Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
426 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 426 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32, 33  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 33]

????????

Επισκέπτης
δεν πειραζει κοπελα μου!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="arco iris"]
Rinoula έγραψε:[
Αλλά τα μεγάλα είναι εμβολιασμένα, οποτε;

οποτε οτι αρρωστια κολλανε τα μεγαλα κινδυνευουν να την παρουν τα ανεμβολιαστα και να την περασουν πολυ πολυ βαρια.......

Τα εμβόλια είναι για συγκεκριμένες αρρωστειες. Αν ένα μωρό που δεν έχει κάνει εμβόλιο πχ ιλάράς έρθει σε επαφή με ένα παιδι που έχει κάνει εμβόλιο, δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί το εμβολιασμένο παιδι δεν έχει ιλαρά! Οι ιώσεις είναι άσχετες με τα εμβόλια, αυτό θέλω να πω.

????????

Επισκέπτης
καταλαβα τι λες.........

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα! Δεν θυμαμαι αν το εχω αναφερει αλλα με τον μικρο μου εχω ενα θεματακι..... σε μενα δεν τρωει σχεδον τιποτα..... ελαχιστα φαγητα και οχι ποσοτητα (2-3 κουταλιες). Το μεσημερι ελεγα οτι χορταινει στο σταθμο αλλλα το βραδυ και τα σ/κ; στη μαμα μου που τον κραταει το σαββατο που δουλευω τρωει αλλα η πρωτες 2 κουταλιες μπαινουν με το ζορι στο στομα....

Στο σταθμο μου λενε ΠΑΝΤΑ οτι τρωει..... σημερα πηρα τηλ να ρωτησω κατι αλλο και μιλησα με την κοπελα που τον προσεχει. Την ρωτησα λοιπον αν τον πιεζει ακι αυτη στο φαι και η απαντηση της με τρελανε! Ο Νικολας λοιπον ειναι απο τα πρωτα παιδακια που ΤΡΕΧΟΥΝ μολις μπουν τα φαγητα στο τραπεζι.... ελαχιστες φορες που εχουν 2 φαγητα και προσπαθησει να του δωσει να δοκιμασει το δευτερο μπορει αν αρνηθει το ενα απο τα 2..... Της λεω χαρακτηριστικα σε μενα το πιστευεις οτι δνε τρωει;;; και μου λεει οχι για τον Νικολα δεν μπορω να το πιστεψω..... Ειμαι να σκασω..... καταργω το καρεκλακι μηπως τον ενοχλει αυτο, σημερα το απογευμα με παιχνιδι εφαγε μονο 2 κουταλιες τραχανα κια μετα εφαγε αυγο με ψωμι που ειναι απο τα λιγα φαγητα που δνε λεει ποτε οχι..... Ειμαι να σκασω γιατι και η φεριτινη στις τελευταιες εξετασεις ειναι χαλια και δεν ξερω τι να του κανω..... Μονο σε γλυκα δεν λεμε οχι ακι απο φαγητα μπροκολο, τοστ, τυρι, ζυμαρικα, ψωμι, αυγο, πατατες τηγανιτες.... Μονο αυτα τρωει χωρις να πει κουβεντα

????????

Επισκέπτης
Κατσε κατσε λιγο

να θεωρησω οτι ναι στο σταθμο βλεπει το ενα το αλλο και πανε τρεχοντας το εχω ακουσει απο πολλες μαμαδες.......

αφου ενα σταθερο γευμα λοιπον ειναι καλο και σωστο και με ποικιλια γιατι η φερριτινη ειναι πεσμενη??

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πριν ξεκινησει παιδικο ειχε χαμηλο σιδηρο (στα ορια) και σχετικα καλη φεριτινη, πηραμε 2 μηνες συμπληρωμα, ο σιδηρος ανεβηκε η φεριτινη επεσε αλλα ο μικροβιολογος λεει επιεδη ειναι καλος ο αιματοκριτης δεν μας νοιαζει η φεριτινη. αυριο θα παω στη παιδιατρο αν δειξω τις εξετασεις....

????????

Επισκέπτης
α οκ

καλα αποτελεσματα

παντως μην τρελλαινεσαι κι εμενα ετσι κανει εκει τρωει ενα σκασμο και στο σπιτι οχι το ενα οχι το αλλο

και μαλιστα η δασκαλα λεει του βαζει και παραπανω σ αυτον και ενα αλλο αγορακι που ειναι πιο φαγανά

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δεν μπορω.... 15 μερες τα χριστουγεννα νομιζα οτι θα παθει τιποτα.... ερχεται σκ και τρομαζω......

????????

Επισκέπτης
μαλλον πρεπει κι εσυ κι εγω να τ αφησουμε λιγο να πεινασουν για να φανε το σωστο φαγητο

αλλα δε μας παει........

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ο δικος μου ειναι ικανος να μεινει ολη μερα νηστικος......

????????

Επισκέπτης
και μενα δυστυχως οποτε με χορευει οπως θελει

foteinoula

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Από δευτερα αρχίζουμε παιδικό κι εμείς. ειμαι συγκινημένη και αγχωμένη ταυτόχρονα.

magb

magb
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα και από μένα!
Ο μικρός μου είναι 3 και είναι στην δεύτερη εβδομάδα στον παιδικό.Ήθελα να ρωτήσω αν σας έχει τύχει να έρθει το παιδί σας στο σπίτι με κάποιο σημάδι!και αν ναι σας είπε η δασκάλα ότι χτύπησε!Εμένα σήμερα γύρισε με ένα σημάδι σαν μελανιά -γδάρσιμο στην μέση του.Αύριο θα ρωτήσω τη δασκάλα αλλά δεν θα έπρεπε να μου το πεί! Ή μήπως είμαι υπερβολική και έγινε χωρίς να το καταλάβει. Έχω αγχωθεί με όσα ακούω αλλά δεν θέλω να φαίνομαι και σαν υστερική.

????????

Επισκέπτης
κι εμενα εχει ερθει με σημαδι αλλα μου ειπαν τι εγινε πριν καν δω το σημαδι

δε σε βρισκω τραγικη καθολου πως θα μαθεις δλδ αν ειναι δυνατον

ρωτα να σου πουν αλλα δειξε οτι θες να σε ενημερωνουν για το παραμικρο

μας ξερουν τι τρελλες ειμαστε δεν μας παρεξηγουν οι δασκαλες

????????

Επισκέπτης
foteinoula έγραψε:Από δευτερα αρχίζουμε παιδικό κι εμείς. ειμαι συγκινημένη και αγχωμένη ταυτόχρονα.

γιατι ετσι μες τη μεση της χρονιας κοπελα μου?

foteinoula

arco iris έγραψε:
foteinoula έγραψε:Από δευτερα αρχίζουμε παιδικό κι εμείς. ειμαι συγκινημένη και αγχωμένη ταυτόχρονα.

γιατι ετσι μες τη μεση της χρονιας κοπελα μου?

Είχαμε το μωρό και δεν τον πήγαμε νωρίτερα για τις ιώσεις. Θα επιστρέψω στην δουλειά και δεν μπορεί να τα αναλάβει κάποιος δικός μας. ετσι ξεκινάει ο μικρός να προσαρμοστεί και να δούμε πως θα είναι για να πάει αργότερα και η μικρή. Εχω αρκετό άγχος κυρίως για τα χτυπήματα και πως θα του φανεί. Δεν με έχει αποχωρηστεί εδώ και 2,5 χρόνια που τον είχε η μητέρα μου για λίγες ώρες λόγω δουλειάς.

????????

Επισκέπτης
foteinoula έγραψε:
Είχαμε το μωρό και δεν τον πήγαμε νωρίτερα για τις ιώσεις. Θα επιστρέψω στην δουλειά και δεν μπορεί να τα αναλάβει κάποιος δικός μας. ετσι ξεκινάει ο μικρός να προσαρμοστεί και να δούμε πως θα είναι για να πάει αργότερα και η μικρή. Εχω αρκετό άγχος κυρίως για τα χτυπήματα και πως θα του φανεί. Δεν με έχει αποχωρηστεί εδώ και 2,5 χρόνια που τον είχε η μητέρα μου για λίγες ώρες λόγω δουλειάς.

με το καλο λοιπον! μια χαρα θα του φανει, εμεις στεναχωριομαστε, αυτα πανε παιζουνε και δε βλεπουν την ωρα.....

foteinoula

arco iris έγραψε:
foteinoula έγραψε:

με το καλο λοιπον! μια χαρα θα του φανει, εμεις στεναχωριομαστε, αυτα πανε παιζουνε και δε βλεπουν την ωρα.....

Σε ευχαριστώ πολύ. Περιμένω με αγωνία την Δευτέρα να τον δω να είναι καλά και να ηρεμήσω, Προς το παρόν μια θέλει να πάει σχολείο μια δεν θέλει. Laughing

????????

Επισκέπτης
θα περιμενουμε τα νεα σας[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

foteinoula

Smile

foteinoula

Πρωτη μερα σημερα. Καλα πηγε γενικα. Λιγη γκρινια που την παλεψαν ομως. Επεστρεψε στις 2 απο τις 8. Καλα δεν ειναι;
Το αρνητικο ειναι οτι δεν εφαγε τιποτα και πως δεν πηγαινε τουαλετα μεχρι που κατουρηθηκε πανω του 2φορες. Ελπιζω αυριο να παει καλυτερα.
Του εταξα δωρο για αυριο-δεν ξερω αν εκανα καλα-αν μαθω οτι εφαγε και πηγε τουαλετα και μου ειπε ενταξει.

????????

Επισκέπτης
μια χαρα εκατσε τοσες ωρες μπραβο!

καλα εκανες για την ανταμοιβη!

αντε αυριο πιο καλα!

foteinoula

Ευχαριστω!

Gianna>Eleni>Maria

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλησπερα να σας κανω μια ερωτηση;
απο ποτε πανε παιδικο σταθμο τα παιδακια;πρεπει να εχουν κοψει την πανα πρωτα;

εαν ξερει καποια ας με βοηθησει εαν και ειναι μικρη ακομα 14 μηνων απλα θα ηθελα να ξερω για του χρονου εαν μπορω

????????

Επισκέπτης
Gianna>Eleni>Maria έγραψε:καλησπερα να σας κανω μια ερωτηση;
απο ποτε πανε παιδικο σταθμο τα παιδακια;πρεπει να εχουν κοψει την πανα πρωτα;

εαν ξερει καποια ας με βοηθησει εαν και ειναι μικρη ακομα 14 μηνων απλα θα ηθελα να ξερω για του χρονου εαν μπορω

γεια σου

αν ειναι βρεφονηπιακος πανε και με πανες

κανονικα σε παιδικο πρεπει να εχουν βγαλει τις πανες αλλα να σου πω

αν ειναι ιδιωτικος ο παιδικος δε λενε τιποτα

στα δημοσια συνηθως πρηζουνε.......

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 33]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32, 33  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις