΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΑ...ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ.....ΚΛΑΜΜΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ....ΝΑ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΩΝΙΤΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΗΣΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ.....ΧΑΜΟΣ!!!ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΑΖΙ ΟΠΩΣ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ....ΤΗΝ ΑΚΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΛΑΙΝΕ!!!!ΘΡΗΝΟΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!!!!ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΜΕΣΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ .ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ Η ΔΑΣΚΑΛΑ...ΕΜΕΙΝΑ ΚΡΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΞΩ ΚΑΝΕΝΑ 15 ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΩ...ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΠΩΣ ΧΘΕΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΦΥΓΑ...ΜΕΤΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΕΔΕΙΡΑ ΤΙΣ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ...ΕΜΕΙΝΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΗΡΕΜΗ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΘΡΕΦΤΗ...ΕΚΕΙ ΓΕΛΑΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΕΜΗΣΕ...ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΕΙ...ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΣΤΗ 13.00...ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΕΙΔΕ ΛΥΓΩΣΕ ΤΟ ΨΥΧΑΚΙ ΑΠΟ ΧΑΡΑ...ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΕΡΣΕ ΚΑΛΑ....ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΜΑΣ .......ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΩ ...ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ....ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑΚΙΑ ΜΑΣ.....

Συγνώμη, αλλά νομίζω πως πρέπει να την στείλεις. Είναι καλύτερα να υπάρχει μία συνέχεια και συνέπεια, μέχρι να συνηθίσει τουλάχιστον, και όχι μία να πάει και μία να μην πάει. Είναι η άποψή μου και ότι έχω εφαρμόσει μέχρι στιγμής με τις δικές μου. Smile

Rinoula έγραψε:Ίσως έχει ταραχτεί απο την αλλαγή. Κι η δικιά μου κάνει δίαφορα κουλά 2 μέρες τώρα. Λογικά σε λίγο θα συνηθίσουν!
Κι εμάς τρίτη μέρα σήμερα. Κατά τις 9 θα πάμε.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΛΝΩ....ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΟΙ ΠΡΩΤΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΚΑΣΑΝΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ......ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΘΡΗΝΟ ..ΚΡΑΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑ 5 ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΜΕ ΕΙΔΕ ΜΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ...ΕΠΕΞΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ....ΑΥΡΙΟ ΕΠΛΙΖΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΚΟΜΑ....

ΡΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΝΩ ΕΙΧΑΜΕ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ....ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 5 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ...ΤΣΙΣΑ ΚΑΙ ΚΑΚΑΚΙΑ......ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ...ΒΡΕ ΚΑΛΟ ΜΟΥ.....ΤΙΠΟΤΑ......ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ!!!!!!!!!!!!ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΠΑΙΔΙΚΟΥ.....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ......Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΠΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΑΝ ΤΙΜΩΡΙΑ...ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ....ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΎΩ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ.....ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ??????

????????

Επισκέπτης
κοριτσια παλι δεν πηγαν να παρουν τον μεγαλο μου απο το νηπιο σημερα, αργησαν 3 τεταρτα ενω τους ειχα παρει και τρια τηλεφωνα υπενθυμισης, η νηπιαγωγος ειπε οτι αν ξαναγινει θα μας βαλει στο κλασικο......Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

Lida R

Lida R
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
arco iris έγραψε:κοριτσια παλι δεν πηγαν να παρουν τον μεγαλο μου απο το νηπιο σημερα, αργησαν 3 τεταρτα ενω τους ειχα παρει και τρια τηλεφωνα υπενθυμισης, η νηπιαγωγος ειπε οτι αν ξαναγινει θα μας βαλει στο κλασικο......Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

χαζη ερώτηση αλλα τι συμαινει αυτο.....ειμαι πρωτάρα στο αθλημα σχολείο.....

vicky75

vicky75
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
miki2009 έγραψε:Αυτή είναι η 2 εβδομάδα που πάει παιδικό και δεν πάει με τον ενθουσιασμό που πήγαινε την 1 εβδομάδα.
Δεν λέει ότι δεν θέλει να πάει αλλά όταν σηκωνόταν την πρώτη εβδομάδα η πρώτη του κουβέντα ήταν θα πάω σχολείο.
Τώρα του λέω εγώ είναι ώρα για το σχολείο και πάμε.
Λέτε την 3 εβδομάδα να έχουμε κλάματα?
Σήμερα που πήγα να τον πάρω ήταν πάλι όλα στην αυλή και έπαιζαν μια χαρά , μόνο ένα κοριτσάκι έκλεγε .
Τον κούρεψα κιόλας γιατί έχει κατσαρά μαλλιά και δεν πολύ χτενιζόμαστε ,γιατί και εγώ φοβάμαι για ψείρες.
Πρέπει να τα ελέγχουμε από εδώ και πέρα για ψείρες.

H κορουλα μου 2,5 χρονων , μια απο τα ιδια...και απο την 3η εβομαδα ειχαμε και συνεχιζουμε να εχουμε και κλαμματα...! Ουφ...αντε να δουμε...ευχομαι εσεις να τα γλιτωσετε !

aggeliki5579

aggeliki5579
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κοριτσια καλησπερα..να σας πω κι εγω την γνωμη μου σαν ΄΄παλια΄΄ χαχα...λεμε τωρα...περυσι που εστειλα τον γιο μου στο σταθμο ηταν 9 μηνων..περασαμε και εμεις και εκεινος ενα δραμα...το μωρο εκλαιγε 3 μηνες συνεχως..ηρεμουσε μονο οταν τον επαιρνα σπιτι..οι τυψεις μου που τον αφηνα στο σταθμο ειχαν χτυπησει κοκκινο,η ψυχολογια μου που τον εβλεπα ετσι στο πατωμα..μετα τους 3 μηνες ομως,ξαφνικα,τελειωσαν ολα..τωρα ειναι 21 μηνων και παμε παλι στον ιδιο σταθμο..τωρα σας πληροφορω οτι κλαει οταν παω το μεσημερι να τον παρω..εχει συνηθισει και περναει πολυ καλα..κι εγω βεβαια νιωθω πολυ καλυτερα...γι΄αυτο μην ανησυχειτε κοριτσακια μου...ολα καλα θα πανε...λογικο ειναι τα παιδακια αν δεν σας εχουν αποχωριστει ποτε ως τωρα να νιωθουν ασχημα..και εσεις ακομη χειροτερα..αλλα θα το δειτε ποσο καλο θα τους κανει ο σταθμος και τι ωραια θα περνανε..κουραγιο μανουλες...

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
arco iris έγραψε:κοριτσια παλι δεν πηγαν να παρουν τον μεγαλο μου απο το νηπιο σημερα, αργησαν 3 τεταρτα ενω τους ειχα παρει και τρια τηλεφωνα υπενθυμισης, η νηπιαγωγος ειπε οτι αν ξαναγινει θα μας βαλει στο κλασικο......Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

Ποιοι δεν τον πηραν τον γιο σου απο το σχολειο? 3 τεταρτα? Πολυ δεν αργησαν? Rolling Eyes

LIDA R θα ελεγα να μην βαλεις πανα στο παιδι. Δεν ειναι λογος για τιμωρια αυτος. Ειναι σαν να της λες "απετυχες οποτε παμε παλι πισω". Αν ειχε καποιο θεμα παθολογικο θα το ξερατε οποτε υποθετω κ εγω οτι το κανει σαν αντιδραση. Ηρεμια και υπομονη (σε ολες μας).

????????

Επισκέπτης
πληρωνω πουλμανακι απ τον παιδικο του μικρου και παει και παιρνει και το μεγαλο

dinaki88

dinaki88
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
http://www.pharmshop.gr/gr/ProductView.aspx?Prod_Id=5790&cat=72 εμείς πήραμε αυτό γιατί έχουμε πολλά και σγουρά μαλλιά και αν κολλήσει κάποιος ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ
δεν ξέρω κατά πόσον κάνουνε δουλειά βέβαια. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και για το λινκ παραπανω από ikeapharm γιατί είναι φθηνότερα σαμπουάν εκεί αν και δεν είμαι και πολύ φαν των τελείως φυτικών καθώς όταν είχα και μεγάλη ψείρες τα φυτικά δεν έκαναν απολύτως τίποτα.
τέλος πάντων αν κάποιο είναι δοκιμασμένο να μας πείτε
το δικό μας μυρίζει ωραία για μέρες άρα υποθέτω ότι λειτουργεί αν δεν λούσεις το κεφάλι με σαπούνι για αρκετές ημέρες.

http://psuxoblabla.blogspot.gr/

miki2009

miki2009
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dinaki88 έγραψε:http://www.pharmshop.gr/gr/ProductView.aspx?Prod_Id=5790&cat=72 εμείς πήραμε αυτό γιατί έχουμε πολλά και σγουρά μαλλιά και αν κολλήσει κάποιος ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ
δεν ξέρω κατά πόσον κάνουνε δουλειά βέβαια. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και για το λινκ παραπανω από ikeapharm γιατί είναι φθηνότερα σαμπουάν εκεί αν και δεν είμαι και πολύ φαν των τελείως φυτικών καθώς όταν είχα και μεγάλη ψείρες τα φυτικά δεν έκαναν απολύτως τίποτα.
τέλος πάντων αν κάποιο είναι δοκιμασμένο να μας πείτε

το δικό μας μυρίζει ωραία για μέρες άρα υποθέτω ότι λειτουργεί αν δεν λούσεις το κεφάλι με σαπούνι για αρκετές ημέρες.

Dinnaki88 αυτό το σπρέι είναι για καθημερινή χρήση.
Τον λούζω κάθε μέρα γιατί παίζουν στην αυλή και έρχεται μες τον άμμο και την σκόνη.

dinaki88

dinaki88
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αυτό κρατάει λέει για 12 ώρες.αλλά αν ψάξεις λέει ότι έχει αποδείξει ισχύ έως 5 μέρες χωρίς λούσιμο. εγώ όταν δεν την λούζω δεν ξαναψεκάζω δηλαδή αλλά εσύ μπορείς να βάλεις και κάθε μέρα. απλά σε αγόρια η ποσότητα είναι αρκετή σε κορίτσια δεν ξέρω ακόμα.
πάντως έτσι όπως τα λες καλύτερο για σένα είναι προληπτικό σαμπουάν όχι σπρέι.βρήκα αυτό ίσως το πάρω http://www.ikeapharm.com/apivita-lice-shampoo.html αλλά ψάχνω και το σπρέι του που λέει ότι δρουν μαζί

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕΤΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ.ΚΚΟΙΤΑΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡ ΑΛΕΝΕ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΕΣ,ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΗΣΤΗΜΕΝΗ,ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ!!! ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΕΧΩ,ΣΕ ΚΑΜΙΑ -ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΣΤΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΦΡΟΥΤΑ-ΚΡΕΜΕΣ-ΣΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΛΛΟ.ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ?ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΠΙΚΕΣ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΜΑΣ.

????????

Επισκέπτης
ασε βρε το παιδακι να φαει

σε λιγο δε θα εχεις λεφτα για βιολογικα!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευχαριστώ για τις συμβουλές, θα πάω κι εγώ στο φαρμακείο να δω τι παίζει.
Σήμερα δεν πήγαμε γιατί... αρρωστήσαμε! Άντε και καλή χρονιά Rolling Eyes

miki2009

miki2009
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σήμερα κορίτσια τα πήρα στο κρανίο με την διευθύντρια του σταθμού.
Μόλις φτάσαμε έξω από τον σταθμό ήταν ένας πατέρας Αλβανικής καταγωγής με το κοριτσάκι του το οποίο έκλεγε και δεν ήθελε να πάει σχολείο.
Εγώ του είπα έλα να πας μαζί με τον Τάκη να παίξετε και προσπαθούσαμε με τον πατέρα να το ηρεμήσουμε.
Και τότε άνοιξε την πόρτα η κυρία όχι διάπλατα αλλά μισάνοιχτη, μου ήρθε να την σπρώξω για να μπουν τα παιδάκια μέσα , και αντί να ηρεμήσει το κοριτσάκι όπως κάνει μια δασκάλα πολύ γλυκιά που έχουν , το μόνο που είπε στον πατέρα ήταν να μην αργήσει να πάει να το πάρει..
Το ύφος της είναι κάπως βρε κορίτσια και είναι σαν αλλοπαρμένη κάπως.
Δεν τις ελέγχουν από το υπουργείο θέλω να ξέρω και την έχουν και διευθύντρια.
Δεν θα το γλυτώσω το ματς μέχρι το τέλος μου φαίνεται.

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
arco iris έγραψε:πληρωνω πουλμανακι απ τον παιδικο του μικρου και παει και παιρνει και το μεγαλο

μαλιστα...αφου πληρωνεις,κανε μια κουβεντουλα με τον οδηγο,μηπως δεν καταλαβε καλα -λεμε τωρα..κριμα ειναι δλδ.

Εμεις ακοοομα περιμενουμε να παμε σχολειο. Rolling Eyes Δεν ξερω γιατι συνεχιζω να παρακολουθω το θεμα δλδ Razz
Απο Βδομαδα θα ξεκινησει η μικρη οπως με ενημερωσε ο παιδικος (μαλλον αυτοενημερωθηκα,αλλα αλλο θεμα).Ο μεγαλος υποθετω οτι την αλλη βδομαδα θα αρχισει κι αυτος (τι στον κορακα πια!).

Ρε κοριτσια, εχω ειδοποιησει τον ιδιωτικο οτι σταματαμε και με εχει συγκινησει και η διευθυντρια εκει και η δασκαλα του μικρου. Εχουμε μιλησει 3 φορες απο την προηγουμενη βδομαδα,στο τηλεφωνο, να δουνε πως παει ο Γιαννης! Αν πηγε σχολειο,πως παει η προσαρμογη, τι να πω στην δασκαλα του να προσεξει (ειναι λιγο εσωστρεφης ο μικρος και θελει σπρωξιματακι για να κανει παρεες)...γμτ αν ειχα 500 ευρω τον μηνα να περισσευουν θα τα εστελνα και τα δυο!Τοσο καλοι ανθρωποι, και οσο σκεφτομαι οτι ηταν κ αυτοι μεσω εσπα και δεν τους δηλωσα οταν εκανα την αιτηση ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ- ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ!!!!!!! - Σελίδα 7 679259

Lida R

Lida R
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
litsakos έγραψε:

Ποιοι δεν τον πηραν τον γιο σου απο το σχολειο? 3 τεταρτα? Πολυ δεν αργησαν? Rolling Eyes

LIDA R θα ελεγα να μην βαλεις πανα στο παιδι. Δεν ειναι λογος για τιμωρια αυτος. Ειναι σαν να της λες "απετυχες οποτε παμε παλι πισω". Αν ειχε καποιο θεμα παθολογικο θα το ξερατε οποτε υποθετω κ εγω οτι το κανει σαν αντιδραση. Ηρεμια και υπομονη (σε ολες μας).

arco iris έγραψε:πληρωνω πουλμανακι απ τον παιδικο του μικρου και παει και παιρνει και το μεγαλο

litsako ετσι λεω κι εγω....να μην της ξαναβάλω πάνα γιατί εκτός από αυτό που λες μπορεί να βολεύτει και να έχουμε πισωγυρίσματα. και είναι κρίμα.......

arco.....πραγματικα κοπελα μου αφου τον πληρώνεις κι όλας θα πρέπει κάτι να του πέις...ναι οκ...έχει και άλλα παιδάκια ...αλλα δεν φίλε πληρώνεσαι!!!!!

????????

Επισκέπτης
σημερα πηγαν εγκαιρως αλλα εφεραν μονο τον εναν και περιμενα τον αλλο μιση ωρα ακομα εξω κι εβρεχε.........καλα απο βδομαδα δεν εχει αλλη υπομονη!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μη χειρότερα... Μα ποιος τα κανονίζει κάθε μέρα, ο Mr Bean; Τόσο δύσκολο είναι να το πετύχουν;

dinaki88

dinaki88
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
litsako πες ποιος παιδικός είναι και που, αφού έχει τόσους καλούς ανθρώπους, η διαφήμιση δε βλάπτει. σίγουρα πολλές από εμάς θα σκοτώναμε να βρούμε τέτοια άτομα να είναι με τα παιδιά μας,

????????

Επισκέπτης
xaxaxaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

nai nai kala leei to dinaki pes mas

dinaki88

dinaki88
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kai episis eseis oi mamades pou vlepete tis daskales me ta paidakia sas na tragoudane, paizoune, ta prosexoun ktl pws sto kalo to kanete? egw opote paw ektos pou prepei na perasw mia kleidwmeni porta-kapoios prepei na mou anoiksei na paw stis aithouses- prepei na xtupisw tin porta kai na mou anoiksoun meta gia na dw. alla ki ap'eksw na katsw sigoura tha eidopoiisoun oti exw paei px na dw to paidi i na to parw, opote dn tha petuxw fusiki paratirisi.
kati psarepsa apo to paidi oti tis fwnakse i daskala alla den uparxei periptwsi na to petuxw auto, den ginetai na perasw tuxaia ap'eksw dld.
dn einai oti einai k aksiopisto to paidi pantws.

m'exei piasei i duspistia me tis daskales re gmt.zilepsa ton ANTRA NHPIAGWGO pou exoun ta ligo megalutera paidakia, milame oute pateras tous na itan to paidi, mono ntaxtirdi dn ta ekane

ps. mia vdomada twra peraske akoma. apo to mesimeriano kathe mera to paidi mou simeiwsan oti efage ligo, olo to prwino pou tis vazw egw.
kamia alli epikoinwnia gia tpt auti ti deuteri evdomada.
einai fusiologiko?
kamia enimerwsi gia tin prosarmogi, tpt?
tha paw ti deutera alla min kanw thema apo to tipota
episis 3 etwn einai i mikri logika dn mporw na thiksw to thema gt dn to piezete na faei parapanw e? dn ta taizoun fantazomai pleon

????????

Επισκέπτης
ντινακι ετσι ακριβως κι εμας ποτε δε μας αφηνουν μεσα καν..............που να ξερεις τι γινεται

παντως κι εμας δε μας καλεσαν ειναι νωρις ακομα νομιζω

dinaki88

dinaki88
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ok tha kanw ti ninja ti deutera tha krufakousw prin xtupisw mpas k exoume kana lavraki. Razz

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
επιτελους μας πηραν και εμας!!!!! ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ- ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ!!!!!!! - Σελίδα 7 328109 ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ- ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ!!!!!!! - Σελίδα 7 328109 ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ- ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ!!!!!!! - Σελίδα 7 328109 ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ- ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ!!!!!!! - Σελίδα 7 328109 ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ- ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ!!!!!!! - Σελίδα 7 328109

φετος ειναι η δευτερη μας χρονια στον παιδικο ειμαστε προνηπια αλλα επειδη το θεματακι αυτο μαρεσει πολυ θα ηθελα να συμμετεχω κι εγω ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ- ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ!!!!!!! - Σελίδα 7 417472 ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ- ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ!!!!!!! - Σελίδα 7 417472 ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ- ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ!!!!!!! - Σελίδα 7 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 33]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 20 ... 33  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις