Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
611 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 611 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 19 ... 33  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 33]

????????

Επισκέπτης
καλημερα Sad

σημερα , μετα απο 5 ολοκληρα χρονια, εμεινα μονη! εφυγαν ολοι! ο ενας νηπια, ο αλλος παιδικο, ο μπαμπας δουλεια, η μαμα μου γιατρο, μεχρι και οι γειτονισσες συμπτωματικα σημερα λειπουν ολες!

και οπως ελεγαν και στο Μαριχουανα Στοπ, "Η μοναξια εχει 7 πετσια"............ τι θα κανω τωρα??????? 5 χρονια με τις φωουλες τους εδω μεσα και τωρα...........μονη σαν το λεμονι!!!!!!

καλημερα ειπα ε??????????Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα, κορίτσια. Εμείς σήμερα πήγαμε με κλάματα. Έκλαιγε από πριν φύγουμε, όχι γιατί δεν ήθελε να πάει αλλά γιατί ήθελε να πάμε μαζί. Δεν ήθελε να την αφήσω. Την άφησα και έκλαιγε, αλλά έφυγα. Εσείς το αντιμετωπίσατε αυτό; Μήπως τελικά κάνω λάθος και είναι μικρούλα ακόμα; Νιώθω πολύ άσχημα, όχι γιατί κλαίει, αλλά γιατί ενώ ήμουν σίγουρη ότι θα της κάνει καλό, τώρα φοβάμαι μήπως την πιέζω υπερβολικά νωρίς. Τι λέτε;

????????

Επισκέπτης
https://www.youtube.com/watch?v=fZP--HIiYsg&feature=share

ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΡΗΝΟΥΛΑ???????

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Είναι 2 και σχεδόν 5 μηνών

????????

Επισκέπτης
ελα μην ανησυχεις δεν ειναι και βρεφακι

θα συνηθισει!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πάντως δε με πηραν να πάω νωρίτερα, άρα καλό σημάδι αυτό.

Εσύ τελικά τι έκανες μόνη σου, Ουράνιο τόξο;

????????

Επισκέπτης
χιχι ξερουμε και σπανιολικα βλεπω

στελλα με λενε (πληροφοριακα)

εχω ενα σωρο δουλειες αλλα δε μπορω ουτε να το βλεπω το σπιτι αδειο και δεν ξεκιναω

ακομα ..............

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κι εγώ έχω δουλειές πολλές, αλλά αφενός έχω το άγχος με τη μικρή και κοιτάω συνέχεια το ρολόι, αφετέρου έχω και λίγη ναυτία και δε θέλω να πιεστώ.
Πήγα να την πάρω αλλά είναι μια χαρά και τελικά την άφησα άλλη μια ώρα! Μακάρι να πάνε όλα καλά!
Εσένα τι ώρα θα γυρίσουνε;

dinaki88

dinaki88
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγώ αυτό με το τελείως μόνη μου το είχα μια βδομαδα πριν, αλλά δεν είχα πεντε χρόνια στη πλάτη μου, μόνο 3. εμένα μου άρεσε!!!!!!!!!!!!!!!
όσο για το παιδάκι σου ρινούλα, όχι δεν είναι αρκετά νωρίς, θα έκλαιγε ότι δε θέλει να πάει, θα είχες δει αλλαγές μεγάλες αρνητικές αν πιεζόταν (πισωγυρίσματα ίσως) τότε ναι, τώρα απλά δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα, ειδικά αν δεν έμεινε ποτέ χωρίς τη μαμά.
Κι εμένα κλαίει με το που μπαίνει στο σχολικό και όταν γυρνάει κλαίει που φεύγει το σχολικό Cool

http://psuxoblabla.blogspot.gr/

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ........ΧΤΕΣ ΚΑΝΑ ΔΙΩΡΟ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ 4 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ.ΚΑΛΑ ΧΤΕΣ ΕΡΙΞΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΛΑΜΑ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ.ΑΛΛΑ ΜΕΤ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΚΑΤΑΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ,ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΕΜΠΕΚΙΑ ΗΡΕΜΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ(ΚΑΙΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ) ΚΑΙ ΛΕΕΙ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΟΤΙ ΗΑΤΝ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΕ ΚΡΑΥΓΟΥΛΕ...ΑΧ ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΙΕΝΑΙ ΜΑΧΙΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΗΡΕΜΗ ΣΗΜΕΡΑ.ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΥΡΙΣΑΝΕ?

????????

Επισκέπτης
εμενα δυομιση και τα δυο

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω παλι κλαιω απο την χαρα μου που θα πανε και τα δυο παιδικο tongue
Ειχα μια συγκινηση την πρωτη μερα,ελαφρια,μου περασε γρηγορα. Ειναι τοσο ωραιο να μπορουν να κανουν φιλους ρε κοριτσια! Αφηστε που οι γονεις χρειαζομαστε και την συμβολη παιδαγωγου,ειναι ειδικες,ειναι η δουλεια τους η μαθηση. Η δικη μας δουλεια ειναι αλλη. Και αν πεσεις κ σε καλους ανθρωπους κ σοβαρους επαγγελματιες μονο χαρουμενη πρεπει να εισαι!

(μαλλον Δευτερα ξεκινανε τα δικα μου,θα ξανα-εχουμε προσαρμογη..)

denas3

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Rinoula έγραψε:Καλημέρα, κορίτσια. Εμείς σήμερα πήγαμε με κλάματα. Έκλαιγε από πριν φύγουμε, όχι γιατί δεν ήθελε να πάει αλλά γιατί ήθελε να πάμε μαζί. Δεν ήθελε να την αφήσω. Την άφησα και έκλαιγε, αλλά έφυγα. Εσείς το αντιμετωπίσατε αυτό; Μήπως τελικά κάνω λάθος και είναι μικρούλα ακόμα; Νιώθω πολύ άσχημα, όχι γιατί κλαίει, αλλά γιατί ενώ ήμουν σίγουρη ότι θα της κάνει καλό, τώρα φοβάμαι μήπως την πιέζω υπερβολικά νωρίς. Τι λέτε;
kalimera....
kai emeis to idio eimasata...pigename 5meres me poli klama kai ligakiii eixame sunithisi tsoup arostise tin kratisa spiti eos kai exthes..simera tin piga poli klama leme kai emeis eimastai 2xronon kai 3minon...
makari na sinihisi pio grigora giai ekeini klei ekei ego spiti Very Happy Very Happy

Lida R

Lida R
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Rinoula έγραψε:Είναι 2 και σχεδόν 5 μηνών

ΡΙΝΟΥΛΑ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 2 + 2 ΜΗΝΩΝ......ΣΗΜΕΡΑ 2 ΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΛΑ...ΚΑΙ ΝΩΡΙΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΟΛΑ...ΝΑ ΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ ΕΧΘΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΜΕΙΝΑΜΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΣΠΙΤΙ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ......

ΟΠΟΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ...-ΠΑΜΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ???
-ΝΑΙ ,,,,ΠΑΜΕ.....

ΩΡΑΙΑ ΛΕΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΑ...ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ.....ΚΛΑΜΜΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ....ΝΑ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΩΝΙΤΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΗΣΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ.....ΧΑΜΟΣ!!!ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΑΖΙ ΟΠΩΣ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ....ΤΗΝ ΑΚΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΛΑΙΝΕ!!!!ΘΡΗΝΟΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!!!!ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΜΕΣΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ .ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ Η ΔΑΣΚΑΛΑ...ΕΜΕΙΝΑ ΚΡΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΞΩ ΚΑΝΕΝΑ 15 ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΩ...ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΠΩΣ ΧΘΕΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΦΥΓΑ...ΜΕΤΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΕΔΕΙΡΑ ΤΙΣ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ...ΕΜΕΙΝΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΗΡΕΜΗ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΘΡΕΦΤΗ...ΕΚΕΙ ΓΕΛΑΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΕΜΗΣΕ...ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΕΙ...ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΣΤΗ 13.00...ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΕΙΔΕ ΛΥΓΩΣΕ ΤΟ ΨΥΧΑΚΙ ΑΠΟ ΧΑΡΑ...ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΕΡΣΕ ΚΑΛΑ....ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΜΑΣ .......ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΩ ...ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ....ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑΚΙΑ ΜΑΣ.....

Efita

Efita
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Lida R έγραψε:
Rinoula έγραψε:Είναι 2 και σχεδόν 5 μηνών

ΡΙΝΟΥΛΑ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 2 + 2 ΜΗΝΩΝ......ΣΗΜΕΡΑ 2 ΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΛΑ...ΚΑΙ ΝΩΡΙΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΟΛΑ...ΝΑ ΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ ΕΧΘΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΜΕΙΝΑΜΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΣΠΙΤΙ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ......

ΟΠΟΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ...-ΠΑΜΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ???
-ΝΑΙ ,,,,ΠΑΜΕ.....

ΩΡΑΙΑ ΛΕΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΑ...ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ.....ΚΛΑΜΜΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ....ΝΑ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΩΝΙΤΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΗΣΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ.....ΧΑΜΟΣ!!!ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΑΖΙ ΟΠΩΣ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ....ΤΗΝ ΑΚΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΛΑΙΝΕ!!!!ΘΡΗΝΟΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!!!!ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΜΕΣΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ .ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ Η ΔΑΣΚΑΛΑ...ΕΜΕΙΝΑ ΚΡΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΞΩ ΚΑΝΕΝΑ 15 ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΩ...ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΠΩΣ ΧΘΕΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΦΥΓΑ...ΜΕΤΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΕΔΕΙΡΑ ΤΙΣ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ...ΕΜΕΙΝΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΗΡΕΜΗ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΘΡΕΦΤΗ...ΕΚΕΙ ΓΕΛΑΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΕΜΗΣΕ...ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΕΙ...ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΣΤΗ 13.00...ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΕΙΔΕ ΛΥΓΩΣΕ ΤΟ ΨΥΧΑΚΙ ΑΠΟ ΧΑΡΑ...ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΕΡΣΕ ΚΑΛΑ....ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΜΑΣ .......ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΩ ...ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ....ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑΚΙΑ ΜΑΣ.....

Συγνώμη, αλλά νομίζω πως πρέπει να την στείλεις. Είναι καλύτερα να υπάρχει μία συνέχεια και συνέπεια, μέχρι να συνηθίσει τουλάχιστον, και όχι μία να πάει και μία να μην πάει. Είναι η άποψή μου και ότι έχω εφαρμόσει μέχρι στιγμής με τις δικές μου. Smile

Efita

Efita
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ξέρετε τι μου είπε σήμερα η δασκάλα και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι; Πήγα να την πάρω 14:15 και ήταν μόνη της με την δασκάλα της (η οποία μιλούσε στο τηλέφωνο). Μόλις χτύπησα το κουδούνι, η μικρή μου ήρθε πίσω από την πόρτα και άρχισε να μου κάνει χαρές. Έκλεισε και η κυρία το τηλέφωνο, ήρθε να μου ανοίξει και μου λέει:"Έμεινε μόνη της, γι'αυτό κάνει έτσι." Ένοιωσα τόσο άσχημα! Embarassed Δεν υπήρχε περίπτωση να ξεχάσω το παιδί μου, αλλά συγνώμη ρε κορίτσια, την προηγούμενη χρονιά στον άλλο παιδικό τελείωναν 14:45 και θεώρησα ότι έτσι ήταν. Της λέω λοιπόν: "Συγνώμη, γιατί τι ώρα τελειώνετε;" Και μου λέει: "Αυτήν την εβδομάδα 14:00. Αργόοοοτερα και αν είναι καμία μαμά που εργάζεται, λίγο πιο αργά." Shocked Shocked Shocked Και έμεινα γιατί:
1. Τι θα πει: "Αν είναι καμία μαμά που εργάζεται"; Ο σταθμός είναι δημοτικός, υποτίθεται ότι όλες οι μαμάδες εργάζονται!
2. Τι σημαίνει το "αργόοοοοοτερα"; Αν εργάζεσαι και στέλνεις το παιδί σου παιδικό για να πας στη δουλειά σου, τι θα πεις στο αφεντικό σου; αργόοοοτερα θα φεύγω κανονικά, τώρα πρέπει να φύγω νωρίτερα γιατί ο παιδικός ακόμη δεν λειτουργεί σωστά;

Τελικά σκέφτομαι ότι αυτήν την περιβόητη περίοδο προσαρμογής την κάνουν περισσότερο για να προσαρμοστούν οι δασκάλες, παρά τα παιδάκια. Και για να μην παρεξηγηθώ, σίγουρα τα παιδάκια θέλουν τον χρόνο τους, άλλα περισσότερο, άλλα λιγότερο, αλλά νομίζω ότι με το πρόσχημα αυτό κάπου βολεύονται και μερικές δασκάλες. Τα πήρα στο κρανίο και μου χάλασε και το μεσημέρι!

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
3η μερα κι εμεις σημερα στο σταθμο.ρε κοριτσια δεν ξερω τι εχει γινει κοιμηθηκε 2 βραδια (απο τη μερα που την ξεκινησα) σεριολο σχεδον το βραδυ και ξυπναει να θηλασει κατα τισ 6.μπηκε σε ρυθμο σχολειου η μπεμπα ή λετε να συμβαινει τιποτα αλλο?καλημερουδια!!!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ίσως έχει ταραχτεί απο την αλλαγή. Κι η δικιά μου κάνει δίαφορα κουλά 2 μέρες τώρα. Λογικά σε λίγο θα συνηθίσουν!
Κι εμάς τρίτη μέρα σήμερα. Κατά τις 9 θα πάμε.

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Rinoula έγραψε:Ίσως έχει ταραχτεί απο την αλλαγή. Κι η δικιά μου κάνει δίαφορα κουλά 2 μέρες τώρα. Λογικά σε λίγο θα συνηθίσουν!
Κι εμάς τρίτη μέρα σήμερα. Κατά τις 9 θα πάμε.

ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!

????????

Επισκέπτης
μικρομανες ηρεμηστε σιγα σιγα ολα καλα θα πανε!!!!!!!!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να ρωτήσω κάτι, γιατί αγχώθηκα πάλι; Στον παιδικό υπάρχει περίπτωση να κολλήσει ψείρες; Πρέπει να τη λούζω προληπτικά με κάτι; Έχουμε και πολύ μαλλι....

????????

Επισκέπτης
ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΟΛΛΑΝΕ

ΒΑΛΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΤΟ ΜΑΛΛΙ

dinaki88

dinaki88
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
exei dikio.
o monos logos na diakopsete einai an deite simadia paramelisis, dn eiste ikanopoiimenoi apo to stathmo kai sunexizei na klaiei toulaxiston meta apo ena mina pou paei sunexeia.
ta paidia programmatizontai na akolouthoun ena programma kai na zoun irema se auto. otan tous to allazoume uparxoun diaforoi vathmoi pou dusanasxetoun.
thelei xrono na ksanaprosarmostei, kai to sxoleio parexei arketous logous na to prospathisete kai na min peite den peirazei dn to stelnw.
perimene ena dimino kai ama klaiei akoma, epeidi einai kai mikrouli gia na milisei simainei oti kati den paei kala kai parto apo ekei

http://psuxoblabla.blogspot.gr/

miki2009

miki2009
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αυτή είναι η 2 εβδομάδα που πάει παιδικό και δεν πάει με τον ενθουσιασμό που πήγαινε την 1 εβδομάδα.
Δεν λέει ότι δεν θέλει να πάει αλλά όταν σηκωνόταν την πρώτη εβδομάδα η πρώτη του κουβέντα ήταν θα πάω σχολείο.
Τώρα του λέω εγώ είναι ώρα για το σχολείο και πάμε.
Λέτε την 3 εβδομάδα να έχουμε κλάματα?
Σήμερα που πήγα να τον πάρω ήταν πάλι όλα στην αυλή και έπαιζαν μια χαρά , μόνο ένα κοριτσάκι έκλεγε .
Τον κούρεψα κιόλας γιατί έχει κατσαρά μαλλιά και δεν πολύ χτενιζόμαστε ,γιατί και εγώ φοβάμαι για ψείρες.
Πρέπει να τα ελέγχουμε από εδώ και πέρα για ψείρες.

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ειδα στο φαρμακειο κατι προϊοντα νομιζω της apivita για τις ψειρες.

http://www.ikeapharm.com/category-350/

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 33]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 19 ... 33  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις