Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
594 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 594 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 22 ... 33  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 33]

MarialenaK

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamavivo έγραψε:Λοιπον σημερα ειναι Πεμπτη και μολις ειδα το θεμα καταλαβα οτι ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ . Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

παρακαλω μην κραξετε αλλα ξενυχτησαμε εχτες γιατι ο μικρος κοιμηθηκε ολο το απογευμα και το βραδυ παρτυ Shocked Shocked Shocked Shocked

πρεπει να παρω τηλ.Γαμωτο τι επαθααααααααα Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!! Καλοοοοοο!!!
Καλε εσυ δεν ειχες φουντωσει που σου ελεγε αλλα αντι αλλων η διευθυντρια???
Κ ελεγα κ εγω πως δεν μας εχει πει πως τα παει? Γιατι απλα δεν παει...
Χαχαχαχα!!!! Κ εμεις τραβαμε ξενυχτια απο μικρη που ηταν... Στα μπουζουκια θα προσαρμοζοταν πιο ευκολα απο οτι στον παιδικο η αναστασια!!!

marion

marion
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MarialenaK έγραψε:
mamavivo έγραψε:Λοιπον σημερα ειναι Πεμπτη και μολις ειδα το θεμα καταλαβα οτι ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ . Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

παρακαλω μην κραξετε αλλα ξενυχτησαμε εχτες γιατι ο μικρος κοιμηθηκε ολο το απογευμα και το βραδυ παρτυ Shocked Shocked Shocked Shocked

πρεπει να παρω τηλ.Γαμωτο τι επαθααααααααα Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!! Καλοοοοοο!!!
Χαχαχαχα!!!! Κ εμεις τραβαμε ξενυχτια απο μικρη που ηταν... Στα μπουζουκια θα προσαρμοζοταν πιο ευκολα απο οτι στον παιδικο η αναστασια!!!

marialenaK τι έκανε η Αναστασία?Πώς την βλέπεις γενικότερα με το σχολείο?Της αρέσει ή δεν θέλει καν να το ακούει?Αναρωτιέμαι...κλαίνε άλλα παιδάκια εκτός από τις Αναστασίες μας άραγε???Χαχαχα
Σήμερα όταν πήγα να την πάρω είχε πολύ ησυχία (ανησυχητική) και ακούγανε το χαρωπά τα 2 μου χέρια κ τους τραγουδούσε η δασκάλα!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΝΑΙ ΡΕ ΕΙΔΕς? Shocked Shocked Shocked Shocked ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΠΩ Shocked Shocked Shocked ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛ Sad Sad Sad ΡΕ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ...ΚΑΙ ΕΚΡΑΖΑ ΚΙΛΑς ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑς???

στα μαυρα καταστιχα θα εχουν το παιδι
Shocked Shocked Shocked

MarialenaK

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
marion έγραψε:
MarialenaK έγραψε:Καλημερουδια!!!!
Σημερα που την αφησα την μικρη εκλαιγε αλλα μεχρι να φερω την τσαντα απο το αμαξι που την ξεχασα, την ειδα οτι ειχε ηρεμησει...
Οταν εκλαιγε στην αγκαλια της δασκαλας κ την φιλησα για να φυγω μου ειπε: μην ανησυχεις, ηρεμει μετα...
Τωρα παει να την παρει η μαμα μου!! Για να δουμε πως τα πηγαμε κ σημερα...

Η Αναστασία χθές όταν την πήρα μου λέει "έκλαιγα σήμερα και με πήρε αγκαλιά η γιαγιά"...
Κ απ'ότι κατάλαβα λέει γιαγιά εκείνη την κυρία την πολύ ψηλή,μελαχρινή!!!Χαχαχαχα
Το ακούσαμε κ αυτό!

Πάντως σήμερα η δασκάλα μας είπε ότι ήταν ζόρικα κ ότι δεν είχε γενικώς καλή διάθεση αλλά ότι ακόμα έρχονται καινούργια παιδιά κ σήμερα πήγαν άλλα 2 καινούργια κ ότι αρχίζουν να κλαίνε αυτά κ δεν γίνεται η προσαρμογή των υπολοίπων...
Θα φτιάξει η κατάσταση ελπίζω!

Στην μαμα μου που πηγε να την παρει της ειπαν οτι σημερα η αναστασια τα πηγε καλυτερα απο τις αλλες μερες, και οτι εκλαψε λιγο μονο... Βεβαια δεν εφαγε παλι φρουτο, παρα μονο ενα μπισκοτακι... Αυριο που θα την παω θα μιλησω με δασκαλες κ διευθυντρια για να αρχισει σιγα σιγα να καθεται παραπανω... Η μανα μου αναγκαζεται να μενει μαζι μας ολη την βδομαδα κ το σπιτι εχει γινει πολεμικο μετωπο!!!

Sot2010

Sot2010
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mamavivo έγραψε:ΝΑΙ ΡΕ ΕΙΔΕς? Shocked Shocked Shocked Shocked ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΠΩ Shocked Shocked Shocked ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛ Sad Sad Sad ΡΕ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ...ΚΑΙ ΕΚΡΑΖΑ ΚΙΛΑς ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑς???

Shocked Shocked Shocked

-Γιατρέ έχω αμνησία!
-Τι έχεις;
-Τι έχω;

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
mamavivo έγραψε:ΝΑΙ ΡΕ ΕΙΔΕς? Shocked Shocked Shocked Shocked ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΠΩ Shocked Shocked Shocked ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛ Sad Sad Sad ΡΕ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ...ΚΑΙ ΕΚΡΑΖΑ ΚΙΛΑς ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑς???

Shocked Shocked Shocked

-Γιατρέ έχω αμνησία!
-Τι έχεις;
-Τι έχω;

ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ σωτηριαααααααααααααααα Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

αμα το πω αυτο λες να με δουν με καλυτερο ματι?????

MarialenaK

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

Shocked Shocked Shocked

Ε, κ συ μην πεις οτι ξεχαστηκες...
Μην δωσεις εξηγησεις!!!
Μην ανησυχεις ολα καλα θα πανε κ μια χαρα θα φερονται στον μικρο σου!!
(Λενε οτι αμα λυνεις sudoku αποφευγεις το αλτσχαιμερ, ετσι ενημερωτικα στο λεω καλε)!!!!!
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ- ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ!!!!!!! - Σελίδα 11 215994

Sot2010

Sot2010
mamavivo έγραψε:
Sot2010 έγραψε:

Shocked Shocked Shocked

-Γιατρέ έχω αμνησία!
-Τι έχεις;
-Τι έχω;

ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ σωτηριαααααααααααααααα Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Δεν έχεις να χάσεις τίποτα!!! Πες οτι όλη την Πέμπτη προσπαθούσες να θυμηθείς σε ποιο παιδικό πηγαίνει ο Διονύσης!!!Όλη την Αθήνα γύρισα πες!!!

marion

marion
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MarialenaK έγραψε:
marion έγραψε:
MarialenaK έγραψε:Καλημερουδια!!!!
Σημερα που την αφησα την μικρη εκλαιγε αλλα μεχρι να φερω την τσαντα απο το αμαξι που την ξεχασα, την ειδα οτι ειχε ηρεμησει...
Οταν εκλαιγε στην αγκαλια της δασκαλας κ την φιλησα για να φυγω μου ειπε: μην ανησυχεις, ηρεμει μετα...
Τωρα παει να την παρει η μαμα μου!! Για να δουμε πως τα πηγαμε κ σημερα...

Η Αναστασία χθές όταν την πήρα μου λέει "έκλαιγα σήμερα και με πήρε αγκαλιά η γιαγιά"...
Κ απ'ότι κατάλαβα λέει γιαγιά εκείνη την κυρία την πολύ ψηλή,μελαχρινή!!!Χαχαχαχα
Το ακούσαμε κ αυτό!

Πάντως σήμερα η δασκάλα μας είπε ότι ήταν ζόρικα κ ότι δεν είχε γενικώς καλή διάθεση αλλά ότι ακόμα έρχονται καινούργια παιδιά κ σήμερα πήγαν άλλα 2 καινούργια κ ότι αρχίζουν να κλαίνε αυτά κ δεν γίνεται η προσαρμογή των υπολοίπων...
Θα φτιάξει η κατάσταση ελπίζω!

Στην μαμα μου που πηγε να την παρει της ειπαν οτι σημερα η αναστασια τα πηγε καλυτερα απο τις αλλες μερες, και οτι εκλαψε λιγο μονο... Βεβαια δεν εφαγε παλι φρουτο, παρα μονο ενα μπισκοτακι... Αυριο που θα την παω θα μιλησω με δασκαλες κ διευθυντρια για να αρχισει σιγα σιγα να καθεται παραπανω... Η μανα μου αναγκαζεται να μενει μαζι μας ολη την βδομαδα κ το σπιτι εχει γινει πολεμικο μετωπο!!!

Ωχχχ φαντάζομαι την ατμόσφαιρα σπίτι σας!
Ναι κ εγώ σκέφτομαι από εβδομάδα να την αφήνω σιγά σιγά παραπάνω.Τι ώρα την πας το πρωί???

marion

marion
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Sot2010 έγραψε:
mamavivo έγραψε:
Sot2010 έγραψε:

Shocked Shocked Shocked

-Γιατρέ έχω αμνησία!
-Τι έχεις;
-Τι έχω;

Δεν έχεις να χάσεις τίποτα!!! Πες οτι όλη την Πέμπτη προσπαθούσες να θυμηθείς σε ποιο παιδικό πηγαίνει ο Διονύσης!!!Όλη την Αθήνα γύρισα πες!!!

Σιγά παιδί μου μην πεις τίποτα!!!
Θα πας κυρία χωρίς να πεις τίποτα κ αν σου πουν κάτι πες ότι δε μπορούσες χθες να πάρεις άδεια από τη δουλειά σου!Σιγά!Κ σ'εμάς ήρθαν καινούργια παιδάκια σήμερα,δε χάλασε ο κόσμος!
Μην ξεχάσεις να υπογράψεις όμως!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
mamavivo έγραψε:
Sot2010 έγραψε:

Shocked Shocked Shocked

-Γιατρέ έχω αμνησία!
-Τι έχεις;
-Τι έχω;

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα κατουρηθηκααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

MarialenaK

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
marion έγραψε:
MarialenaK έγραψε:

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!! Καλοοοοοο!!!

marialenaK τι έκανε η Αναστασία?Πώς την βλέπεις γενικότερα με το σχολείο?Της αρέσει ή δεν θέλει καν να το ακούει?Αναρωτιέμαι...κλαίνε άλλα παιδάκια εκτός από τις Αναστασίες μας άραγε???Χαχαχα
Σήμερα όταν πήγα να την πάρω είχε πολύ ησυχία (ανησυχητική) και ακούγανε το χαρωπά τα 2 μου χέρια κ τους τραγουδούσε η δασκάλα!

Σημερα το πρωι που την εντυνα της λεω θα παμε στο σχολειο, πες μου κ συ που θα παμε κ μου λεει "αααατα" κ ηταν ευδιαθετη, οταν την αφηνω βεβαια κλαιει αλλα σημερα ειδες που σου ειπα σε μηδεν χρονο ηρεμησε...
Οταν πηγε να την παρει η γιαγια της χαιρετουσε τις δασκαλες κ γελουσε και στις σκαλες χτυπαγε παλαμακια!!!
Η ψηλη μελαχρινη που λες μου ειπε σημερα η αναστασια η κ.. ειναι ε? Λεω ναι και την παιρνει αγκαλια κ λεει στην αλλη δασκαλα την νεαρη, η αναστασουλα ειναι, ψιλιαστηκα οτι ετσι τις διαχωριζουν τις δικες μας!!!
Ποτε θα συνηθισουν αραγε??

MarialenaK

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Marion, την παω κατα τις 8.15, τις δυο τελευταιες μερες την παω με τον δρακουμελ... Ε, τον αντρα μου θελω να πω!!!Χιουμορακι βρε...
Εγω θα τους το πω παντως...
Φανατασου οτι ο κ. ψαχνει ευκαιρια να την πει στην μανα μου, εκεινη τον κοιταει σαν να βλεπει σκ... κ εγω κανω τον καραγκιοζη!!!

marion

marion
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MarialenaK έγραψε:Marion, την παω κατα τις 8.15, τις δυο τελευταιες μερες την παω με τον δρακουμελ... Ε, τον αντρα μου θελω να πω!!!Χιουμορακι βρε...
Εγω θα τους το πω παντως...
Φανατασου οτι ο κ. ψαχνει ευκαιρια να την πει στην μανα μου, εκεινη τον κοιταει σαν να βλεπει σκ... κ εγω κανω τον καραγκιοζη!!!

Τώρα που βρήκε δουλειά δε θα φύγει με το καλό ο δρακουμέλ?
Ωχχχ απορώ πώς αντέχεις να κάνεις την αδιάφορη!

MarialenaK

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Marion, σου εστειλα πμ...
Mamavivo, τι εκανες?? Πηρες τηλ??
Να πας οπωσδηποτε Φλεμινγκ γιατι ως και αυριο ειναι!!!
Οχι οτι θα το ξεχασεις βεβαια εσυ.... Very Happy Very Happy

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλησπερα,
πηγα να υπογραψω σημερα την εντολη τοποθετησης, κ τα μεγαλα ηταν στις ταξεις -ηρεμια- τα μικρα τα ειδα γιατι μπηκα στην ταξη τους,σε αυτο το τμημα θα ειναι η μικρη. Δεν καταλαβα αν ειχαν διαλειμα -βασικα ρωτησα αλλα εκαναν τοση φασαρια που δεν ακουγα τπτ-
αν ειχαν διαλειμα εχει καλως....αν ετσι εκαναν μαθημα δεν εχει καλως Rolling Eyes ηταν η δασκαλα με την βοηθο (ευτυχως υοαρχει βοηθος,καλο αυτο) και ηταν καθισμενες στα καρεκλακια κ τα μικρα αλωνιζαν,αλλα εκλαιγαν οοοση ωρα ημουν εκει (κανεις δεν τα πλησιασε να δει γιατι κλαινε),αλλα μαλωναν....σαν μιλαω ηταν σαν κοτετσι, δεν ξερω πως αλλιως να το περιγραψω.Μια βαβουρα συνεχης.
Θα ξαναπαω παντως να μπω παλι να δω πως κανουν μαθημα,ελπιζω να ηταν το διαλειμα αληθεια σας λεω γιατι αλλιως δεν εχει νοημα να στειλω ενα συνεργασιμο παιδακι εκει να το κανουν αγριμι.
Η διευθυντρια ηταν συμπαθητικη, την πετυχα κ σε ωρα που ειχαν μαστορια εκει κ εκαναν διορθωσεις στην αυλη. (ανοιγω παρενθεση- ο μαστορας εκανε τον εξυπνο στην γυναικα..ακουσα που του ειπε "1 μηνα περιμενουμε να ερθετε", επρεπε να κοψει κατι σιδερα που ηταν στους τοιχους κ ηταν επικινδυνα για τα παιδια, κ ηταν ο π@π@ρας "ε καλα τοσο καιρο δεν ηταν επικινδυνα,γιατι να τα κοψω?" !!!! ειχε κ αποψη ρε! )

τεσπα...βγηκαμε γνωστες με την διευθυντρια, και με την -αχωνευτη- βοηθο, πηγα και συστηθηκα στην δασκαλα της μικρης,στην βοηθο,στην καθαριστρια Razz Razz οποιον εβρισκα "γεια σας,αυτη ειναι η Γιωργινα,θα κανει μαθημα εδω!".
Δεν εχω κακο feeling , θα ξαναπαω να δω και την ταξη του γιου μου γιατι ειχαν μαθημα κ δεν μπορουσα να διακοψω,να δω τουαλετες,που τρωνε και να ξεναγησουμε τα μικρα μου.
Αλλα αυτα τα 3 που εκλαιγαν...τα λυπηθηκα τα καημενα,κ μου ειπε η διευθυν οτι μονιμως κλαινε,δεν μπορουν να προσαρμοστουν τα καημενακια.
Κ ο αντρας μου που ειχε παει και ο μπαμπας μου τα πετυχαν να κλαινε...καλα ρε παιδια...οι γονεις τους τι σκατα κανουν? Ολοι πια δεν μπορουν να λειψουν απο την δουλεια?Ανθρωπους χειρουργουν κ δεν μπορουν να παρουν 2 ωρες αδεια? Mad

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στελλα περαστικα σας!
Καλα ρε Βιβη....ρε Βιβηηηη! Laughing Laughing Laughing

marion

marion
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
litsakos έγραψε:Στελλα περαστικα σας!

Μήπως ο σταθμός σου είναι στον Βύρωνα κ αυτά που έκλαιγαν είναι τα παιδιά μας??? Rolling Eyes

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marion έγραψε:

Μήπως ο σταθμός σου είναι στον Βύρωνα κ αυτά που έκλαιγαν είναι τα παιδιά μας??? Rolling Eyes

οχι,δεν ηταν οι Αναστασιες σας Laughing Laughing
στο Μαρουσι ειναι ο σταθμος. Smile

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Λιτσακο εχεις δικιο τι να πω... Sad Sad Sad Sad Εφυγα σαν την αλαφιασμενη το πρωι γαμωτο απο το ξενυχτι...αποκοιμηθηκα.... Sad Sad Sad Sad Sad Sad

Αυριο ...αυριο ξημερωνει μια νεα μεραααααααααα Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy που ελπιζω να τον παω Shocked Shocked Shocked Shocked αχαχχαχααχαχαχχα

????????

Επισκέπτης
ευχαριστω πολυ

καλα βιβη μας κουφανες παιδι μου!

marion

marion
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Λοιπόν απίστευτο κι όμως αληθινό!!!
Η Αναστασία μου έχει πυρετό!!!3 ημέρες σχολείο κ αρρώστησε!!!Αχαχαχαχα....δεν είναι δύσκολο να φανταστώ πώς θα περάσει η χρονιά!
MarialenaK αύριο δε θα έρθει σταθμό η Αναστασία μου αλλά από Δευτέρα έχε τον νου σου μην κολλήσει κ η δικιά σου! Rolling Eyes

roulaf

roulaf
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
αχχχχ αυριο ειναι η δικια μας πρωτη μερα...ο μικρος ξετρελαμενος..η μαμα εοιμη να καταρευση...τι θα κανωωω?? Mad Mad Mad

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα! Η μικρή ξαναπήγε την Τετάρτη μετά την ίωση και χτες την άφησα κι έφαγε εκεί. Βρε κορίτσια, πόσο μικρό πιάτο τους βάζουνε; Της έδωσα να φάει πριν φύγει και μετά μου έιπανε ότι έφγα και το πρωινό και το μεσημεριανό (ψάρι - εδώ ούτε να το δει). Όμως όταν ήρθε τσάκισε ένα κοκάκι, μια φέτα ψωμί και μια μπανάνα (δικές της επιλογές). Κανονικα δεν έπρεπε να είναι χορτάτης Εσάς πεινάνε μετα;
Το πρωί με το που θα πούμε ότι θα πάει σχολείο ξεκινάει τη γκρρίνια, "μαμά, μαμά". Την πάω εκεί και κλαίει. Μετά από λίγο ηρεμεί ακι έρχεται χαρούμενη. Φυσιολογικό, ετσι;

????????

Επισκέπτης
ελα ντε ρινουλα κι εγω αυτο λεω

ερχεται και φωναζει απ τις σκαλες τι φαι εχουμε και πεφτει με τα μουτρα, τρωει πιατο ενηλικου απ την πεινα

ενω εκει πριν μια ωρα το εφαγε και μαλιστα ΟΛΟ

αχ δεν ξερω ρε παιδια

εμενα σημερα δεν θα παει εχουμε ιωση και ο καημενος σηκωθηκε πρωι πρωι και φοραει και την τσαντα δεν τη βγαζει

του ειπα οτι ειναι αρρωστη η κυρια τους και δεν εχουνε σημερα "κολειο" γιατι εκλαιγε να παει

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 33]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 22 ... 33  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις