Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
514 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 514 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 24 ... 33  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 33]

peppy-mama

peppy-mama
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
λοιπον η εγω ειμαι πολυ παραξενη η στον παιδικο ζουν ακομη στα χρονια του σιμητη...σας γραφω παρακατω τι μου ζητησαν να αγορασω εν οψει της νεας σχολικης χρονιας...

1 πακετο μαρκαδορους των 24τμχ
1 πακετο ξυλομπογιες 24 τμχ
1 πακετο λαδοπαστελ 12 τμχ
1 πακετο Α4 χρωματιστο
1 πακετο χαρτονια κανσον
5 χαρτονια κανσοπν α4 χρωματιστα
2 χαρτονια οντουλε
2 χαρτονια ριγε η πουα
1 χαρτονι μπροστολ
1 χαρτονι κυψελωτο
1 μπλοκ χρυσοχαρτονα και 1 γλασσε
1 μπουκαλακι τεμπερα
1 πινελο νο 10
1 πακετο πηλο και 1 καλουπι
1 μεγαλη κολλα UHU υγρη και 1 στικ
1 μολυβοθηκη και 1 ξυστρα
1 παζλ ξυλινο καταλληλο φια την ηλικια των παιδιων
1 χαρτινο φακελο μονοχρωμο με λαστιχο
1 φωτογραφια μικρου εγεθους
1 πλαστικη ποδια ζωγραφικης
2 μπουκαλια καθαρο οινοπνευμα
1 συσκευασια με 3 πακετα μωρομαντηλα
1 συσκευασια χαρτοπετσετες
1 ρολο χαρτι του μετρου ασπρο χρωμα
1 μεταξοχαρτο
1 συσκευασια με 3 τμχ φελλο
1 χρωματιστη ζελατινα
1 κοπτακι
1 χαρτι σισαλ και 1 με ινες

ΣΥΝ ΠΡΟΑΟΡΕΤΙΚΑ

1-2βαζακια μικρου μεγεθους
1 παλια ξυλινη κκουταλα
εφημεριδες παλιες
2-3 κομματια υφασμα
1-2 παλια κουτακια (κονσερβα απο γαλα)

ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΓΝΩΜΗ....ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΣΩ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΠΑΛΙ???ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΟ Κ ΖΗΤΗΣΩ ΤΟΣΑ ΕΙΔΗ ΧΑΡΤΟΝΙΩΝ ΘΑ ΜΕ ΒΡΙΣΟΥΝ...ΠΦ...

MarialenaK

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:καλημερα κοριτσια!!

εμεις 2 μερες στον παιδικο και σημερα ο μικρος ειναι χαλια
ποναει πολυ η κοιλια του(διπλωνεται) και κανει συνεχεια διαροια

τωρα ετοιμαζομασταν να παμε στην παιδιατρο και αποκοιμηθηκε

να τον περιμενω να ξυπνησει??

Καλημερα κ περαστικα του μικρου!! Νομιζω οτι τον χρειαζεται κ τον υπνο... Ασε να ξυπνησει να δεις μηπως ειναι καλυτερα!!

marion

marion
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρααα!Πώς πάνε τα παιδάκια σας?MarialenaK πώς πάει?Εμείς σήμερα είχαμε"δε θέλω να πάω σχολείο,δε θέλω να πάω σχολείο" αλλά τελικά πήγε κ δεν έκλαψε όταν έφυγα.Τώρα τι έγινε μετά...δεν γνωρίζω!Χοχοχο Very Happy

marion

marion
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MarialenaK έγραψε:

Καλημερα κ περαστικα του μικρου!! Νομιζω οτι τον χρειαζεται κ τον υπνο... Ασε να ξυπνησει να δεις μηπως ειναι καλυτερα!!

γαστρεντερίτιδα?Ναι,περίμενε να ξυπνήσει αλλά πάρε τηλ.κ τον παιδίατρο να ρωτήσεις!Περαστικά σας!

vasval

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Περαστικά σας και από εμένα. Άσε το παιδί να κοιμηθεί, προφανώς είναι εξαντλημένο από τη διάρροια. Μίλησε και με τον παιδίατρο όμως...

MarialenaK

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
marion έγραψε:Καλημέρααα!Πώς πάνε τα παιδάκια σας?MarialenaK πώς πάει?Εμείς σήμερα είχαμε"δε θέλω να πάω σχολείο,δε θέλω να πάω σχολείο" αλλά τελικά πήγε κ δεν έκλαψε όταν έφυγα.Τώρα τι έγινε μετά...δεν γνωρίζω!Χοχοχο Very Happy

Καλημερουδια!!! Εμεις τα κλασσικα, γαντζωμα πανω μου οταν φτασαμε, λιγο κλαμα οταν την πηρε η δασκαλα αγκαλια κ μεχρι να φυγω ειχε σταματησει!! Σημερα θα την παρω μια παρα τεταρτο...Μου λεει η δασκαλα θα φαμε κιολας! Ξερεις τι ωρα τρωνε εκει? Δεν εχω ρωτησει το ζωον καθολου!!
Παντως οι μικρες μας δεν ειναι μαζι τωρα, η δικια μου ειναι σε μια αιθουσα δυο πορτες πιο κατω απο εκει που ηταν αρχικα!!

marion

marion
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MarialenaK έγραψε:
marion έγραψε:Καλημέρααα!Πώς πάνε τα παιδάκια σας?MarialenaK πώς πάει?Εμείς σήμερα είχαμε"δε θέλω να πάω σχολείο,δε θέλω να πάω σχολείο" αλλά τελικά πήγε κ δεν έκλαψε όταν έφυγα.Τώρα τι έγινε μετά...δεν γνωρίζω!Χοχοχο Very Happy

Καλημερουδια!!! Εμεις τα κλασσικα, γαντζωμα πανω μου οταν φτασαμε, λιγο κλαμα οταν την πηρε η δασκαλα αγκαλια κ μεχρι να φυγω ειχε σταματησει!! Σημερα θα την παρω μια παρα τεταρτο...Μου λεει η δασκαλα θα φαμε κιολας! Ξερεις τι ωρα τρωνε εκει? Δεν εχω ρωτησει το ζωον καθολου!!
Παντως οι μικρες μας δεν ειναι μαζι τωρα, η δικια μου ειναι σε μια αιθουσα δυο πορτες πιο κατω απο εκει που ηταν αρχικα!!

Αχχ η ζουζουνίτσα θέλει αγκαλιές!Με την Σαπφώ Νοταρά είναι?Τρώνε στις 12 και μία παρά τέταρτο φεύγουν τα παιδιά που δε θα μένουν για ύπνο,εμείς εκείνη την ώρα θα την παίρνουμε.Πρός το παρόν φεύγει 11.30 περίπου.Σήμερα η κ.Βούλα μου έκανε παρατήρηση γιατί της είχα βάλει ολόσωμη φόρμα-σορτσάκι κ δεν είναι εύκολο για την τουαλέτα! Rolling Eyes

MarialenaK

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ηθελα κ γω προχθες να της βαλω μια ολοσωμη φορμα τζιν, αλλα επειδη σκεφτηκα οτι θα πρεπει να την ξεντυνουν τελειως για να την αλλαζουν δεν της την φορεσα...
Με την Σαπφω ειναι κ με μια νεαρη κοπελιτσα την Δεσποινα! 12 νωρις δεν ειναι??? Η μικρη δεν εχει συνηθισει να τρωει τετοια ωρα, δεν το κοβω να φαει... Σιγα σιγα θα την βαλουν κ για υπνο μου ειπε.. Η αναστασια συνηθως κοιμαται κ καμια ωρα το πρωι κ ειμαι σιγουρη οτι στον υπνο δεν θα τους παιδεψει!!!
Μακαρι να ειχαμε την δυνατοτητα να την παιρναμε κ εμεις νωριτερα!!

marion

marion
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MarialenaK έγραψε:Ηθελα κ γω προχθες να της βαλω μια ολοσωμη φορμα τζιν, αλλα επειδη σκεφτηκα οτι θα πρεπει να την ξεντυνουν τελειως για να την αλλαζουν δεν της την φορεσα...
Με την Σαπφω ειναι κ με μια νεαρη κοπελιτσα την Δεσποινα! 12 νωρις δεν ειναι??? Η μικρη δεν εχει συνηθισει να τρωει τετοια ωρα, δεν το κοβω να φαει... Σιγα σιγα θα την βαλουν κ για υπνο μου ειπε.. Η αναστασια συνηθως κοιμαται κ καμια ωρα το πρωι κ ειμαι σιγουρη οτι στον υπνο δεν θα τους παιδεψει!!!
Μακαρι να ειχαμε την δυνατοτητα να την παιρναμε κ εμεις νωριτερα!!

Κ η δικιά μου στην ηλικία σας κοιμόταν κ ενδιάμεσα το πρωί.Εεεε θα αλλάξουν σιγά σιγά οι συνήθειές της κ θα αρχίσει να τρώει στις 12.Ούτε η δικιά μου πρόκειται να φάει τόσο νωρίς,κατά τις 2 έχει μάθει να τρώει...
Αν μας ακούσει η γυναίκα να την λέμε"Σαπφώ" και"γιαγιά" που την έλεγε η Αναστασία μου...θα σκίσει τα πτυχία της!χαχαχα

MarialenaK

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΧΑ ΧΑ!!! Πραγματικα δεν ξερω το ονομα της, προχθες που πηγε κ αδερφη μου με την μανα μου κ την πηραν μου λεει η αδερφη μου: "κ εμενα αν με επαιρνε αγκαλια αυτη η κυρια θα εκλαιγα"!
Χωρις πλακα ειναι φοβερη κυρια παντως, πολυ καλη κ ευγενικη, εγω σε οτι την ρωτουσα μου απαντουσε χωρις να δυσανασχετει!!!
Αντε να μπουμε στην σειρα σιγα σιγα!!!
Θα μαθουν να τρωνε στην ωρα που πρεπει... Γενικα η αναστασια σου τα τρωει ολα ή τσινιζει με μερικα φαγητα??

MarialenaK

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

Πως ειναι ο μικρος?? Ξυπνησε??

marion

marion
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MarialenaK έγραψε:ΧΑ ΧΑ!!! Πραγματικα δεν ξερω το ονομα της, προχθες που πηγε κ αδερφη μου με την μανα μου κ την πηραν μου λεει η αδερφη μου: "κ εμενα αν με επαιρνε αγκαλια αυτη η κυρια θα εκλαιγα"!
Χωρις πλακα ειναι φοβερη κυρια παντως, πολυ καλη κ ευγενικη, εγω σε οτι την ρωτουσα μου απαντουσε χωρις να δυσανασχετει!!!
Αντε να μπουμε στην σειρα σιγα σιγα!!!
Θα μαθουν να τρωνε στην ωρα που πρεπει... Γενικα η αναστασια σου τα τρωει ολα ή τσινιζει με μερικα φαγητα??

όοοχι όλα τα τρώει,εκτός από τις φακές που μια φορά είχε κάνει εμετό!
Την Σαπφώ την είχε κ η ανιψιά μου που είναι τώρα 12 χρονών κ μου έλεγε η αδελφή μου ότι είναι πολύ καλή,ότι σου δίνει άλλη εντύπωση αρχικά μεν αλλά μιλάει ήρεμα κ είναι πολύ καλή!
Η δικιά μου κάθε φορά γυρνάει από τον σταθμό πεινασμένη σαν λύκος ακόμα κ αν έχει φάει πρωινό εκεί...περίεργα πράγματα!Της ανοίγει η όρεξη?

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κοριτσακια μου αφηστε τα
χαλια εγινε το μικρουλι μου

τελικα ξυπνησε μονος του,τον εντυσα και τον πηγα στην παιδιατρο
το σωμα του ηταν σαν νερο δεν μπορουσε να κουνηθει και να περπατησει
τον εβαλα στο αυτοκινητο ξαπλωμενο
και μεχρι να παμε στον γιατρο αρχισανε και οι εμετοι

γαστρεντεριτιδα!!!!

για μια εβδομαδα διατροφη(διαιτα)
οχι λαδι,λιπαρα,φρουτα,γαλα

οχι παιδικο!!

και μας εδωσε ηλεκτρολυτες σε σκονη για την αφυδατωση και την αδυναμια.

και με το που βγαινουμε απο τον γιατρο ναααα οι εμετοι
αρχισε να τρεμει απο την εξαντληση ο κακομοιρης

τωρα κοιμαται(ξυπναει ανα διαστηματα)αλλα ειναι λιιιγο καλυτερα

δεν εφαγε βεβαια αλλα υπομονη
του εχω κανει σουπιτσα γιατι τον λαπα δεν τον τρωει με τιποτα

ωραια προσαρμογη καναμε στο σχολειο
2 μερες και τεζα ο σπυρος
μαρεσει που ελεγα οτι φετος (2η χρονια)μπορει να ειμαστε καλυτερα μιας και περσυ τον ταραξαν οι ιωσεις

ΧΡΥΣΑΝΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πω πω περαστικα στον μικρουλη, την αρπαξε για τα καλα. και μενα τα δικα μου μετά απο 5μερες και τα δυο αρρωστουλια!

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
νωρις νωρις αρχισαμε

περαστικα σε ολα τα παιδακια

????????

Επισκέπτης
εμεις οκ

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Περαστικα Μπεμπουλης Smile
Πηγα κ την μικρη σημερα, ο μικρος πολυ καλυτερα σημερα,ενα κλαψουρισμα κ αυτο ηταν. Ουτε να τρεξει να φυγει,τπτ. Η μικρη τωρα bom bom
Την πηρε η δασκαλα αγκαλια κ το παιδι μου την αρχισε στις κλωτσιες,μετα την κοπανησε μια στο κεφαλι με τα γυαλια ηλιου μου, η δασκαλα αταραχη με το χαμογελο παγωμενο. Φωναξε, αλλα μολις βγηκα και δεν με εβλεπε σταματησε.
Εμειναν 1,30 ωρα σημερα. Οταν πηγα να τα παρω με ειδαν κ κολλησαν πανω μου. Το καλο ειναι οτι ο μεγαλος προσαρμοζεται,εφαγε κιολας πρωινο. Για καποιο λογο που μονο αυτος ξερει χαιρεται που πανε τουαλετα "αλυσιδα" 3-3 μαζι. Μαλλον εννοει χερακι χερακι. Του εκανε εντυπωση αυτο!
Η μικρη ηταν πολυ κουλ οταν φυγαμε,μου ειπε χαρτι κ καλαμαρι που λενε τι ειπε η δασκαλα,τι ειπε ο ενας,ο αλλος (θα εχω τον πρακτορα μου στον σταθμο χεχε Cool ).
Μαλιστα την ρωτησα αν εφαγε (πηγε φαγωμενη στο μεταξυ) "οχι μαμα,ενα μπικοτακι μου δωσαν,δε μου δωσαν γαλα εμενα,μονο τα αλλα παιδακια!Τιποτα δε μου δωσαν εμενα μαμα!".

Κ οσο τα περιμενα να τελειωσουν εκατσα εκει διπλα κ ηπια καφε για πρωτη φορα μετα απο 4 χρονια που εχω τον γιο μου κ 2,5 την κορη μου ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ.
Σκεφτομαι τοσα χρονια που εχουμε παει για καφε μετρημενες φορες στα δαχτυλα του ενος χεριου!
Που να βρω και δουλεια! Very Happy Very Happy

Α!Και κατι που μ'αρεσε ,θα εχει μια ενημερωση το Κεντρο Ψυχοκοινωνικης Υποστηριξης σε συνεργασια με τους 2 παιδικους της γειτονιας μας για τους γονεις των οποιων τα παιδια πανε πρωτη φορα παιδικο με θεμα την προσαρμογη των παιδιων στον παιδικο. Πολυ καλο ε? Βεβαια το κανουν 4 Οκτωβρη.....υποθετω θα εχουν προσαρμοστει μεχρι τοτε...αλλα τεσπα,καλη κινηση!

Efita

Efita
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μπεμπούλη περαστικά!

litsakos έγραψε:

Κ οσο τα περιμενα να τελειωσουν εκατσα εκει διπλα κ ηπια καφε για πρωτη φορα μετα απο 4 χρονια που εχω τον γιο μου κ 2,5 την κορη μου ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ.
Σκεφτομαι τοσα χρονια που εχουμε παει για καφε μετρημενες φορες στα δαχτυλα του ενος χεριου!

Litsako μπράβο! Ζήλεψα τον καφέ χωρίς άγχος που είπες. Εγώ ακόμη δεν το έχω καταφέρει, σε λίγο καιρό ελπίζω... Smile

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Efita έγραψε:Μπεμπούλη περαστικά!

litsakos έγραψε:

Litsako μπράβο! Ζήλεψα τον καφέ χωρίς άγχος που είπες. Εγώ ακόμη δεν το έχω καταφέρει, σε λίγο καιρό ελπίζω... Smile

efita θα ερθει η ωρα της μανας Smile

Σημερα κοριτσια μονο ο Γιαννης λιγο κατεβασε το χειλακι κ κλαψουρισε αλλα χωρις αντιδραση, σαν να δεχεται την μοιρα του ενα πραμα.Το μικρο ηταν μια χαρα. Ουτε κλαματα ουτε προπυλακισμοι Razz
2.30 ωρες θα τα αφησω και απο Δευτερα θα πανε κανονικα.

MarialenaK

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:νωρις νωρις αρχισαμε

Καλημερα κ περαστικα στον μικρουλη σου!!!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:
Σημερα κοριτσια μονο ο Γιαννης λιγο κατεβασε το χειλακι κ κλαψουρισε αλλα χωρις αντιδραση, σαν να δεχεται την μοιρα του ενα πραμα.Το μικρο ηταν μια χαρα. Ουτε κλαματα ουτε προπυλακισμοι Razz

Μπράβο μια χαρά! Προσαρμόστηκαν γρήγπρα τελικά πάντως!

miki2009

miki2009
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγώ σήμερα δεν τον έστειλα γιατί άργησε να σηκωθεί.
Και όταν σηκώθηκε δεν ήθελε να πάει.
Αυτή την άρνηση την έχει όλη την εβδομάδα και όταν των ρωτάω γιατί δεν θέλει να πάει μου λέει έτσι. Όταν των ρωτάω μήπως σε μάλωσε η δασκάλα μου λέει ναι η διευθύντρια .Βέβαια δεν ξέρω πόσο να τον πιστέψω.
Από το βράδυ λέει δεν θέλω να πάω αύριο στο σχολείο. Εγώ βέβαια τον πάω και όταν πάμε δεν κλαίει και κάθετε μια χαρά κανένα πρόβλημα μου είπαν οι δασκάλες.
Και είχε αρχίσει με πολύ ενθουσιασμό τις πρώτες εβδομάδες.

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
miki2009 κ μενα ετσι λεει,κ τωρα κ η μικρη.Οτι δεν θελει να παει. Ειναι ακομα στην προσαρμογη, καποια στιγμη θα τους αρεσει. Το θεμα ειναι να μην εχουμε κλαματα.

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Rinoula έγραψε:
litsakos έγραψε:

Μπράβο μια χαρά! Προσαρμόστηκαν γρήγπρα τελικά πάντως!
Ο μεγαλος ειναι καλα, ειναι κ μεγαλυτερος καταλαβαινει. Η μικρουλα εκλαψε γιατι δεν προλαβε την τουαλετα και την αλλαξαν οι δασκαλες. Ξεχασα να της δειξω την τουαλετα. Rolling Eyes Τα πανε μαζι τα μικρα τραινακι κ δεν σκεφτηκα να της δειξω τους χωρους,να μην νιωθει αγχος.Βλακεια μου. Αλλα,μπορω να πω οτι στρωνει το πραγμα.
Η δικια σου αναρρωσε?

????????

Επισκέπτης
εμενα η δασκαλα ειπε θα τον τραβηξει βιντεο την αλλη βδομαδα για να δω ακριβως τι κανει!!!!!!!!!!!!!!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 33]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 24 ... 33  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις