Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
588 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 588 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 18 ... 33  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 33]

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukou έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΔΥΜΑ ΑΓΟΡΙΑ 24 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΠΙΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΓΕΝΝΑΩ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΕΛΙΚΑ Ή ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΕΜΑ?

ε οσο να το πεις ειναι κομματι δυσκολο κ για εμας Smile αλλαζει η ρουτινα μας. Οταν οι παιδαγωγοι ειναι καλοι ανθρωποι και αγαπανε τα παιδια αυτα θα περνανε καλα εκει, αλλο θα προσαρμοστει ιο γρηγορα αλλο πιο αργα.Το θεμα ειναι να ειναι καλοι οι ανθρωποι του σχολειου. Για εσενα παντως θα ειναι σωτηρια ο παιδικος!Με το μωρο που ερχεται να εχεις αλλα 2 μικρουλια στο σπιτι...ω ρε μανα μου λεμε! Laughing

dinaki88

dinaki88
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Οπότε αν δεν κάνει άλλο σύμπτωμα θα τη στείλω, με επικοινωνία επί αυτού του θέματος για να έχουν το νού τους με χαρτομάνδηλα κτλ.
όταν λέω ήμουν εκεί, ήμουν, αλλά ήμουν έξω, καθώς λογικό κιόλας, όταν με έβλεπε γκρίνιαζε ότι με θέλει ενώ όταν δεν ήμουν εκεί δε με ζητούσε. Αυτό έγινε δύο μέρες. Τώρα πηγαινοέρχεται με σχολικό και εγώ δεν πάω ποτέ, γι'αυτό ρώτησα πώς και αν πρέπει να επεμβαίνω.
Για μας, η προσαρμογή πήγε αρκετά καλά.
Ακόμα μένει να μην κλαίει όταν τη δίνω στο σχολικό αλλά αυτό έγινε μόνο δύο μέρες οπότε δεν ξέρω ακόμα πώς θα πάει.

Επομένως να πάω από εκεί να ρωτήσω την επόμενη εβδομάδα πώς πάει κτλ?
Η έστω τηλεφωνάκι? Λογικά θα πρέπει μετά τη δεύτερη βδομάδα να επικοινωνήσουν με εμάς, να μας πουν για την προσαρμογή. Μου είχαν πει θέλει μέσα στο νερό 10 μέρες.
Όσο για αυτό που λέτε, σχετικά με τα δοντάκια, το κάνουν στους σταθμούς σας, γιατί εμάς όχι. έχει μάθει το πλύσιμο των χεριών εκεί και το ζητάει, αλλά δοντάκια δεν πλένουν. Να κάνω νύξη?

Επίσκεψη λέω να κάνω Νοέμβρη, μετά την 28 οκτωβρίου που ασχολούνται με θέμα και πριν τα χριστούγεννα που γίνεται χαμός

ΑΑΑΑ ακόμα να σας πώ ότι επειδή έχω θέμα μην κολλήσει ψείρες, προμηθεύτηκα ένα φυσικό σπρέυ για πρόληψη, πολύ καλό, δύο μέρες μετά ακόμα το μυρίζω, και είναι σα κολώνια, αν θέλει κάποια πληροφορίες να μου πει.

http://psuxoblabla.blogspot.gr/

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοιτα η προσαρμογη εξαρταται απο διαφορα, 10 μερες,1 μηνας,μια βδομαδα,δεν ειναι απολυτο το ποτε θα ειναι ετοιμο το παιδι.
Τα Χριστουγεννα κανουν την 1η αξιολογηση συνηθως. Χρειαζεται να περασει ενα ευλογο διαστημα για να κρινουν την πορεια του παιδιου.
Εσυ καλο θα ηταν απο βδομαδα να πας απο εκει να μιλησεις τετ α τετ για την προσαρμογη της μικρης σου.
Τα δοντακια κανονικα πρεπει να τα πλενουν εκει. Δεν ξερω αν γινεται σε ολους τους σταθμους,αλλα ενα παιδι που θα φαει πρωινο,δεκατιανο,μεσημεριανο ε,καποια στιγμη πρεπει να καθαρισει το στομα του.
Στον παιδικο που ειναι ο μικρος τωρα τα πλενουν,σε αυτον που θα παει -αλλαζουμε γιατι μας πηρανε εδω στην γειτονια σε δημοτκο- δεν ξερω τι κανουν αλλα θα το θιξω το θεμα.

????????

Επισκέπτης
εμας λιστακο ποτε δε μας ειπαν για δοντια τιποτα παντως!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
arco iris έγραψε:εμας λιστακο ποτε δε μας ειπαν για δοντια τιποτα παντως!

ναι ε? να σου πω δεν το ειχα σκεφτει ουτε εγω μεχρι που το ειδα στον παιδικο τωρα. Καλο θα ηταν να γινεται βεβαια, τα μαθαινουν κ κανονες υγιεινης ετσι.

dinaki88

dinaki88
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εμένα μου το είπαν μόνο σε έναν στην παλλήνη, που γενικά είχε ιδιοτροπίες στη λειτουργία του, πχ να φοράνε άλλα παπούτσια στην αυλή και παντοφλάκια μέσα, κάθε πρωί θα έβαζαν κλασική μουσική, και καθαρισμός δοντάκια κτλ. Δε νομίζω ότι μου το είπαν πουθενά αλλού.
Αν μου πείτε ότι το κάνουν και άλλοι σταθμοί θα τους κάνω ζήτημα στο δικό μας, αλλά επειδή είναι παιδικός και δημοτικό, δε θέλω να είμαι ιδιότροπη και να το ζητήσω αν δεν είναι η πεπατημένη, να σας πω δε με καίει κιόλας να της μάθουν αυτοί να τα πλένει, μια ζωή εγώ τα έπλενα μόνο πρωί βράδυ, όχι στα γεύματα. Θα είναι άσχημο για το παιδί να είναι το μόνο παιδάκι από το τμήμα που το βάζουν να το κάνει, σα τιμωρία θα το πάρει.

http://psuxoblabla.blogspot.gr/

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Παντοφλακια φορανε σε αρκετους παιδικους (κ σε αυτον που ειναι ο μικρος), εχουν δικη τους πετσετα για οταν πλενουν τα χερια κ.α.. Κλασσικη μουσικη δεν ειχε Laughing αλλα καλο το βρισκω απο τις τηλεορασεις που εχουν καποιοι σταθμοι προτιμοτερο να ακουν μουσικουλα Smile

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
http://www.poeota.gr/_download/fekk497-2002.pdf

Βρηκα στις μαμαδες στο φεις το ΦΕΚ για την λειτουργια των σταθμων. Για να ξερουμε τι πρεπει να γινεται στους σταθμους καλο ειναι να το διαβασουμε ολες Smile

Myro

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα κοριτσια να ρωτησει μια απελπισμενη μανα κατι???ο δικος μου εχει μιαμιση εβδομαδα που παει στο σταθμο μεσα σε 2 μερες ψιλοαρωστησε με μυξουλες κτλ...στο σχολειο γενικα ειναι πολυ καλος κ ησυχος κ απο την πρωτη μερα προσαρμοστικε σαν να μην συμβαινει τπτ...απο τοτε που ξεκινησε ομως στο σπιτι ολη μερα κλαει κ θελει αγκαλια δεν τρωει σχεδον τπτ εκτος απο καμια φαριν...οοοοοοοληηηηηη μερα κλαει κ δεν αντεχω αλλο τα νευρα μου κροσια αρχιζω κ φωναζω σαν την υστερικη μεσα στο σπιτι...γενικα ειναι ενα πολυ καλο παιδι κ ησυχο,ειναι το τελειο παιδι εν ολιγης κ τωρα εχει μεταλαχτει κ τωρα δεν ξερω που να το αποδωσω????απο τον παιδικο?επειδη του λειπω?επειδη ψιλοαρρωστησε κ του εμεινε η γκρινια?ειναι της ηλικιας(σχεδον 14μηνων)..να συμβαινει κατι αλλο απο θεμα υγειας??δεν ξερω ειλικρινα εχω απελπιστει???καμια συμβουλη????

https://www.facebook.com/myrodeve

????????

Επισκέπτης
μυρο μου εκπαιδευτικος πραγμα τωρα εσυ να αναρωτιεσαι τετοια πραγματα.......λογικα ειναι αχγος αποχωρισμου που σε λιγες μερουλες θα ειναι παρελθον

μην ανησυχεις κοπελα μου

Myro

εεεεμμμ ειδες??οσο ζω μαθαινω!!!!! με αλλες ηλικιες εχω να κανω εγω κ ετσι....

https://www.facebook.com/myrodeve

????????

Επισκέπτης
σε καταλαβαινω

κι εγω παντα ειχα απο 9 μεχρι 12 χρονων παιδακια και πολλες φορες τα βρισκω μπαστουνια με τα μικρα μου!

????????

Επισκέπτης
καλη βδομαδα μανουλες

σημερα απ το σπιτι φυγαμε μες τη χαρα

και στον παιδικο βαλαμε τα κλαμματα

δεν ηθελε να μπει

αλλα τον καλοπιασε η δασκαλα..............

aggeliki5579

aggeliki5579
Καλημερα κοριτσια...σημερα ηταν και η δικη μας πρωτη μερα στον βρεφονηπιακο...αν και πηγαινε απο περυσι εκει,απο 9 μηνων,η αληθεια ειναι οτι ειχα αγχος τρομερο για το πως θα αντιδρασει φετος...μπηκαμε μεσα με λιγη γκρινια,μολις ομως ειδε τα παιδακια εκει και την δασκαλα του,μας εδωσε ενα φιλι και σε μενα και στον μπαμπα του και ετρεχε να παει να παιξει...γυρισε μας κοιταξε και μας εκανε ΄΄bye΄΄ και αυτο ηταν...φαινεται οτι μαλλον δεν θα εχουμε θεμα..

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα! Λοιπόν τέλειωσαν τα ψέματα, γραφτήκαμε κι εμείς και αύριο ξεκινάμε! Ενώ το λέμε τόσον καιρό, συγκινήθηκα λιγάκι! Έχω αγωνία για αύριο τώρα, πώς θα το πάρει. Της τα έχω πει βέβαια, αλλά άλλο στα λόγια κι άλλο στην πράξη...

????????

Επισκέπτης
με πηραν εσπευσμενα απο τον παιδικο να παω να παρω το παιδι ειχαν ενα ατυχημα λεει
καποιο αλλο παιδακι
εφυγα σαν τρελλη

καποιος γονιος αφησε ανοιχτη την καγκελοπορτα και ενα παιδακι εφυγε στο δρομο που ειναι και κατηφορα και το χτυπησε αυτοκινητο

ειναι στο νοσοκομειο ακομα δεν ξερουμε τιποτα

εφερα τον δικο μου σπιτι και τρεμω.........

vasval

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
arco iris έγραψε:με πηραν εσπευσμενα απο τον παιδικο να παω να παρω το παιδι ειχαν ενα ατυχημα λεει
καποιο αλλο παιδακι
εφυγα σαν τρελλη

καποιος γονιος αφησε ανοιχτη την καγκελοπορτα και ενα παιδακι εφυγε στο δρομο που ειναι και κατηφορα και το χτυπησε αυτοκινητο

ειναι στο νοσοκομειο ακομα δεν ξερουμε τιποτα

εφερα τον δικο μου σπιτι και τρεμω.........

τι είπες τώρα;;;!!! Ελπίζω να μην είναι τίποτα...μα τόση ανευθυνότητα πια;;

????????

Επισκέπτης
ξαναπηρα τηλεφωνο το παιδακι ειναι στον αξονικο τομογραφο

λενε οτι ειναι καλα

τι καλα ρε παιδια ειναι τρελλη κατηφορα και δεν εχει ορατοτητα ολοι τρεχουν σαν παλαβοι

και τι ζωον αυτος που αφησε ανοιχτη την πορτα

αλλα και το παιδι δεν ειχε δουλεια εκει (εννοω δεν επρεπε να ηταν καν εκει) η αυλη ειναι πισω αρα απο μεσα τους εφυγε

αχ θα τρελλαθω

miki2009

miki2009
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πω πω φαντάζομαι οι γονείς του παιδιού.
Πως τους έφυγε το παιδί ? Γίνονται τέτοια λάθη ?
Μακάρι να μην είναι τίποτα σοβαρό και να είναι πιο προσεχτική στο μέλλον.
Εμείς δεν πήγαμε στο σχολείο σήμερα γιατί είχε λίγες μιξούλες και βήχα.
Μετά που ρώτησα την κουμπάρα μου μου είπε ότι μόνο με πυρετό δεν έστελνε το βαφτιστήρι μου πέρυσι .
Και ο καημένος σηκώθηκε και ήθελε να πάει σχολείο , δεν πειράζει αύριο αν δεν έχουμε κανένα πρόβλημα θα πάει..

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
arco iris έγραψε:ξαναπηρα τηλεφωνο το παιδακι ειναι στον αξονικο τομογραφο

λενε οτι ειναι καλα

τι καλα ρε παιδια ειναι τρελλη κατηφορα και δεν εχει ορατοτητα ολοι τρεχουν σαν παλαβοι

και τι ζωον αυτος που αφησε ανοιχτη την πορτα

αλλα και το παιδι δεν ειχε δουλεια εκει (εννοω δεν επρεπε να ηταν καν εκει) η αυλη ειναι πισω αρα απο μεσα τους εφυγε

αχ θα τρελλαθω

πω πω φρικαρα τωρα ρε συ Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

koukou

koukou
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΑΞΕ.ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΠΑΩ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΦΥΓΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΑΝ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΘΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΑΓΧΟΣ ΤΟ ΕΧΩ

????????

Επισκέπτης
ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ

ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ 2-3 ,ΜΕΡΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

denas3

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
KAI EGO NA PO ON PONO MU Sad EMEIS KALA POIGENAME 1EVDOMADA OLA KALA 2ORO TIN PARASKEVI EKATSE 3-4ORITSES PSILOSINITHISE OXI OTI DEN EKLEGE ALLA PIGENAME ALLA NA POU SAVVATO AROSTISAME KAI SIMERA SPIAKI KAI O ASXIMO EINAI OI EIXE PSILOSINITHISI KAI TORA 2-3MERES SPITI PALI APPTIN ARXI THA ARXISOUME ME KLAMATA KAI TA LIPA...

A KAI I MIKRI PARAPONIOAN OI KAPOIOS IS PEAKSE KAPOIO PEXIDAKI EPANO TIS KAI EKLEGE Sad Sad

KAI EKEI PIGENI MIAS FILIS MOU O PAIDAKI POU EINAI SIN IDIA TMIMA NA PO ME TIN DIKIA MOU,POU TO DIKO TOUS KORITSAKI EINAI PARAAAAA POLI ZOIRO DEN IPARXI MERA POU NA EIMASTAI EDO STIN GITONIA STO PARKO MAS KAI NA MIN EXEI XTIPISI,GRATSUNISI,DAGKOSI KAPOIO PAIDAKI SIN TO DIKO MOU...TI NA PO SIN MAMA TIS KAI EKEINI TI NA TIS KANEI ALLA FOVAMAI STON PAIDIKO FANTAZOMAI POS TIN XTIPAEI I KATI ALLO LETE I DASKALA TOUS NA MIN TIS AFINI ALLA KAI TI NA KANOUN 2DASKALES ME 15 PAIDAKIA...
EIMAI LIGAKI IPERVOLIKI TO KSERO ALLA NIOTHO ASXIMA OTAN TIN XTIPANE TRAVANE K.T.L ALLA ME KAKIA POS NA TO PO Sad Sad

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 33]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 18 ... 33  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις