Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
586 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 586 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 33  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 33]

Efita

Efita
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
arco iris έγραψε:με πηραν εσπευσμενα απο τον παιδικο να παω να παρω το παιδι ειχαν ενα ατυχημα λεει
καποιο αλλο παιδακι
εφυγα σαν τρελλη

καποιος γονιος αφησε ανοιχτη την καγκελοπορτα και ενα παιδακι εφυγε στο δρομο που ειναι και κατηφορα και το χτυπησε αυτοκινητο

ειναι στο νοσοκομειο ακομα δεν ξερουμε τιποτα

εφερα τον δικο μου σπιτι και τρεμω.........

Μακάρι να μην είναι σοβαρό και μακάρι να μην ξανασυμβεί παρόμοιο περιστατικό....

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
arco iris έγραψε:με πηραν εσπευσμενα απο τον παιδικο να παω να παρω το παιδι ειχαν ενα ατυχημα λεει
καποιο αλλο παιδακι
εφυγα σαν τρελλη

καποιος γονιος αφησε ανοιχτη την καγκελοπορτα και ενα παιδακι εφυγε στο δρομο που ειναι και κατηφορα και το χτυπησε αυτοκινητο

ειναι στο νοσοκομειο ακομα δεν ξερουμε τιποτα

εφερα τον δικο μου σπιτι και τρεμω.........

το διαβασα αυτο!σοκ επαθα! καλα οι παιδικοι την εξωπορτα δεν την ανοιγουν με θυροτηλεφωνο?κ δεν την κλειδωνουν μετα?!!!!!!!
Δεν την βλεπω κλαλα την διευθυντρια σας Στελλα,θα της κοψουν τον ....ο και καλα θα κανουν!

νεα δεν εχω,ειχε πυρετο ο μικρος κ δεν πηγαμε,αυριο παλι Smile και απο βδομαδα υποθετω σε αλλο σταθμο ξανα-προσαρμογη .

rinoula καλη αρχη!

aggeliki5579

aggeliki5579
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μολις διαβασα στο www.real.gr οτι το παιδακι ειναι στο νοσοκομειο ΄΄Παπαγεωργιου΄΄, στην εντατικη σε κρισιμη κατασταση..

Τι να πω...ο Θεος να βαλει το χερι Του..

dinaki88

dinaki88
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
διάβασα το Φεκ που ανεβάσατε, μου φάνηκε ελαστικό σε αυτά που προτείνει και επίσης μάλλον αναφέρεται σε δημόσιους, οι ιδιωτικοί είναι επιχειρήσεις, κάνουν ότι γουστάρουν που λογικά αποκλίνει κάπως από αυτά.
Αυτό με τα δόντια πρέπει να διασταυρώσω όσο το συντομότερο,
Κατά τ'άλλα ξενέρωσα σήμερα γιατί ο άντρας μου με ενημέρωσε ότι το παιδί γύρισε σπίτι λαδιασμένο από σάλτσα και δεν του είχαν αλλάξει μπλούζα. έλεος. επίσης ήταν κατουρημένη, φαντάζομαι της έφυγαν στο σχολικό δε μπορεί, αλλά είναι ηλίθιο να μην την πάνε πριν φύγουν με το σχολικό, πλέον τα κρατάει σερί τουλάχιστον 5 ώρες.
αφήστε που νόμιζα ότι κάθε βδομάδα έχουν άλλο φυλλάδιο- είναι πλαστικοποιημένο και γράφουν με ανεξίτηλο πάνω- που λέει πόσο έφαγε, δεν το έβαλα νόμιζα ότι θα έχουν άλλο-ο άντρας μου λέει μήπως το καθαρίζουν με οινόπνευμα?ΕΛΕΟΣ,τέλος πάντων- και αφού δεν το έβαλα δε μας ενημέρωσαν καθόλου τι έγινε με το φαγητό. ε ο άντρας μου δε σκέφτηκε να πάρει τηλέφωνο αλλά έστω ένα σημείωμα λογικό δεν ήταν?
ελπίζω να μην ξαναξενερώσω έτσι,δεν είμαι πολύ φαν με τις δασκάλες μας ήδη.

http://psuxoblabla.blogspot.gr/

????????

Επισκέπτης
dinaki μη με παρεξηγησεις αλλα τα παραπονα που εχεις ειναι λιγο πολυ συνηθισμενα για μας

εννοειται οτι θα ερθει το παιδι με λαδιες

εννοειται οτι δε βαζουν χαρτακι- γι αυτο κανανε το πλαστικοποιημενο

εννοειται οτι πριν το πουλμαν δε θα το πανε τουαλετα- σε δεκα λεπτα ειναι σπιτι του

μη με ρωτησεις γιατι εννοειται..........δε συμφωνω...........αλλα εννοειται!

????????

Επισκέπτης
λοιπον το παιδακι ειναι καλα, δε χτυπησε ασχημα ουτε εσπασε κατι, η κοπελα που οδηγουσε δεν ετρεχε, και οι γονεις δε θα κινηθουν νομικα

αγιο ειχανε ολοι!!!!!!!!!!

aggeliki5579

aggeliki5579
arco iris έγραψε:λοιπον το παιδακι ειναι καλα, δε χτυπησε ασχημα ουτε εσπασε κατι, η κοπελα που οδηγουσε δεν ετρεχε, και οι γονεις δε θα κινηθουν νομικα

αγιο ειχανε ολοι!!!!!!!!!!

Ευτυχως Παναγια μου...εχθες το βραδυ διαβασα οτι ειναι στην εντατικη και μου ειχαν κοπει τα ποδια...μακαρι να αναρρωσει γρηγορα το παιδι και αλλοι γονεις να μην περασουν την λαχταρα αυτων των γονιων..

dinaki88

dinaki88
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χμ, εμάς είναι οι πρώτες μας μέρες στον παιδικό, και γι'αυτό κιόλας το έγραψα σε αυτή την ενότητα μπας και κακοφαίνονται και σε άλλες μαμάδες παρόμοια.
Εμένα με θύμωσε πολύ γιατί σκάμε πολλά λεφτά στον παιδικό-τουτέστιν 380, αν και δεν είναι ο ακριβότερος στην περιοχή, περίμενα να μην αφήνουν μέσα στη βρώμα τα παιδιά όταν λερωθούν με το φαγητό τους, μιας και τρώει 2.5 ώρες πριν έρθει σπίτι(με είχε παραξενέψει που ζήτησαν αλλαξιά και μπλούζα, γι'αυτό δεν την ήθελαν?)
όσο για την ενημέρωση, δε με νοιάζει ακόμα και με κηρομπογιά πάνω στην πλάτη της κόρης μου να το έγραφαν, αν έφαγε ή όχι, γιατί εμάς το μεγαλύτερο πρόβλημα μας στον παιδικό ως τώρα είναι ότι δεν τρώμε τίποτα πέρα από το πρωινό της μαμάς.
οπότε ο θυμός μου έγκειται στο ότι επειδή δεν ήμουν και σπίτι να πάρω τηλέφωνο, δε μάθαμε ποτέ ότι το παιδί είναι νηστικό ή όχι, και ο άντρας μου με ρώταγε ξινισμένος " καλά δεν έβαλες μπλούζα αλλαξιά στο παιδί, μέσα στα λάδια από σάλτσες γύρισε", ε εντάξει αυτός σκάει τα φράγκα, εγώ τ'ακούω αν κάτι του βρωμάει στον παιδικό.
α, όσο για το ότι κατουρήθηκε, δεν ξέρω αν είναι συνηθισμένο, αλλά επαναλαμβάνω ότι η μικρή κοντεύει να τη βγάλει και στον ύπνο της, έχει μάθει πότε πάμε για τσίσα, πρέπει να είχε να πάει τουλάχιστον 4 ώρες.(δε θέλω να σκέφτομαι ότι κατουρήθηκε εκεί και δεν την άλλαξαν γιατί τότε θα εκνευριστώ περισσότερο Mad

σόρρυ αν ακούγομαι μιγιάγγιχτη αλήθεια δεν είμαι, αλλά έχω ένα θέμα να μη φροντίζουν τη μικρή, δεν είναι εκεί από ανάγκη αλλά από επιλογή και
σόρρυ για το μεγάλο ποστ Embarassed

feggarenia

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
arco iris έγραψε:dinaki μη με παρεξηγησεις αλλα τα παραπονα που εχεις ειναι λιγο πολυ συνηθισμενα για μας

εννοειται οτι πριν το πουλμαν δε θα το πανε τουαλετα- σε δεκα λεπτα ειναι σπιτι του

Καλημέρα,
συγνωμη αλλα θα διαφωνήσω με αυτα που λες. Όταν το πας ιδιωτικο εχεις και απαιτήσεις που ειναι αυτονόητες δηλαδή. Εννοείται οτι θα το πάρεις καθαρό το παιδί, εννοείται οτι θα το πάνε τουαλέτα και εννοείται οτι ενημερώνουν με οποιοδήποτε τρόπο αν το παιδί έφαγε. Αυτά τα βασικά τα θεωρώ δεδομένα και εχω ακόμη 100 απαιτήσεις παραπάνω απο τον ιδιωτικό.

vicky75

vicky75
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
feggarenia έγραψε:
arco iris έγραψε:dinaki μη με παρεξηγησεις αλλα τα παραπονα που εχεις ειναι λιγο πολυ συνηθισμενα για μας

εννοειται οτι πριν το πουλμαν δε θα το πανε τουαλετα- σε δεκα λεπτα ειναι σπιτι του.

Καλημέρα,
συγνωμη αλλα θα διαφωνήσω με αυτα που λες. Όταν το πας ιδιωτικο εχεις και απαιτήσεις που ειναι αυτονόητες δηλαδή. Εννοείται οτι θα το πάρεις καθαρό το παιδί, εννοείται οτι θα το πάνε τουαλέτα και εννοείται οτι ενημερώνουν με οποιοδήποτε τρόπο αν το παιδί έφαγε. Αυτά τα βασικά τα θεωρώ δεδομένα και εχω ακόμη 100 απαιτήσεις παραπάνω απο τον ιδιωτικό.

Η καθαριοτητα ειναι πολυ σημαντική. Εμεις ευτυχω ςπρος το παρον δεν εχουμε προβλημα. Αν λερωθει τρωγοντας την αλλαζουν πάντα. Και παρόλο που πρόσφατα βγαλαμε την πανα και στο σπιτι εχουμε ατυχηματα, στον παιδικό και στο σχολικο δεν εχει κανει ποτε τσισα πάνω της. Μόνο μια φορα που δοκιμασανε να της βγαλουν την πάνα και στον μεσημεριανό υπνο !

????????

Επισκέπτης
μαλλον δεν ημουν σαφης

δεν ειπα οτι ειναι λογικο να κανουν οτι κανουν

ειπα οτι αυτο κανουν ολοι οι παιδικοι πανω κατω

μετα απο 2 χρονια παιδικους και εγω και ολη η γειτονια και ιδιωτικους και μη αυτα κατεγραψα

δεν θεωρω οτι κανουν καλα ισα ισα με τα λεφτα που σκαμε ουσιαστικα εχετε απολυτο δικιο μαμαδες

dinaki88

dinaki88
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
συμφωνούμε όλες.
Θεωρώ όμως ότι στο χέρι μας είναι.
Εγώ έκανα γραπτώς παράπονα, και αν ξανατύχει θα πάω να κάνω και εκεί, μόνο και μόνο γιατί είναι ιδιωτικό και το επιλέξαμε ως το καλύτερο για το παιδί.
Δεν ξέρω τι γίνεται σε δημόσια και προς το παρόν δε με ενδιαφέρει, αλλά ίσως είμαι παραπάνω αυστηρή γιατί δε μου γέμισαν το μάτι στις πρώτες επαφές και οι δασκάλες (αρκετά νεαρές, ίσως νεότερες μου και είμαι και σχεδόν 24 εγώ) και καθόλου επικοινωνιακές, όταν τους μιλάω κοιτάνε σαν ούφα).
αλλά και σε καθεμιά σας όταν τύχει, ειδικά αν έχετε στανταρ απαιτήσεις για καθαριότητα, ή ενημέρωση όπως εγώ, να μην το δέχεστε κυρίως αν τα σκάτε και έχετε κι ένα παραπάνω λόγο.
εγώ είμαι λίγο αναρχικό στοιχείο σε αυτά,

feggarenia

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
dinaki
αν δεν σου γεμίζει το μάτι να κάνεις αυτο που σου λεει το ενστικτό σου. Εγω δυστυχως είχα δώσει αρκετές ευκαιρίες στον προηγούμενο αθλιο παιδικό σταθμό. Αλλα απο τα πρώτα δείγματα έπρεπε να το είχα αλλάξει το παιδί γιατι όπως αποδείχτηκε το ενστικτο της μάνας εχει πάντα δίκιο.

dinaki88

dinaki88
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
feggarenia μου, σαφώς και αμα μου πει το ένστικτο μου να φύγουμε ούτε που θα μας ξαναδούν.
απλά δε θέλω να πάρω αποφάσεις από τις 7 μέρες σύνολο που πάμε εκεί.
Η συμπεριφορά του παιδιού έχει αλλάξει προς το ελαφρά χειρότερο, η ομιλία της αναπτύσσεται, είναι πιο ξεθεωμένη από το παιχνίδι, φαίνεται γεμάτη και σίγουρα βλέπει παιδάκια που δεν έχει πολυσυναναστραφεί.
Αλλά είναι νωρίς.
Θέλω να γίνει η συνάντηση με τους γονείς, να δω αν οι δασκάλες είναι γενικά περίεργες και απρόσιτες και με άλλους γονείς, γιατί πολλές ξέρετε ότι δεν είμαι και το πιο γλυκό και μαμακίστικο πλάσμα του κόσμου, ίσως κομπλάρουν με μένα.
Να δω και δυο τρεις δραστηριότητες σιγά σιγά, και προφανώς θα κρίνω αν αξίζει τα λεφτά του.

Εσείς που ξέρετε αν γραφτούμε σε άλλο παιδικό νοέμβρη πχ, θα είναι υψηλότερες οι τιμές? και καλά αφού έπεσες στην ανάγκη μας κτλ?

Lida R

Lida R
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ,,,,, Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad ΣΤΟ 10 ΛΕΠΤΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΑΝΕ ΕΞΩ ...ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΜΑ.....ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΦΕΡΟΥΝ........ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ.......ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.....ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....

Aurora

Aurora
Καλά εμείς σήμερα.
Συμετείχε έφαγε το φαγητό του όλα μια χαρά.
Θέλω να σας κάνω την εξής ερώτηση.
Τα τροφεία και τη γραφική ύλη θα τα πληρώσετε?
Πήρα τηλ στη ΕΕΤΑΑ σήμερα το πρωί και μου είπαν οτι αυτες τις μέρες θα βγεί ανακοινωση σχετικά με το ποσό που θα δίνουμε στους σταθμούς και να μη δώσουμε ουτε ευρώ ακόμη.
ΕΠίσης οτι η γραφική ύλη είναι ήδη πληρωμένη απο την ΕΕΤΑΑ..

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμείς πήγαμε σήμερα πρώτη μέρα, έμεινε σχεδόν μιάμιση ωρα, έκλαιγε για 20 λεπτά όταν έφυγα αλλά μετά εντάξει, λέει.

dinaki88

dinaki88
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εεταα? είναι η επιδότηση? αυτό που κάνατε όλες δήλωση και μαζεύατε μόρια?
γιατί εμείς πληρώνουμε κανονικά τροφεία και τη γραφική ύλη την αγοράσασμε εμείς

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Απο αυτα που διαβαζω δεν ξερω τι να πω...Η καθαριοτητα ειναι βασικο προυποθεση,ειτε ειναι δημοσιο,ειτε ιδιωτικο. Ο σεβασμος προς το παιδι επισης. Τωρα .αν νιωθει μια μαμα οτι αυτα δεν υπαρχουν αλλαζει σταθμο. Κυριως τα ουρα...ηο λεκες απο το φαγητο οκ,δεν μου φαινεται τραγικο,αλλα να μενει με ουρα κ ακαθαρσιες ενα παιδι...ειναι αμελεια,δεν θα επρεπε να συμβει.
Ντινα, σε αυτον που παει ο μικρος (πηγαινε,γιατι αλλαζουμε συντομα λογω εσπα) ηταν απο πανω του,γιατι τις πρωτες 2 μερες δεν τους ελεγε οτι θελει τσισα ή κακα, ηθελε εμενα. Αλλα ειναι εμπειρες,καταλαβαινουν οτι αν ενα παιδι ξαφνικα ειναι ανησυχο,αγχωμενο το πρωτο που σκεφτεσαι ειναι η τουαλετα -ιδιως στα καινουρια παιδακια- αυτο κ εγω το σκεφτομαι σαν μαμα ποσο μια εμπειρη παιδαγωγος...
Οπως επισης μου ελεγαν καθε μερα τι αντιδρασεις ειχε,αν εχει βλεματικη επαφη,αν προσεγγιζει αλλα παιδια,πως ειναι απεναντι στην δασκαλα του,οτι εκλαψε,οτι με ζητησε,ολα οσα ηθελα να ξερω. Ενιωθα δλδ οτι κανουμε κοινη προσπαθεια με τις παιδαγωγους,οτι τους νοιαζει να προσαρμοστει καλα το παιδι μου.
Το ιδιο θα κυνηγησω κ στον δημοτικο σταθμο που θα παει τωρα, ενημερωση και φιλικη προσεγγιση,να νιωσουν οτι εχουν σοβαρη ευθυνη,να το νιωσουν καλα δλδ

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dinaki88 έγραψε:δεν είναι εκεί από ανάγκη αλλά από επιλογή

Αυτο!Αυτο ηταν το πρωτο πραγμα που ειπα οταν αρχισα να μιλαω για το τι περιμενω απο ενα σταθμο στην διευθυντρια.
Ειναι μια πολυ ωραια εμμεση απειλη Laughing Laughing Laughing οσο ευγενικα και αν το πεις κ παλι απο πισω κατι δηλωνει.

dinaki88

dinaki88
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
βρε λιτσάκο πώς σου τα έλεγαν αυτά? από κοντά, πήγαινες εσύ να παραλάβεις? γιατί εμείς έχουμε πήγαινε έλα σχολικό.
και τηλεφωνικά μόνο την πρώτη μέρα ενημερώθηκα γιατί είχε κάτι δέκατα και με πήραν να μου το πουν.
Μακάρι να μιλήσουμε στη συνάντηση, ελπίζω να γίνει σύντομα.
Πάντως εμένα που δεν κατουριέται πια συχνά πάνω της γιατί το ζητάει επίμονα, με ενοχλεί και να είναι μέσα στις σάλτσες, μόνο και μόνο γιατί σκάμε πολλά λεφτά για τους καιρούς που ζούμε.
Αλλά ούτε καν μπορώ να φανταστώ τόσο λεπτομερή ενημέρωση που λες.
φαντάσου, την τελευταία μέρα που εμφανίστηκα να αφήσω τα υλικά τους, με κοιτούσαν όπως πάντα σαν ούφο, και είπα να σπάσω τον πάγο, μιας και είχε γενέθλια η μικρή μπας και θέλανε να τους φέρουμε τίποτα να κάνουν χαμό να χαρούν τα παιδάκια. μου είπε ό,τι θέλετε εσείς κάνουμε. αυτό. Rolling Eyes λέω αν εννοείται τούρτα θα κόψουμε σπίτι άρα τίποτα. μετά μου λέει ό,τι θέλετε. καλά λέω ευχαριστώ και έφυγα. τι σκατά γιαγκούλας είμαι? Rolling Eyes ελπίζω να ήταν η αμηχανία ξαναλέω γιατί κι εγώ θέλω να εμπλακώ στη ζωή της στον παιδικό αλλά δεν υπάρχει αλληλεπίδραση με τις παιδαγωγούς, ακόμα και όταν στέλνω σημειώματα δεν παίρνω απάντηση ή δε βλέπω ανταπόκριση.

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κατσε Ντινα,γιατι να μην εμπλακεις στην ζωη της στον παιδικο? Θα το κανεις οχι μπροστα στο παιδι. Αλλα παιδικος+γονεας συνεργαζονται στενα, πρεπει να συμβαδιζει το προγραμμα του σταθμου με τον οικογενειακο σχεδιασμο. Δεν κανεις αλλα εσυ,αλλα εκεινοι. Οποτε,ναι,αν εσυ το αλλαζεις με την σαλτσα το αλλαζουν και αυτοι,και αν οχι τοτε στο λενε απο την αρχη,για να δειτε πως θα δουλεψετε μαζι. Αν εκει το παιδι καθεται στο τραπεζι για φαγητο,εχει πλυνει χερια και λεει "καλη ορεξ" ετσι θα κανει κ σπιτι του (ή το αντιστροφο,καταλαβαινεις τι θελω να πω με αυτα τα παραδειγματα).
Εγω πηγαινα εκει, καθομουν απ εξω την περιοδο προσαρμογης. Εμπαινα μεσα,το παιδι δεν με εβλεπε αλλα μιλουσα με την διευθυντρια που ηταν κ αυτη στην ταξη να με ενημερωσει για το παιδι.Γιατι φευγοντας με το παιδι μπροστα δεν ηθελα να κανω συζητηση μεγαλη. Δλδ για το πρωτο 2ωρο που τον αφηνα,μιλουσα 2 φορες με την υπευθυνη. Και τους ειχα πει και οι ιδιοι βεβαια μου το προτειναν οτι η προσαρμογη θα εξαρτηθει απο το παιδι, δλδ μια βδομαδα,10 μερες,οσο πηγαινε,για να μην πιεστει.Εχω τον χρονο να το κανω βεβαια αυτο.Και καθε μερα να μην πας,πρεπει να πας μια επισκεψη,να σε βλεπουν κ αυτοι εκει,να ρωτας.Να κοβεις κινηση ρε παιδι μου.

dinaki88

dinaki88
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
επομένως απλά θα περάσω από εκεί να κόψω κίνηση όπως λες.
ναι αυτό λέω ότι θέλω να εμπλακώ γι'αυτό και περιμένω λίγο πάρε δώσε με τις γυναίκες που την έχουν, τις παιδαγωγούς, γιατί δεν είναι παιδικός μόνο έχει και δημοτικό μέσα, ο διευθυντής δε θα ξέρει πολλά να μου πει και δε με απασχολεί αυτός.
Θα πάω λοιπόν μιας και θα έχει ρεπό ο άντρας να την πάρουμε το αυτοκίνητο αυτή την εβδομάδα, να δω τι παίζει.
Αλλά πραγματικά πιστεύω ότι θα ακούσω το εξής: η Ελπίδα μια χαρά, έχει προσαρμοστεί, παίζει με τα παιδάκια, τρώει έτσι κι έτσι.
φαντάσου την πρώτη μέρα όλο αγωνία εγώ πώς πήγε και μου είπε όλα καλά τέλεια. Το θέμα της τουαλέτας? όλα τέλεια μια χαρά κ εκεί. Λεπτομέρεια που σκοτώνει ρε παιδί μου.

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dinaki88 έγραψε:επομένως απλά θα περάσω από εκεί να κόψω κίνηση όπως λες.
ναι αυτό λέω ότι θέλω να εμπλακώ γι'αυτό και περιμένω λίγο πάρε δώσε με τις γυναίκες που την έχουν, τις παιδαγωγούς, γιατί δεν είναι παιδικός μόνο έχει και δημοτικό μέσα, ο διευθυντής δε θα ξέρει πολλά να μου πει και δε με απασχολεί αυτός.
Θα πάω λοιπόν μιας και θα έχει ρεπό ο άντρας να την πάρουμε το αυτοκίνητο αυτή την εβδομάδα, να δω τι παίζει.
Αλλά πραγματικά πιστεύω ότι θα ακούσω το εξής: η Ελπίδα μια χαρά, έχει προσαρμοστεί, παίζει με τα παιδάκια, τρώει έτσι κι έτσι.
φαντάσου την πρώτη μέρα όλο αγωνία εγώ πώς πήγε και μου είπε όλα καλά τέλεια. Το θέμα της τουαλέτας? όλα τέλεια μια χαρά κ εκεί. Λεπτομέρεια που σκοτώνει ρε παιδί μου.

Laughing Laughing Laughing
ρωτα εσυ απο μονη σου, πως ειναι με τα αλλα παιδια, εχει κανει καποιους φιλους, με την δασκαλα πως παει η σχεση, αν συμμετεχει με ευχαριστηση σε κατι ομαδικο. Εσενα ειναι κ μικρουλα ακομη τι εργασιες να κανουν,δεν ξερω για τοσο μικρα. Συβηθως η δασκαλα εχει γαντοκουκλα σε τοσο μικρες ηλικιες και κανει "μαθημα" με αυτο τον τροπο.
Εκει θα αναγκαστει να γινει πιο λεπτομερης Very Happy
Να κατσεις λιγη ωρα να δεις πως κινειται το παιδι στον χωρο του σχολειου κ πως ειναι με τις δασκαλες εκει.

προγραμμα σου εχουν δωσει?αναλυτικο με τις δραστηριοτητες εκει?

dinaki88

dinaki88
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
oxi an thumamai kala mou eipan oti sigoura sto telos tha paroume o,ti ftiaksoun spiti kai oti kapoia stigmi enimerwnoun, alla dn thumamai leptomeries, mias kai eixa dei kamia dekaria diaforetikous stathmous.
nai kales erwtiseis, dn tis exw kai proxeires re gmt, imoun panta me to paidi, einai sa na kserw tis apantiseis enw den tis kserw
epomenws tha rwtisw kai ti sto kalo kanoun kai kuriws ti tha kanoun ekpaideutika panta

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 33]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 33  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις