51 Απ: ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ- ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ!!!!!!! Πεμ Σεπ 06, 2012 6:57 am
????????
Επισκέπτης
LITSAKO ΓΕΡΑ ΜΗ ΜΑΣΑΣ!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
arco iris έγραψε:LITSAKO ΓΕΡΑ ΜΗ ΜΑΣΑΣ!!!!!!!
arco iris έγραψε:λιστα για 3 χρονο!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
arco iris έγραψε:παιδια ειλικρινα ειναι πολυ δυσκολο ειναι πολλλλλλα..............
Maryanastasia έγραψε:Θρανία έχουν στον παιδικό σταθμό ή θα πάτε καρέκλες από το σπίτι σας?
Επίσης το ξέρω πως είμαι ψείρας αλλά έχουν γράψει πιλέλα.
arco iris έγραψε:ωχ ρε παιδια πονοκεφαλος μ επιασε εχω παρει 2 ντεπον ως τωρα
arco iris έγραψε:ιδιωτικος ειναι !
τωρα κοιταω απο online και ειναι 80 ευρω ηδη χωρις το αναγνωστικο βιβλιο και χωρις καποια απο τα χαρτονια
την αλλη βδομαδα θα ερθει και η λιστα του νηπιου
.......................
Έχει επεξεργασθεί από τον/την litsakos στις Παρ Σεπ 07, 2012 5:56 am, 1 φορά
dinaki88 έγραψε:Κι εμένα πρώτη φορά στον παιδικό, τελείωσε μόλις η πρώτη μας εβδομάδα. Είμαστε 3 ετών.
Έχω δύο ερωτήσεις
σήμερα σάββατο η μικρή έχει μυξούλες, σα συναχάκι ελαφρύ, χωρίς πυρετό ή άλλο σύμπτωμα. Αν είναι στην ίδια κατάσταση τη δευτέρα να τη στείλω? Δεν έχω πρόβλημα να την κρατήσω, αλλά λογικά θα χάσει επαφή με το σχολείο αν από τόσο νωρίς λείπει.
δεύτερη ερώτηση
γράφετε ότι σπάτε τα τηλέφωνα, ρωτάτε πώς πάνε τα παιδάκια και γενικά δείχνετε μεγάλο ενδιαφέρον.
Εγώ δεν έχω πάρει να ρωτήσω, ξέρω ότι είναι αρκετά προσαρμοσμένη, ήμουν κάποιες μέρες εκεί, γενικά ξέρω πως αντιδρά δε με αγχώνει αυτό. Οκ το σκέφτομαι αν είναι καλές οι δασκάλες, αν κάνουν κάτι που δε θα ενέκρινα κτλ. αλλά περιμένω να ενημερώσουν αυτές για συνάντηση κτλ. Από τη στιγμή που θέλω να είμαι μέρος της εκπαίδευσης της, θεωρείτε ότι πρέπει να εμπλακώ από τώρα με κατ'ιδίαν συναντήσεις ή τηλέφωνα?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης