Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
593 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 593 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 29 ... 33  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 33]

vicky75

vicky75
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγω λόγω του βήχα που ταλαιπωρει την κόρη μου απο τον Σεπτεμβρη...αποφασισα να της ξεκινησω ομοιοπαθητική. Μη με ρωτησετε για τα αποτελεσματα...ειναι νωρις ακόμη...! Ουτε μηνα δεν κλεισαμε...! Πάντως μέχρι στιγμης ειμαστε σε καλό δρόμο. Δεν την εχει ξαναπιασει κριση βήχα, που την επιανε συχνα πριν και περναμε soldesanil (κορτιζονη). Ο γιατρος ειπε οτι με την θεραπεια θα ενισχυθει πολυ το ανοσοποιητικο. Αντε να δούμε !

????????

Επισκέπτης
ΕΜΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΣΤ ΑΛΛΕΡΓΙΑΣ......

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα,
Στελλα πως προεκυψε αυτο?

Σημερα ειναι η σειρα του γιου για την χριστουγεννιατικη γιορτη.Στολη αγγελακι. Χλωμο να την φορεσει καν,οχι να παμε και σε κλειστο γηπεδο με τοσα αλλα παιδια να τραγουδησουμε santa
Ριχνει αρκετη βροχη κ το σκεφτομαι να τα παω σχολειο. Ειναι μυξιαρικα και με λιγοτερο (επιτελους) βηχα...μην προκαλω και την τυχη μας. Εσεις κοριτσια με πολλη βροχη τα πατε? (να πω οτι παμε με τα ποδια, μικρη αποσταση γυρω στα 7 λεπτα,παμε κ με βροχη -γαλοτσα και ομπρελιτσα).

ΧΡΥΣΑΝΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αχ τι μου θυμησες, εγώ μια φορα τολμησα με βροχή να τα πάω με τα πόδια και γίναμε μαύρα χάλια, και εμάς 7λεπτά με τα πόδια είναι.Εμείς βεβαια φορούσαμε τα απαραίτητα της βροχής, αλλά ρε παιδί μου και αυτοί οι οδηγοί ούτε που προσέχουν αν περνάνε από δίπλα τους ανθρωποι,πόσο μάλλον παιδάκια, τι να πω στην κοσμάρα τους, απορώ αυτοί παιδάκια δεν εχουν?περνούσαν από διπλα μας βολίδα, πέφταν μεσα στις λακουβες, ασε είχαμε γινει εκείνη την ημέρα μαύρα χάλια!!!και εμάς σημερα η γιορτουλα μας είναι, όχι ντυμένα σε εμάς, αλλά θα φέρουν αη βασίλη και θα το μαγνητοσκοπήσουν, για να δούμε τι θα δούμε!!!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Λίτσα, ναι θα την πάω, 5 λεπτά δρόμος είναι, θα βάλουμε τις κουκούλες μας και θα πάμε.

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα κοριτσια τι κανετε?

εμας η απεργια εληξε και απο σημερα ξεκιναμε παλι
ομως δεν τον πηγα γιατι εχει παρει το αυτοκινητο ο αντρας μου και ο παιδικος μας εινα πολυ μακρια για να παμε με τα ποδια
οποτε απο αυριο...

η γιορτη μας ειναι την πεμπτη θα παμε μονο για να την δουμε και να παρουμε το δωρακι του αι βασιλη

ρε κοριτσια τι εχουν παθει τα παιδακια σας?? περαστικα!!!!!!!

εμεις ευτυχως ως τωρα εκτος απο μυξουλες,μια φορα εκανε δυνατο βηχα και μια ωτιτιδα
ειμαστε καλα λετε να λειτουργησε το εμβολιο της γριπης?

χθες πηγαμε τζαμπο.....σηκωσαμε ολο το μαγαζι Wink
το κακο ειναι οτι δεν τα αφησε κατω απο το δεντρο τα εχει βγαλει ολα και παιζει
δεν πειραζει ε???

ειναι μεσα στην τρελη χαρα με τα καινουργια του παιχνιδια

εν τω μεταξυ χρειαζομουνγια την λογοθεραπεια κατι εκπαιδευτικα παιχνιδια του στυλ φωτεινος παντογνωστης που εχουν καρτες με διαφορα μεσα(ζωα,πραγματα,σχηματα κα)
τα οποια τα βρηκα με 1ε το καθε ενα στο χριστουγενιατικο μπαζαρ του δημοτικου μας και πηρα 2
σουπερ!!!!!

????????

Επισκέπτης
[quote="litsakos"]
αχ λιτσακο με το καλο να τον καμαρωσεις κοπελα μου

εμεις παμε και οταν βρεχει μεχρι να μπουνε στο αυτοκινητο ειναι 5 βηματα
αλλα σημερα θα τους πανε θεατρο και εχω φρικαρει βρεχει πολυ

το τεστ αλλεργιας μου το συστησε ενας παιδιατρος που επιμενει οτι οταν ο βηχας ειναι ολη τη χρονια ακομα κι οταν δεν ειμαστε κρυωμενοι πρεπει να γινει αυτο το τεστ λεει

οποτε πεμπτη απογευμα θα παμε και θα σας πω νεοτερα

????????

Επισκέπτης
[quote="ΧΡΥΣΑΝΝΑ"]
με το καλο κι εσεις στη γιορτουλα σας χρυσαννα μου
εμεις τωρα παρασκευη στα νηπια

οσο για τον αη βασιλη, στον παιδικο ντυθηκε ο οδηγος του πουλμαν και τα παιδια φαγανε κολλημα πως τα ηξερε ολα με τα ονοματα τους
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ- ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ!!!!!!! - Σελίδα 26 215994 ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ- ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ!!!!!!! - Σελίδα 26 215994 ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ- ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ!!!!!!! - Σελίδα 26 215994

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
καλα νεα να εχετε στελλα μου

εμεις οταν εχει πολυ βηχα(εχει ασθμα)παιρνουμε μια σκονη δεν θυμαμαι τωρα πως την λενε)

????????

Επισκέπτης
μακαρι να μην ειναι τιποτα
αλλα ας το κανουμε το τεστ να φυγουμε απ την εννοια

ΧΡΥΣΑΝΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="arco iris"]
ΧΡΥΣΑΝΝΑ έγραψε:
με το καλο κι εσεις στη γιορτουλα σας χρυσαννα μου
εμεις τωρα παρασκευη στα νηπια

οσο για τον αη βασιλη, στον παιδικο ντυθηκε ο οδηγος του πουλμαν και τα παιδια φαγανε κολλημα πως τα ηξερε ολα με τα ονοματα τους
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ- ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ!!!!!!! - Σελίδα 26 215994 ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ- ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ!!!!!!! - Σελίδα 26 215994 ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ- ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ!!!!!!! - Σελίδα 26 215994

να σαι καλα κοριτσι μου, στην επιστροφή τους θα έχω νεότερα.όσο για τον οδηγό του λεωφορείου πολύ γέλασα!εμείς θα ντύσουμε εδώ τον μπαμπά μας, ελπίζω να μπορέσει να τα ξεγελάσει!!!

????????

Επισκέπτης
μωρε κι εγω το σκεφτηκα
αλλα μετα τι θα πειτε που ειναι ο μπαμπας εκεινη την ωρα?
εμεις τελικα δε θα τον ντυσουμε για να ειναι παρων!!!!!!

????????

Επισκέπτης
ακυρο το θεατρο για σημερα τελικα
εμ με τετοια βροχη!!!!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να πατε Στελλα, οπως το λες,να σου φυγει η εννοια.
Τελικα τα πηγα τα παιδια.Ειχε ξυπνησει το μικρο και ηταν σκαλωμενο πανω μου οποτε στην σκεψη 8π.μ.-6.30μ.μ. με την μικρη σαν την μαϊμου κια μενα σαν την μπανανια...ευτυχως ειχε κοψει η βροχη. Τωρα παλι καρεκλες ριχνει..
Αυτες οι γαλοτσες ποσο χρησιμες ειναι! Θα κοιταξω να παρω και παντελονια αδιαβριχα,αυτα που φορανε οι ποδηλατες κ οι μηχανοβιοι πανω απο τα ρουχα.Camel trophy θα το κανουμε Razz

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΧΡΥΣΑΝΝΑ έγραψε:αχ τι μου θυμησες, εγώ μια φορα τολμησα με βροχή να τα πάω με τα πόδια και γίναμε μαύρα χάλια, και εμάς 7λεπτά με τα πόδια είναι.Εμείς βεβαια φορούσαμε τα απαραίτητα της βροχής, αλλά ρε παιδί μου και αυτοί οι οδηγοί ούτε που προσέχουν αν περνάνε από δίπλα τους ανθρωποι,πόσο μάλλον παιδάκια, τι να πω στην κοσμάρα τους, απορώ αυτοί παιδάκια δεν εχουν?περνούσαν από διπλα μας βολίδα, πέφταν μεσα στις λακουβες, ασε είχαμε γινει εκείνη την ημέρα μαύρα χάλια!!!και εμάς σημερα η γιορτουλα μας είναι, όχι ντυμένα σε εμάς, αλλά θα φέρουν αη βασίλη και θα το μαγνητοσκοπήσουν, για να δούμε τι θα δούμε!!!
Ολως παραδοξως....κοβουν ταχυτητα. Φαινομαστε κ απο αποσταση,3 ατομα με ροζ,γαλαζια κ ασπρη ομπρελα πως να σου ξεφυγουν κ να μην κοψεις ταχυτητα Laughing κατι που δεν μπορω να πω για τις καλες μερες που μονο που δεν μας εχει πατησει αυτοκινητο....ισως πρεπει να κουβαλαμε πλακατ μαζι μας τις καλες μερες...

????????

Επισκέπτης
κοριτσια πηγε ο συζυγος τελικα με τον μικρο εγω δεν μπορεσα
κανανε σπιρομετρηση και ειπε οτι μαλλον εχουμε βροχικο ασθμα γι αυτο και το βηχαλακι δεν περναει

εδωσε flixotide
και οταν ειναι πολυ χαλια και aerolin

Sad Sad Sad Sad Sad

vicky75

vicky75
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μάλλον...? δεν ειναι σιγουρος δηλαδη...?

????????

Επισκέπτης
γυναικα ηταν δεν ειπε κατι αλλο
δεν ειχα και τηλεφωνο να την παρω το ξηλωσανε τα μικρα τωρα αυριο θα μιλησω μαζι της

vicky75

vicky75
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Επειδη κι εμεις εχουμε για καιρο βηχα...σκεφτομουνα να το ψαξω...! ΤΕλευαταια βεβαια ειναι πολυ λιγος και ξερεις το αφησα . Ξεκινησαμε και ομοιοπαθητική και ειπα να μην τα μπερδεψω τα πραγματα, Αυτη την εξεταση σου την προτεινε ο παιδιατρος ?

????????

Επισκέπτης
κι εμας ειχε φυγει ο βηχας εδω και βδομαδες εμεινε μονο ενα πως να στο πω, σαν κατι να γαργαλαει και κανει γκουχ ενα μικρο.......

τον ειδε παιδιατρος και ειπε θελει πνευμονολογο οταν ηταν χαλια ακομα και η πνευμονολογος που διαλεξα ειναι ειδικη παιδων και κανει σπιρομετρησεις
εκεινη το προτεινε μονη της για να τελειωνουμε να μην πηγαινοερχεται το παιδι

vicky75

vicky75
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΝ συνεχιστει κι ο δικός μας, επειδη βλεπω εισαι κι εσυ Θεσσαλονική, θα ζητησω τη βοηθεια σου ! ΜΙας και το εψαξες ήδη με τους γιατρους ! Very Happy Σ'ευχαριστω , Περαστικα στα παιδακια μας

nicole1981

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια, καλησπέρα! Κι εμένα η μεγάλη ταλαιπωρείται εδώ και αρκετό καιρό με το βήχα. Εχουμε πάρει aerius και spiropent, αλλά επιμένει. Τη Δεευτέρα που την πήγα παιδίατρο μου έδωσε flixotide και aerolin. Δεν μου είπε για άσθμα, αλλά για βροχιολίτιδα. Δεν ξέρω, θα δούμε. Μήπως να την πήγαινα κι εγώ σε έναν πνευμονολόγο?
Στέλλα, εσένα σου το πρότεινε ο παιδίατρος?
Κατα τα άλλα, σήμερα έγινε η χριστουγεννιάτικη γιορτή. Η κούκλα μου ήταν ντυμένη αγγελάκι και κρατούσε ένα φαναράκι. Ηταν ένας άγγελος πραγματικός! Πολύ συγκινήθηκα. Αύριο θα πάμε τα δώρα στις δασκάλες και θα ξαναπάμε την καινούρια χρονιά, γιατί θα πάμε στο χωριό μας το Σάββατο.
Καλές γιορτές να έχετε, κορίτσια μου.

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Νικόλ!!
Να χαίρεσαι το αγγελάκι σου!
Περαστικά κιόλας, βλέπεις μετα τις γιορτές που δε θα εκτίθεται τόσο στους ιους αν θα της ηρεμήσουν τα συμπτώματα και κρίνεις, αν είναι την πας σε πνευμονολόγο, αν χρειαζεται.

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα μανες!
Περαστικα σε ολες! Ελπιζω να ηρεμησουμε τωρα που θα ειναι κλειστοι οι σταθμοι.Να ηρεμησουμε απο τον βηχα κ τους πυρετους κ οτι αλλο, γιατι κατα τ'αλλα θα λαλησΟμεν λιγο με τα ζουζουνια Razz
Τα δικα μου απο χθες δεν εχουν παει αφου το μικρο εκανε κατι 39,3 ετσι για να μας ταρακουνησει λιγο,μην ξεχνιομαστε...σε λιγο θα παω στον παιδικο να δωσω τα δωρακια στις δασκαλες.

????????

Επισκέπτης
καλημερα κοριτσια
απανταω βιαστικα γιατι εχουμε γιορτη στα νηπια και πρεπει να ετοιμαστουμε

ο παιδιατρος προτεινε αλλεργικο τεστ αλλα η παιδοπνευμονολογος ειπε να μην τον τσιμπαει αδικα και εκανε σπιρομετρηση

οτι θελετε εδω ειμαι

περαστικα στα αρρωστουλικα

παιρνω το ξωτικο μου και φευγωωωωωωωω ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ- ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ!!!!!!! - Σελίδα 26 328109

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 33]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 29 ... 33  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις