Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
573 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 573 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 26 ... 33  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 33]

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εσενα προσαρμοστηκε αμεσως ρε Στελλα, δεν χρειαστηκε καν δλδ Laughing Laughing παλι καλα να λες!!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lete re koritsia anhsuxo exo tupseis

????????

Επισκέπτης
τυψεις νιωθουμε ολες ποπη

θα συνηθισει το παιδακι σου

μην ανησυχεις κανε υπομονη

ΥΓ λιτσακο, και να φευγουν με τοση ευκολια απο τη μαμα δεν ειναι και οτι πιο ...κομψο......χαχαχα

MarialenaK

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσια!!!
Βλεπω οτι για τις περισσοτερες απο εμας η περιοδος προσαρμογης περασε...
Κ μενα η μικρη μου που ειναι στα βρεφη, πρωτη φορα χθες δεν εκλαψε που την αφησα (αν κ τελευταια δεν εκλαιγε απλα γκρινια εκανε) κ σημερα μολις ειδε τις δυο δασκαλες εκανε κ χαρα...

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα κοριτσια τι κανετε??

πως πανε τα παιδακια σας με το σχολειο??

εμεις ακομη σπιτι ειμαστε ο γιατρος μας ειπε την δευτερα μπορει να παει(να μην κατσει 20 μερες στο σπιτι)

αλλα φοβαμαι λιγακι μην τον χτυπησει κανενα παιδακι στα ραματα
θα ενημερωσω την δασκαλα και ελπιζω να ειναι ολα καλα απο εδω και περα

ak.fassa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα!!
Κι ο δικός μου πλέον δεν κλαίει ούτε όταν τον αφήνω, την συνήθισε την κοπέλα. Και τρώει πολύ από τότε που πήγε εκεί. Μου είπε η δασκάλα του ότι είναι καλόφαγο παιδάκι!!! Το άκουσα κι αυτό η μάνα!!! Όταν πάω να τον πάρω έρχεται στην αγκαλιά μου αλλά της στέλνει και φιλί της δασκάλας του πριν φύγει. Μου είπε ότι πάμε όλο και καλύτερα κάθε μέρα!!! Ησύχασα επιτέλους, ούτε τηλέφωνο δεν παίρνω να ρωτήσω τι κάνει. Όλα καλά!

????????

Επισκέπτης
ασχετο---ο δικος μας παιδικος σημερα μαζευει φαρμακα οτι εχουμε σπιτι και δε χρειαζομαστε και αυριο θα τα πανε στην αριστοτελους για κοινωνικο φαρμακειο

εστειλα κι εγω και πολυ μου αρεσε η κινηση

Έχει επεξεργασθεί από τον/την arco iris στις Πεμ Οκτ 11, 2012 11:16 pm, 1 φορά

ak.fassa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εμείς σήμερα έχουμε επίσκεψη από παιδίατρο. Μας ζήτησαν τα βιβλιάρια υγείας των παιδιών.
Εράνους κάνουν συχνά στον δικό μας, συνήθως κοντά σε γιορτές για να είναι πιο εύκολο για τους γονείς να συνεισφέρουν. Μπράβο για τις προσπάθειες που γίνονται γιατί τα πράγματα δεν είναι καλά!!

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
arco iris έγραψε:ασχετο---ο δικος μας παιδικος σημερα μαζευει φαρμακα οτι εχουμε σπιτι και δε χρειαζομαστε και αυριο θα τα πανε στην αριστοτελους για κοινωνικο φαρμακειο

εστειλα κι εγω και πολυ μου αρεσε η κινηση

πο΄λυ καλη κινηση!!!!!!!!!!!!!!!!!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
arco iris έγραψε:τυψεις νιωθουμε ολες ποπη

θα συνηθισει το παιδακι σου

μην ανησυχεις κανε υπομονη

ΥΓ λιτσακο, και να φευγουν με τοση ευκολια απο τη μαμα δεν ειναι και οτι πιο ...κομψο......χαχαχα

Laughing Laughing Laughing

ρε συ χθες το μικρο εκανε τσισα πανω του 2 φορες,και αφου ειχαν χρησιμοποιησει την μια αλλαξια με πηραν τηλ να παω αλλα ρουχα. (ειπαν κ συγγνωμη που με πηρανε Shocked ).
Σημερα της ειπα αν δεν κανει τσισα πανω της θα της παρω ενα μεγαλο αυτοκολλητο. Ηταν καπως καλυτερα.Καθε μερα βελτιωνεται αλλα ε ρυθμους χελωνας Razz

Μπεμπουλης να το πεις στις δασκαλες για να εχψουν το νου τους, κ εγω με ραμματα την πηγα κ τις ενημερωσα και την ειχαν διπλα τους αλλα μην "φοβησεις" τον μικρο.
Κατι που καναμε εμεις....τοσο μας κοβει γμτ.

gwgw100

gwgw100
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Μανούλες καλησπέρα.Πρώτα να ευχηθώ περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα παιδάκια.Εχω ξεκινήσει τον γιό μου (2,5 χρονών)παιδικό εδώ και 1 μήνα και κάθε πρώι κλαίει και δεν θέλει να μπεί στο σχολικό.Μόλις όμως φτάνουν στο σχολείο είναι το καλύτερο παιδί μου έχει πεί η δασκάλα.Στην αρχή είχαμε και 2-3 ατυχήματα τουαλέτας.Τις τελευταίες μέρες έχει κάνει και εμετό όπως και σήμερα.Στον ύπνο του παραμιλάει και λέει ΕΣΥ ΕΘΕΙΣ ΜΕ ΠΑΕΙΣ?η ΕΣΥ ΦΥΓΕΙΣ?Μήπως να το σταματήσω το παιδί?Φοβάμαι μη του δημιουργηθεί ψυχολογικό!!!!Όπου κ να πάμε είτε κούνιες η στη γιαγιά του ρωτάει συνέχεια.....Έσυ φύγεις!!!!!sorry που σας ζάλησα!!!!φιλάκια.

????????

Επισκέπτης
μπορεις να το κρατησεις το παιδακι σου η δουλευεις? αν μπορεις, μεχρι τα 3.5 η ψυχολογοι λενε σπιτι

gwgw100

gwgw100
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα!!!!Όχι δεν δουλεύω.Τον έστειλα γιατί ήθελα να έρθει σε επαφή με παιδάκια να βγεί λίγο απ το σπίτι να μάθει καινούργια πράγματα,αλλα μάλλον ηταν κακή ιδέα.Είπαμε με τον άντρα μου να τον σταματήσουμε.Του χρόνου με το καλό που θα είναι πιο μεγάλος.Σ ευχαριστώ για την απάντηση.φιλακια.

astrellita

astrellita
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
gwgw100 έγραψε:Μανούλες καλησπέρα.Πρώτα να ευχηθώ περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα παιδάκια.Εχω ξεκινήσει τον γιό μου (2,5 χρονών)παιδικό εδώ και 1 μήνα και κάθε πρώι κλαίει και δεν θέλει να μπεί στο σχολικό.Μόλις όμως φτάνουν στο σχολείο είναι το καλύτερο παιδί μου έχει πεί η δασκάλα.Στην αρχή είχαμε και 2-3 ατυχήματα τουαλέτας.Τις τελευταίες μέρες έχει κάνει και εμετό όπως και σήμερα.Στον ύπνο του παραμιλάει και λέει ΕΣΥ ΕΘΕΙΣ ΜΕ ΠΑΕΙΣ?η ΕΣΥ ΦΥΓΕΙΣ?Μήπως να το σταματήσω το παιδί?Φοβάμαι μη του δημιουργηθεί ψυχολογικό!!!!Όπου κ να πάμε είτε κούνιες η στη γιαγιά του ρωτάει συνέχεια.....Έσυ φύγεις!!!!!sorry που σας ζάλησα!!!!φιλάκια.

και γω ειχα ξεκινησει την μικρη μου παιδικο στα 2,5...παραμιλουσε στον υπνο της και ελεγε οτι δε θελει σχολειο...μετα απο απανοτες ασθενειες η παιδιατρος μου πε να την σταματησω και ν την ξεκινησω μετα τα 3,5,τοσο για λογους υγειας οσο και για ψυχολογικους...αυτο εκανα και τωρα της αρεσει πολυ να πηγαινει..αν δεν δουλευεις πιστευω πως δεν χρειαζεται να πιεζεται το παιδακι ,στειλτο την επομενη χρονια...

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κι εμένα κλαίει το πρωί (βέβαια δεν έχουμε τα νυχτερινά) και είναι ίδια ηλικία. Δε θα τη σταματήσουμε, θα την αφήσουμε να προσαρμοστεί. πώς θα μεγαλώσουν αν δεν τα αφήσουμε; Πιστευω ότι το να τη βγάλω είναι λάθος μήνυμα. Αυτά γα το δικό μου παιδί βέβαια. Εσεις για να πάρετε αυτή την απόφαση, έχετε τους λόγους σας!
Η κόρη μου ξέρω ότι είναι πολύ μαμάκιας από μωρό και γενικά της προσκόλλησης και επίσης θέλει για όλα σπρώξιμο.

????????

Επισκέπτης
Πιασαμε ενα πολυ λεπτο θεμα κοριτσια και με ολη μου την καλη θεληση θα πω οσα πω

η ψυχολογια λεει το παιδι ως τα 3.5 να μη φευγει απο την αγκαλια της μανας---χτες μαλιστα μιλουσε ο κ. Γιωσαφατ και γι αυτο το θεμα, τα παιδια με τις 4 μαμαδες τη μερα, δυο δασκαλες, μια μαμα και μια γιαγια να μοιραζονται τις ωρες

τι να πεις ομως σε μια μανα που δουλευει για να τα φερει βολτα??? τι να κανει ......δε μπορει να κανει αλλιως......

δλδ εμεις που πηγαμε απ ευθειας νηπια δεν γιναμε κοινωνικα παιδια? αυτο το πρεπει να κανουμε οτι κανει ο συρμος δεν το καταλαβα ποτε....

πανε και παιζουνε δεν ειναι καταναγκαστικα εργα, ΟΚ!!!! πως νιωθουν? αφου περνανε καλα γιατι κλαινε και δε θελουνε να πανε? αφου ειναι τοσο ομορφα εκει γιατι στο πουλμαν του γυρισμου ολες οι φατσουλες ειναι μουτρωμενες??? και το λεω εγω που τα δικα μου τρελλαινονται να πανε και ποτε δε γκρινιαξανε.......

δεν ξερω τι κανετε μανες.....αν μπορειτε να τα κρατησετε ειναι το καλυτερο μεχρι τα 3,5 και δεν το ειπα εγω........οι μελετες το λενε

αν δεν εχετε αλλη λυση δεν ειναι καν θεμα προς συζητηση, δε μπορειτε να κανετε κατι........

οσο για την κοινωνικοποιηση, καλο χαπι μας πασαρανε.......τα παιδια που ειναι ντροπαλα ισως να βοηθιουνται δεν εχω τετοια παιδια και δε μπορω να ξερω

astrellita

astrellita
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
arco iris έγραψε:Πιασαμε ενα πολυ λεπτο θεμα κοριτσια και με ολη μου την καλη θεληση θα πω οσα πω

η ψυχολογια λεει το παιδι ως τα 3.5 να μη φευγει απο την αγκαλια της μανας---χτες μαλιστα μιλουσε ο κ. Γιωσαφατ και γι αυτο το θεμα, τα παιδια με τις 4 μαμαδες τη μερα, δυο δασκαλες, μια μαμα και μια γιαγια να μοιραζονται τις ωρες

τι να πεις ομως σε μια μανα που δουλευει για να τα φερει βολτα??? τι να κανει ......δε μπορει να κανει αλλιως......

δλδ εμεις που πηγαμε απ ευθειας νηπια δεν γιναμε κοινωνικα παιδια? αυτο το πρεπει να κανουμε οτι κανει ο συρμος δεν το καταλαβα ποτε....

πανε και παιζουνε δεν ειναι καταναγκαστικα εργα, ΟΚ!!!! πως νιωθουν? αφου περνανε καλα γιατι κλαινε και δε θελουνε να πανε? αφου ειναι τοσο ομορφα εκει γιατι στο πουλμαν του γυρισμου ολες οι φατσουλες ειναι μουτρωμενες??? και το λεω εγω που τα δικα μου τρελλαινονται να πανε και ποτε δε γκρινιαξανε.......

δεν ξερω τι κανετε μανες.....αν μπορειτε να τα κρατησετε ειναι το καλυτερο μεχρι τα 3,5 και δεν το ειπα εγω........οι μελετες το λενε

αν δεν εχετε αλλη λυση δεν ειναι καν θεμα προς συζητηση, δε μπορειτε να κανετε κατι........

οσο για την κοινωνικοποιηση, καλο χαπι μας πασαρανε.......τα παιδια που ειναι ντροπαλα ισως να βοηθιουνται δεν εχω τετοια παιδια και δε μπορω να ξερω

συμφωνω απολυτα,το παιδι κατω των 3,5 χωρις να το λεω εγω αλλα οι μελετες που εχω διαβασει δεν ειναι ικανο να συνεργαστει πανω απο 10 λεπτα και ν παιξει με αλλα παιδακια,γιατι να παει λοιπον ντε και καλα στον παιδικο (κανενας δεν θα του δωσει την ζεστασια και την θαλπωρη που χρειαζεται σαυτην την ηλικια),δευτερον,το παιδι θα συχαθει να πηγαινει σχολειο απο τα νηπια και μετα,αναγκαστικα,πολλαααααααααα χρονια,κρατηστε τα παιδακια στο σπιτι οσες μπορειτε να το κανετε...ειδικα στην περιπτωση που δυσανασχετουν τοσο πολυ...

gwgw100

gwgw100
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Εγώ αυτό που ήθελα ηταν να περνάει το παιδί καλά να κάνει φίλους να φύγει λίγο απ το σπίτι θέμα κοινωνικότητας δεν έχουμε είναι πολύ κοινωνικός αλλα αφού τον βλέπω και πιέζεται θα τον σταματήσω χωρίς δεύτερη σκέψη.Σκέφτηκα να τον πάω σε ένα κέντρο δημιουργικής απασχόλησης.Δέν ξέρω βέβαια αν εκεί μπορώ να κάθομαι μαζί του η πρέπει κ εκεί να τον αφήνω κ να φεύγω.Γνωρίζει καμιά να μου πεί?και αν ξέρετε κ κανενα στον πειραιά η κερατσίνι να μου προτείνεται πολύ θα με βοηθούσατε.Ευχαριστώ.

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
γεια σας κοριτσια τι κανετε?

εμεις καλα ευτυχως
παμε πλεον σχολειο και δεν εχουμε ουτε ιωσεις ουτε ατυχηματα

τα ραμματα φευγουν σιγα σιγα και ολ κυλουν μια χαρα

σημερα δεν ειχαμε σχολειο(απεργια)και πηγαμε για εμβολιο 2 καναμε
την αλλη εβδομαδα θα κανουμε και το αντιγριπικο

παντως σαυτο το θεμα που τεθηκε εγω μπορει και να το σταματαγα αν ειχε την συμπεριφορα που ειχε το παιδακι της γωγως
εμενα πηγε 3 χρονων παιδικο και ευτυχως δεν ειχαμε κανενα θεμα και φετος που ειναι 2η χρονια παιδικο
ψιλοστεναχωριεται που τον αφηνω
χθες εκλαιγε αλλα μετα ηταν ενταξει

????????

Επισκέπτης
σημερα εχουμε γιορτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

miki2009

miki2009
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια. Σήμερα μετά από σχεδόν 2 μήνες στον παιδικό, ο μικρός μου έκλαψε και δεν με άφηνε με τίποτα να φύγω . Τι να υποθέσω. Μήπως όπως μου είπε και η κουμπάρα μου του φωνάζουνε και τον μαλώνουν? Μα μετά από 2 μήνες ?

andith

andith
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
astrellita έγραψε:

συμφωνω απολυτα,το παιδι κατω των 3,5 χωρις να το λεω εγω αλλα οι μελετες που εχω διαβασει δεν ειναι ικανο να συνεργαστει πανω απο 10 λεπτα και ν παιξει με αλλα παιδακια,γιατι να παει λοιπον ντε και καλα στον παιδικο (κανενας δεν θα του δωσει την ζεστασια και την θαλπωρη που χρειαζεται σαυτην την ηλικια),δευτερον,το παιδι θα συχαθει να πηγαινει σχολειο απο τα νηπια και μετα,αναγκαστικα,πολλαααααααααα χρονια,κρατηστε τα παιδακια στο σπιτι οσες μπορειτε να το κανετε...ειδικα στην περιπτωση που δυσανασχετουν τοσο πολυ...

Τι κανετε κοριτσια?η δικια μου δεν παει φετος πρωτη φορα, πηγαινε και περυσι, απο 15 μηνων, τωρα ειναι σχεδον 2,5!Δεν με εχει δυσκολεψει πολυ στην προσαρμογη γενικα, ουτε περυσι που ηταν μικροτερη, φετος λεει σχεδον καθημερινα οτι δεν θελει να παει σχολειο, βεβαια ειμαι σιγουρη οτι το λεει μονο και μονο επειδη θελει να κατσει μαζι μου λιγο περισσοτερο και οχι οτι δεν περναει καλα γιατι οταν παω να την παρω δεν τη νοιαζει να φυγει!
Παντως αυτο με τα 3,5 δεν ισχυει για ολα τα παιδια, καλο ειναι να μην γενικευουμε γενικοτερα, η δικια μου ας πουμε παιζει πολυ καλα με ολα τα παιδακια και τα ασχετα που βλεπουμε στην παιδικη χαρα, ειναι πολυ κοινωνικη γενικα!διδυμος γαρ, δεν περιμενα κατι αλλο!χαχα! αυτο ηθελα να πω οτι και οι ερευνες γινονται σε ποσοστο ανθρωπων 100% τιποτα δεν ειναι! βλεπεις το παιδι σου πως λειτουργει και πραττεις!

????????

Επισκέπτης
xaxa οι διδυμοι ειναι εκτος κατηγοριων και στατιστικων

ειναι παντος καιρου

εχω κι εγω...........

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το ομαδικό παιχνίδι ξεκινά μετά τα 3 ετη. Μέχτι τότε τα παιδιά παίζουν παράλληλα. Μπορεί να τρέχουν όλα μαζί, να ζωγραφιζουν δίπλα δίπλα, αλλά δεν μπορούν να παίξουν μαζί κυνηγητό ή να συνεργαστούν πάνω στην ίδια ζωγραφιά.
Ατό δε σημαίνει ότι δεν αποζητούν την παρέα άλλων παιδιών όταν είναι πιο μικρά.

andith

andith
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Rinoula έγραψε:Το ομαδικό παιχνίδι ξεκινά μετά τα 3 ετη. Μέχτι τότε τα παιδιά παίζουν παράλληλα. Μπορεί να τρέχουν όλα μαζί, να ζωγραφιζουν δίπλα δίπλα, αλλά δεν μπορούν να παίξουν μαζί κυνηγητό ή να συνεργαστούν πάνω στην ίδια ζωγραφιά.
Ατό δε σημαίνει ότι δεν αποζητούν την παρέα άλλων παιδιών όταν είναι πιο μικρά.

ναι δεν εννοω παραλληλα ή διπλα διπλα, παιζει με αλλα παιδια κανονικα και κυνηγητο και διαφορα αλλα της αρεσει να κανει πραγματα μαζι με αλλα παιδια γι'αυτο λεω δεν ειναι παντα κανονας!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 33]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 26 ... 33  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις