Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
586 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 586 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 28 ... 33  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 33]

????????

Επισκέπτης
σε ευχαριστώ Rinoula αλλα είμαι πελαγωμένη και δεν ξέρω τι να κάνω για αυριο και δεν έχω υπολογιστή στο σπίτι να δω κανένα μήνυμα ευχαριστώ πάντως

ΧΡΥΣΑΝΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μαμαδυο έγραψε: σε ευχαριστώ Rinoula αλλα είμαι πελαγωμένη και δεν ξέρω τι να κάνω για αυριο και δεν έχω υπολογιστή στο σπίτι να δω κανένα μήνυμα ευχαριστώ πάντως

εγώ παντως θα ελεγα να δωσεις καποια περιθωρια ακομη, δεν σταματάς ενα παιδάκι από τοσο νωρίς. και εμένα στην αρχή το ενα απο τα δυο εκλαιγε με μαυρο δάκρυ, μετά την πρωτη εβδομάδα όμως σταματησε και τωρα παμε μια χαρά. επίσης η κορη μου δεν ετρωγε στην αρχή και τωρα σε πληροφορώ ότι το τρώει όλο και μαλιστα τρωει και φαγητά που σε εμένα δεν τα τρώει!!!πιστεύω ότι ίσως είναι μεχρι να συνηθίσουν και τα καινούρια φαγητά και σιγουρα επηρρεαζονται και από τα αλλα παιδάκια που τρώνε.μη στεναχωριέσαι προτου βγαλεις συμπεράσματα ασε ενα χρονικο περιθωριο προσαρμογής, γνώμη μου πάντα βεβαια,φιλια!

????????

Επισκέπτης
μαμαδυο με συγχωρεις δεν προλαβα να σε διαβασω βιαστηκα να πω το καλο νεο
μην πελαγωνεις κοπελα μου δωσε χρονο στα παιδακια σου
κι εμενα μια δεν εφαγε, δυο δεν εφαγε, τωρα τρωει απο σπανακορυζο μεχρι ρεβυθια
το ενα με το αλλο τα παιδακια μια χαρα μαθαινουνε
μην αγχωνεσαι κανε υπομονη!

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
μαμαδυο έγραψε:καλημέρα και απο εμένα εγώ έχω δυο παιδάκια το ένα 3 και το άλλο 1 χθές πήγαμε για πρώτη φορά στο σταθμό ο μεγάλος δεν έφαγε απολύτως τίποτα και σήμερα δεύτερη μέρα ο μικρός είναι απαρηγόρητος κλαίει συνέχεια δεν θέλει με τίποτα τη δασκάλα του κορίτσια τα φωτα σας τι κανω τώρα? θα αρχίσει να τρώει ο μεγάλος στο σταθμό γενικά δεν είναι του φαγητού να του δίνω μαζί γάλα ή καποια στιγμή θα πεινάσει και θα φάει μαζί με τα άλλα παιδάκια? για το μικρό τι να κάνω εκείνος τρώει γενικά αλλα σήμερα τα πήγε ο μπαμπάς τους στο σταθμό και δεν έφαγε τίποτα και κλαίει απο οτι μου είπε συνέχεια σας παρακαλώ θα ήθελα τη γνώμη σας

θεωρω οτι ειναι πολυ νωρις ακομη δεν εχουν προσαρμοστει και αυτο ειναι μια διαδικασια που περνει χρονο αναλογα με το παιδι
μιλα στον μικρο και δωστου να καταλαβει τι ειναι ο παιδικος
σιγουρα θα συνηθησει αλλα ειναι θεμα ημερων με την μια μερα δεν γινεται θελει μηνα η μηνες σε ορισμενα παιδια

οσον αφορα το φαγητο να σου πω κι εγω που εχω λιγοφαγο παιδι(δεν τρωει ολα τα φαγητα)οτι και εμενα περσυ εκανε 5 μηνες να φαει στον παιδικο και αν ετρωγε ηταν οτι του αρεσε
ετρωγε πρωινο στανταρ αλλα στο μεσημεριανο σχεδον καθολου
δεν με πειραζε εγω του ειχα το φαγακι του ετοιμο και οταν ερχομασταν στο σπτι ετρωγε
φετος τρωει καθε μερα και πρωινο και μεσημεριανο
μεχρι που δοκιμασε φαγητα που σπιτι δεν τα πλαησιαζει ακομη (οπως σπανακοριζι,αρακα,ντοματοσουπα)
οσπρια δεν τα θελει ουτε εκει ουτε σε εμας

υπομονη και κουβεντα

vicky75

vicky75
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μαμαδυο έγραψε:καλημέρα και απο εμένα εγώ έχω δυο παιδάκια το ένα 3 και το άλλο 1 χθές πήγαμε για πρώτη φορά στο σταθμό ο μεγάλος δεν έφαγε απολύτως τίποτα και σήμερα δεύτερη μέρα ο μικρός είναι απαρηγόρητος κλαίει συνέχεια δεν θέλει με τίποτα τη δασκάλα του κορίτσια τα φωτα σας τι κανω τώρα? θα αρχίσει να τρώει ο μεγάλος στο σταθμό γενικά δεν είναι του φαγητού να του δίνω μαζί γάλα ή καποια στιγμή θα πεινάσει και θα φάει μαζί με τα άλλα παιδάκια? για το μικρό τι να κάνω εκείνος τρώει γενικά αλλα σήμερα τα πήγε ο μπαμπάς τους στο σταθμό και δεν έφαγε τίποτα και κλαίει απο οτι μου είπε συνέχεια σας παρακαλώ θα ήθελα τη γνώμη σας

ΤΑ παιδάκια μας εχουν ακριβως τις ιδιες ηλικιες, εμεις βεβαια ξεκινησαμε Σεπτεμβρη. Καταλαβαινω το αγχος σου, αλλα πρεπει να εισαι ηρεμη και σταθερη. ΤΑ παιδια εχουν ενστικτο. ΜΗν δειχνεις ανασφαλεια...οταν τα αφηνεις εκει. Αλλο αν στην πορεια προκυψει υποπτη συμπεριφορά. Πρεπει να προσαρμοστουν. Ο γιος μου 1 χρονου, εκλαιγε σχεδον για ενα μηνα οταν τον αφηνα. ΤΩρα δεν φευγει απο την αγκαλια της δασκαλας του. Η κόρη μου 3 ετων , ακομα χαζογκρινιαζει τα πρωινα, αλλα μόνο μεχρι να ξυπνησει. Μετα ετοιμαζεται μεσ' την καλη χαρα. Κι εκεινης της πηρε κανενα μηνα να προσαρμοστει. ΚΑλη επιτυχια και υπομονη.

nicole1981

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα, κορίτσια! Εγώ έχω απογοητευτεί πολύ με τις αρρώστιες. Η μεγάλη(σχεδόν 3 ετών ) ξεκίνησε πριν 3 εβδομάδες παιδικό. Πήγε 4 μέρες και από τότε δεν ξαναπήγε. Στην αρχή έκανε διάρροια με πυρετό, μετά σκέτο πυρετό. Εδώ και 3 μέρες είναι απύρετη αλλά φοβάμαι να τη στείλω αύριο. Το μεγάλο μου πρόβλημα είναι ότι κολλάει και η μπέμπα(9 μηνών) Σήμερα την είχα με 39 πυρετό. Τι θα κάνω, κορίτσια???
Μαμαδύο, κι εμένα όσες μέρες πήγε, δεν έφαγε απολύτωσ τίποτα,αλλά δεν με ανυσηχεί αυτό. Δώσε λίγο χρόνο στα παιδάκια σου και συζήτησέ το με τις δασκάλες τους το στάδιο της προσαρμογής.

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νικολ καλήμέρα και χρόνια πολλά για χτες!
Ταλαιπωριέται πολύ η κόρη σου... και τώρα είναι περίοδος που οι ιώσεις θα έχουν έξαρση. Είναι φυσικό από ό,τι κατάλαβα να παθαίνουν πολλές ιώσεις τον πρώτο καιρό, αλλά για σένα που έχεις και το μωρό, δεν ξέρω... Όμως να είναι μια ίωση 3 εβδομάδες δύσκολο δεν είναι; Μήπως κόλλησε και από κάπου αλλού; Ύστερα αν την πηγαίνεις σε παιδότοπους και τέτοια, πάλι δε θα κολλάει;
Από την άλλη, αν έχετε παρέες από παιδάκια γνωστασας, από φίλους ή συγγνείς, θα μπορούσες ίσως να σκεφτείς να την κρατήσεις για λίγο καιρό ακόμα και να δεις πώς πάει.

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Νωρις ειναι, λιγη υπομονη, λογικα θα ηρεμησουν,θα προσαρμοστουν, μπορει να παρει καιρο γι αυτο θελει υπομονη κ σταθεροτητα απο εσενα. Ειναι καλα εκει?Πως σου φανηκαν οι δασκαλες>?

ΧΡΥΣΑΝΝΑ έγραψε:
arco iris έγραψε:εχω νεα
το εσπα θα συνεχιστει για αλλα 3 χρονια!!!!!!!!

Κορίτσι μου, αυτά τα λένε πιο σιγά, κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό!!!Που το έμαθες???

Laughing Laughing Laughing ΧΡΥΣΑΝΝΑ Laughing Laughing

Μακαρι να συνεχιστει κ του χρονου!

????????

Επισκέπτης
3 χρονια ακομα!!!!!!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
arco iris έγραψε:3 χρονια ακομα!!!!!!

Στελλα, εισαι πηγη ενημερωσης σχτικα με το εσπα. Ειλικρινα, για να συμπληρωσω την αιτηση φετος διαβασα ενα ποστ σου στο θεμα τοτε,αντε να διαβασα 2.Αυτο ηταν. Θα ανοιξεις και του χρονου ενα ,σε κλεινουμε απο τωρα! Very Happy

nicole1981

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Rinoula έγραψε:Νικολ καλήμέρα και χρόνια πολλά για χτες!
Ταλαιπωριέται πολύ η κόρη σου... και τώρα είναι περίοδος που οι ιώσεις θα έχουν έξαρση. Είναι φυσικό από ό,τι κατάλαβα να παθαίνουν πολλές ιώσεις τον πρώτο καιρό, αλλά για σένα που έχεις και το μωρό, δεν ξέρω... Όμως να είναι μια ίωση 3 εβδομάδες δύσκολο δεν είναι; Μήπως κόλλησε και από κάπου αλλού; Ύστερα αν την πηγαίνεις σε παιδότοπους και τέτοια, πάλι δε θα κολλάει;
Από την άλλη, αν έχετε παρέες από παιδάκια γνωστασας, από φίλους ή συγγνείς, θα μπορούσες ίσως να σκεφτείς να την κρατήσεις για λίγο καιρό ακόμα και να δεις πώς πάει.

Σε αυχαριστώ , Ρινούλα, για τις ευχές. Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και με το καλό να έρθει και το μωράκι σας.
Η μεγάλη δεν ήταν άρρωστη επί 3 εβομάδες. Ισως δεν το διατ΄ύπωσα σωστά. Ξεκίνησε πριν 3 βδομάδες, έγινε καλά και μετά ξαναρρώστησε όταν την πήρα μαζί μου στον παιδίατρο που ήθελα να κάνω εμβόλιο στη μπέμπα.
Από Δευτέρα σκέφτομαι να τη στείλω παιδικό και ο Θεός να βάλει το χέρι Του. Πάντως, ακούω ότι πολλαααααααά παιδάκια έχουν πυρετό και την κοιλίτσα τους. Θα δούμε...

????????

Επισκέπτης
litsakos έγραψε:
arco iris έγραψε:3 χρονια ακομα!!!!!!

Στελλα, εισαι πηγη ενημερωσης σχτικα με το εσπα. Ειλικρινα, για να συμπληρωσω την αιτηση φετος διαβασα ενα ποστ σου στο θεμα τοτε,αντε να διαβασα 2.Αυτο ηταν. Θα ανοιξεις και του χρονου ενα ,σε κλεινουμε απο τωρα! Very Happy

ετυχε καλε και το εμαθα χαχαχα
το γελιο ηταν την πρωτη χρονια που εβαλα οδηγιες, περασαν ολες κι εμενα με κοψανε!!!!!!
δεν πειραζει εκανα γκαφα
ας ερθει ο καιρος ας ειμαστε καλα και εδω θα ειμαι!

????????

Επισκέπτης
nicole1981 έγραψε:
Σε αυχαριστώ , Ρινούλα, για τις ευχές. Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και με το καλό να έρθει και το μωράκι σας.
Η μεγάλη δεν ήταν άρρωστη επί 3 εβομάδες. Ισως δεν το διατ΄ύπωσα σωστά. Ξεκίνησε πριν 3 βδομάδες, έγινε καλά και μετά ξαναρρώστησε όταν την πήρα μαζί μου στον παιδίατρο που ήθελα να κάνω εμβόλιο στη μπέμπα.
Από Δευτέρα σκέφτομαι να τη στείλω παιδικό και ο Θεός να βάλει το χέρι Του. Πάντως, ακούω ότι πολλαααααααά παιδάκια έχουν πυρετό και την κοιλίτσα τους. Θα δούμε...

νικολ υπομονη ματια μου οι μισοι παιδικοι αδειοι ειναι!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νικολ ετσι θα ειναι την πρωτη χρονια, ετσι λενε κ οι παλιοτερες ετσι μου λενε κ οι δασκαλες. Τα δικα μου τωρα ειναι με βηχα. Περασε η ιωση μεν αλλα το βλεπω να ερχεται Razz
Μ αρεσει που θα ξεκινουσα δουλεια φετος.... Rolling Eyes την δευτερη χρονια σχολειο ετσι θα ειναι παλι???

ntalia!!

ntalia!!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[i]μαμαδες και εμενα απο τοτε που ξεκινησε ο γιος μου παιδικο ολο αρρωστιες φερνει στο σπιτι και οχι τιποτα αλλο κολλαει και η μπεμπα μας 8μηνων. τη μια εχει λαιμο κ αυτια την αλλη γαστρετεριτιδα αμαν λεω!!
σημερα τον πηγα σχολειο με βηχα και λιγο μυξα!!τι να κανω εγω για δουλεια ο αντρας μου σπιτι με την μικρη πως θα γινει?
παντως πιστευω οτι ολος ο χειμωνας με το σχολειο ετσι θα παει....... ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ- ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ!!!!!!! - Σελίδα 24 534787 εχω ακουσει και απο αλλες μανουλες οτι ο 1 χρονος σχολειου ειναι δυσκολος μετα εχει αντισωματα !!!!το θεμα ειναι η μκρη τι φταιει? Crying or Very sad

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα!

Κοριτσια με βηχα και μυξουλες κ γω τα παω, και οι υπολοιπες.Οι δασκαλες μας εχουν πει με πυρετο και διαρροιες,εμετους ΔΕΝ τα πηγαινουμε. Αλλα ετσι κι αλλιως αν το παιδι ειναι ετσι δεν το πας πουθενα.
Σημερα σπιτι τα εχω, το μικρο παραηταν μπουκωμενο κ ο βηχας πολυ εντονος,ηδη ειναι καλυτερα, μην χασει και την γιορτη του παιδικου μεθαυριο Smile))) Θα κλαψουν μανουλες την Παρασκευη ...κυριολεκτικα.

ΧΡΥΣΑΝΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κορίτσια σε εσάς σας έδωσαν από τους παιδικούς σας ποιηματάκια να μάθουν απ έξω τα παιδάκια για την χριστουγεννιάτικη γιορτούλα?εμένα που είναι 3+ τους εδωσαν από 4στιχάκια!

miki2009

miki2009
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τους έδωσαν 1 στιχάκι
4 γραμμούλες όλες όλες τις οποίες ξέρει αλλά αρνήτε να πει .Πήρα και στολή Άγιου
Βασίλη αλλά να δω αν την βάλουμε γιατί λέει δεν θέλω. Βέβαια έχει να πάει
παιδικό πολύ καιρό και έχει χάσει επαφή
με τα άλλα παιδάκια. Την Δευτέρα θα τον πάω πάλι και θα δούμε.

????????

Επισκέπτης
κι εμενα ειναι μικρα προνηπια (3 μιση χρονων) και εφερε 3 προτασεις ολοκληρες ενα ρολο αφηγητης, 3 ρολους απο ενα διστιχο ζωακια, και μαζι ολα τα παιδακια αλλες 3 προτασεις!!!!!!

η πλακα ειναι οτι τα εμαθε και τωρα μαθαινει και του μεγαλου!!! εκει να δειτε χαρα βεβαιως βεβαιως γιατι του νηπιαγωγειου δλδ του μεγαλου τα εγραψε η μαμα τα σκετς!!!!!!!!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στελλα εκτελεις χρεη σεναριογραφου? Very Happy
Στιχακια δεν μου εφεραν,μαθαινουν εκει,τι θα κανουν ιδεα δεν εχω! 28η Οκτωβριου ειχε φερει ο μεγαλος ποιηματακι Smile
Ακουσατε τπτ για απεργια αυριο?Κατι μου ειπαν τωρα,καταληψεις σε σταθμους κατι τετοιο...

????????

Επισκέπτης
ε......ως γνωστον εγω γενικως γραφω.......οποτε τους εγραψα δυο τρια σκετς και τα καταχαρηκαν οι δασκαλες!!!!!
δεν ξερω κατι για αυριο!!!!!
εμεις αυριο εχουμε γιορτη στον παιδικο!!!!!!!!!!!! ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ- ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ!!!!!!! - Σελίδα 24 215994

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τελικα λειτουργησε ο δικος μας. Εχω τον μπαμπα μου αν ακουσει καποια ειδηση για παιδικο με παιρνει τηλ να με ενημερωσει λες και ερχεται πολεμος... Laughing Laughing
Πολυ βηχας ρε κοριτσια! Και δεν πινει χαμομηλι η μικρη γμτ, τι αλλο να της δωδω? Λιγο γαλα θα πιει το πρωι με τα δημητριακα της ,την υπολοιπη μερα πεταω χαμομηλια. Mad
Υπαρχει καποιο "αθωο" σιροπι να της δινω?

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
εμενα ο δικος μου παλι δεν θελει να συμετεχει στην γιορτη ολο κλαιει και λεει δεν θελω δεν θελω

οποτε και η δασκαλα τον αφησε εκτος
δεν πειραζει αφου δεν θελει με το ζορι θα τον βαλουμε?
αλλα γιατι να μην θελει ρε γμτ?? στο νηιαγωγειο τι θα κανει? παλι θα κλαιει?

ααα ξεχασα σεμας ο παιδικος μας ειναι κλειστος λογω απεργιας απο σημερα μεχρι 19/12
και θα ανοιξει μονο για την γιορτη
την αλλη πεμπτη και μετα ξανακλεινει τωρα με την νεα χρονια τι θα γινει αγνωστο...

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
λιτσακο υπαρχουν φυτικα σιροπακια στο φαρμακειο ειχα παρει και εγω στον μικρο αλλα δεν θυμαμαι μαρκα

περστικουλια σας!!!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λίτσα περαστικά σας!

Στέλλα καλά κάνετε νομίζω και δεν πιέζετε το παιδί, με το ζόρι δε γινεται... Του χρονου θα έχει προσαρμοστεί πιο καλά και θα θέλει μονος του!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 33]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 28 ... 33  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις