Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
588 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 588 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 33]

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ειναι κλειδωμενη η πορτα και αναγκαστικα χτυπαω κουδουνι.... μου ειχαν πει απο μονοι τους καποια στιγμη που ρωτησα πως παει χωρις να εχω αναφερει θεμα για φαγητο, οτι τι παιδι ειναι αυτο ποτε δνε λεει οχι στο φαι.... κακα του κανει και αρκετα και δνε δικαιολογω την "ποσοτητα" απο αυτα που τρωει σπιτι..... σε μενα ειναι ολο αντιδραση. στο φαι (εκτος απο γλυκα εκει δνε λεμε οχι!) Και το κακο ειναι πως δνε μιλαει να μου πει κατι.....

????????

Επισκέπτης
Tο ποσο ασχημα νιωθω καθε μερα που το στελνω το παιδακι μου δε λεγεται..........παει με μεγαλη χαρα (για το μικρο λεω ο αλλος ειναι νηπια- χαρουμενος κι εκεινος αλλα ειναι υποχρεωτικο οποτε λιγοτερες οι τυψεις)

αλλα δε μπορω ρε παιδια.......δεν ξεκολλαει απ το κεφαλι μου οτι ξυπναω ενα μωρο 3.5 χρονων να παει πού και να κανει τί........να μεινει μεχρι τις 2 εκεί μεσα μαντρωμενο με ξενους ανθρωπους γιατι.........

εχω την εντυπωση οτι μια μερα θα μου το χτυπησουνε.......μας εστελνες απο 3 χρονω για να εισαι σπιτι μονη σου......οτι θα το δουνε τελειως στραβα

κοινωνικοποιηση και λαλακιες, μια χαρα κοινωνικα παιδια εχω, μια χαρα παιζουν με παιδακια, μια χαρα λειτουργουν στο συνολο και οτι στραβο μαθανε εκει μεσα το εχουνε μαθει.........

βλεπω οτι χαιρεται και ενθουσιασμενος γυρναει καθε μερα να πει πως περασε αλλα και τι παει να πει και σε ενα παρκο να πας να το αφησεις ως το βραδυ ενθουσιασμενο θα ειναι, μωρο ειναι.....

εγω ομως που ευθυνομαι γι αυτο νιωθω τοσο λιγη......ξερω θα με μαλωσετε αλλα ετσι νιωθω......δεν ειμαι εργαζομενη να μην εχω αλλη λυση---οχι οτι ολες οι εργαζομενες δεν εχουν αλλη λυση λεω γι αυτες που πρεπει να δουλευουν εκει παω πασο.......

αν μπορουσα ειλικρινα θα το εστελνα 12-2 ισα ισα να παει να παιξει και να γυρισει.......αυτο το εξαωρο του λιμενεργατη στο στομαχι μου καθεται

και δεν εχω και εμπιστοσυνη σε κανεναν αν και ο παιδικος μας ειναι καλος και ειναι φιλη της πεθερας μου αυτη που τον εχει οποτε το παιδι το εχουν στα ωπα ωπα , αν ημουν αγνωστη αγνωστων με την καμια δεν το εστελνα ομως......τι ανασφαλης που ειμαι ε???

ισως φταιει αυτο που λετε, οτι δεν εχω δει τιποτα.......μονο την αυλη τους στις γιορτες και το γραφειο

αν ηξερα πχ πού τρωνε, πως ειναι το δισκακι με το φαγακι, ποσο ειναι το φαγακι εννοω, αν τον εβλεπα μια μερα κρυφα τι κανει εκει, πως παιζει, με ποιους, θα μπορουσα να ζωγραφιζω στο μυαλο μου οτι πχ τωρα κανουν αυτο και θα ημουν πιο ηρεμη

αυτο ομως το μεσα δε μπαινει ουτε μυγα- τωρα δε μπορω και να παω παει ο συζυγος αλλα το ιδιο ειναι....αυτο το σε βλεπουν απο το παραθυρο που ελεγα χτες και το παιδι ειναι ηδη ντυμενο και σε περιμενει στην εξωπορτα.......κατι ψιλομπερδεματα βαλαμε αλλο μπουφαν, ηρθαμε σπιτι με παντοφλες, φαγαμε αλλο και το παιδι λεει αλλο...........ε αυτα σε κανουν να τρελλαινεσαι ακομα πιο πολυ

εγω να μη μιλαω παλι.....αλλες εχετε παιδακια πιο μικρα και δε μπορουνε να σας πουνε και τιποτα και κανετε υπομονη......

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Νιωθω πως με καταλαβαινεις arco iris! Αυτο το να ημουν κρυφα να τον εβλεπα με τρωει..... εγω ευτυχως εχω μπει αρκετες φορες, μιαμαλιστα τονπηγα κοιμισμενο, μισοξυπνησε και εμεινα πανω απο την κουνια μεχρι αν ξανακοιμηθει! Εχω δει πολλα πραγματα (πως παιζουν, οτι τρωνε, που τον αλλαζουν (τον αλλαξα στη γιορτη)) και ειμαι ευχαριστημενη αλλα με τρωει το "τι αν κανει αυτη τι στιγμη;" Με στεναχωρει οτι καποιες πρωτες κουβεντουλες τις εχει πει εκει μεσα, οτι χανω στιγμες..... ο παιδικος ειναι στα 200μ. απο τη δουλεια μου, στο τσακ δεν παω τρεχοντας να δω τι κανει, ισα να το παρω λιγο αγκαλια.... Και εσενα μιλαει σου λεει..... εγω προσπαθω να μαντεψω! Απο κινησεις, απο τραγουδακια που του βαζω και αρχιζει να τα χορευει μαρτυροντας οτι τα εχει ξανακουσει, απο εναν λεκε στη μπλουζα του..... Μη μιλας καθολου που ο δικος σου μιλαει! Εισαι τυχερη!

????????

Επισκέπτης
αχ ψυχουλα μου με πηρανε τα κλαμματα......ακου απο εναν λεκε........μανουλες τι τραβαμε κι εμεις!

δε μπορω καθολου ρε παιδια, ξερω οτι μια μερα ναι θα πρεπει να πανε σχολειο αλλα κανενας ποτε δε θα καταφερει να με πεισει οτι αυτη η μερα ειναι εναμιση και δυο και τρια χρονων....

μοδες της εποχης να παρει.......προνηπια εμεις δεν ειχαμε παθαμε κατι????? ακοινωνητοι γιναμε????/ ρε αιντε απο κει

εμεις ειχαμε ενα παιδι ολο κι ολο που δουλευε η μαμα του και ολοι το κοροιδευαν "ο ταδε που τον εχουνε στο ιδρυμα".........

ολα τα λεφτα τα κανουν κοριτσια εγω εκει κατεληξα.......αναγκαζεσαι να βγεις να δουλεψεις για να τα φερεις βολτα και αναγκαζεσαι να "δεις" το παιδι σου και τις ωρες που το αφηνεις ως αναγκαστικη παραπλευρη απωλεια.........τι να κανεις!!!!!! τα παλιολεφτα και η αναγκη........

γι αυτο παντα φωναζω και ειμαι σκληρη και αδυσωπητη (τουλαχιστον προ κρισης γιατι τωρα και τα 50 ευρω μπορει να ειναι θεμα σε ενα σπιτι) με οσες πανε και δουλευουν για 300 ευρω..........πωπω τι κοσμο εχω κραξει (προ κρισης λεω μη φωναζετε)

εχω φιλες .......κατσε ρε κοπελια

-συνταξη δε θα παρεις οτι και να κανεις κι αν παρεις δε θα φτανει ουτε για τσιγαρα

- δινεις 200 στη νταντα.......και παραπανω

- η δινεις 300 στον παιδικο μαζι με μαμ λεωφορεια και κλαπατσιμπαλα

- εχεις εξοδα οταν εργαζεσαι - μην πει καμια οχι θα φλιπαρω, και τα κινητα τσικι τσικι ολη μερα, (εγω σπιτι βαζω μια καρτα το χρονο, οχι και μια εργαζομενη φανταζομαι)

- θα πας με το ρουχακι σου το φρεσκο δε θα εισαι με μια φορμα = ρουχακια= περιποιησουλα= το μαλλακι δε θα μεινει αβαφτο ουτε λιγο δε θα γινεις και ρομπα, τι να λεμε, ενα καφεδακι και δυο μπισκοτα το πρωι να το το τριευρακι τη μερα = 80 το μηνα.......

ασε που αμα εργαζεσαι ολο και θα πεφτει και κανενα fast food σπιτι (για τη φιλη μου λεω) αρα εξοδα κι εκει.......

και λοιπον τι καναμε??????/ βγαλαμε 400 ευρω στην καλυτερη, αλλα εχουμε ενσημα να τα βαλουμε στο απαυτο μας οταν θα γινουμε 100 να παρουμε συνταξη αν και οση παρουμε, απ τα 400 μας μενει το πολυ ενα πενηνταρακι καθαρο αλλα ομως......δουλευουμε!!!!

απλα μου τη σπανε μερικες που δεν ειναι ειλικρινεις, και δε μιλαω για ολες μην παρεξηγηθω ξερω οτι ο κοσμος εχει αναγκη και τωρα με την κριση μπορει και απο ενα πενταευρο να εχει αναγκη

αλλα ειναι μερικες ρε παιδια.......πες χρυση μου, δεν τα υπολογιζα ετσι, νομιζα οτι ειναι ευκολο πραγμα, εκανα παιδια κι εχω λαλησει, θελω να βγαινω, να βλεπω κοσμο και να μην περναω ολο μου το πρωι με τη Ντορα την εξερευνητρια.......πες το το ρημαδι να σου βγαλω το καπελο.......

βλεπεις αλλη μανα οριστε προσπαθει απ το λεκε να καταλαβει.........συγνωμη για το σεντονι!

mama iasona

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλή μου arco iris κατανοητή όλη αυτή η τρυφερότητα και αφού έτσι νιώθεις σεβαστό το συναίσθημα της μάνας . Θα ήθελα όμως να σου πω πως η συμμετοχή ενός παιδιού 2,5 χρονών σε πρόγραμμα παιδικού σταθμού δεν αφορά μόνο την κοινωνικοποίηση αλλά την ολόπλευρη ανάπτυξη του παιδιού.... αδρή και λεπτή κινητικότητα ...αυτοεξυπηρέτηση ....,γλωσσική ανάπτυξη , γνωστική ,νοητική ,ανάπτυξη . Ο παιδικός δεν είναι ο παιδότοπος της γειτονιάς και ούτε η παιδική χαρά γιατί ούτε στο ένα ούτε στο άλλο δεν πειραματίζονται με διάφορα υλικά σε ένα καλό οργανωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ,επισκέψεις σε διάφορους χορός ,γυμναστική ,κολυμβητήριο , μουσική , θέατρο ανάλογά με το σταθμό.
Ένα άλλο κομμάτι που δεν μπορώ να καταλάβω ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ., ΣΤΟ ΛΑΙΜΌ ΜΟΥ ΚΆΘΕΤΑΙ.Είναι δυνατόν να μην μπορεις να μπεις .Έχεις ζητήσει και σου είπαν όχι .Δεν μπορώ να το καταλάβω μόνο σε μένα η μανούλες ξέρουν τι γίνετε .....θα ξέρουν και με ποιο τρόπο βήχω. Δεν μπορώ να διανοηθώ να περιμένουν έξω οι γονείς και εγώ μέσα να φτιαξω το παιδί.Ανοίγω την πόρτα απλά και αν το παιδί εκείνη την ώρα χοροπηδάει με την μπάλα ε θα έχει το μπλουζάκι έξω από το παντελόνι του , η αν ζωγραφίσει θα έχει ακομα το μαρκαδορω στο χέρι του και 'τα σημάδια της δημιουργίας ' πιθανών στο πρόσωπό του . Όσοι μεγαλώνουμε παιδιά ξέρουμε πως είναι παιδιά εν δράση
Τι να κρύψω από τους γονείς , πως θα τους έχω σύμμαχους στην διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους .φιλικα ελλη ,

http://www.arcobalenokid.com

????????

Επισκέπτης
mama iasona έγραψε: καλή μου arco iris κατανοητή όλη αυτή η τρυφερότητα και αφού έτσι νιώθεις σεβαστό το συναίσθημα της μάνας . Θα ήθελα όμως να σου πω πως η συμμετοχή ενός παιδιού 2,5 χρονών σε πρόγραμμα παιδικού σταθμού δεν αφορά μόνο την κοινωνικοποίηση αλλά την ολόπλευρη ανάπτυξη του παιδιού.... αδρή και λεπτή κινητικότητα ...αυτοεξυπηρέτηση ....,γλωσσική ανάπτυξη , γνωστική ,νοητική ,ανάπτυξη . Ο παιδικός δεν είναι ο παιδότοπος της γειτονιάς και ούτε η παιδική χαρά γιατί ούτε στο ένα ούτε στο άλλο δεν πειραματίζονται με διάφορα υλικά σε ένα καλό οργανωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ,επισκέψεις σε διάφορους χορός ,γυμναστική ,κολυμβητήριο , μουσική , θέατρο ανάλογά με το σταθμό.
Ένα άλλο κομμάτι που δεν μπορώ να καταλάβω ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ., ΣΤΟ ΛΑΙΜΌ ΜΟΥ ΚΆΘΕΤΑΙ.Είναι δυνατόν να μην μπορεις να μπεις .Έχεις ζητήσει και σου είπαν όχι .Δεν μπορώ να το καταλάβω μόνο σε μένα η μανούλες ξέρουν τι γίνετε .....θα ξέρουν και με ποιο τρόπο βήχω. Δεν μπορώ να διανοηθώ να περιμένουν έξω οι γονείς και εγώ μέσα να φτιαξω το παιδί.Ανοίγω την πόρτα απλά και αν το παιδί εκείνη την ώρα χοροπηδάει με την μπάλα ε θα έχει το μπλουζάκι έξω από το παντελόνι του , η αν ζωγραφίσει θα έχει ακομα το μαρκαδορω στο χέρι του και 'τα σημάδια της δημιουργίας ' πιθανών στο πρόσωπό του . Όσοι μεγαλώνουμε παιδιά ξέρουμε πως είναι παιδιά εν δράση
Τι να κρύψω από τους γονείς , πως θα τους έχω σύμμαχους στην διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους .φιλικα ελλη ,

γεια σου ελλη μου

τι ωραια που το εθεσες ακομα και με διαφορετικη αποψη μου εκανε πολυ καλο να σε διαβασω........ειμαι πολυ παραδοσιακη εγω φταιω το ξερω, μεγαλωσα με ηλικιωμενους γονεις και για μενα δεν υπηρχε εργαζομενη μητερα, παιδικος κλπ αν και τοτε τυχαια ισως για κανεναν δεν υπηρχε σε ολη μου τη γειτονια

ετσι κι εγω βαδιζω με τη λογικη οτι δεν παθαμε τιποτα που πηγαμε σχολειο στα 5 αν και καταλαβαινω οτι οι ρυθμοι και οι εποχες εχουν αλλαξει και πρεπει να ακολουθησουμε

οσο για τον παιδικο, στον συγκεκριμενο που ειμαστε τωρα πριν καποιους μηνες τους εφυγε ενα παιδακι και βγηκε εξω και το χτυπησε διερχομενο αυτοκινητο, 4 χρονων παιδακι οποτε να πω οτι ειναι λογικο να ειναι τρελλαμενοι με τις πορτες αλλα εχω να σου πω οτι και περυσι και προπερσι που ημασταν αλλου οχι μονο δε μου ανοιξαν ποτε να μπω ουτε στο χωλακι, αλλα με αφηναν και μες τη βροχη και μαλιστα ειμαι ΑΜΕΑ και εβλεπαν οτι αναγκαζομαι να καθομαι στα σκαλια γιατι δεν αντεχα ορθια.........ποτε δε μου ειπαν ελα μεσα.....

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
AXXXXXX ΚΟΡΙΣΤΙΑ ΑΧΧΧΧΧΧΧ

ειμαι να τρελαθω!!!!!!!
μα τι παιδι εκανα επιτελους??? δεν μπορω να καταλαβω ειλικρινα
μηπως ειμαι τοσο κακια μανα??? μηπως δεν αξιζω να ειμαι μανα???
μηπως δεν κανω για μανα???
απορω!!!!!!

????????

Επισκέπτης
τι επαθες καλε κυριακατικα????????

ΧΡΥΣΑΝΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ναι καλέ τι συνέβη?

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
τι να παθω βρε κοριτσια ερχετε δευτερα για να παει παιδικο και τρεμω...
εχει γινει ο φοβος και ο τρομος της ταξης ο μικρος
χτυπαει φτυνει.....

οτι και να κανω οτι και να του πω δεν λεει να καταλαβει ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑ
σαν να μην θελει να καταλαβει
την περασμενη εβδομαδα τον εβγαλαν απο την ταξη και τον πηγαν στην διευθυντρια για να μπορεσει ενα κοριτσακι να φαει ενα κουλουρακι

το αποκορυφωμα!!!
στην τραπεζαρια ηρθε μια κυρια με ενα κοριτσακι πιο μικρο και ξαφνικα σηκωθηκε ο δικος μου ετσι ξαφνικα, εσπρωξε το κοριτσακι και επεσε και χτυπησε στο κεφαλι....τι πρεπει να κανω εγω πια????ποια ειναι η θεση μου ε??? αυτο θελει και αυτος να τον σταματησω απο το σχολειο αυτο εχω καταλαβει αλλα δεν θα του περασει πρεπει να παει πρεπει να μαθει πραγματα

εχει μαλιασει η γλωσσα μας κι εμενα και του αντρα μου να του μιλαμε
ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!
καθε μερα τρεμουμε οταν παμε να τον παρουμε απο τον παιδικο

δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχει αυτην την συμπεριφορα?????
ηταν ολα καλα ελεγε η κυρια οτι ηταν το καλυτερο παιδι τι αλλαξε???
μηπως φταιει που πηγαν τα βρεφακια για λιγο στην ταξη του επιδη ελλειπε η δασκαλα τους και ζηλεψε??? τι να κανω πια δεν αντεχω πια με αυτο το παιδι

παραιτουμαι....

????????

Επισκέπτης
ηρεμησε ρε συ ολα τα παιδια κανουν ταρζανιες κι ο δικος μου προχτες χτυπησε ενα κοριτσακι

εσυ μονο θα το νουθετεις τι αλλο να κανεις

να βλεπουνε κι αυτες τι γινεται μεσα δικη τους επιμελεια ειναι εκεινη την ωρα και δικη τους ευθυνη να μη χτυπησει κανεις

ΧΡΥΣΑΝΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αυτή η συμπεριφορά του από πότε άλλαξε?

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
εχει μια εβδομαδα τωρα απο την στιγμη που φερανε τα βρεφακια στην ταξη του

τι να πω ρε κοριτσια καθε φορα κανει και κατι καινουργιο
μια θα τραβαει τα παιδια
μια θα τα χτυπαει
μια θα φτυνει
μια θα σκιζει τις εργασιες

αναρωτιεμαι ποτε θα υπαρξει μια μερα που θα μου πει η δασκαλα του οτι ο σπυρος ηταν ενα καλο και ησυχο παιδι οπως παλια
και τον αγαπαει παρα πολυ τον εχει παντα κοντα της τον προσεχει πολυ κανουν μαζι τις εργασιες,τον βοηθαει εκει που δεν τα καταφερνει και εκεινος την αγαπαει πολυ
μηπως ζηλεψε???

????????

Επισκέπτης
ε προφανεστατα ζηλεψε το παιδι στανταρ οι κοπελες εδωσαν πιο πολλη σημασια στα μικρα

και τι δουλεια εχουν τα βρεφη στον ιδιο χωρο με τα παιδακια? αυτο απαγορευεται το ξερετε? κανονικα ουτε στον ιδιο οροφο δεν επιτρεπεται απ το νομο αλλα δεν εχουμε κτιρια και τα παστωνουν ολα μαζι

τα βρεφακια ειναι ανεμβολιαστα πανε και τα βαζουν με τα μεγαλα..........

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
ελειπε η δασκαλα τους και τα ειχαν μοιρασει στις υπολοιπες ταξεις

ελπιζω τωρα να στρωσουν τα πραγματα

εγω παντως του ειπα πως αν δεν συμορφωθει θα του στερεισω αυτο που θελει πιο πολυ να κοιμαται μαζι μας
δεν παει αλλο

????????

Επισκέπτης
κατι τετοιο ναι

μια μικρη τιμωρια

τι να πεις!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
arco iris έγραψε:ε προφανεστατα ζηλεψε το παιδι στανταρ οι κοπελες εδωσαν πιο πολλη σημασια στα μικρα

και τι δουλεια εχουν τα βρεφη στον ιδιο χωρο με τα παιδακια? αυτο απαγορευεται το ξερετε? κανονικα ουτε στον ιδιο οροφο δεν επιτρεπεται απ το νομο αλλα δεν εχουμε κτιρια και τα παστωνουν ολα μαζι

τα βρεφακια ειναι ανεμβολιαστα πανε και τα βαζουν με τα μεγαλα..........

Αλλά τα μεγάλα είναι εμβολιασμένα, οποτε;

Μπμπούλης, θα ζήλεψε το παιδι οπότε ισως του περάσει τώρα που επανήλθαν στα φυσιολογικά τους... Υπομονη κι κουβεντα και ελπίζω και οι δασκάλες να χειριζονται σωστα το θέμα.

????????

Επισκέπτης
[quote="Rinoula"][
Αλλά τα μεγάλα είναι εμβολιασμένα, οποτε;

οποτε οτι αρρωστια κολλανε τα μεγαλα κινδυνευουν να την παρουν τα ανεμβολιαστα και να την περασουν πολυ πολυ βαρια.......

mama iasona

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Α. Μπεμπούλης έχεις δίκιο που ανησυχείς όσο εύκολα αλλάζουν μια συμπεριφορά για οποιοδήποτε λόγο άλλο τόσο δύσκολα διορθώνουν .Για να ζηλεύει κάτι θα πρέπει να δείτε με την αυτοπεποίθηση του .Η επιθετικότητά του μπορεί να κρύψει την αδυναμία του . Καλώ είναι να μην υπάρχει και άλλη έντασή....οι συχνοί έπαινοι για διάφορα άλλα καλά που μπορεί να κάνει...πολύ αγάπη και πόλη συζήτηση , η αλλαγή θα πρέπει να έρθει ως δική του ανάγκη και όχι γιατί του το ζητάτε έτσι πιθανών να σας πάει κόντρα

β.συγνώμη arco iris
άλλα αυτή την επιθετικότητα ως προς τους παιδικούς και εκπαιδευτικούς είναι κάλο να την δεις λίγο....μιας και από δω και για πολλά χρόνια ακομα θα έχεις να κάνεις μαζί τους ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ- ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ!!!!!!! - Σελίδα 29 688264 .Είναι αλήθεια ότι τις ώρες του παιδικού την ευθύνη την έχει ο παιδαγωγός και πολλές φόρες συνεχίζει το άγχος και η αγωνία και μετά το ωράριο αλλά όσων αφορά τις επιθετικές συμπεριφορές των παιδιών { χωρίς να αναφέρομαι στην μπεμπουλης γιατί δεν εχω εικόνα και από τι ειπώθηκε έχει εντοπιστεί η αίτια }ότι χτίζει η δασκάλα για 8 ώρες το γκρεμίζει ο γονέας σε 1''. Το βλεπω να συμβαίνει πολλές φορές
Η δουλεία μας είναι φοβερά παρεξηγημένη υπάρχουν γονείς που νομίζουν ότι απλά τα φυλάμε και πίνουμε καφέ όλη μέρα .αυτό που μπορώ να σου πω είναι πως πρέπει να βαδίζουμε παράλληλα και όχι αντίθετα δεν ωφελεί .{ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ- ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ!!!!!!! - Σελίδα 29 311356 }δεν έχει νόημα....ούτε ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ- ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ!!!!!!! - Σελίδα 29 215994 εδώ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ- ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ!!!!!!! - Σελίδα 29 893968 είμαστε ήδη καλύτερα ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ- ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ!!!!!!! - Σελίδα 29 417472

????????

Επισκέπτης
ειδες τι καλα που εχω και τις δυο πλευρες κρυμμενες????? εκπαιδευτικος ειμαι κι εγω!!!!!!!!!!!!!!!

......κι εχω λιωσει πολλα παντελονια σε σεμιναρια ψυχολογιας παιδιου

αλλα οπως βλεπω τις κουκλαρες που παρκαρουν τα παιδια και πανε για καφε και τις κραζω, ετσι βλεπω κι αυτες που θελανε να γινουνε κατι ασχετο και περασανε βρεφοκομοι και δε θελουν με την καμια να ειναι με παιδια και τις κραζω και αυτες........εχω μετρο εννοια σου

απλα ο μικρος της μπεμπουλης ειναι ιδιαιτερο παιδακι και του εχουμε ολοι αδυναμια

mama iasona

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Χωρίς καμιά διάθεση παρεξήγησης η αντεπίθεσης ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ- ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ!!!!!!! - Σελίδα 29 688264 μου φάνηκαν λίγο πικρόχολα όσο έγραφες ,και τα δυο που ανάφερες με πικραίνουν και με θυμώνουν πολύ γιατί σε κάθε περίπτωση είναι ψυχές στην μέση και μάλιστα ευάλωτα πλασματακια αλλά δεν μου άφησε να καταλάβω κάτι τέτοιο η μπεμπουλης αν κάνω λάθος συγγνώμη..... ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ- ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ!!!!!!! - Σελίδα 29 667478

????????

Επισκέπτης
εχουν δει τα ματια μου πολλα απο παιδικους γι αυτο

αλλα δεν τα βαζω ολα σε ενα σακι οπως φαινεται καμια φορα

να φανταστεις απο τεταρτη που θα νοσηλευτω τα παιδια μεχρι τις 5 θα ειναι με τις δασκαλες τους και οχι με τις γιαγιαδες τους

απλα ειναι να βρεθουν οι καταλληλοι ανθρωποι να εμπιστευτεις

mama iasona

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
έχεις δίκιο Respect .κουράγιο με την εγχείρηση είναι δύσκολο από πολλές πλευρές φαντάζομαι ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ- ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ!!!!!!! - Σελίδα 29 417472 πάω να ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ- ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ!!!!!!! - Σελίδα 29 93981 να ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ- ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ!!!!!!! - Σελίδα 29 517142 όσο Sleep το καμαρι μου .

????????

Επισκέπτης
δεν θα κανω εγχειριση

................ευχαριστω παντως για τις ευχες!

mama iasona

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
λάθος κατάλαβα......

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 33]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις