Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
597 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 597 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 21 ... 33  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 33]

MarialenaK

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια πηγε κ την πηρε η μαμα μου... Η δασκαλα της ειπε οτι ουτε νερο ηπιε ουτε εφαγε το φρουτο που της δινανε, σπιτι ομως τωρα την τσακισε την κρεμα.. Μια εκλαιγε λεει, μια καθοτανε... Εντωμεταξυ μου ειπε η μαμα μου οτι στο χερι της εχει μια δαγκωματια σαν ρολοι κοκκινο.. Εννοειται οτι δεν παρεξηγουμαι, αυτα συμβαινουν με τα παιδακια αλλα φανταστειτε τι δυνατη που ηταν που την εχει παρει απο το σταθμο εδω κ μια ωρα και ακομα κοκκινο το χερι της!!

Marion, τι εκανε η μικρη σου??

marion

marion
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχχχ πολύ γέλιο!Πήγα να την πάρω και με είδε(έπαιζε με ένα παιχνίδι,με ένα άλλο παιδάκι)κ σηκώθηκε τρέχοντας κ ήρθε στην πόρτα!Ήταν χαρούμενη!Μιλούσαμε λίγο με την δασκάλα και μας είπε ότι δεν έκλαψε καθόλου και ότι ήταν πολύ καλή μόνο που...τσακώθηκε με ένα αγοράκι!Χαχαχα...θέλανε και οι 2 ένα πιατάκι (σιγά μην το άφηνε η δική μου!)κ το τραβάγανε και όταν πήγε η δασκάλα να το πάρει το αγοράκι της κατέβασε μια γρατζουνιά στο πρόσωπο.Εντάξει,δεν τρέχει τίποτα!Είναι της ηλικίας αυτά τα πράγματα...και τα δαγκώματα και το να μην μοιράζονται!Δεν έδωσα καμία σημασία.Μας είπε ότι μας το λέει για να μην δούμε τις κοκκινίλες και απορήσουμε τι συνέβη πρώτη μέρα κιόλας!
Η πλάκα ήταν ότι φεύγοντας την ρωτάω πώς τα πέρασε και μου λέει"έχει κάτι παράξενο αυτό το σχολείο"!!!!!!!!Χαχαχα έλιωσα στο γέλιο!
Όλα καλά πήγανε πάντως.Θα συνεχίσουμε έτσι με δίωρα και βλέποντας κ κάνοντας.
MarialenaK νομίζω σε είδα,μπορεί κ να κάνω κ λάθος βέβαια.Το κοριτσάκι σου είναι με σκούρα μαλλάκια κοντά κ φορούσε πιπίλα?Είδα μια κοπέλα με μακριά μαλλιά καστανά όταν μιλούσα με την δασκάλα στο γραφείο(με ρώταγε τηλέφωνα κλπ)κ νόμισα ότι ήσουν εσύ με την Αναστασία σου... Smile

MarialenaK

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναι σκουρα καστανα εχει κ φορουσε ροζ φορμα με ασπρη μπλουζα tweety... Αληθεια μας ειδες?? Για τι ωρα μιλας??

marion

marion
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MarialenaK έγραψε:Ναι σκουρα καστανα εχει κ φορουσε ροζ φορμα με ασπρη μπλουζα tweety... Αληθεια μας ειδες?? Για τι ωρα μιλας??

Όταν ήρθε η κοπέλα που νομίζω ότι ήσουν εσύ(μια πολύ όμορφη χοχο)με το κοριτσάκι της εγώ ήμουν με τον άντρα μου στο γραφειάκι επάνω,έξω από τις αίθουσες και δίναμε στοιχεία.Φορούσα μια άσπρη μπλουζοπουκαμίσα.Η δική μου Αναστασία ήταν ήδη μέσα,έχει κ εμένα κοντά μαλλιά...
Την είδα σίγουρα την μικρή σου!

MarialenaK

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ρε συ οταν πηγα εκει ειχα τοσο αγχος που δεν κοιταζα αριστερα δεξια, ειχα κουρτινιασει απο την αγωνια ( κ την στενοχωρια)... Αλλα αν λες οτι ειδες μια πολυ ομορφη... εγω ειμαι....!!
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!! Πλακα κανω εννοειται...
Φορουσα μαυρο παντελονι και μπεζ μπλουζα κ τα μαλλια μαζεμενα μισα... Εμενα ειδες??
Πως σου φανηκε η μικρη μου??

marion

marion
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MarialenaK έγραψε:Ρε συ οταν πηγα εκει ειχα τοσο αγχος που δεν κοιταζα αριστερα δεξια, ειχα κουρτινιασει απο την αγωνια ( κ την στενοχωρια)... Αλλα αν λες οτι ειδες μια πολυ ομορφη... εγω ειμαι....!!
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!! Πλακα κανω εννοειται...
Φορουσα μαυρο παντελονι και μπεζ μπλουζα κ τα μαλλια μαζεμενα μισα... Εμενα ειδες??
Πως σου φανηκε η μικρη μου??

Αχχχ τι μου λες τώρα,νομίζεις ότι πρόσεξα όλα αυτά?Χαχαχα Εσύ ήσουν σίγουρα!Το κοριτσάκι σου το γλυκό όταν την είδα το πρωί ήταν άνετη η καλούλα μου...μετά που πήγα να πάρω την δικιά μου έκανα την βλακεία κ πλησίασα την πόρτα και με είδε η Αναστασία σου κ μάλλον ξεσηκώθηκε κ άρχισε να κλαίει!!!Είναι κ μικρούλα και την έπιασε το παράπονο...
Βέβαια μετά από λίγο θα την πήρε η μητέρα σου λογικά γιατί εμείς φύγαμε κατά τις 10.20.
Δεν ξαναπλησιάζω το τζάμι... Embarassed

MarialenaK

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναι οταν βλεπουν γονεις γενικα ξεσηκωνονται ολα γιατι κ η δασκαλα ειπε στην μαμα μου μην πλησιαζετε πολυ κ αρχισουν να κλαινε ολα τωρα...
Η δικη μου ηταν κοκκινη απο το κλαμα μου ειπε η μαμα μου..
Μακαρι αυριο να ειναι καλυτερα ολα τα παιδακια..
Μεχρι τι ωρα τους ειπες οτι θα καθεται γενικα?
Εμενα με ρωτησε αν εχω ατομο να την παιρνει στις 2 (η Κα Βουλα μου τα ρωτησε αυτα) και της ειπα οχι κ ψιλοδυσανασχετησε.. Της εξηγησα οτι κ ο πατερας της οριακα 4 παρα θα την παιρνει κ σημειωσε πανω στο χαρτι της "υπνος" και μου ειπε οτι φυσικα αυτο θα αργησει να γινει...

marion

marion
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MarialenaK έγραψε:Ναι οταν βλεπουν γονεις γενικα ξεσηκωνονται ολα γιατι κ η δασκαλα ειπε στην μαμα μου μην πλησιαζετε πολυ κ αρχισουν να κλαινε ολα τωρα...
Η δικη μου ηταν κοκκινη απο το κλαμα μου ειπε η μαμα μου..
Μακαρι αυριο να ειναι καλυτερα ολα τα παιδακια..
Μεχρι τι ωρα τους ειπες οτι θα καθεται γενικα?
Εμενα με ρωτησε αν εχω ατομο να την παιρνει στις 2 (η Κα Βουλα μου τα ρωτησε αυτα) και της ειπα οχι κ ψιλοδυσανασχετησε.. Της εξηγησα οτι κ ο πατερας της οριακα 4 παρα θα την παιρνει κ σημειωσε πανω στο χαρτι της "υπνος" και μου ειπε οτι φυσικα αυτο θα αργησει να γινει...

Εγώ της είπα ότι θα την παίρνουμε 1παρά15,μετά το φαγητό γιατί δεν θέλω να κοιμάται εκεί(που δεν πρόκειται να κοιμάται)και εφόσον υπάρχει η δυνατότητα να την παίρνει η γιαγιά της προτιμώ να γυρνάει σπίτι.Κ σε εμάς σημείωσε"όχι ύπνος" κ μας είπε ότι μετά μπορούμε να την παίρνουμε στις 3 όπου τα ξυπνάνε τα παιδάκια!Μα 3 η ώρα κλείνουν???
Πάντως -αν κ εγώ ήμουν αποφασισμένη να φεύγει νωρίτερα- σα να προσπάθησαν να μας αποτρέψουν από τη σκέψη να την αφήνουμε όλο το ωράριο!Μάλλον θέλουν να φεύγουν κ αυτές...

Εντάξει,πρώτη ημέρα ήταν...να μην κλάψει το παιδάκι?Θα γνωριστούνε εκεί κ θα πάνε όλα καλά,δε θα είναι το τελείως άγνωστο περιβάλλον της πρώτης ημέρας!Ελπίζω να είναι καλές κ οι δασκάλες!!Αύριο εσύ θα την πας?Αν σε δω θα σου μιλήσω...

MarialenaK

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναι παλι εγω θα την παω εννοειται... Ναι βρε να μου μιλησεις γιατι εγω μπορει να ειμαι κ στον κοσμο μου παλι!!!
Απο τις 3 ανοιγουν οι πορτες κ το πολυ ως τις 4 παρα τεταρτο να την παιρνουμε λεει.. Ναι κ εγω ετσι καταλαβα οτι κ αυτες θελουν προφανως να φευγουν ή αν μη τι αλλο να μην εχουν πολλα παιδακια ως αργα!
Σημερα θα παω κ στον γιατρο της να παρω το πιστοποιητικο υγειας για να τους το παω αυριο! Απο οτι μου ειπε η διευθυντρια δεν θα πληρωνουμε κατι, αυτην την ενημερωση εχουν μεχρι τωρα!

marion

marion
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MarialenaK έγραψε:Ναι παλι εγω θα την παω εννοειται... Ναι βρε να μου μιλησεις γιατι εγω μπορει να ειμαι κ στον κοσμο μου παλι!!!
Απο τις 3 ανοιγουν οι πορτες κ το πολυ ως τις 4 παρα τεταρτο να την παιρνουμε λεει.. Ναι κ εγω ετσι καταλαβα οτι κ αυτες θελουν προφανως να φευγουν ή αν μη τι αλλο να μην εχουν πολλα παιδακια ως αργα!
Σημερα θα παω κ στον γιατρο της να παρω το πιστοποιητικο υγειας για να τους το παω αυριο! Απο οτι μου ειπε η διευθυντρια δεν θα πληρωνουμε κατι, αυτην την ενημερωση εχουν μεχρι τωρα!

Εγώ δε ρώτησα για πληρωμή αλλά εδώ μου είπε να μην στέλνω ούτε πάνες,ούτε φρούτα...
Πάντως κ χωρίς εσπα τα έξοδα για τροφεία τον μήνα θα ήταν για εμάς 25 ευρώ.Τι να πληρώσουμε τώρα?Αφού θα παίρνουν τόσα χρήματα από το εσπα.Εγώ άλλη απορία έχω.Του χρόνου (που δε θα υπάρχει κ το εσπα)θα θεωρούμαστε "επανεγγραφές" εμείς που φέτος πάμε με εσπα κ άρα θα έχουμε προτεραιότητα έναντι των νέων παιδιών ή δε θα μας δεχθούν καν ούτε σαν επανεγγραφές στον δήμο???

MarialenaK

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κ εμενα τα ιδια μου ειπαν... Της ειχα βαλει δυο πανες κ μου ειπαν εχουμε τα παντα μου λεει, μονο ρουχαλακια θελουμε να της βαζετε και την πιπιλα της φυσικα!!!
Λογικα θα θεωρουμαστε επανεγγραφες αλλα παραπανω δεν ξερω να σου πω... Αυτο θα μας απασχολησει παλι τον Μαιο του 2013! Εσυ δουλευεις marion?

marion

marion
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MarialenaK έγραψε:Κ εμενα τα ιδια μου ειπαν... Της ειχα βαλει δυο πανες κ μου ειπαν εχουμε τα παντα μου λεει, μονο ρουχαλακια θελουμε να της βαζετε και την πιπιλα της φυσικα!!!
Λογικα θα θεωρουμαστε επανεγγραφες αλλα παραπανω δεν ξερω να σου πω... Αυτο θα μας απασχολησει παλι τον Μαιο του 2013! Εσυ δουλευεις marion?

Ναιαι,δουλεύω!Αν δε με απολύσουν αυτές τις ημέρες που λόγω σταθμού κλπ έχω αναστατώσει τους πάντες.χοχο

MarialenaK

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κ εγω δουλευω σε μια εταιρεια χαμηλα στο παγκρατι και τους εχω σπασει τα νευρα με την μη συγκεντρωση μου γιατι εχω συνεχεια αλλα πραγματα στο μυαλο!! Κ σημερα με τον γιατρο θα φυγω νωριτερα μαλλον κ αντε να τους το πω!!

miki2009

miki2009
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σήμερα τον άφησα πρώτη μέρα μέχρι τις 1.
Έφαγε μου είπε η δασκάλα σούπα.
Στο σπίτι προσπάθησα να του δώσω να φάει αλλά δεν ήθελε με τίποτα άρα μάλλον χόρτασε στο σχολείο.

vicky75

vicky75
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
arco iris έγραψε:αυτο με το φαι μην το πολυβασιζεστε κοριτσια

εμενα καθε μερα λενε το εφαγε ολο και μολις ερθει σπιτι πεφτει με τα μουτρα να φαει

πρεπει να τους δινουν πολυ λιγο

αλλιως δεν εξηγειται

σε μενα ενα πρωινο τρωει και μετα δεν πειναει ως τις 2 και σ αυτους τρωει 12.30 και δυο η ωρα ειναι να μας φαει κι εμας

κατι παιζει.............

Αυτο που λες το σκεφτηκα κι εγω...! Εμεις παμε το φαγητο και μας επιστρεφουν πισω το σκευος με οτι αφησε το παιδι. Τις περισσοτερες φορες λειπει σχεδον ολο το μεσημεριανο , στις 3 τους δινουν το απογευματινο (συνηθως τησ βαζω φρουτο) και στις 4 ακι μιση που ερχεται σπιτι τρωει αλλη μια μεριδα φαγητο. Πάντως εχει παχυνει απο τοτε που ξεκινησε παιδικό, αρα μάλλον θα τρωνε καλά. Βρε μπας και πεινανε περισσοτερο...? Αλλωστε η μερα τους τωρα ειναι πιο μεγαλη...! Εγω εκει κατεληξα...!

marion

marion
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δεύτερη ημέρα σήμερα στον σταθμό.Σήμερα ήταν πιο διστακτική.Μου κρατούσε το χέρι κ με τράβαγε να μπω μέσα στην αίθουσα μαζί της.Μετά από λίγο το ξεπέρασε,την πήρε η δασκάλα κ πήγαν να της δείξει τις άλλες αίθουσες ,την χαιρέτησα κ έφυγα...
Το κοριτσάκι μουουου... Sad

????????

Επισκέπτης
ελα μαριον μην κανεις ετσι μια χαρα περναει το μωρακι σου!!!!!!!

βικυ εγω επειδη το σαββατο και παλι με μια πιτουλα κι ενα φρουτο δεν τρωνε στην ωρα τους μεσημεριανο, κατεληξα οτι εκει τους βαζουν 2 μπουκιες γι αυτο ξαναπεινανε

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα, εμείς σήμερα ξαναπήγαμε μετά την ίωση. Δεν ήθελε να πάει, ηθελε να κάτσει με τη μαμά. Πήγμε με γκρίνια αλλά μετά όταν την πήρε η δασκάλα και ξεκίνησαν να ανεβαίνουν πάνω, την είδα ότι ηρέμησε κάπως.
Πάντως ενώ έχει μυξες, είναι μια βδομάδα πια από τότε που αρρώστησε και έχει 4 μέρες χω ρίς πυρετο, οπότε δε νομίζω να κολλήσει τα άλλα παιδάκια, έτσι δεν είναι;

MarialenaK

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κ απο μενα κοριτσια!!! Σημερα δευτερη μερα κ για μας κ αυτη τη φορα το πηρε χαμπαρι κ δεν μου αφηνε το χερι με τιποτα... Την πηρε αγκαλια η δασκαλα (αλλες σημερα κ οχι οι χτεσινες-κακο αυτο νομιζω..) και εκλαιγε πολυ κ προσπαθουσε να βγει απο την πορτα... Με "εδιωξε" η δασκαλα κ εφυγα... Εχει βραχνιασει απο το κλαμα το κοριτσι μου!

marion

marion
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MarialenaK έγραψε:Καλημερα κ απο μενα κοριτσια!!! Σημερα δευτερη μερα κ για μας κ αυτη τη φορα το πηρε χαμπαρι κ δεν μου αφηνε το χερι με τιποτα... Την πηρε αγκαλια η δασκαλα (αλλες σημερα κ οχι οι χτεσινες-κακο αυτο νομιζω..) και εκλαιγε πολυ κ προσπαθουσε να βγει απο την πορτα... Με "εδιωξε" η δασκαλα κ εφυγα... Εχει βραχνιασει απο το κλαμα το κοριτσι μου!

Να την χαιρετάς την Αναστασία όποτε φεύγεις,μην ακούς τις δασκάλες.Εμένα την πρώτη ημέρα μου κάνει νόημα η δασκάλα να φύγω όταν η δικιά μου έπαιζε κ μου έκανε κακή εντύπωση.Εννοείται ότι την φώναξα από την πόρτα που στεκόμουν,της είπα ότι φεύγω κ την χαιρέτησα κανονικά.Καταλαβαίνω βέβαια ότι προσπαθούν να αποφύγουν τα κλάματα οι δασκάλες κ την φασαρία αλλά...δεν γίνεται να φύγεις στα κρυφά κ να νομίζει το παιδί ότι το παρατάς!!!

????????

Επισκέπτης
ΚΑΛΑ τοσο χαζες ειναι?? επιβαλλεται να το χαιρετισεις το παιδι σου απο καθε αποψη...

κανουνε και ψυχολογια ντεμεκ αντε μην πω καμια κουβεντα

το παιδι το αποχαιρεταμε παντα και του αξηγουμε οτι σε λιγες ωρες θα γυρισει σπιτι

απαγορευεται να φυγουμε κρυφα

ΕΛΕΟΣ

marion

marion
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
arco iris έγραψε:ΚΑΛΑ τοσο χαζες ειναι?? επιβαλλεται να το χαιρετισεις το παιδι σου απο καθε αποψη...

κανουνε και ψυχολογια ντεμεκ αντε μην πω καμια κουβεντα

το παιδι το αποχαιρεταμε παντα και του αξηγουμε οτι σε λιγες ωρες θα γυρισει σπιτι

απαγορευεται να φυγουμε κρυφα

ΕΛΕΟΣ

χαχαχα ναι,καλά!Εγώ τις είδα εκεί τις δασκάλες να προσπαθούν να αποφύγουν τα πολλά πολλά κλάματα κλπ.
Εννοείται ότι δε θα έφευγα χωρίς να την χαιρετήσω κ ας μου έκανε αυτή νόημα!
Πάντως εγώ στέκομαι σε κάτι τέτοια,με κάνουν να αναρωτιέμαι αν τελικά περνάνε καλά στον σταθμό ή τα αντιμετωπίζουν τα παιδάκια με βαρεμάρα κ διεκπεραιωτικά μέχρι να φύγουν...

marion

marion
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MarialenaK έγραψε:Καλημερα κ απο μενα κοριτσια!!! Σημερα δευτερη μερα κ για μας κ αυτη τη φορα το πηρε χαμπαρι κ δεν μου αφηνε το χερι με τιποτα... Την πηρε αγκαλια η δασκαλα (αλλες σημερα κ οχι οι χτεσινες-κακο αυτο νομιζω..) και εκλαιγε πολυ κ προσπαθουσε να βγει απο την πορτα... Με "εδιωξε" η δασκαλα κ εφυγα... Εχει βραχνιασει απο το κλαμα το κοριτσι μου!

Η χθεσινή είχε άδεια σήμερα αλλά όλες οι άλλες ήταν οι ίδιες.Μήπως είδες κ τις δασκάλες των άλλων βρεφικών τμημάτων?Γιατί μαζεύονται όλες μαζί σε μια αίθουσα στην αρχή που δεν έχουν έρθει όλα τα παιδάκια... Rolling Eyes

MarialenaK

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλε κοριτσια εννοειται κ την χαιρετησα την κορη μου απλα ειχε κρεμαστει πανω μου και η δασκαλα μου ειπε "φυγε τωρα, ενταξει θα την ηρεμησουμε"... Σιγα μην εφευγα χωρις να την φιλησω!!
Οταν πηγα το πρωι ηταν δυο μεσα στην αιθουσα αλλα οταν πηγε να την παρει ο πατερας της ηταν 4 στην αιθουσα μου ειπε κ αναμεσα απο αυτες κ οι χθεσινες marion!!

????????

Επισκέπτης
ΑΜΑ ΔΕΙΣ τις φατσουλες τους μες το πουλμαν θα καταλαβεις τι καλα περνανεSad

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 33]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 21 ... 33  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις