Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
449 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 449 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 33]

foteinoula

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ευχαριστώ. δεν λυγίζω γιατί όπως τον βλέπω το μεσημέρι που επιστρέφει καταλαναίβω ότι περνάει καλά στο σχολείο. απλά μάλλον κάνει "κολπάκια" μπας και καταφέρει να μην πάει.
Να ρωτήσω κάτι ακόμα; Εγώ στο σπίτι πως πρέπει να το χειρίζομαι; Το πρωί κλαίει μετά επιστρέφει μια χαρά και προς το βραδάκι αρχίζει πάλι να μου λέει ότι δεν θέλει να πάει σχολείο και θέλει να τον έχω συνέχεια αγκαλια.
εγώ του μιλάω του εξηγώ πως δεν θέλω να του πω ψέματα ότι δεν θα πάει και τελικά τον στείλω. Οτι δεν έχω άλλη επιλογη αφού πρέπει να πάω στην δουλειά μου κ.α. Με πολύ ηρεμία και κάθε φορά λέμε τα ίδια.
Να προσπαθώ να του εξηγώ ή δεν έχει νόημα;
Τον προετοίμασα και για το σαβ/κο που δεν θα πάει μην νομίζει ότι δεν πάει επειδή το ζητάει και από δευτέρα βρεθούμε στο μηδεν. εκανα καλα;
Επίσης μπορείτε ν μου πείτε πως θα είμαι σίγουρη ότι τρώει στο σχολείο; Εκτός από την πρώτη μέρα που δεν έφαγε τίποτα, τις επόμενες μου είπαν ότι έφαγε όλο το φαί το πρωί κι το μεσημέρι. Φαγητα όμως που σπίτι δεν τρώει. όταν γυρνάει αν του δώσω ψωμί θα το φάει αλλά φαγητό δεν θέλει. Σίγουρα τρώει;

mama iasona

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα....καλή μανούλα .....
η προσαρμογή είναι δύσκολο κομμάτι του παιδικού ...θέλει πολυυυυυυυυυυυυυυυ υπομονη από την μανούλα κυρίως. Τα παιδιά μας καταλαβαίνουν και διαισθάνονται όλες μας τις ανησυχίες και και τους προβληματισμούς μας. αρχικά πρέπει να πείσουμε τον εαυτό μας ότι η επιλογή μας είναι σωστή και όχι λύση ανάγκης , αλλά μια διαδικασία ωφελεί πραγματικά το παιδί . Αυτό που κάλο είναι να έχουμε υπόψιν μας οι μανούλες είναι πως εάν δεν νικάμε τις δικές μας ανησυχίες τα αποτελέσματα που περιμείνουμε θα αργούν να εμφανιστούν
το θέμα του φαγητού μην σε απασχολεί ιδιαίτερα στην προσαρμογή μπορεί να κάνουν και μήνα να φάνε στο σχολείο...αφού σου είπαν ότι έφαγε δεν θα έχουν λόγο να σας πούνε το αντίθετο....Κάτι που κάνουν οι περισσότερες μανούλες είναι να συγκρίνουν το παιδικό με το σπίτι και στην συμπεριφορά και στην τροφή είναι μη συγκρίσιμοι χώροι και από άποψη των συναισθηματικών δεσμών και από την άποψη λειτουργίας...
με πολύ αγάπη υπομονη φάση είναι και θα περάσει

http://www.arcobalenokid.com

arkou

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Βασικά εφόσον γυρνάει από το σχολείο και είναι καλά σημαίνει ότι έχει προσαρμοστεί ήδη και περνάει καλά (παίζει, έχει φίλους κτλ κτλ).
Αυτό είναι πολύ θετικό, γιατί υπάρχουν παιδιά που δεν σταματάνε να κλαίνε όλη μέρα , αργούν πολύ να προσαρμοστούν, πάνε στο παιδικό και δεν παίζουν παρά κάθονται σε μια γωνιά ..
Σιγά σιγά θα σταματήσει να κλαίει και το πρωί κοπέλα μου μην αγχώνεσαι.
Τώρα για το φαγητό δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να σου λένε ψέμματα.. Εμείς γράφαμε σε χαρτί για κάθε παιδί πόσο έφαγε πρωί και μεσημέρι, πόσες αλλαγές κάναμε, αν είχε κάνει κακά του κτλ και ενημερώνονταν οι γονείς από κει, οπότε μπορείς να ελέγχεις και από κει σε περίπτωση που έχουν ξεχάσει ή μπερδεύτηκαν.
Υπάρχουν παιδιά που στον παιδικό τρώνε φαγητά που δεν τρώνε στο σπίτι είτε επειδή βλέπουν τα άλλα παιδάκια να τρώνε με όρεξη είτε επειδή πείνασαν από το πολύ τρεχαλητό (μικρά ταλιμπανάκια Very Happy ) Επίσης υπάρχει περίπτωση να βρήκαν οι δασκάλες του το κουμπί του.. Για παράδειγμα είχαμε και μεις μπεμπάκι που δεν έτρωγε ποτέ φαγητό μόνο ψωμί. Μετά από 1 μήνα που είχα δοκιμάσει τα πάντα τελικά κατάλαβα ότι είχε θέμα με τα πηρούνια και τα κουτάλια και όσο το επέτρεπε το φαγητό της ημέρας το τάιζα με το χέρι (πατάτες, σνίτσελ ,ότι στέρεο).. Αν θέλεις λοιπόν μπορείς να συζητήσεις μαζί τους, να τους αναφέρεις ότι σπίτι δεν τρώει και να σου απαντήσουν..

foteinoula

Σας ευχαριστώ πολύ. Μιλησα σήμερα με τις δασκάλες και μου επιβεβαιωσαν ότι έχει προσαρμοστεί. Είναι συνεργάσιμος, δεν κλαίει αλλα καμια φορά με ζητάει αλλά του περνάει αμέσως. σήμερα μας έλεγε συνέχεια πράγματα που έκανε εκεί με ενθουσιασμό. Το νιώθω ότι περνάει καλά από την συμπεριφορά του. Απλά ίσως λόγω και του μωρού να κάνει ζηλίτσες ή να εκμεταλλεύεται την κατάσταση για να τραβάει την προσοχή μου. Wink

????????

Επισκέπτης
χμ να πω μονο οτι πολλες φορες δεν τρωνε ολα οσα λενε οτι τρωνε

εμενα πχ χτες μου εγραψαν κλασικα ΟΛΟ καλαμαρακια με πατατες και το παιδι ειπε καθαρα ΕΦΑΓΑ ΜΟΝΟ ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ

οτι και καλα το παιδι μου δεν εχει αφησει ρεβυθι και λαχανοντολμα...δυσκολο !!! κατ αρχην ερχεται σπιτι και φαινεται αν εφαγε η οχι.....

απλα ο συναγωνισμος που σου ειπανε πιο πανω πολλες φορες κανει τη δουλεια του!

foteinoula

ευτυχώς ακόμα τον ταιζουν κι έτσι τρώει. οταν θα αρχίσει να τρώει μόνος φοβάμαι πως δεν θα τρώει τίποτα. Είναι δύσκολος στο φαγητό. Αν και είδα διαφορά. Πχ μου ζητάει μήλο που πριν ούτε να το φτύσει και τυρί που δεν έτρωγε το τρώει και σπίτι μας. Wink

????????

Επισκέπτης
για μενα ενα απ τα πιο μεγαλα καλα του παιδικου για να μην πω το ενα και μοναδικο καλο

χιχιχι

τρωμε απ ολα!!!!!!!!!! ( ο μεγαλος)

irini24

irini24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αχχχ αυτος ο παιδικος ανχος μου εχει γινει... Εμεις ξενινησαμε πριν δυο βδομαδες απο 3 ωρες για δυο μερες μετα 3 μερες συνεχομενα και μετα μια βδομαδα διακοπες στο σπιτι μας,λογω ιωσης..πυρετος μασκουλες και ολα τα καλα. Σημερα ξανα πηγαμε δεν το βαζουμε κατω! Το κακο ειναι ομως οτι τα πρωινα που τον παιρνει το σχολικο εχουμε δραματα..κλαμα..μαμαααααααααααα.. και τετοια Sad Μου ειπε η "κυρια μας" να του δοσω χρονο να προσαρμοστει και μετα θα το ζηταει μονος του. Ελπιζω να ερθει συντομα αυτη η ωρα γιατι στεναχωριεμαι πολυ. Εσας ποσο καιρο εκαναν τα μικρουλια σας να προσαρμστουν? Ειχατε τετοιες αντιδρασεις? Δεν εχω προλαβει να σας διαβασω ολες γιαυτο ξανα ρωταω!

????????

Επισκέπτης
AX και το αλλο ακρο ειναι το ιδιο δυσκολο............την πρωτη μερα πηγα γυρω στο τετραωρο να τον παρω και μου λεει "παιζω, γιατι ηρθες???" εκει να δεις κλαμα (ΕΓΩ)

σημερα εχουνε λεει μαγειριτσα με συκωτακια κοτας, σιγα και μη φαει!

irini24

irini24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
arco iris έγραψε:AX και το αλλο ακρο ειναι το ιδιο δυσκολο............την πρωτη μερα πηγα γυρω στο τετραωρο να τον παρω και μου λεει "παιζω, γιατι ηρθες???" εκει να δεις κλαμα (ΕΓΩ)

σημερα εχουνε λεει μαγειριτσα με συκωτακια κοτας, σιγα και μη φαει!

χαχαχα ναι ειναι και αυτο πακετο δεν το συζηταω. Να προετοιμαζεσαι για τα χειροτερα και το μικρο να ειναι ανετοο!! Εγω θα παραλαβω το προγραμμα το μεσημερι μαζι με τον μικρο.

????????

Επισκέπτης
εμενα με πηρε η δασκαλα τηλ να μου το πει για το περιεργο φαγητο!

irini24

irini24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ποτε δεν ξερεις μπορει να φαει. Παντως εγω στην θεση του ουτε να το δω δεν θα ηθελα οποτε!! Διαβαζω τα κοριτσια..μαλλον δεν ειμαι η μονη με τετοιες ανησυχιες!

nicole1981

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα, κορίτσια!!
Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη!! Η Κωνσταντίνα μου πήγε στο σχολείο χωρίς κλάματα!! Πρώτη φορά!!
Αχ, κορίτσια μου, ελπίζω να συνεχίσει έτσι!!

Στέλλα, τι ΄΄κουφο΄΄ φαγητό ήταν το σημερινό? Μαγειρίτσα σε παιδικό πρώτη φορά ακούω!!!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στελλα μαγειριτσα; Αφου το εφαγε πάλι καλα!

Νικολετα μπράβο που πηγατε χωρις κλάμμα! Αφου εγινε μια φορα θα ξαναγινει

????????

Επισκέπτης
ελα ντε ρε παιδια πως τους ηρθε........τι να πω.......χαιρομαι που το μικρο σου συνηθιζει σιγα σιγα!!!!!!!!!

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κοριτσια μου εγω αποχωρω απο το θεμα

μας εδιωξαν απο το σχολειο Crying or Very sad Crying or Very sad

ΧΡΥΣΑΝΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:κοριτσια μου εγω αποχωρω απο το θεμα

μας εδιωξαν απο το σχολειο Crying or Very sad Crying or Very sad

Τι λες τώρα, σώπα βρε σύ?είχα διαβάσει για το περιστατικό που έγινε αλλά να σας διώξουνε, γιατί έκανε φασαρία μεγάλη η άλλη μαμά?

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
οι δασκαλες εκριναν τον γιο μου επικυνδυνο για τα αλλα παιδια και ωδεν μπορουν να αναλαβουν τετοια ευθυνη λενε

????????

Επισκέπτης
να πανε να........
παρε το παιδι και τελος
απαιδευτοι και ανιδεοι!

foteinoula

Εμείς υτη την βδομαδα χάλια πήγαμε. Τσιμπήσαμε γαστρεντερίτιδα οικογενειακως και ο πιτσιρίκος της μισές μέρες δεν πάει σχολείο. Νομίζω η προσρμογή θα μας πάει από την αρχή. Crying or Very sad

Ειρήνη κι εγώ την ίδια απορία έχω. Πότε θα αρχίσει να το ζητάει μόνος του; Κάθε μέρ έχουμε τα ίδια και τα ίδια. τον λυπάμαι. Νιώθω ότι τον πιέζω αλλά τι να κάνω που δεν έχουμε άλλη επιλογή;

Μπεμπούλης να πάτε σε άλλο σχολείο. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ οι δασκάλες. Είχα παρακολουθήσει λίγο και το άλλο σου θέμα και είχα φρίξει με τι σου λέγαν. Για παιδάκι μιλάμε αν είναι δυνατόν.

????????

Επισκέπτης
εμενα σημερα ηρθε μες τα σημαδια στο προσωπο ξεσκισμενο το μωρο μου γεματο γρατσουνιες με αιματα στεγνωμενα
μου ειπε οτι τον χτυπησε η δεσποινα....
αχ αυτα τα παιδια......τον ρωτησα και μου ειπε οτι δε μαλωσανε, και η κυρια στο πουλμαν ειπε οτι τον αρπαξε στα καλα καθουμενα το κοριτσακι......
παιδια.........

foteinoula

Μανούλες καλημέρα. Η 3η βδομάδα στον παιδικό έφτασε στο τέλος της και βελτίωση δεν έχουμε δει. Δεν είναι τόσο το πρωί που δεν θέλει να πάει. Κλαίει λίγο αλλά δεν έχουμε ξεσπάσματα. Το πρόβλημα είναι ότι έχει τόσο άγχος με το σχολείο που κλαίει όλη νύχτα. Κοιμάται και ξυπνάει ουρλιάζοντας ότι δεν θέλει να πάει και με ζητάει. Και όταν επιστρέφει από το σχολείο ενώ τις δυο πρώτες εβδομάδες ήταν καλα, αυτην την βδομάδα δεν ξεκολλάει από πάνω μου. Ολο το απόγευμα το βγάζει πάνω μου. Και δεν θέλει να φεύγουμε από το σπίτι. ΒΓαίνουμε βόλτα και δεν θέλει. Θέλει να γυρίσουμε σπίτι μας. Εχω αγχωθεί. Να συμβαίνει κάτι στον σταθμό και είναι έτσι; Το κάνει απλά να μου τραβηξει την προσοχή επειδή έχουμε και το μωρό; Πως να τον βοηθήσω;

????????

Επισκέπτης
foteinoula έγραψε:Μανούλες καλημέρα. Η 3η βδομάδα στον παιδικό έφτασε στο τέλος της και βελτίωση δεν έχουμε δει. Δεν είναι τόσο το πρωί που δεν θέλει να πάει. Κλαίει λίγο αλλά δεν έχουμε ξεσπάσματα. Το πρόβλημα είναι ότι έχει τόσο άγχος με το σχολείο που κλαίει όλη νύχτα. Κοιμάται και ξυπνάει ουρλιάζοντας ότι δεν θέλει να πάει και με ζητάει. Και όταν επιστρέφει από το σχολείο ενώ τις δυο πρώτες εβδομάδες ήταν καλα, αυτην την βδομάδα δεν ξεκολλάει από πάνω μου. Ολο το απόγευμα το βγάζει πάνω μου. Και δεν θέλει να φεύγουμε από το σπίτι. ΒΓαίνουμε βόλτα και δεν θέλει. Θέλει να γυρίσουμε σπίτι μας. Εχω αγχωθεί. Να συμβαίνει κάτι στον σταθμό και είναι έτσι; Το κάνει απλά να μου τραβηξει την προσοχή επειδή έχουμε και το μωρό; Πως να τον βοηθήσω;

τις ωρες που ειναι εκει πως φερεται εχεις ρωτησει?

foteinoula

Ναι εχω μάθει. Είναι μια χαρά. Λίγο το πρωί τους λέει θέλω να πάω σπίτι μου και μετά ολα καλά. Την πρώτη μέρα μόνο δεν έφαγε τίποτα και δεν πήγε τουαλέτα. μετά όλα καλά. κοιμάται κιόλας εκεί χωρίς κανένα πρόβλημα. Γυρνάει και μου λέει έφαγα, κοιμήθηκα, πήγα τουαλέτα, επαιξα. Αλλά μετά θέλει ολο να τον έχω αγκαλιά, διώχνει την μπέμπα που έρχεται κοντά μου για να έχω μόνο εκείνον. Και προσπαθώ να ασχολούμαι μαζί του όταν γυρνάει. Να παίζουμε, να τον κάνω να γελάει και φυσικά τον έχω αγκαλιά για να νιώθει ασφάλεια. Οσο μπορώ όμως με δεδομένο ότι και η μικρή μου με χρειάζεται. Ο σύζυγος επιστρέφει αργά κι δεν έχω βοήθεια. Πρέπει να ταισω και την μικρή, να την αλλάξω, να ασχοληθώ και μαζί της. τα πέρνω και τα δυο αγκαλιά και προσπαθώ όσο περισσότερο μπορώ να παίζουμε μαζί. Ομως δεν έχω δει διαφορά. Δεν καταλαβαίνω γιατί αντιδράει τόσο πολύ. Εχει χάσει τον ύπνο του. Στεναχωριέμαι αλλά δεν έχω άλλη επιλογή. Τον απρίλη θα αρχίσει και η μικρή παιδικό μαζί του. απλά την αφήσαμε να χρονίσει και του λέμε πως πάει σε άλλο σχολείο για να μην ζηλεύει ότι εκείνη κάθετε μαζί μου.

????????

Επισκέπτης
τοτε θα κανεις υπομονη ως τον απριλη .......το παιδι ζηλευει επειδη ξερει οτι το μικρακι ειναι μαζι σου αυτο ειναι ολο......αν θες τη γνωμη μου οσο μπορεις παινεμα, εσυ εισαι μεγαλος, εσυ εισαι ο δασκαλος που θα μαθαινεις στο μωροο πραγματα, εσυ πας σε μεγαλο σχολειο κλπ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 33]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις