Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
591 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 591 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 29 ... 33  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 33]

arkoudaki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μην ανησυχείτε για τις ιώσεις. εμένα η κόρη μου πήγε πέρσυ πρώτη φορά (5 μηνών η καημένη) και βέβαια δεν αφήσαμε ίωση για ίωση. Αλλά φέτος (χτυπάω συνέχεια ξύλο) τα πάει πάρα πολύ καλά. Κόλλησε 1-2 αλλά πολύ ήπια. σχεδόν καθόλου πυρετός. Γενικά καμία σχέση με πέρσυ. Το ίδιο και η ανηψιά μου.
Litsakos υπάρχουν σιρόπια για το βήχα, ρώτα τον παιδίατρο, δε θυμάμαι ποιο της έδινα πέρσυ. Μπορείς να βάζεις και λίγο μέλισ το γάλα της να μαλακώσει το λαιμό.

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευχαριστω για τα περαστικα κοριτσια, κατι μου λεει ομως πως ετσι θα παει η χρονια φετος..

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:εμενα ο δικος μου παλι δεν θελει να συμετεχει στην γιορτη ολο κλαιει και λεει δεν θελω δεν θελω

οποτε και η δασκαλα τον αφησε εκτος
δεν πειραζει αφου δεν θελει με το ζορι θα τον βαλουμε?
αλλα γιατι να μην θελει ρε γμτ?? στο νηιαγωγειο τι θα κανει? παλι θα κλαιει?

ααα ξεχασα σεμας ο παιδικος μας ειναι κλειστος λογω απεργιας απο σημερα μεχρι 19/12
και θα ανοιξει μονο για την γιορτη
την αλλη πεμπτη και μετα ξανακλεινει τωρα με την νεα χρονια τι θα γινει αγνωστο...

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ειναι πολυ νορμαλ αντιδραση,μην σε προβληματιζει. Η δασκαλα του μεγαλου μου -ειναι σαν τον Σπυρο σε ηλικια- μου ειπε οτι τα περισσοτερα κανουν πισω τελευταια στιγμη. Ειναι ακομα καινουρια πραγματα αυτα για τα παιδια μας. Και για την μικρη που εχει αυριο την γιορτη στον παιδικο δεν ειμαι σιγουρη οτι θα συμμετεχει.

????????

Επισκέπτης
Rinoula έγραψε:Λίτσα περαστικά σας!

Στέλλα
καλά κάνετε νομίζω και δεν πιέζετε το παιδί, με το ζόρι δε γινεται... Του χρονου θα έχει προσαρμοστεί πιο καλά και θα θέλει μονος του!

?????????????????????????

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ συγγνώμη Στέλλα μου, στην μπεμπούλης το έγραφα που το παιδάκι της δεν ήθελε να συμμετέχει στη γιορτή! Συγγνώμη, το μυαλό μου είναι λίγο λαλά σήμερα.

????????

Επισκέπτης
ΕΙΠΑ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗ ΤΗ ΦΙΡΜΑ ΤΟ ΕΙΠΕ????? ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
arkoudaki έγραψε:Μην ανησυχείτε για τις ιώσεις. εμένα η κόρη μου πήγε πέρσυ πρώτη φορά (5 μηνών η καημένη) και βέβαια δεν αφήσαμε ίωση για ίωση. Αλλά φέτος (χτυπάω συνέχεια ξύλο) τα πάει πάρα πολύ καλά. Κόλλησε 1-2 αλλά πολύ ήπια. σχεδόν καθόλου πυρετός. Γενικά καμία σχέση με πέρσυ. Το ίδιο και η ανηψιά μου.
Litsakos υπάρχουν σιρόπια για το βήχα, ρώτα τον παιδίατρο, δε θυμάμαι ποιο της έδινα πέρσυ. Μπορείς να βάζεις και λίγο μέλισ το γάλα της να μαλακώσει το λαιμό.

Δεν το πινει με μελι ο γιουτσος ρε! Που στο καλο καταλαβαινει οτι εχει μελι ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ- ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ!!!!!!! - Σελίδα 25 679259 Θα παω σε ενα με ομοιοπαθητικα κ βιολογικα μπας κ βρω καποιο σιροπι.

vicky75

vicky75
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Για τη γιορτούλα κοριτσια στον δικό μας παιδικό γίνεται χωρίς κοινό στις μικρες ηλικίες. Το τμημα της κορης μου εχει παιδακια του 2010. Δηλαδη απο 2ως 3 χρονων. Μας ενημέρωσαν οτι θα γίνει γιορτούλα αλλα χωρις να παρακολουθούν οι γονεις, γιατι τα παιδακια σ'αυτη την ηλικία οταν τους βλέπουν...απλα τρεχουν στου γονεις...και η γιορτη γινεται...πανηγυρι. Θα την βιντοσκοπήσουν όμως και θα μας στειλουν το DVD. Εεε...δε βαριεσαι...κάτι ειναι κι αυτο. Θα κλαιμε στον καναπέ εμεις...! Καλά χριστούγεννα σε όλα τα παιδακια.

ΧΡΥΣΑΝΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
vicky75 έγραψε:Για τη γιορτούλα κοριτσια στον δικό μας παιδικό γίνεται χωρίς κοινό στις μικρες ηλικίες. Το τμημα της κορης μου εχει παιδακια του 2010. Δηλαδη απο 2ως 3 χρονων. Μας ενημέρωσαν οτι θα γίνει γιορτούλα αλλα χωρις να παρακολουθούν οι γονεις, γιατι τα παιδακια σ'αυτη την ηλικία οταν τους βλέπουν...απλα τρεχουν στου γονεις...και η γιορτη γινεται...πανηγυρι. Θα την βιντοσκοπήσουν όμως και θα μας στειλουν το DVD. Εεε...δε βαριεσαι...κάτι ειναι κι αυτο. Θα κλαιμε στον καναπέ εμεις...! Καλά χριστούγεννα σε όλα τα παιδακια.

αχ και σε μας το ίδιο, με dvd θα την βγαλουμε!!!και για στολες μας είπαν ότι δεν θα τα ντυσουμε γιατί επειδή πολλοί γονείς λόγω εποχής θα δυσκολευτουν για να αγοράσουν στολές για να μην τους φερουν σε δύσκολη θέση δεν θα ντυθεί κανενα παιδάκι.....κρίμας!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΧΡΥΣΑΝΝΑ έγραψε:
vicky75 έγραψε:Για τη γιορτούλα κοριτσια στον δικό μας παιδικό γίνεται χωρίς κοινό στις μικρες ηλικίες. Το τμημα της κορης μου εχει παιδακια του 2010. Δηλαδη απο 2ως 3 χρονων. Μας ενημέρωσαν οτι θα γίνει γιορτούλα αλλα χωρις να παρακολουθούν οι γονεις, γιατι τα παιδακια σ'αυτη την ηλικία οταν τους βλέπουν...απλα τρεχουν στου γονεις...και η γιορτη γινεται...πανηγυρι. Θα την βιντοσκοπήσουν όμως και θα μας στειλουν το DVD. Εεε...δε βαριεσαι...κάτι ειναι κι αυτο. Θα κλαιμε στον καναπέ εμεις...! Καλά χριστούγεννα σε όλα τα παιδακια.

αχ και σε μας το ίδιο, με dvd θα την βγαλουμε!!!και για στολες μας είπαν ότι δεν θα τα ντυσουμε γιατί επειδή πολλοί γονείς λόγω εποχής θα δυσκολευτουν για να αγοράσουν στολές για να μην τους φερουν σε δύσκολη θέση δεν θα ντυθεί κανενα παιδάκι.....κρίμας!

Σε μας ετσι εκαναν την 28η, δεν πηγαμε οι γονεις. Σωστη σκεψη εν μερειαυτη με τις στολες...για της μικρης το σκετσακι μας ζητησαν πυζαμουλες κ ενα μαξιλαρακι ή λουτρινο για τα κοριτσακια κ τζιν με λευκο μπλουζακι τα αγορακια. Του γιου μου η ταξη στον παιδικο θα συμμετεχει με τις αντιστοιχες ταξεις σε γιορτη που θα γινει σε ενα κλειστο γηπεδο της περιοχης, εκει μας ζητησαν 14 ευρω για την στολη.

vicky75

vicky75
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΧΡΥΣΑΝΝΑ έγραψε:

Για στολή δεν μας ειπαν τιποτα. Ουτε λεφτα ζητησαν , ξερω μονο απο την κόρη μου οτι θα ειναι τα ξωτικά του Αη Βασιλη.

????????

Επισκέπτης
εμεις στον παιδικο καναμε και την 28η γιορτη και τωρα
θα κανουν μασκες οι δασκαλες αντι για στολη
αλλα μας ζητησαν να κανουμε απο κατι για μπουφε

στο νηπιο παλι κανανε μονοι τους 28η και τωρα θα κανουμε ολοι μαζι και με λιγα λογια ζητησαν να ντυθουνε κιολας με στολες

Έχει επεξεργασθεί από τον/την arco iris στις Πεμ Δεκ 13, 2012 7:52 am, 1 φορά

smor

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα μανούλες, διαβάζω τα νέα με τα ζουζούνια σας και παρηγορούμε που δεν είναι μόνο το δικό μου αρρωστούλι. Γρήγορα περαστικούλια σε όλα τους εύχομαι!!! Εχθές και σήμερα δεν πήγαμε στο βρεφικό γιατί έχει διάρροια ο μικρός....ήθελα να ήξερα τι τον τριγυρνάει πάλι Mad
Τέσπα, πολύ ωραία που θα κάνουν γιορτούλες τα τμήματά σας και για τα μικρούλια που θα έχετε dvd ε, κάτι είναι κι αυτό. Εμάς από τον βρεφικό δεν μας έχουν πει τίποτα για γιορτούλα ίσως επειδή είναι μικράκια ακόμα.
Αχ να μοιραστώ μαζί σας και την κατάκτησή μας: Κόψαμε επιτέλους την πιπίλα!!!!!! ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ- ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ!!!!!!! - Σελίδα 25 215994

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Rinoula έγραψε:Αχ συγγνώμη Στέλλα μου, στην μπεμπούλης το έγραφα που το παιδάκι της δεν ήθελε να συμμετέχει στη γιορτή! Συγγνώμη, το μυαλό μου είναι λίγο λαλά σήμερα.

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ- ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ!!!!!!! - Σελίδα 25 328109 ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ- ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ!!!!!!! - Σελίδα 25 328109 ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ- ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ!!!!!!! - Σελίδα 25 328109 μια απο τα ιδια χιχιχι

εμας περσυ στην χριστουγεννιατικη γιορτη τον ειχαν βαλει να συμμετεχει.
δεν εκατσε βεβαια σε ολη την γιορτη αλλα κατι ειναι και αυτο(μα καθολου κοινωνικος βρε παιδακι μου??)
φετος ομως ειμαστε σε νεο σχολειο και στην 28η οκτωβριου εκλαιγε με μαυρο δακρυ οποτε λεει η δασκαλα αστον ας ερθει να δει την γιορτουλα γιατι μετα θα ερθει ο αι βασιλης και θα τους φερει δωρακια

απλα επειδη λογω απεργιας δεν προλαβα να παω τα χρηματα για δωρο μου ειπε η δασκαλα να παρω κατι εγω, να το τυλιξω,να γραψω πανω το ονομα του και οταν παμε στην γιορτη να της το δωσω να το βαλει κατω απο το δεντρο

smor συγχαρητηρια για την πιπιλα ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ- ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ!!!!!!! - Σελίδα 25 654316

????????

Επισκέπτης
εγινε η γιορτουλα μας χτες
ολα καλα!!!!!!! τα ειπαμε τα λογια μας και ειπαμε και κανα δυο αλλων παιδιων που τα ξεχασαν!!!!!! τρελλη επιτυχια!!!!!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Συγχρητήρια, Στέλλα, τον βλέπω στο σανίδι τον μικρό!

????????

Επισκέπτης
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕ
να πω και κατι
να κανω μια εκκληση!!!!!!!

καλες μου μανουλες εχω να σας πω ενα νεο ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙ και οι αλλοι που καθονται ομορφα στις καρεκλιτσες τους δεν ειναι λαλακες, γι αυτο μη κρεμιεστε απ τη σκηνη για να βγαλετε φωτο το καμαρι σας, οι αλλοι απο πισω δε βλεπουν τιποτα αλλο παρα μονο το ποσο μοιαζετε οπισθιως στον ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ
και αν το παιδι σας δεν κλαιει δεν υπαρχει λογος να μπαστακωνεστε στη σκηνη και να ειναι η αφεντομοτσουναρα σας σε ολες τις φωτο μας!!!!!!!!

SORRY ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ προσπαθω ολο το πρωι να μονταρω το βιντεο της γιορτης και ειναι μια πανεξυπνη κολλημενη αγκαλια με τη μικρη της η οποια γελαει δεν εχει καποιο θεμα να γκρινιαζει και εχει χωθει η τυπισσα αναμεσα στα παιδια και σε διαρκεια μιαμιση ωρα γιορτης καθεται και φιλιεται με τη μικρη ρε παιδια ελεος τοσο μυαλο πια......

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπραβο στο καμαρι σου Στελλα! Very Happy

Μπαστακωμενη ημουν κι εγω σημερα Cool φοβηθηκε η κορη μου κ εκλαιγε,εχω κατι φωτο που δεν μας ειχε δει ακομα και κοιταγε τον κοσμο και τον φωτογραφο με ενα υφος "θα το κανω μεν αλλα να ξερετε δεν μ αρεσει" Laughing Laughing
Μετα μας ειδε....και αρχισαμε τα κλαματα.
Ωραια ηταν ομως τα μικρουλια οτι να ναι, αλλου βαρανε τα κροταλα αλλου χορευει η αρκουδα.Τραγουδησαν οι δασκαλες και αυτα ελεγαν τα δικα τους
δασκαλα--> Τριγωνα καλαντααααα...
παιδακια--> ωωω.......αααα....ντααα Laughing Laughing
ηταν τοοοοσο γλυκα ολα μαζι!
Μετα την γιορτη τα αφησαμε στον παιδικο,ηταν κ ο αντρας μου μαζι κ ειπαμε να παμε για καφε σαν ανθρωποι οι δυο μας. Πηγαμε να τα παρουμε κ χαρηκε τοσο η μικρη που ηταν ο πατερας της εκει ,πηγε τρεχοντας να του πει οτι εφαγε ολο το φαγητο (φακες) και φωναζε "μπαμπαααα ειμαι το παληκαΛι της φακηηηης¨" (οπου Λ=Ρ) Laughing Laughing

????????

Επισκέπτης
KAΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Ρε ειλικρινα σου μιλαω αν το παιδακι εκανε και την παραμικρη γκριματσα δυσαρεσκειας δε θα ελεγα τιποτα
Μα ηταν μια χαρα και πηγαινε να παιξει με τα αλλα κι αυτη το τραβουσε και το επαιρνε αγκαλια και δως του ματσ μουτσ
Ειναι σε ολες τις φωτο αναμεσα στα παιδια χωρις λογο, ασε που ηταν μεγαλο το παιδακι της, δεν ειχε και κανενα θεμα σου λεω
Αμα δεν ηταν τα πνευματικα δικαιωματα θα στην εδειχνα μα το Θεο.......Οι αλλοι δεν ειναι γονεις ειναι βλακες? Εμενα με ρωταει πως πηγα ως εκει και πως συρθηκα μετα πισω????
Φταινε και οι δασκαλες, πρεπει αφου τα παιδακια ειναι μια χαρα να τους κατεβαζουν τους γονεις απ τη σκηνη....αμα σε ψαξει η κλαψει πας ρε αδερφε που μου επιασες πρωτη μουρη στο καβουρι!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δικιο εχεις.Και την χαλαει στο δικο της παιδι και οκ ειναι κ αλλοι εκει.
Να σου πω εγω πηγα μετα την μεση της γιορτης,ειχα καθησει τερμα πισω για να τραβαω φωτο ανετα,και παλι η δασκαλα μου εκανε νοημα οτι δεν χρειαζεται να παω,αλλα ειχε αρχισει να γινεται εντονο το "μαμααααα" .
Στο μεταξυ ειχε εναν φωτογραφο εκει, υποθετω θα δωσουμε χρηματα να παρουμε φωτογραφιες (ετσι γινεται?). Και εχουμε τραβηξει με την ιδια μηχανη....δεν ξερω πως θα ακουστω τωρα αλλα μεγαλε αν θελεις να κανεις δουλεια φερε κ κανενα φως επαγγελματικο μαζι σου! Ηθελα να το βγαλω απο μεσα μου Razz

????????

Επισκέπτης
α καλα, κι εμας μας κουβαλησαν εναν χτες ειχε μια μηχανη και καλα η δικη μου ειναι πολυ καλυτερη.....και ηταν και η γυναικα του μου λεει αν θελετε dvd 10 ευρω το ενα.......χαχα και της λεει η δασκαλα "σ αυτην βρηκες να το πεις? ξερεις τι τελεια dvd μας κανει καθε χρονο, αληθινες ταινιες και μαλιστα δωρεαν!"
τελικα η τυπισσα για το dvd τραβουσε απ το κινητο της!!!! και μετα εμαθα οτι καμια σχεση με τον παιδικο ηταν λεει ιδιωτικη πρωτοβουλία!!!!!!!!
δεν ξερουν απο που να βγαλουν φραγκα........

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να παμε κ εμεις με το κινητο τοτε, να βγαλουμε χρηματα Razz οτι να ναι κανει ο κοσμος.

nicole1981

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
litsakos έγραψε:Τελικα λειτουργησε ο δικος μας. Εχω τον μπαμπα μου αν ακουσει καποια ειδηση για παιδικο με παιρνει τηλ να με ενημερωσει λες και ερχεται πολεμος... Laughing Laughing
Πολυ βηχας ρε κοριτσια! Και δεν πινει χαμομηλι η μικρη γμτ, τι αλλο να της δωδω? Λιγο γαλα θα πιει το πρωι με τα δημητριακα της ,την υπολοιπη μερα πεταω χαμομηλια. Mad
Υπαρχει καποιο "αθωο" σιροπι να της δινω?

Κορίτσια, εμένα η μεγάλη έχει βήχα εδώ και ένα μήνα περίπου. Έχουμε πάρει spiropent και aerius. Αποτέλεσμα μηδέν. Μία ξαδέρφη μας μού είπε να της βράσω σαλέπι της θάλασσας(το προμηθευτήκαμε από μαγαζί με βότανα).Μοιάζει με φύκια, η κόρη μου ούτε να το δοκιμάσει αλλά η ξαδέρφη μού είπε ότι κάνει θαύματα.

????????

Επισκέπτης
κι εμενα ο μικρος βηχει εδω και ενα διμηνο
εδωσα aerius, εδωσα soldesanil, μια δυο μερες καλα και αντε παλι
καναμε και aerolin παλι τα ιδια, μετα εδωσε η παιδιατρος που παιδικου ενα σιροπακι πολυ καλο αλλα παλι συνεχιζει ο βηχας
μου ειπαν να βρασω ευκαλυπτο και να αφησω στο δωματιο το εκανα κι αυτο.......
τελικα μετα απο 3 παιδιατρους εχουμε ραντεβου σε πνευμονολογο απο βδομαδα

Lida R

Lida R
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
arco iris έγραψε:κι εμενα ο μικρος βηχει εδω και ενα διμηνο
εδωσα aerius, εδωσα soldesanil, μια δυο μερες καλα και αντε παλι
καναμε και aerolin παλι τα ιδια, μετα εδωσε η παιδιατρος που παιδικου ενα σιροπακι πολυ καλο αλλα παλι συνεχιζει ο βηχας
μου ειπαν να βρασω ευκαλυπτο και να αφησω στο δωματιο το εκανα κι αυτο.......
τελικα μετα απο 3 παιδιατρους εχουμε ραντεβου σε πνευμονολογο απο βδομαδα

κι εγω βηχω εδω και 2 μηνες!!!!!!!!!!! Rolling Eyes Rolling Eyes Crying or Very sad Crying or Very sad

miki2009

miki2009
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια και ο
δικός μου είχε βήχα και τον πήγα σε ωτορινολαρυγγολόγο και μου είπε ότι ήταν από τα βλέμματα που είχε
στον λαιμό . Μου είπε ότι πρέπει να έχω την μύτη πάντα ανοιχτή χωρίς μύξες γιατί
μύτη , λαιμός και αυτί είναι αλληλένδετα και όταν κλίνει η μύτη θα έχουμε προβλήματα
με τα αυτιά και τον λαιμό.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 33]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 29 ... 33  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις