726 Απ: ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ- ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ!!!!!!! Κυρ Ιαν 20, 2013 8:15 am
????????
Επισκέπτης
δεν πειραζει κοπελα μου!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Rinoula έγραψε:[
Αλλά τα μεγάλα είναι εμβολιασμένα, οποτε;
οποτε οτι αρρωστια κολλανε τα μεγαλα κινδυνευουν να την παρουν τα ανεμβολιαστα και να την περασουν πολυ πολυ βαρια.......
foteinoula έγραψε:Από δευτερα αρχίζουμε παιδικό κι εμείς. ειμαι συγκινημένη και αγχωμένη ταυτόχρονα.
arco iris έγραψε:foteinoula έγραψε:Από δευτερα αρχίζουμε παιδικό κι εμείς. ειμαι συγκινημένη και αγχωμένη ταυτόχρονα.
γιατι ετσι μες τη μεση της χρονιας κοπελα μου?
foteinoula έγραψε:
Είχαμε το μωρό και δεν τον πήγαμε νωρίτερα για τις ιώσεις. Θα επιστρέψω στην δουλειά και δεν μπορεί να τα αναλάβει κάποιος δικός μας. ετσι ξεκινάει ο μικρός να προσαρμοστεί και να δούμε πως θα είναι για να πάει αργότερα και η μικρή. Εχω αρκετό άγχος κυρίως για τα χτυπήματα και πως θα του φανεί. Δεν με έχει αποχωρηστεί εδώ και 2,5 χρόνια που τον είχε η μητέρα μου για λίγες ώρες λόγω δουλειάς.
arco iris έγραψε:foteinoula έγραψε:
Είχαμε το μωρό και δεν τον πήγαμε νωρίτερα για τις ιώσεις. Θα επιστρέψω στην δουλειά και δεν μπορεί να τα αναλάβει κάποιος δικός μας. ετσι ξεκινάει ο μικρός να προσαρμοστεί και να δούμε πως θα είναι για να πάει αργότερα και η μικρή. Εχω αρκετό άγχος κυρίως για τα χτυπήματα και πως θα του φανεί. Δεν με έχει αποχωρηστεί εδώ και 2,5 χρόνια που τον είχε η μητέρα μου για λίγες ώρες λόγω δουλειάς.
με το καλο λοιπον! μια χαρα θα του φανει, εμεις στεναχωριομαστε, αυτα πανε παιζουνε και δε βλεπουν την ωρα.....
Gianna>Eleni>Maria έγραψε:καλησπερα να σας κανω μια ερωτηση;
απο ποτε πανε παιδικο σταθμο τα παιδακια;πρεπει να εχουν κοψει την πανα πρωτα;
εαν ξερει καποια ας με βοηθησει εαν και ειναι μικρη ακομα 14 μηνων απλα θα ηθελα να ξερω για του χρονου εαν μπορω
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης