Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
659 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 659 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι να σου πω βρε Τονια
Είναι χάλια μαύρα τα πράγματα! Εδω δίνουν ψίχουλα στους γιατρούς, που κάθε μέρα αντιμετωπίζουν τραγικά πράγματα! Αλλα τι να περισσέψει όταν οι βουλευτές παίρνουν τα 5χιλιαρα!!!!
Και οι στρατιωτικοί, οι δικαστικοι, και γενικα όλοι οι υψηλόβαθμοι τόσα χρόνια έπαιρναν τεράστια ποσά χωρίς λόγω

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="xaftounaki"]Καλημέρα Τονια
xaftounaki έγραψε:Τι να σου πω βρε Τονια
Είναι χάλια μαύρα τα πράγματα! Εδω δίνουν ψίχουλα στους γιατρούς, που κάθε μέρα αντιμετωπίζουν τραγικά πράγματα! Αλλα τι να περισσέψει όταν οι βουλευτές παίρνουν τα 5χιλιαρα!!!!
Και οι στρατιωτικοί, οι δικαστικοι, και γενικα όλοι οι υψηλόβαθμοι τόσα χρόνια έπαιρναν τεράστια ποσά χωρίς λόγω

ΑΧ ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ..ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ Κ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ..ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΟΥΝ?ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ Κ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!ΒΛΕΠΩ Κ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ Κ ΝΑ ΑΓΧΩΝΕΤΑΙ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ..ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ....ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ Κ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΞΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ..

ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΕΙΣΙΑ?ΤΙ ΤΑΙΝΙΟΥΛΑ ΕΙΔΑΤΕ?ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΑ 2 ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΓΑΜΟ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ?

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω πιστεύω ότι οποίος εχει τη δυνατότητα να φεύγει απο τη χώρα να το κάνει!
Οι πατριωτισμοι Τελειώσανε, όταν γύρω σου βλέπει τον καθένα να σε πατάει για να ανεβεί εκείνος, χωρίς να το αξίζει κιόλας! Και δεν είναι μόνο τα χρήματα στο εξωτερικό, είναι ότι σε υπολογίζουν σαν άνθρωπο! Θα δουλεύεις στο εξωτερικό σαν το σκυλί αλλα θα πληρώνεσαι και θα ζεις σαν άνθρωπος! Και θα έρχεσαι για διακοπές στην Ελλάδα και θα είσαι άρχοντας!!! Όχι εδω να μην μπορείς να πας πουθενα!!!

Ναι διάβασα για το ταξιδακι σας!
Ωραία θα είναι

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:Εγω πιστεύω ότι οποίος εχει τη δυνατότητα να φεύγει απο τη χώρα να το κάνει!
Οι πατριωτισμοι Τελειώσανε, όταν γύρω σου βλέπει τον καθένα να σε πατάει για να ανεβεί εκείνος, χωρίς να το αξίζει κιόλας! Και δεν είναι μόνο τα χρήματα στο εξωτερικό, είναι ότι σε υπολογίζουν σαν άνθρωπο! Θα δουλεύεις στο εξωτερικό σαν το σκυλί αλλα θα πληρώνεσαι και θα ζεις σαν άνθρωπος! Και θα έρχεσαι για διακοπές στην Ελλάδα και θα είσαι άρχοντας!!! Όχι εδω να μην μπορείς να πας πουθενα!!!

ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ..ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ..ΕΚΕΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΕΒΡΙΣΚΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ Κ Ο ΝΙΚΟΣ..ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ....ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ..ΕΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Κ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ..ΕΓΩ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ..
ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΜΑΙ Κ ΚΑΠΩΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΟΤΙΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΑΝ ΜΠΑΜ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ..ΜΟΝΟΥΓΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ..ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ Κ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ Η ΕΔΩ Η ΑΛΛΟΥ..ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ..ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΑΦΡΟΥΛΑ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΠΕΡΙ ΚΑΒΑΛΑΣ...ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΙΣΧΟΣ...
Ναι διάβασα για το ταξιδακι σας!
Ωραία θα είναι

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΟΝ!!

xrysaki!

xrysaki!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα!τι κανουν οι κοριτσαρες?δεν μπηκα 2-3 μερες γιατι ημουν στο τρεξιμο..δουλειες..επισκεψεις πεθερικων Twisted Evil ..οπως καταλαβατε ολα καλα Very Happy λοιπον..αντε μια καλη ημερα να χουμε κ ενα ζωηρο σαβ/κο Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 7 536304

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
KAΛΗΜΕΡΑ flower
ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΔΩ?

mama tereza

mama tereza
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΕΣ..ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΧΩ ΤΡΕΛΟ ΠΟΝΙΚΕΦΑΛΟ ΣΗΜΕΡΑ..ΣΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΤΗΣΕ ΤΡΕΝΟ.. Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 7 893968 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 7 893968 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 7 893968 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 7 893968

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΠΑΝΗΛΘΑ Κ ΕΓΩ....ΜΑΖΕΥΩ ΜΩΡΟΥΔΙΑΚΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ....

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟΝΙΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΩΝΙΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ.

ΝΤΙΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ?ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΑΜΑ ΝΑ ΞΥΠΝΑΣ ΜΕ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ.ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕΣ ΚΑΛΑ?

xrysaki!

xrysaki!
μαμα τερεζα καλως ηρθες στην παρεα μας..δεν θυμαμαι να εχουμε ξαναμιλησει..
τονια πως εισαι?δυστυχως κ εγω του μικρου δεν εχω καθολου χειμωνιατικα μιας κ μεγαλωσαμε κ δεν θα φοραμε αλλο φορμακια..

mama tereza

mama tereza
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟΝΙΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΩΝΙΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ.

ΝΤΙΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ?ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΑΜΑ ΝΑ ΞΥΠΝΑΣ ΜΕ ΠΟΝΙΚΕΦΑΛΟ.ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕΣ ΚΑΛΑ?
ΔΟΥΛΕΥΩ ΠΑΛΙ ΒΡΑΔΥ...ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΚΑΛΑ...ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΗΣΑΜΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ.... Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 7 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 7 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 7 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 7 215994

xrysaki!

xrysaki!
γεια σου γιαννα μου.. Very Happy

mama tereza

mama tereza
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΗΠΕΘΕΡΑ...............ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 7 311356 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 7 311356 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 7 311356 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 7 311356 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 7 311356

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΑΝΝΑ...ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΒΡΗΚΑ ΤΩΡΑΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΜΑ ΕΔΩ..ΘΑ ΤΑ ΠΛΥΝΩ ΘΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΩΣΩ Κ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ...ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΠΟΙΑ ΡΟΥΧΑ ΘΕΛΩ Κ ΠΟΙΑ ΟΧΙ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΤΙΝΑ

xrysaki!

xrysaki!
mama tereza έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΗΠΕΘΕΡΑ...............ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 7 311356 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 7 311356 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 7 311356 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 7 311356 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 7 311356
αντε βρε καλως τα δεχτηκες Respect

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ/Ο ΗΛΙΑΣ?

goldangel1990

goldangel1990
καλημερούδια κοριτσια μου τι κάνετε????

ΕΓΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕς ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΤΟ ΜΩΡΟ να κλωτσα,αλλα που??δεν μου κάνει την χαρη Rolling Eyes

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟΝΙΑ.ΜΗΝ ΠΑΙΔΕΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΣΥ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΡΟΖ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ!!!!ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ!!!
ΧΡΥΣΑ Ο ΗΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ?
ΕΒΕΛΙΝ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ.ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΝΙΩΣΑ ΤΗΝ 18η ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΜΙΑ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙ...ΧΙΧΙΧ!!!
ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ ΕΝΙΩΣΑ ΣΤΗΞΝ 18Η Κ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ 11Η ΠΕΡΙΠΟΥ Κ ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΝΙΩΘΩ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΑΝ ΓΑΡΓΑΛΗΤΑ

xrysaki!

xrysaki!
τονια μου δοξα το θεο τωρα ειναι μια χαρα..μονο η γκρινια παρεμεινε..πως παει το μικρουλι μας στο σχολειο?
γεια σου κ σενα..βρε ηρεμησε θα το νιωσεις το μωρακι σου σιγα σιγα..ποσο εισαι?

xrysaki!

xrysaki!
γιαννα μου καλα ειναι μολις ξυπνησε κ τσιριζει Very Happy
τονια κοριτσακι θα ειναι..πως θα συμπεθεριασουμε βρε?!!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrysaki! έγραψε:τονια μου δοξα το θεο τωρα ειναι μια χαρα..μονο η γκρινια παρεμεινε..πως παει το μικρουλι μας στο σχολειο?
γεια σου κ σενα..βρε ηρεμησε θα το νιωσεις το μωρακι σου σιγα σιγα..ποσο εισαι?

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Ο ΗΛΙΑΣ!!!Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ..ΑΚΟΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ!!!Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ...ΧΑΧΑΧΑ

asteraki1989

asteraki1989
καλημερα στην ομορφη παρεα....τι κανετε???

goldangel1990

goldangel1990
στις 22 του μηνος θα πάω να πάρω και πραγματάκια για την κορούλα μου!!!πραγματικά ανυπομονώ βρε κοριτσια!!!θα γινω χαζομαμα,με βλέπω απο τώρα! Very Happy Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 7 136747

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις