Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
423 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 423 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28 ... 33  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 33]

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nicole1981 Μαρουσι ειμαστε.
Rinoula χαθηκαν τα αυτοκολλητα να δωσουν??
Δε δινουν σε εμας γλυκα, μια φορα την εβδομαδα εχουν μια φετα κεηκ στο πρωινο,αυτο ειναι το γλυκο τους και τα γλυκα που θα φερουν τα παιδακια που γιορταζουν (την τουρτα θα τηνν κοψουν εκει, αλλα τα κερασματα τα δινουν στους γονεις για να τα δωσουν αν θελουν στα παιδια).
Τωρα ειμαστε παλι με διαρροιες...η μικρη. Και μαλιστα ειχε αιμα στα κακα της ρε παιδια...τα εστειλα για καλλιεργεια οπως μου πε η γιατρος ,ξεκινησε αντιβιωση η μικρη (η καλλιεργεια θελει μινιμουμ 2 24ωρα για να βγει και μετα αναλογα με το τι θα βρουν μπορει να καθυστερησει κι αλλο). Οποτε μου ειπε η παιδιατρος λογω του αιματος και του πυρετου δεν θα περιμενουμε τοσες μερες και ξεκινησαμε αντιβιωση. Ανησυχησα να πω την αληθεια.

????????

Επισκέπτης
περαστικα λιτσακο
αμαν ρε παιδια με τις ιωσεις
αμαν!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Περαστικά, Λίτσα! Αίμα;; Φαντάζομαι πώς θα τρόμαξες! Μήπως έκανε καμιά ραγάδα από τις πολλές διάρροιες; Σας έχει τσακίσει!

Evagelia3

Evagelia3
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κορίτσια θέλω τα φώτα σας σχετικά με τον παιδικό σταθμό.. Να τα στείλω ή να μην τα στείλω(του χρόνου πρώτα ο Θεός); Καταρχάς ο γιος μου τον ερχόμενο Σεπτέμβρη θα είναι σχεδόν τεσσάρων θα τον πάρουν ή πλέον θα πάει προνήπιο; Δεύτερον, όλοι μου λένε ότι αν δε δουλεύω δε θα τα δεχτούν σε δημόσιο και οι ιδιωτικοί είναι πανάκριβοι(απ'ό,τι λένε). Από την άλλη φοβάμαι ότι θα κολλάνε συνέχεια ιώσεις και θα τις μεταφέρουν και στο μωρό που καλά καλά δε θα έχει χρονίσει. Τι λέτε; Ξέρω ότι η συναναστροφή με άλλα παιδάκια θα τους κάνει καλό και θα μάθουν κι ένα σωρό πράγματα, αλλά κάποιοι μου είπαν ότι στην Ελλάδα δεν είναι και πολύ οργανωμένα τα πράγματα και δεν τα προσέχουν πολύ τα μικρά μας! Ισχύει κάτι τέτοιο; Εσείς που τα έχετε ήδη στείλει ποιες είναι οι εντυπώσεις σας;

????????

Επισκέπτης
τωρα θα πεσει κοσμος να με φαει αλλα θα πω τη γνωμη μου σα μανα
4 χρονων ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΟΧΙ ΣΧΕΔΟΝ αν εχει θεσεις στο νηπιαγωγειο σας με κληρωση παιρνουν και καποια προνηπια οποτε δες το
αν ειναι για παιδικο ειναι πολλα τα λεφτα και του χρονου δε θα εχει και εσπα
τα περι κοινωνικοποιησης ειναι μπουρδες, εκτος αν εχεις κανενα παιδι πολλλλλλυ κλειστο και περιμενεις απο κει....τα παιδια που ειναι ηδη κοινωνικα το μονο που μαθαινουν ειναι να δερνουν αθορυβα, να βριζουν και πολλα αλλα.....
δεν ειναι ολα μαυρα ομως
εχει και μερικες δασκαλες με πολυ μερακι που ασχολουνται και αγαπουν τη δουλεια τους και τα προσεχουν σαν τα ματια τους ...ειναι συγκινητικο το ποσο......ευχομαι να τις βρεις
οσο για τις ιωσεις επειδη πολλοι θα σου πουν καλυτερα να τις περασει τωρα παρα μετα, να ξερεις οτι στο μικρο σουε χει σημασια αν τις περασει ενος η δυο η τριων δεν ειναι το ιδιο
καλη αποφαση και οτι θες εδω ειμαι

aggeliki5579

aggeliki5579
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
arco iris έγραψε:τωρα θα πεσει κοσμος να με φαει αλλα θα πω τη γνωμη μου σα μανα
4 χρονων ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΟΧΙ ΣΧΕΔΟΝ αν εχει θεσεις στο νηπιαγωγειο σας με κληρωση παιρνουν και καποια προνηπια οποτε δες το
αν ειναι για παιδικο ειναι πολλα τα λεφτα και του χρονου δε θα εχει και εσπα
τα περι κοινωνικοποιησης ειναι μπουρδες, εκτος αν εχεις κανενα παιδι πολλλλλλυ κλειστο και περιμενεις απο κει....τα παιδια που ειναι ηδη κοινωνικα το μονο που μαθαινουν ειναι να δερνουν αθορυβα, να βριζουν και πολλα αλλα.....
δεν ειναι ολα μαυρα ομως
εχει και μερικες δασκαλες με πολυ μερακι που ασχολουνται και αγαπουν τη δουλεια τους και τα προσεχουν σαν τα ματια τους ...ειναι συγκινητικο το ποσο......ευχομαι να τις βρεις
οσο για τις ιωσεις επειδη πολλοι θα σου πουν καλυτερα να τις περασει τωρα παρα μετα, να ξερεις οτι στο μικρο σουε χει σημασια αν τις περασει ενος η δυο η τριων δεν ειναι το ιδιο
καλη αποφαση και οτι θες εδω ειμαι
`

Γιατι καλε να πεσει ο κοσμος να σε φαει? Η γνωμη σου ειναι και αλιμονο αν συμφωνουσαμε ολες!

Εγω αντιθετα ειμαι υπερ του παιδικου σταθμου για αρκετους λογους αν και το δικο μου παιδι το εστειλα υπερβολικα μικρο ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ γιατι δεν εχω ουτε εναν ανθρωπο να μου το κραταει για την δουλεια.Ειχα λοιπον,3 επιλογες...ή να το στειλω παιδικο ή να μου το κραταει μια κοπελα στο σπιτι ή να παραιτηθω απο την δουλεια..Να σταματησω την δουλεια μου δεν το εκανα για τους ευνοητους λογους και μεταξυ μιας νταντας και του παιδικου,επελεξα τον παιδικο...και δεν το μετανιωσα...ισως ημουν απο τις τυχερες που λεει και η Στελλα και οι δασκαλες του ειναι διαμαντια..εδω και μια εβδομαδα η εταιρεια που δουλευα εκλεισε και εμεινα ανεργη..παρολα αυτα δεν θα τον σταματησω απο τον σταθμο,γιατι βλεπω οτι το παιδι μου περναει πολυ ευχαριστα εκει..μην μπω σε λεπτομερειες..αρκετα σας ζαλισα..φιλια

????????

Επισκέπτης
το ειπα γιατι καθε φορα που μιλαμε γι αυτο καποιες μαμαδες ειναι τραγικα υπερ και καποιες τραγικα κατα

ολες για καλο αποφασιζουμε οτι αποφασιζουμε
απλα το καλο απ αυτη τη γενια που παει μηνων στον παιδικο θα κανει χρονια να φανει νομιζω

μακαρι να ειναι οντως καλο για ολου του κοσμου τα παιδια

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
arco iris έγραψε:περαστικα λιτσακο
αμαν ρε παιδια με τις ιωσεις
αμαν!

Rinoula έγραψε:Περαστικά, Λίτσα! Αίμα;; Φαντάζομαι πώς θα τρόμαξες! Μήπως έκανε καμιά ραγάδα από τις πολλές διάρροιες; Σας έχει τσακίσει!

Eυχαριστω ρε κοριτσια, ναι ρε γμτ καθε Παρασκευη με Δευτερα ειμαστε αρρωστοι.

Evagelia3

Evagelia3
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Arco iris μου φαίνεται ότι έχεις δίκιο! Η αλήθεια είναι ότι ο δικός μου δεν είναι καθόλου από τα παιδάκια που ντρέπονται.. Ίσα ίσα! Μαύρα θα τα κάνει τα άλλα παιδάκια! Εκτός κι αν βρει κανένα πιο.. άγριο τερατάκι! Όσο για τις ιώσεις πολύ τις φοβάμαι ειδικά από τη στιγμή που θα έχω βρέφος στο σπίτι.. Έπειτα πώς θα καταλάβω αν ο σταθμός που θα τα στείλω αποτελεί εξαίρεση ή αν όντως αδιαφορούν για τα παιδιά; Για πες, εσύ τι πρόσεξες πριν το στείλεις; Σε δημόσιο πηγαίνετε εσείς; Τι ζητάνε αυτοί;

????????

Επισκέπτης
την πρωτη χρονια πηγαμε σε δημοσιο
αισχος
μεχρι ξυλο τους δινανε
βαζαν τιμωρια τα 3χρονα μες τα ανεμβολιαστα βρεφη
χαλια ολα
τη δευτερη χρονια διαλεξα σταθμο που η διευθυντρια ειναι οικογενειακη φιλη της πεθερας μου
κανεναν αλλον δεν εμπιστευομαι
ειναι σα να ειναι το παιδι με συγγενεις
τι να σου πω
καλη τυχη

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
καλημερα και περαστικα σε ολα τα αρρωστα παιδακια!!!

εμεις παμε κανονικα στον παιδικο
εχουμε βεβαια μια αρνηση τα πρωινα αλλα οταν φτανουμε εκει ολα ειναι καλα
απο ιωσεις ουυυυ ειμαστε κομπλε περασαμε ιωση,ωτιτιδα,λαρυγγιτιδα και ξανα ωτιτιδα
μια παμε παιδικο δεκα καθομαστε...αυτο που λενε οτι την δευτερη χρονια ειναι καλυτερα απο ιωσεις εχω αρχισει να μην το πολυπιστευω...

βασικα κοριτσια εχω 2 θεματα

το πρωτο ειναι οτι ο μικρος ενω ολη μερα στην ταξη ειναι παναγιτσα,ησυχος και συνεργασιμος οταν πηγαινω να τον παρω και με βλεπει βαραει τα παιδακια και χωρις να του κανουν τιποτα
δεν ξερω γιατι...
δεν ξερω τι να κανω...
του εχω μιλησει απειρες φορες εχει μαλιασει η γλωσσα μου και αυτος εκει
η παιδοψυχολογος μου ειπε οτι εχει πολυ αγχος λετε να ξεσπαει απο αυτο?? γιαυτο να βαραει τα παιδακια??

το δευτερο ειναι οτι ο σταθμς μας δεν παει καλα ενδεχεται να κλεισει
συνεχεια στασεις κανουν(το προσωπικο)γιατι ειναι απληρωτοι
μεχρι και επισχεση εργασιας σκευτοντουσαν να κανουν απο σημερα αλλα τελικα μας πηραν τηλεφωνο οτι θα λειτουργησουν κανονικα
φοβαμαι οτι θα μεινουμε ξεκρεμαστοι
αστε που για το εσπα δεν εχουμε υπογραψει ακομη για κανεναν μηνα Rolling Eyes
αληθεια ξερει καμια σας τι γινεται αν κλεισει ο παιδικος??? πρεπει να απευθυνθω στην εεταα???

????????

Επισκέπτης
λογικα αν κλεισει πρεπει να απορροφηθουν τα παιδακια αλλου
οσο για την επιθετικοτητα μπορει να το κανει για σενα για να σου τραβηξει την προσοχη εκεινη την ωρα
αν ηταν αγχος θα ηταν συνεχες νομιζω εγω
εμεις σπιτι σημερα οοοολοι με συναχι εμετους και διαρροιες! ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ- ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ!!!!!!! - Σελίδα 23 328109 ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ- ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ!!!!!!! - Σελίδα 23 328109 ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ- ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ!!!!!!! - Σελίδα 23 328109 ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ- ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ!!!!!!! - Σελίδα 23 328109 ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ- ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ!!!!!!! - Σελίδα 23 328109

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπεμπουλης ακομα δεν εχετε υπογραψει?? Γιατι οχι, τι σου ειπαν στο σχολειο? Ευχομαι να μην κλεισει Sad
Για το αλλο που λες σου εδωσε καποιες συμβουλες ο παιδοψυχολογος?

????????

Επισκέπτης
εμεις υπογραψαμε ηδη για τους προηγουμενους μηνες

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
δεν μου εχουν πει τιποτα για ποιο λογο δεν εχουμε υπογραψει τοσο καιρο
την τεταρτη που θα παμε θα ξαναρωτησω

οσο για το αγχος η παιδοψυχολογος μου ειπε οτι ο μικρος εχει θεμα με μενα και προσπαθει συνεχεια να ειμαστε σε συγκρουση Rolling Eyes πρεπει να του εχω σταθερο και σιγουρο περιβαλλον
δεν μπορω να καταλαβω τι κανω λαθος και αυτον τον μηνα δεν εχουμε ψυχολογο τον γεναρη εχουμε συνεδρια και θα μαθω περισσοτερα απλα αναρωτιεμαι

στελλιτσα περαστικα σας!!!

????????

Επισκέπτης
santa

ΧΡΥΣΑΝΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πάντως και στον δικό μας παιδικό αργήσαμε να υπογράψουμε, πριν κανα 10μερο. Όταν την είχα ρωτήσει στο παρελθόν μου έλεγε ότι δεν είχε παραλάβει τα χαρτιά για να υπογράψω. Η αλήθεια είναι ότι μου φαινόταν περίεργο, αλλά να τελικά που τα υπογράψαμε με καθυστέρηση 2μηνών!!!

????????

Επισκέπτης
παιδια εγω υπεγραψα μια στις 15/9
και μετα καθε πρωτη του μηνα

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
καλημερα κοριτσια εμεις σημερα καθομαστε
ειναι αργια εδω σημερα της αγιας βαρβαρας και ολα τα σχολεια ειναι κλειστα

αυριο ξανα παλι

????????

Επισκέπτης
καλημέρα και απο εμένα εγώ έχω δυο παιδάκια το ένα 3 και το άλλο 1 χθές πήγαμε για πρώτη φορά στο σταθμό ο μεγάλος δεν έφαγε απολύτως τίποτα και σήμερα δεύτερη μέρα ο μικρός είναι απαρηγόρητος κλαίει συνέχεια δεν θέλει με τίποτα τη δασκάλα του κορίτσια τα φωτα σας τι κανω τώρα? θα αρχίσει να τρώει ο μεγάλος στο σταθμό γενικά δεν είναι του φαγητού να του δίνω μαζί γάλα ή καποια στιγμή θα πεινάσει και θα φάει μαζί με τα άλλα παιδάκια? για το μικρό τι να κάνω εκείνος τρώει γενικά αλλα σήμερα τα πήγε ο μπαμπάς τους στο σταθμό και δεν έφαγε τίποτα και κλαίει απο οτι μου είπε συνέχεια σας παρακαλώ θα ήθελα τη γνώμη σας

????????

Επισκέπτης
εχω νεα
το εσπα θα συνεχιστει για αλλα 3 χρονια!!!!!!!!

ΧΡΥΣΑΝΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
arco iris έγραψε:εχω νεα
το εσπα θα συνεχιστει για αλλα 3 χρονια!!!!!!!!

Κορίτσι μου, αυτά τα λένε πιο σιγά, κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό!!!Που το έμαθες???

????????

Επισκέπτης
χθες ειχανε ενημερωση στον παιδικο η κολλητη μου και ηρθαν ατομα απο το υπουργειο και το ειπαν
ειναι σιγουρο
και μαλιστα θα προσπαθησουν να ενταξουν και παιδικους που να εχουν αδειες νηπιαγωγειων!!!!

????????

Επισκέπτης
Σας ευχαριστώ για την απάντηση και συγνώμη που σας ενόχλησα

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαμαδυο το πρωί ρώτησες κάνε λίγο υπομονή και κάποια θα σου απαντήσει, το απόγευμα μπαίνουν κι άλλα μέλη. Προσωπικά δεν ξέρω τι να σου απαν΄τησω!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 33]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28 ... 33  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις