Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
656 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 656 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

pontikaki72

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
kali sas mera koritsia,ti kanetai??
Very Happy Very Happy Very Happy

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙ.ΕΣΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ?ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΙΝΙ?

ΕΒΕΛΙΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ.
Η ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?

xrysaki!

xrysaki!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κοριτσια σας αφηνω προς το παρον..παμε βολτουλα κ σουπερ μαρκετ..φιλιαααα Razz

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΨΩΝΙΑ.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙ Very Happy

goldangel1990

goldangel1990
H αδελφη μου καλα ειναι δοξασοι ο θεος,πήγε την δευτέρα και είδε τον σάκο,και την δευτέρα μεθαύριο θα πάνε να ακούσουν καρδούλα με την βοήθεια του θεού!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

asteraki1989

asteraki1989
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙ.ΕΣΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ?ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΙΝΙ?

ΕΒΕΛΙΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ.
Η ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?
καλημερα τι κανεις?αχ με εχει λιωσει ζαλαδες κ τασεις για εμετο συνεχεια πφφφφ δουλευω αλλιως δεν με πειραζε..αλλα κατα αλλα μια χαρα μες τη χαρα ειμαι,εχω σκασει κιολας που δεν το εχουμε πει ακομα στους δικους μας

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΒΕΛΙΝ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΟΠΟΤΕ Η ΜΙΑ ΘΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΨΥΧΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.

ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ?ΓΙΑΤΙ?

goldangel1990

goldangel1990
ναι γιάννα μου,η αδελφή μου θέλει πολυ υποστήριξη μετα απο όλα αυτα που πέρασε...ευχομαι αυτο το σποράκι επιτέλους ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣ,και να κάνει το θαυμα της η αγια ειρήνη η χρυσοβαλάντω γιατι εκεί το έχουν τάξει!

asteraki1989

asteraki1989
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΕΒΕΛΙΝ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΟΠΟΤΕ Η ΜΙΑ ΘΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΨΥΧΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.

ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ?ΓΙΑΤΙ?
το ξερουν οι κουμπαρες μου,στις 18 μου ειπε ο γιατρος να παω για να ακουσουμε το παιδι κ θελω να το παρω σε cd κ να τους μαζεψω οοολους για φαγητο κ να τους το βαλω στην tv (και να σιγουρευτουμε κ αν ολα πανε καλα με το μωρο μεχρι τοτε)...θελω εκπληξης τρομαρα μου κ εχω σκασει κ οποτε βλεπω τη μαμα μου η την πεθερα μου χαζογελαω κ λεω να το πω να μην το πω κ λεω του αντρα μου θα το πω δεν αντεχω αλλο κ μου λεει οοχι θα τους κανουμε εκπληξη....... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΕΒΕΛΙΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ.ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ.ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
ΠΩ ΠΩ ΑΣΤΕΡΑΚΙ!ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΕΣ 10 ΜΕΡΕΣ ΔΗΛΑΔΗ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΧΑ.ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΟΝΤΙΝΟΥΣ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΑΜΕΣΩΣ!

asteraki1989

asteraki1989
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΕΒΕΛΙΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ.ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ.ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
ΠΩ ΠΩ ΑΣΤΕΡΑΚΙ!ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΕΣ 10 ΜΕΡΕΣ ΔΗΛΑΔΗ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΧΑ.ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΟΝΤΙΝΟΥΣ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΑΜΕΣΩΣ!
το ξερω οτι πολλες μερες ακομα μπορει κ να μην αντεξω αλλα επειδη θα ειναι το πρωτο εγγονακι θα ηθελα να τους το πουμε με ομορφο τροπο,κατι ιδεες που μου καθονται κ μενα Respect χαχαχα

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημέρα κ από εμένα σε όλες στα Γειτονάκια, στα κάτω από τα αυλάκια, στη Πρωτέυουσα, στη Βόρεια Ελλάδα κ στη Συμπρωτεύουσα Laughing Laughing Laughing (ξέχασα κανένα γεωγραφικό διαμέρισμα??)

Θέλουμε κ εμείς ψώνια φτου κ από την αρχή, φορμάκια, κορμάκια, υπνόσακους, ρούχα, ευτυχώς έκανα χθες μια βόλτα στην αγορά κ έχουν καλές τιμές Smile

Φλέγον ζήτημα αυτή η μετανάστευση χθες το συζητούσαμε με τον αγά! Εμείς έχουμε μεγάλο πρόβλημα σε περίπτωση που κοπεί το ταμείο-επίδομα ανεργίας! Στη δουλειά του είναι 10 χρόνια σχεδόν κ τον έχουν εποχιακό υπάλληλο που σημαίνει το πολύ Οκτώβρη τέλος κ μετά ταμείο το οποίο μαζί με διάφορα αγροτικά είναι ένα καλό βοήθημα, αν κοπέι χαθήκαμε! Του έλεγα λοιπόν αν γίνει κάτι τέτοιο να τα μαζέψουμε κ να φύγουμε να πάμε κάπου στην Ευρώπη ο κουμπάρος μας έχει ένα θείο στην Ελβετία ή το πολύ πολύ του λέω μαθαίνουμε τη γλώσσα κ πάμε Γερμανία απάντηση αγά "εγώ δούλος των Γερμανών δε γίνομαι" Απάντηση δική μου" εδώ δηλαδή τι είσαι αφεντικό? πάλι δούλος δεν είσαι" Απάντηση αγά:" Εδώ είναι πατρίδα μου" Απάντηση δική μου" Ναι κ είδες καίγεται για εσένα η πατρίδα σου την άλλη μέρα θα ακούσεις κόβεται το επίδομα αλλά οι οικονομικοί μετανάστες θα το παίρνουν κανονικά τότε θα σου πω για τη πατρίδα σου!" Του λέω πάμε στο σύντεκνο στην Αμερική να νιώθουμε πιο ασφαλείς " άμα πας στην Αμερική μένεις για πάντα κ δε ξαναγυρίζεις , γλυκαίνεσαι" Αντε βγάλτε άκρη τώρα!

asteraki1989

asteraki1989
maryz-iraklio kritis έγραψε:Kαλημέρα κ από εμένα σε όλες στα Γειτονάκια, στα κάτω από τα αυλάκια, στη Πρωτέυουσα, στη Βόρεια Ελλάδα κ στη Συμπρωτεύουσα Laughing Laughing Laughing (ξέχασα κανένα γεωγραφικό διαμέρισμα??)

Θέλουμε κ εμείς ψώνια φτου κ από την αρχή, φορμάκια, κορμάκια, υπνόσακους, ρούχα, ευτυχώς έκανα χθες μια βόλτα στην αγορά κ έχουν καλές τιμές Smile

Φλέγον ζήτημα αυτή η μετανάστευση χθες το συζητούσαμε με τον αγά! Εμείς έχουμε μεγάλο πρόβλημα σε περίπτωση που κοπεί το ταμείο-επίδομα ανεργίας! Στη δουλειά του είναι 10 χρόνια σχεδόν κ τον έχουν εποχιακό υπάλληλο που σημαίνει το πολύ Οκτώβρη τέλος κ μετά ταμείο το οποίο μαζί με διάφορα αγροτικά είναι ένα καλό βοήθημα, αν κοπέι χαθήκαμε! Του έλεγα λοιπόν αν γίνει κάτι τέτοιο να τα μαζέψουμε κ να φύγουμε να πάμε κάπου στην Ευρώπη ο κουμπάρος μας έχει ένα θείο στην Ελβετία ή το πολύ πολύ του λέω μαθαίνουμε τη γλώσσα κ πάμε Γερμανία απάντηση αγά "εγώ δούλος των Γερμανών δε γίνομαι" Απάντηση δική μου" εδώ δηλαδή τι είσαι αφεντικό? πάλι δούλος δεν είσαι" Απάντηση αγά:" Εδώ είναι πατρίδα μου" Απάντηση δική μου" Ναι κ είδες καίγεται για εσένα η πατρίδα σου την άλλη μέρα θα ακούσεις κόβεται το επίδομα αλλά οι οικονομικοί μετανάστες θα το παίρνουν κανονικά τότε θα σου πω για τη πατρίδα σου!" Του λέω πάμε στο σύντεκνο στην Αμερική να νιώθουμε πιο ασφαλείς " άμα πας στην Αμερική μένεις για πάντα κ δε ξαναγυρίζεις , γλυκαίνεσαι" Αντε βγάλτε άκρη τώρα!
καλημεραα,χαχαχα για την καθε χωρα εχει κ απαντηση,ευχομαι να μην συμβει τπτ κ να μεινετε εδω γιατι κακα τα ψεματα σαν την ελλαδα πουθενα αλλα αν δεν εχεις να φας κιολας,κ εμεις το ειχαμε ψιλοσκεφτει παλια αλλα δυσκολα φευγεις πρεπει πρωτα απολα να εχεις ακρες για να πας σε αλλη χωρα.

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:Kαλημέρα κ από εμένα σε όλες στα Γειτονάκια, στα κάτω από τα αυλάκια, στη Πρωτέυουσα, στη Βόρεια Ελλάδα κ στη Συμπρωτεύουσα Laughing Laughing Laughing (ξέχασα κανένα γεωγραφικό διαμέρισμα??)

ΧΑΧΑΧΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΙΡΗ.
ΑΓΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!!!
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ?ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ?
ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΩΡΑΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΕΡΑ ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ!ΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟ ΧΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΑΝ ΦΥΓΕΙΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΣ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ.ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ.ΑΥΤΟΙ ΓΥΡΙΣΑΝ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΧΙ.ΤΙ ΝΑ ΡΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ?Η ΜΑΝΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΧΡΟΝΟ ΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΚΕΙ!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοίταξε να δεις εδώ εμείς δε το έχουμε νιώσει κ πολύ έχουμε τα χωριουδάκια μας παράγουμε πολλά και καλοκαιρινά κ χειμωνικά που λένε! Αλλά υπάρχουν κ κάποιες ανάγκες που το χρήμα χρειάζεται φφφ πανάθεμα το!

Μακάρι να μη το κόψουν γιατί είναι τόσοι κ τόσοι ειδικά εδώ κάτω όλοι δουλεύουν στο τουρισμό κ είναι βοήθημα κ σίγουρα θα ξεσηκωθούν!

Ναι μα είδες βρε Αστεράκι αν κάτσω κ βάλω κάτω το παγκόσμιο χάρτι θα χει να μου λέει έτσι το κάνει κ με το ταξίδι!!

Mad Mad Mad

asteraki1989

asteraki1989
κατι ασχετο ειναι καμια απο πατρα?

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Όχι δε τον κάνανε μόνιμο γιατί η εταιρεία ιδιωτικοποιήθηκε κ άρχισε να κάνει μειώσεις προσωπικού γιατί στην αρχή ξέφυγε πολύ κ γ αυτό έχει κ τρελά ωράρια! Σημασία έχει που έχει τη δουλειά του κ κάποια στιγμή θα γίνει κ μόνιμος καλά είναι κ έτσι..Πέρσι ζητούσαν στη Νάξο έναν υπάλληλο μόνιμος με 4ωρη όμως απασχόληση και λογικό γιατί είναι μικρό το αεροδρόμιο κ ήμασταν έτοιμοι να πάμε αλλά δε σου παρείχε η εταιρεία για αρχή το σπίτι και ο μισθός θα ήταν 600 ευρώ που να τα πρωτοδώσεις? Αν ήμουν σε κανένα σχολείο εγώ δε θα το συζητούσαμε κάν!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
asteraki1989 έγραψε:κατι ασχετο ειναι καμια απο πατρα?

Μια κοπέλα η Ιωάννα ήταν από Πάτρα αλλά δε μπαίνει πια!

Σας έπιασα με τα δικά μου κ δε σε ρώτησα, πως είσαι? Πως πάει η εγκυμοσύνη?

asteraki1989

asteraki1989
maryz-iraklio kritis έγραψε:

γιαυτο ειμαστε εδω για να λυνουμε τα προβληματα μας,καλα ηρεμα τα ελεγα κ πιο πριν πηγαινε στην 9

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας και πάλι κορίτσια

Αστεράκι πολυ ωραία η ιδέα σας για έκπληξη!!! Εύχομαι όλα καλα να είναι!!!

Γιαννα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 8 417472

Γειτόνισσα όλο εύχονται να μην κοπεί το επίδομα γιατι καήκαμε!! Ο άντρας σου τα εχει σκεφτεί όλα! Ωραία θα είναι στην Αμερική, μακρια βέβαια, πας και δεν ξαναγυρνας, και γιατι να ξανα γυρησεις στη χρα που σε διώχνει!!
Εγω πάντως το κόβω να πηγαίνω εθελοντικά σε κανένα σισιτιο!!! Αφου δουλεια δεν βρίσκουμε να βοηθάμε! Θα ρωτήσω τους παπάδες που ξέρουμε εδω, η πεθερα μου ξέρει καλα και τον αρχιεπίσκοπο

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
asteraki1989 έγραψε:
maryz-iraklio kritis έγραψε:

γιαυτο ειμαστε εδω για να λυνουμε τα προβληματα μας,καλα ηρεμα τα ελεγα κ πιο πριν πηγαινε στην 9

Μια χαρά λοιπόν! Καλά το κάνεις κ κρατιέσαι ωραία η έκπληξη με το dvd! Εγώ το ανακοίνωσα στην αυχενική στους γονείς κ σε φίλους το 4ο μήνα! Cool Cool

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΡΩΓΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ.Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 8 M209

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΝΑ.ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ Σ ΕΝΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΘΥΜΗΘΗΚΑ....FROZEN YOGURT ΕΓΡΑΦΕ!!!
ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΣΙΣΙΤΙΟ ΚΑΝΤΩ.ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΟΥ.ΘΥΜΙΣΕ ΜΟΥ ΕΣΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ?

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να μαι κ εγω για λιγακι....
εμεις λεμε να παμε για 2 χρονια σε πρεσβεια γι αυτο κ ο νικος μαθαινει γερμανικα...βεβαια κανω προσευχες να με καλουν συνεχεια στα σχολεια να ειμαστε καπωσ καλυτερα!!!
αυριο εχω καφεδακι με μια συναδελφο αμην!!!να μαθω κανενα νεο!!!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια κάτι κοιταω στο Ίντερνετ και επανέρχομαι

Μαίρη σου εστειλα κάτι Facebook
Κοιτα το αν μπορείς

Έχει επεξεργασθεί από τον/την xaftounaki στις Παρ Σεπ 07, 2012 1:32 am, 1 φορά

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:Γεια σας και πάλι κορίτσια

Αστεράκι πολυ ωραία η ιδέα σας για έκπληξη!!! Εύχομαι όλα καλα να είναι!!!

Γιαννα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 8 417472

Γειτόνισσα όλο εύχονται να μην κοπεί το επίδομα γιατι καήκαμε!! Ο άντρας σου τα εχει σκεφτεί όλα! Ωραία θα είναι στην Αμερική, μακρια βέβαια, πας και δεν ξαναγυρνας, και γιατι να ξανα γυρησεις στη χρα που σε διώχνει!!
Εγω πάντως το κόβω να πηγαίνω εθελοντικά σε κανένα σισιτιο!!! Αφου δουλεια δεν βρίσκουμε να βοηθάμε! Θα ρωτήσω τους παπάδες που ξέρουμε εδω, η πεθερα μου ξέρει καλα και τον αρχιεπίσκοπο

Κάτι θα βρεθεί μην ανησυχείς!! Μπορείς να απευθυνθείς στα γραφεία της Αρχιεπισκοπής εκεί σε καθοδηγούν κ σε εθελοντικά αλλά κ σε εργασιακά! καλά είναι τα κοινωνικά παντοπωλεία! Τώρα ειδικά όπου κ αν πας κάνουν κρα για εθελοντές! Τουλάχιστον είναι ένα κοινωνικό λειτούργημα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις