451 Απ: ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ- ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ!!!!!!! Τετ Οκτ 10, 2012 11:48 pm
litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Εσενα προσαρμοστηκε αμεσως ρε Στελλα, δεν χρειαστηκε καν δλδ παλι καλα να λες!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την arco iris στις Πεμ Οκτ 11, 2012 11:16 pm, 1 φορά
arco iris έγραψε:ασχετο---ο δικος μας παιδικος σημερα μαζευει φαρμακα οτι εχουμε σπιτι και δε χρειαζομαστε και αυριο θα τα πανε στην αριστοτελους για κοινωνικο φαρμακειο
εστειλα κι εγω και πολυ μου αρεσε η κινηση
arco iris έγραψε:τυψεις νιωθουμε ολες ποπη
θα συνηθισει το παιδακι σου
μην ανησυχεις κανε υπομονη
ΥΓ λιτσακο, και να φευγουν με τοση ευκολια απο τη μαμα δεν ειναι και οτι πιο ...κομψο......χαχαχα
gwgw100 έγραψε:Μανούλες καλησπέρα.Πρώτα να ευχηθώ περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα παιδάκια.Εχω ξεκινήσει τον γιό μου (2,5 χρονών)παιδικό εδώ και 1 μήνα και κάθε πρώι κλαίει και δεν θέλει να μπεί στο σχολικό.Μόλις όμως φτάνουν στο σχολείο είναι το καλύτερο παιδί μου έχει πεί η δασκάλα.Στην αρχή είχαμε και 2-3 ατυχήματα τουαλέτας.Τις τελευταίες μέρες έχει κάνει και εμετό όπως και σήμερα.Στον ύπνο του παραμιλάει και λέει ΕΣΥ ΕΘΕΙΣ ΜΕ ΠΑΕΙΣ?η ΕΣΥ ΦΥΓΕΙΣ?Μήπως να το σταματήσω το παιδί?Φοβάμαι μη του δημιουργηθεί ψυχολογικό!!!!Όπου κ να πάμε είτε κούνιες η στη γιαγιά του ρωτάει συνέχεια.....Έσυ φύγεις!!!!!sorry που σας ζάλησα!!!!φιλάκια.
arco iris έγραψε:Πιασαμε ενα πολυ λεπτο θεμα κοριτσια και με ολη μου την καλη θεληση θα πω οσα πω
η ψυχολογια λεει το παιδι ως τα 3.5 να μη φευγει απο την αγκαλια της μανας---χτες μαλιστα μιλουσε ο κ. Γιωσαφατ και γι αυτο το θεμα, τα παιδια με τις 4 μαμαδες τη μερα, δυο δασκαλες, μια μαμα και μια γιαγια να μοιραζονται τις ωρες
τι να πεις ομως σε μια μανα που δουλευει για να τα φερει βολτα??? τι να κανει ......δε μπορει να κανει αλλιως......
δλδ εμεις που πηγαμε απ ευθειας νηπια δεν γιναμε κοινωνικα παιδια? αυτο το πρεπει να κανουμε οτι κανει ο συρμος δεν το καταλαβα ποτε....
πανε και παιζουνε δεν ειναι καταναγκαστικα εργα, ΟΚ!!!! πως νιωθουν? αφου περνανε καλα γιατι κλαινε και δε θελουνε να πανε? αφου ειναι τοσο ομορφα εκει γιατι στο πουλμαν του γυρισμου ολες οι φατσουλες ειναι μουτρωμενες??? και το λεω εγω που τα δικα μου τρελλαινονται να πανε και ποτε δε γκρινιαξανε.......
δεν ξερω τι κανετε μανες.....αν μπορειτε να τα κρατησετε ειναι το καλυτερο μεχρι τα 3,5 και δεν το ειπα εγω........οι μελετες το λενε
αν δεν εχετε αλλη λυση δεν ειναι καν θεμα προς συζητηση, δε μπορειτε να κανετε κατι........
οσο για την κοινωνικοποιηση, καλο χαπι μας πασαρανε.......τα παιδια που ειναι ντροπαλα ισως να βοηθιουνται δεν εχω τετοια παιδια και δε μπορω να ξερω
astrellita έγραψε:
συμφωνω απολυτα,το παιδι κατω των 3,5 χωρις να το λεω εγω αλλα οι μελετες που εχω διαβασει δεν ειναι ικανο να συνεργαστει πανω απο 10 λεπτα και ν παιξει με αλλα παιδακια,γιατι να παει λοιπον ντε και καλα στον παιδικο (κανενας δεν θα του δωσει την ζεστασια και την θαλπωρη που χρειαζεται σαυτην την ηλικια),δευτερον,το παιδι θα συχαθει να πηγαινει σχολειο απο τα νηπια και μετα,αναγκαστικα,πολλαααααααααα χρονια,κρατηστε τα παιδακια στο σπιτι οσες μπορειτε να το κανετε...ειδικα στην περιπτωση που δυσανασχετουν τοσο πολυ...
Rinoula έγραψε:Το ομαδικό παιχνίδι ξεκινά μετά τα 3 ετη. Μέχτι τότε τα παιδιά παίζουν παράλληλα. Μπορεί να τρέχουν όλα μαζί, να ζωγραφιζουν δίπλα δίπλα, αλλά δεν μπορούν να παίξουν μαζί κυνηγητό ή να συνεργαστούν πάνω στην ίδια ζωγραφιά.
Ατό δε σημαίνει ότι δεν αποζητούν την παρέα άλλων παιδιών όταν είναι πιο μικρά.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης