Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
600 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 600 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 24 ... 33  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 33]

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:
Rinoula έγραψε:
litsakos έγραψε:
Σημερα κοριτσια μονο ο Γιαννης λιγο κατεβασε το χειλακι κ κλαψουρισε αλλα χωρις αντιδραση, σαν να δεχεται την μοιρα του ενα πραμα.Το μικρο ηταν μια χαρα. Ουτε κλαματα ουτε προπυλακισμοι Razz
2.30 ωρες θα τα αφησω και απο Δευτερα θα πανε κανονικα.

Μπράβο μια χαρά! Προσαρμόστηκαν γρήγπρα τελικά πάντως!
Ο μεγαλος ειναι καλα, ειναι κ μεγαλυτερος καταλαβαινει. Η μικρουλα εκλαψε γιατι δεν προλαβε την τουαλετα και την αλλαξαν οι δασκαλες. Ξεχασα να της δειξω την τουαλετα. Rolling Eyes Τα πανε μαζι τα μικρα τραινακι κ δεν σκεφτηκα να της δειξω τους χωρους,να μην νιωθει αγχος.Βλακεια μου. Αλλα,μπορω να πω οτι στρωνει το πραγμα.
Η δικια σου αναρρωσε?

Ναι, πήγαμε και όλη τη βδομάδα. Τρώει κιόλας εκεί και είναι χαρούμενη όταν την παίρνω. Μόνο το πρωί κλαίει, αλλά μόλις μπει μέσα ηρεμεί.

377Σημαντικό! ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ Δευ Οκτ 01, 2012 12:49 pm

athina73

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κουκλες γεια σας και μας μας πηραν στον παιδικο απο σημερα ,ηταν δυσκολα για τη μικρη μου(35 μηνων) ,εκλαιγε την εβλεπα απο το παραθυρο με ζητουσε συνεχεια!Η κυρια την ειχε συνεχεια αγκαλια,μετα εφυγα γιατι και το να καθομουν δε βοηθουσα κανεναν.Σε 1,5 ωρα με πηρε τηλεφωνο και πηγα την πηρα κλαμενη αλλα ευτυχως ηρεμη δεν εκανε τιποτα τρελες!Αυριο δευτερη μερα θα δειξει!Δυσκολα!
Καλη αρχη σ ολα τα παιδακια!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina73 έγραψε:Κουκλες γεια σας και μας μας πηραν στον παιδικο απο σημερα ,ηταν δυσκολα για τη μικρη μου(35 μηνων) ,εκλαιγε την εβλεπα απο το παραθυρο με ζητουσε συνεχεια!Η κυρια την ειχε συνεχεια αγκαλια,μετα εφυγα γιατι και το να καθομουν δε βοηθουσα κανεναν.Σε 1,5 ωρα με πηρε τηλεφωνο και πηγα την πηρα κλαμενη αλλα ευτυχως ηρεμη δεν εκανε τιποτα τρελες!Αυριο δευτερη μερα θα δειξει!Δυσκολα!
Καλη αρχη σ ολα τα παιδακια!
Καλή αρχή!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρε κοριτσια ενημερωση γονεων εχει γινει στους παιδικους σας?
Αυτες που τα πατε σε δημοσιο τι προγραμμα εχουν (προνηπιο ?Μπεμπουλης?Στελλα?Ποια αλλη ειναι σε προνηπιο?).

Η προσαρμογη συνεχιζεται Rolling Eyes Rolling Eyes

miki2009

miki2009
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εμείς αύριο έχουμε αγιασμό και ενημέρωση υποθέτω
Σήμερα μου δώσανε μια λίστα για αυτά που πρέπει να πάρουμε .
Δεν είναι πολύ μεγάλη σαν την δική σου Στέλλα.

????????

Επισκέπτης
τιποτα κοριτσια σε εμας και περυσι δεν εγινε καμια ενημερωση

εγω αλληλογραφω με τη δασκαλα με ενα τετραδιο φανταστειτε

και την περασμενη βδομαδα πηγα απο κει ενα τεταρτακι και μιλησαμε

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κι εμάς δεν έγινε συνάντηση ακόμα (ιδιωτικός σταθμός) αλλά δεν έχει ούτε μήνα που ξεκινήσανε ακόμα. Τα λέω με τη δασκάλα αλλά γαι λίγη ώρα για να μην είναι μπροστά η μικρή.

vicky75

vicky75
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια η κορη μου ειναι 2,5 και κατι και πηγαινει σε ιδιωτικό. Μας εχουν καλεσει ήδη μια φορα για ενημερωση , κι αυτο αν δεν συντρεχει καποιο προβλημα με το παιδι, θα γινεται μια φορα το μηνα. Βεβαια οποτε θελω μιλαω με τη δασκαλα της στο τηλεφωνο. Ο μικρος 11 μηνων, πηγαινει σε Δημοτικο βρεφικο, οπου καθε μερα οταν τον παιρνω μιλαω με τις κοπελες και σχεδον μια φορα την εβδομαδα εχουν σχολή γονεων με ψυχολογο (η οποια παρακολουθει διακριτικα τα παιδια στο σταθμο), οπου μπορουμε να λυσουμε διαφορες αποριες κλπ. Αλλα απο οτι καταλαβαινω καθε σταθμος εχει δική του "πολιτικη" πανω στο θεμα.

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Με ψυχολογο θα μιλησουμε την Πεμπτη,για το θεμα της προσαρμογης των παιδιων. (Ψυχολογο στον παιδικο δεν εχω δει, δεν μου εχουν πει τπτ,αν θα ειναι καποιος εκει). Μιλαω με τις δασκαλες για τα παιδια,αλλα δεν γινεται "στο ποδι". Ηθελα να μαθω τι κανουν σε αυτες τις ηλικιες. Μεχρι στιγμης τραγουδακια ακουνε Rolling Eyes Διαβαζουν παραμυθια? Ζωγραφιζουν? Κανουν τπτ σχετικο με αναγνωση κ γραφη? Καταλαβατε τι θελω να μαθω ετσι? Αυτα τωρα δεν γινεται να τα συζητησεις στα γρηγορα.Θα δω ,θα ρωτησω την διευθυντρια αυριο.
Χρειαζονται τα τραγουδακια, αλλα αν ειναι μονο να βαζουν το player κ να μην συζητουν...ε δεν μ αρεσει!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:Με ψυχολογο θα μιλησουμε την Πεμπτη,για το θεμα της προσαρμογης των παιδιων. (Ψυχολογο στον παιδικο δεν εχω δει, δεν μου εχουν πει τπτ,αν θα ειναι καποιος εκει). Μιλαω με τις δασκαλες για τα παιδια,αλλα δεν γινεται "στο ποδι". Ηθελα να μαθω τι κανουν σε αυτες τις ηλικιες. Μεχρι στιγμης τραγουδακια ακουνε Rolling Eyes Διαβαζουν παραμυθια? Ζωγραφιζουν? Κανουν τπτ σχετικο με αναγνωση κ γραφη? Καταλαβατε τι θελω να μαθω ετσι? Αυτα τωρα δεν γινεται να τα συζητησεις στα γρηγορα.Θα δω ,θα ρωτησω την διευθυντρια αυριο.
Χρειαζονται τα τραγουδακια, αλλα αν ειναι μονο να βαζουν το player κ να μην συζητουν...ε δεν μ αρεσει!

Στο τετράδιο επικοινωνίας δε σου γράφουν κάθε μέρα τι κάνουν;

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν εχουν rinoula. Κ εγω περιμενα οτι θα μας ζητησουν τετραδιο,το εχω στην τσαντα των παιδιων αλλα....οκ,μιλαμε,ρωταω δλδ.
Συνεχιζουν και τα δυο να αρνουνται να πανε ,χθες μου δηλωσαν "μαμα το πρωι δεν θα ξαναβγω ΠΟΤΕ απο το σπιτι". Laughing

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το καλο εκει ειναι οτι ειναι καθαρα,υπαρχει ταξη, ειναι προσχαρες κ οι δασκαλες, και συμμετεχουν κ η μαγειρισα κ η καθαριστρια ρε παιδι μου.Τις βλεπω που παιζουν καμια φορα με τα μικρα, σου μιλανε,σε καθησυχαζουν.Λιγο του γιου μου ειναι πιο αυστηρη,αλλα δεν θελω να βγαλω συμπερασματα ακομα.

vicky75

vicky75
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σχετικά με τις δραστηριοτητες, στον παιδικο της κορης μου μας δινουν καθε μηνα προγραμμα με τις δραστηριοτητες. Τι εργασιες θα κανουν, ποια θεατρικα παιχνιδια , ποια τραγουδακια τους μαθαινουν. Ας πουμε αυτο το μηνα θα μαθουν για τον τρυγο, για τη σπορα, τον εθνικο υμνο , το βαζει ο ντουτσε τη στολή του, και πολλα αλλα που δεν θυμαμαι απ' εξω. Γενικά επικαιρα πραγματα. Επισης επειδη κανουν και Αγγλικά στα μικρακια , μου στελνουν καθε μηνα το εβδομαδιαιο προγραμμα για το τι μαθαινουν εκει ! Ο μικρος ειναι σε βρεφικο και ειναι μικρουλης ακομη , εκει περισσοτερο λενε παραθυθια και τραγουδακια και παιζουν εκπαιδευτικά παιχνιδακια .

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καθε μηνα ε? Χμμμ...θα μιλησω με την διευθυντρια ξανα,απο βδομαδα.Δεν θελω να ειμαι πιεστικη, δεν θελω να παρακαμψω και την δασκαλα γμτ αλλα δεν βρισκω χρονο πολυ να μιλησω μαζι της. Θα δω πως θα το κανω. Ο μικρος μου λεει τ κανουν στην ταξη,μου εχει πει οτι το προγραμμα ειναι "Ωρα φαγητου (το πρωινο εννοει), ωρα παιχνιδου (εκει μου λεει ακουνε τραγουδια),, ωρα διαβασματος (μου ειπε οτι θα διαβασει η δασκαλα παραμυθι κ αυτα δεν μιλανε Rolling Eyes ), ωρα φαγητου" μετα το φαγητο τον παιρνω (1 παρα πηγαινω να τον παρω).
Δεν βλεπω να κανουν κατι διαδραστικο,να υπαρχει συζητηση δλδ. Γι αυτο σας ρωτησα κ τι κανουν τα προνηπια, εγω υπεθετα οτι θα εχουν παιχνιδι θεατρικο,θα διαβαζουν παραμυθια κ θα συζητουν μετα γι αυτο,χειροτεχνιες (απο αυτο εχει απο οτι ειδα). Γενικως περιμενω οτι θα εχει κουβεντα πολλη.

vicky75

vicky75
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Litsako τον παιρνεις και νωρις. Εμενα καθεται ως τις 4:30 , αλλα ετσι κι αλλιως τις πιο δημιουργικες δραστηριοτητες τις κανουν το πρωι. 10 με 12...! Εσενα ειναι και πιο μεγαλος...θα επρεπε φανταζομαι να τους μαθαινουν πραγματακια.

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπορεί απλά να μη σου τα λέει όλα. Αλλά πρέπει να μιλήσεις με τη δασκάλα κάποια στιγμή, βεβαια.

miki2009

miki2009
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια καλημέρα.
Θέλω την βοήθειά σας.
Ξέρετε κανένα e-shop για να αγοράσω αυτά που μου ζήτησαν από τον παιδικό.
Μπαίνω σε διάφορα site αλλά δεν τα έχουν όλα (κάτι χαρτόνια κανσόν και οντουλέ κ.λ.π.)

sofia lara

sofia lara
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΙ ΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΠΛΉΡΗ ΆΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΆΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΊΝΟΥΝ.ΚΑΙ ΑΠΟ 2 1\2 ΧΡΌΝΩΝ ΠΑΙΔΊ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΊΠΟΤΑ.ΛΈΩ ΝΑ ΖΗΤΉΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΆΦΕΙ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΔΙΑΚΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΘΑΊΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΈΛΩ ΝΑ ΦΑΝΏ "ΚΑΠΩΣ".ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΈΧΕΤΕ ΖΗΤΉΣΕΙ ΑΥΤΌ?

vicky75

vicky75
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγω δεν εχω ζητησει κατι, μου στελνουν το μηνιαιο προγραμμα δραστηριοτητων, στην αρχη καθε μηνα ! Αλλα αν δεν το κανουν απο μονοι τους μάλλον θα πρεπει να το ζητησετε.

sofia lara

sofia lara
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Η ΔΙΕΥΘΎΝΤΡΙΑ ΔΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΛΉΣΕΙ ΓΙΑ ΜΗΝΙΑΊΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΊΖΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΌ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΏΝΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΊΝΕΙ ΈΝΑΝ ΦΆΚΕΛΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΆΘΕ ΜΉΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΆΛΛΟ ΘΑ ΚΆΝΟΥΝ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΗΣ ΤΟ ΖΗΤΉΣΩ ΚΑΙ ΕΛΠΊΖΩ ΝΑ ΜΗ ΦΑΝΏ ΒΙΑΣΤΙΚΉ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΌΜΑ.ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΕΠΕΙΣΗΣ ΝΑ ΜΆΘΩ ΚΑΙ ΠΌΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΣΌΤΗΤΑ ΦΑΓΗΤΟΎ ΠΟΥ ΤΡΏΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΧΟΡΤΑΊΝΕΙ Η ΜΙΚΡΉ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΤΡΈΠΟΜΑΙ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ.

.katerinasmurf.

.katerinasmurf.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
εμενα κορειτσια εχει ξεκινησει εδω και 2 εβδομαδες ειμαι ευχαριστημενη καθε μερα μου στελνουν χαρτι με οτι εχει κανει το παιδι και το καλο ειναι που απτη πρωτη μερα προσαρμοστηκε της αρεσει πολυ

ak.fassa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kαλημέρα μανούλες. Ο δικός μου σταμάτησε να κλαίει και τρώει και το φρούτο και το φαγητό του. Το μόνο που μας δυσκολεύει είναι ότι τον είχα συνηθίσει να κοιμάται με αγκαλίτσες και χαδάκια και εκεί αυτό δεν είναι δυνατό. Παιδεύεται μέχρι να κοιμηθεί κι έχει υπερένταση από τη νύστα. Κατά τ'άλλα είμαστε ok!!! Καμιά ιδέα πώς να τον κάνω να κοιμάται μόνος του έστω και τώρα που είναι ενός έτους???

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
miki2009 έγραψε:Κορίτσια καλημέρα.
Θέλω την βοήθειά σας.
Μπαίνω σε διάφορα site αλλά δεν τα έχουν όλα (κάτι χαρτόνια κανσόν και οντουλέ κ.λ.π.)

Εισαι Αθηνα? Αν ναι μπορεις να κατεβεις στον Διονυσοπουλο στην χαρταποθηκη, εκει γυρω εχει κ αλλες αποθηκες,εχει κ το Art&Hobby αλλα αυτο ειναι ακριβο.

sofia lara να ρωτας αν εφαγε οταν παιρνεις το παιδι.

miki2009

miki2009
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="litsakos"]
miki2009 έγραψε:Κορίτσια καλημέρα.
Θέλω την βοήθειά σας.

Εισαι Αθηνα? Αν ναι μπορεις να κατεβεις στον Διονυσοπουλο στην χαρταποθηκη, εκει γυρω εχει κ αλλες αποθηκες,εχει κ το Art&Hobby αλλα αυτο ειναι ακριβο.

sofia lara να ρωτας αν εφαγε οταν παιρνεις το παιδι.
[/quote

Λίτσα δεν είμαι Αθήνα για αυτό θέλω e-shop για να πάρω απο internet

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμάς όλα αυτά, αν έφαγε, τι κάνανε κτλ μας τα γράφουν στο τετράδιο επικοινωνίας. Εσάς δεν έχουν;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 33]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 24 ... 33  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις