Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
596 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 596 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 21 ... 33  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 33]

marion

marion
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MarialenaK έγραψε:Καλε κοριτσια εννοειται κ την χαιρετησα την κορη μου απλα ειχε κρεμαστει πανω μου και η δασκαλα μου ειπε "φυγε τωρα, ενταξει θα την ηρεμησουμε"... Σιγα μην εφευγα χωρις να την φιλησω!!
Οταν πηγα το πρωι ηταν δυο μεσα στην αιθουσα αλλα οταν πηγε να την παρει ο πατερας της ηταν 4 στην αιθουσα μου ειπε κ αναμεσα απο αυτες κ οι χθεσινες marion!!

Ναι καλέ,έλεγα που εμένα μου έκανε νόημα να φύγω κ μου κακοφάνηκε κ είπα μήπως σου είπε κ εσένα το ίδιο! Rolling Eyes

MarialenaK

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
arco iris έγραψε:ΑΜΑ ΔΕΙΣ τις φατσουλες τους μες το πουλμαν θα καταλαβεις τι καλα περνανεSad

Γεμισε με, με τυψεις, ειμαι που ειμαι να πεσω να πεθ...
τι εννοεις?? Στενοχωρημενα??

MarialenaK

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
marion έγραψε:
MarialenaK έγραψε:Καλε κοριτσια εννοειται κ την χαιρετησα την κορη μου απλα ειχε κρεμαστει πανω μου και η δασκαλα μου ειπε "φυγε τωρα, ενταξει θα την ηρεμησουμε"... Σιγα μην εφευγα χωρις να την φιλησω!!
Οταν πηγα το πρωι ηταν δυο μεσα στην αιθουσα αλλα οταν πηγε να την παρει ο πατερας της ηταν 4 στην αιθουσα μου ειπε κ αναμεσα απο αυτες κ οι χθεσινες marion!!

Ναι καλέ,έλεγα που εμένα μου έκανε νόημα να φύγω κ μου κακοφάνηκε κ είπα μήπως σου είπε κ εσένα το ίδιο! Rolling Eyes

Ελεγε δεν ελεγε αυτη, εγω της το εσκασα το φιλακι... Σημερα ειχε πολυ παιχνιδι παντως, ετσι του ειπαν του πατερα της!! Λες βρε marion να μην ειναι καλα εκει τα παιδια μας??

marion

marion
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MarialenaK έγραψε:
marion έγραψε:

Ελεγε δεν ελεγε αυτη, εγω της το εσκασα το φιλακι... Σημερα ειχε πολυ παιχνιδι παντως, ετσι του ειπαν του πατερα της!! Λες βρε marion να μην ειναι καλα εκει τα παιδια μας??

χαχαχα οι χαζομαμάδες!!!Τι να πω ρε γαμώτο?Φαντάζομαι ότι όταν περάσει η περίοδος προσαρμογής θα έχουν ένα πιο σταθερό πρόγραμμα κ θα περνάνε καλύτερα!Ίσως τώρα μέσα στην γενικότερη κλάψα να μην κάνουν πολλά πράγματα...Δεν ξέρω ρε γαμώτο! Rolling Eyes

MarialenaK

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Για να δουμε ποσο θα κρατησει η περιοδος προσαρμογης... Πηγα κ υπεγραψα την εντολη τοποθετησης, μεχρι την παρασκευη ειναι η προθεσμια μου ειπαν!!

marion

marion
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MarialenaK έγραψε:Για να δουμε ποσο θα κρατησει η περιοδος προσαρμογης... Πηγα κ υπεγραψα την εντολη τοποθετησης, μεχρι την παρασκευη ειναι η προθεσμια μου ειπαν!!

Αααααα σοβαρά μιλάς?????Είδες που έλεγα ότι είναι μέχρι τις 21 του μηνός?Θα πάω κ εγώ αύριο.Νόμιζα ότι θα με ειδοποιήσουν αλλά μάλλον άδικα το νόμιζα!

MarialenaK

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναι, ναι ειχες δικιο... Μου ειπαν οτι απο δω κ περα καθε μηνα θα υπογραφουμε στον σταθμο, οτι θα μας ειδοποιει η διευθυντρια... Εντωμεταξυ δεν μου δωσανε αντιγραφο, επρεπε να παρω αραγε? Ρωτησα κ μου ειπε δεν το χρειαζεστε εσεις!

marion

marion
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MarialenaK έγραψε:Ναι, ναι ειχες δικιο... Μου ειπαν οτι απο δω κ περα καθε μηνα θα υπογραφουμε στον σταθμο, οτι θα μας ειδοποιει η διευθυντρια... Εντωμεταξυ δεν μου δωσανε αντιγραφο, επρεπε να παρω αραγε? Ρωτησα κ μου ειπε δεν το χρειαζεστε εσεις!

Λογικά είναι κάτι που χρειάζεται για να παίρνουν τα χρήματα τους από την εεταα Rolling Eyes

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πρόσφατα ο γιος μου (2,5 χρονών) ξεκίνησε σε δημοτικό παιδικό σταθμό στην Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να τον στείλω σε κάποιο...
ιδιωτικό παιδικό σταθμό καθώς με τις φετινές μειώσεις των ωφελούμενων μέσω ΕΣΠΑ και λόγω χαμηλών μορίων μείναμε έξω. Επίσης ούτε λόγος να μπορέσω να εξοικονομήσω 300+ ευρώ από τον μισθό μου για να τον γράψω σε ιδιωτικό σταθμό. Ο δημοτικός παιδικός σταθμός λοιπόν ο οποίος μας χρεώνει 130 € (!) μηνιαίως έχει τις εξής παροχές:

- Οι μισές τουλάχιστον δασκάλες (Wink μονίμως βρίσκονται στην υποτυπώδη αυλή με ένα καφέ στο ένα χέρι και ένα τσιγάρο στο άλλο.

- Η μόνιμη ασχολία των παιδιών είναι η παρακολούθηση ταινιών DVD. Τουλάχιστον αυτό έχω παρατηρήσει το πρωί που τον πηγαίνω και το μεσημέρι που τον παίρνω. Τυχαίο; δεν νομίζω…

- Το παιδί γυρνάει νηστικό στο σπίτι γιατί ενώ προσφέρουν πρωινό και μεσημεριανό στα παιδιά δεν τα βοηθάει κανείς να φάνε. Μήπως είναι υπερβολικό να περιμένει κανείς από ένα παιδί 2,5 χρονών να τρώει μόνο του;

- Το ωράριο λειτουργίας είναι 07:30 – 15:45. Παρόλα αυτά δεχόμαστε επιπλήξεις εάν πάμε τα παιδιά πριν τις 09:00 και εάν τα πάρουμε μετά τις 13:00, με την δικαιολογία ότι είναι ακόμη περίοδος προσαρμογής.

Θα μου πείτε να μην είμαι καχύποπτος και ότι θα πράγματα θα αλλάξουν όταν τα παιδιά μπουν σε κανονικό πρόγραμμα….δεν νομίζω….

Αναγνώστης

αΥΤΟ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑς ΠΑΤΕΡΑΣ

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:Πρόσφατα ο γιος μου (2,5 χρονών) ξεκίνησε σε δημοτικό παιδικό σταθμό στην Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να τον στείλω σε κάποιο...
ιδιωτικό παιδικό σταθμό καθώς με τις φετινές μειώσεις των ωφελούμενων μέσω ΕΣΠΑ και λόγω χαμηλών μορίων μείναμε έξω. Επίσης ούτε λόγος να μπορέσω να εξοικονομήσω 300+ ευρώ από τον μισθό μου για να τον γράψω σε ιδιωτικό σταθμό. Ο δημοτικός παιδικός σταθμός λοιπόν ο οποίος μας χρεώνει 130 € (!) μηνιαίως έχει τις εξής παροχές:

- Οι μισές τουλάχιστον δασκάλες (Wink μονίμως βρίσκονται στην υποτυπώδη αυλή με ένα καφέ στο ένα χέρι και ένα τσιγάρο στο άλλο.

- Η μόνιμη ασχολία των παιδιών είναι η παρακολούθηση ταινιών DVD. Τουλάχιστον αυτό έχω παρατηρήσει το πρωί που τον πηγαίνω και το μεσημέρι που τον παίρνω. Τυχαίο; δεν νομίζω…

- Το παιδί γυρνάει νηστικό στο σπίτι γιατί ενώ προσφέρουν πρωινό και μεσημεριανό στα παιδιά δεν τα βοηθάει κανείς να φάνε. Μήπως είναι υπερβολικό να περιμένει κανείς από ένα παιδί 2,5 χρονών να τρώει μόνο του;

- Το ωράριο λειτουργίας είναι 07:30 – 15:45. Παρόλα αυτά δεχόμαστε επιπλήξεις εάν πάμε τα παιδιά πριν τις 09:00 και εάν τα πάρουμε μετά τις 13:00, με την δικαιολογία ότι είναι ακόμη περίοδος προσαρμογής.

Θα μου πείτε να μην είμαι καχύποπτος και ότι θα πράγματα θα αλλάξουν όταν τα παιδιά μπουν σε κανονικό πρόγραμμα….δεν νομίζω….

Αναγνώστης

Γονίς οργανωθείτε! Έχετε δικαιώματα, όσο κι αν κοστίζει ή δεν κοστίζει ο σταθμός! Απαράδεκτα πράγματα...

Sot2010

Sot2010
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mamavivo έγραψε:Πρόσφατα ο γιος μου (2,5 χρονών) ξεκίνησε σε δημοτικό παιδικό σταθμό στην Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να τον στείλω σε κάποιο...

Αναγνώστης

Κάτι τέτοια βλέπεις και χαίρεσαι που κράτησες το Διονυσάκο σπίτι, ε;;; Very Happy Very Happy Very Happy
Τι να πω;;;Tragic.......αλλά εγώ δεν θα το άφηνα να περάσει έτσι......

marion

marion
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εντάξει ρε παιδιά,πιστεύω ότι αυτός ο σταθμός είναι εξαίρεση!!!Δεν πιστεύω να λειτουργούν έτσι όλοι οι δημοτικοί σταθμοί!!!

Sot2010

Sot2010
marion έγραψε:Εντάξει ρε παιδιά,πιστεύω ότι αυτός ο σταθμός είναι εξαίρεση!!!Δεν πιστεύω να λειτουργούν έτσι όλοι οι δημοτικοί σταθμοί!!!

Δεν είπε κανένας οτι λειτουργούν όλοι έτσι, αλλά εγώ σίγουρα δεν πιστεύω οτι είναι και εξαίρεση!!! Σε όλα τα "δημο", υπάρχουν προβλήματα! όχι οτι δεν υπάρχουν και στα "ιδιω", απλά εκεί υπάρχει ένας έλεγχος παραπάνω!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω παλι εχω καταλαβει οτι ειναι που θα πεσεις...γι αυτο γινεσαι στενος κορσες για να καταλαβεις μ ποιους εχεις να κανεις. Σοβαρος ελεγχος δεν γινεται αυτο καταλαβαινω με αυτα που ακουω.Αλλα...δεν πιστευω οτι ειναι ψυχοπαθεις δολοφονοι Razz ολοι εκει μεσα.
Διαβαζω κ πραγματα που θεωρω υπερβολικα απο γονεις (με τα δικα μου στανταρτς ετσι?), επισης βλεπω κ γονεις που δεν εχουν ιδεα για το πως θα επρεπε αν ειναι ενας παιδικος αλλα ουτε ρωτανε κιολας να μαθουν..
Η τηλεοραση ομως ειναι θεμα σοβαρο,κ ρωτας γιατι ειναι εκει? Ιδιως σε παιδακια κατω των 2 απαγορευεται απο τους παιδιατρους κ τους ειδικους γενικοτερα. Σε ιδιωτικο που πηγα ειχε μεσα στην αιθουσα τηλεοραση,κ μαλιστα ηταν κ ιδιαιτερα αμυντικη η διευθυντρια οταν τη ρωτησα γιατι..Εκει το λεςς,το κανεις θεμα,κ την βγαζουν οπως ειναι.

Αντε απο βδομαδα ξεκιναμε κ εμεις και τα δυο!Οποτε θα γραφω κ εγω εμπειριες κ δεν θα κανω απλα την σφηνα Cool

????????

Επισκέπτης
MarialenaK έγραψε:
arco iris έγραψε:ΑΜΑ ΔΕΙΣ τις φατσουλες τους μες το πουλμαν θα καταλαβεις τι καλα περνανεSad

Γεμισε με, με τυψεις, ειμαι που ειμαι να πεσω να πεθ...
τι εννοεις?? Στενοχωρημενα??

τι να σου πω

κλαιει η ψυχη μου καθε μερα

miki2009

miki2009
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βρε κορίτσια που βλέπετε πως είναι ο παιδικός μέσα.
Εμένα μέχρι την πόρτα με αφήνουν να μπω όταν τον πάω το πρωί και το μεσημέρι που πάω να τον πάρω είναι πάντα έξω στην αυλή και τα παιδάκια παίζουν και αυτές απλός επιβλέπουν και τις τσαντούλες των παιδιών τις έχουν και αυτές έξω στην βεράντα.

marion

marion
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πώς ακριβώς γίνεσαι στενός κορσές???Και τι να δω και τι να ρωτήσω?Είμαι ανίδεη!
Σήμερα το κοριτσάκι μου το πήγε ο μπαμπάς της κ πλάνταξε στο κλάμα όταν την άφησε...Αχχχ
Μήπως είναι νωρίς για παιδικό τελικά?Μήπως καλύτερα να ξεκινάνε κατευθείαν δημοτικό???Χοχοχοχο Smile

MarialenaK

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερουδια!!!!
Σημερα που την αφησα την μικρη εκλαιγε αλλα μεχρι να φερω την τσαντα απο το αμαξι που την ξεχασα, την ειδα οτι ειχε ηρεμησει...
Οταν εκλαιγε στην αγκαλια της δασκαλας κ την φιλησα για να φυγω μου ειπε: μην ανησυχεις, ηρεμει μετα...
Τωρα παει να την παρει η μαμα μου!! Για να δουμε πως τα πηγαμε κ σημερα...

????????

Επισκέπτης
ο δικος μου σημερα εκανε εμετο

περασε παιδιατρος και ειπε εχει γαστρεντεριτιδα και πηγε ο μπαμπας του να τον παρει

το καημενουλι μου!

MarialenaK

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
arco iris έγραψε:ο δικος μου σημερα εκανε εμετο

περασε παιδιατρος και ειπε εχει γαστρεντεριτιδα και πηγε ο μπαμπας του να τον παρει

το καημενουλι μου!

Περαστικα να ειναι του μικρουλη σου!!!

????????

Επισκέπτης
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩ

marion

marion
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ωχχχ από τώρα αρχίσαν οι ιώσεις?Και της δικιάς μου έτρεχε η μύτη της σήμερα.Σίγουρα κάτι άρπαξε.Θα δούμε... Rolling Eyes

marion

marion
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MarialenaK έγραψε:Καλημερουδια!!!!
Σημερα που την αφησα την μικρη εκλαιγε αλλα μεχρι να φερω την τσαντα απο το αμαξι που την ξεχασα, την ειδα οτι ειχε ηρεμησει...
Οταν εκλαιγε στην αγκαλια της δασκαλας κ την φιλησα για να φυγω μου ειπε: μην ανησυχεις, ηρεμει μετα...
Τωρα παει να την παρει η μαμα μου!! Για να δουμε πως τα πηγαμε κ σημερα...

Η Αναστασία χθές όταν την πήρα μου λέει "έκλαιγα σήμερα και με πήρε αγκαλιά η γιαγιά"...
Κ απ'ότι κατάλαβα λέει γιαγιά εκείνη την κυρία την πολύ ψηλή,μελαχρινή!!!Χαχαχαχα
Το ακούσαμε κ αυτό!

Πάντως σήμερα η δασκάλα μας είπε ότι ήταν ζόρικα κ ότι δεν είχε γενικώς καλή διάθεση αλλά ότι ακόμα έρχονται καινούργια παιδιά κ σήμερα πήγαν άλλα 2 καινούργια κ ότι αρχίζουν να κλαίνε αυτά κ δεν γίνεται η προσαρμογή των υπολοίπων...
Θα φτιάξει η κατάσταση ελπίζω!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λοιπον σημερα ειναι Πεμπτη και μολις ειδα το θεμα καταλαβα οτι ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ . Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

παρακαλω μην κραξετε αλλα ξενυχτησαμε εχτες γιατι ο μικρος κοιμηθηκε ολο το απογευμα και το βραδυ παρτυ Shocked Shocked Shocked Shocked

πρεπει να παρω τηλ.Γαμωτο τι επαθααααααααα Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

marion

marion
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamavivo έγραψε:Λοιπον σημερα ειναι Πεμπτη και μολις ειδα το θεμα καταλαβα οτι ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ . Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

παρακαλω μην κραξετε αλλα ξενυχτησαμε εχτες γιατι ο μικρος κοιμηθηκε ολο το απογευμα και το βραδυ παρτυ Shocked Shocked Shocked Shocked

πρεπει να παρω τηλ.Γαμωτο τι επαθααααααααα Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα είσαι απίστευτη!!!!!!!!!!Και σε σκεφτόμουν,πώς να τα πήγατε...
Εντάξει,δε χάλασε και ο κόσμος,κάθε μέρα έρχονται καινούργια παιδάκια!Να πας μέχρι αύριο στα γραφεία στην Φλέμινγκ να υπογράψεις την εντολή τοποθέτησης μην χάσεις τη θέση!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 33]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 21 ... 33  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις