176 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 Παρ Σεπ 07, 2012 12:17 am
pontikaki72
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
kali sas mera koritsia,ti kanetai??
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
καλημερα τι κανεις?αχ με εχει λιωσει ζαλαδες κ τασεις για εμετο συνεχεια πφφφφ δουλευω αλλιως δεν με πειραζε..αλλα κατα αλλα μια χαρα μες τη χαρα ειμαι,εχω σκασει κιολας που δεν το εχουμε πει ακομα στους δικους μαςΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙ.ΕΣΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ?ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΙΝΙ?
ΕΒΕΛΙΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ.
Η ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?
το ξερουν οι κουμπαρες μου,στις 18 μου ειπε ο γιατρος να παω για να ακουσουμε το παιδι κ θελω να το παρω σε cd κ να τους μαζεψω οοολους για φαγητο κ να τους το βαλω στην tv (και να σιγουρευτουμε κ αν ολα πανε καλα με το μωρο μεχρι τοτε)...θελω εκπληξης τρομαρα μου κ εχω σκασει κ οποτε βλεπω τη μαμα μου η την πεθερα μου χαζογελαω κ λεω να το πω να μην το πω κ λεω του αντρα μου θα το πω δεν αντεχω αλλο κ μου λεει οοχι θα τους κανουμε εκπληξη.......ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΕΒΕΛΙΝ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΟΠΟΤΕ Η ΜΙΑ ΘΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΨΥΧΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.
ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ?ΓΙΑΤΙ?
το ξερω οτι πολλες μερες ακομα μπορει κ να μην αντεξω αλλα επειδη θα ειναι το πρωτο εγγονακι θα ηθελα να τους το πουμε με ομορφο τροπο,κατι ιδεες που μου καθονται κ μενα χαχαχαΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΕΒΕΛΙΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ.ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ.ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
ΠΩ ΠΩ ΑΣΤΕΡΑΚΙ!ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΕΣ 10 ΜΕΡΕΣ ΔΗΛΑΔΗ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΧΑ.ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΟΝΤΙΝΟΥΣ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΑΜΕΣΩΣ!
καλημεραα,χαχαχα για την καθε χωρα εχει κ απαντηση,ευχομαι να μην συμβει τπτ κ να μεινετε εδω γιατι κακα τα ψεματα σαν την ελλαδα πουθενα αλλα αν δεν εχεις να φας κιολας,κ εμεις το ειχαμε ψιλοσκεφτει παλια αλλα δυσκολα φευγεις πρεπει πρωτα απολα να εχεις ακρες για να πας σε αλλη χωρα.maryz-iraklio kritis έγραψε:Kαλημέρα κ από εμένα σε όλες στα Γειτονάκια, στα κάτω από τα αυλάκια, στη Πρωτέυουσα, στη Βόρεια Ελλάδα κ στη Συμπρωτεύουσα (ξέχασα κανένα γεωγραφικό διαμέρισμα??)
Θέλουμε κ εμείς ψώνια φτου κ από την αρχή, φορμάκια, κορμάκια, υπνόσακους, ρούχα, ευτυχώς έκανα χθες μια βόλτα στην αγορά κ έχουν καλές τιμές
Φλέγον ζήτημα αυτή η μετανάστευση χθες το συζητούσαμε με τον αγά! Εμείς έχουμε μεγάλο πρόβλημα σε περίπτωση που κοπεί το ταμείο-επίδομα ανεργίας! Στη δουλειά του είναι 10 χρόνια σχεδόν κ τον έχουν εποχιακό υπάλληλο που σημαίνει το πολύ Οκτώβρη τέλος κ μετά ταμείο το οποίο μαζί με διάφορα αγροτικά είναι ένα καλό βοήθημα, αν κοπέι χαθήκαμε! Του έλεγα λοιπόν αν γίνει κάτι τέτοιο να τα μαζέψουμε κ να φύγουμε να πάμε κάπου στην Ευρώπη ο κουμπάρος μας έχει ένα θείο στην Ελβετία ή το πολύ πολύ του λέω μαθαίνουμε τη γλώσσα κ πάμε Γερμανία απάντηση αγά "εγώ δούλος των Γερμανών δε γίνομαι" Απάντηση δική μου" εδώ δηλαδή τι είσαι αφεντικό? πάλι δούλος δεν είσαι" Απάντηση αγά:" Εδώ είναι πατρίδα μου" Απάντηση δική μου" Ναι κ είδες καίγεται για εσένα η πατρίδα σου την άλλη μέρα θα ακούσεις κόβεται το επίδομα αλλά οι οικονομικοί μετανάστες θα το παίρνουν κανονικά τότε θα σου πω για τη πατρίδα σου!" Του λέω πάμε στο σύντεκνο στην Αμερική να νιώθουμε πιο ασφαλείς " άμα πας στην Αμερική μένεις για πάντα κ δε ξαναγυρίζεις , γλυκαίνεσαι" Αντε βγάλτε άκρη τώρα!
maryz-iraklio kritis έγραψε:Kαλημέρα κ από εμένα σε όλες στα Γειτονάκια, στα κάτω από τα αυλάκια, στη Πρωτέυουσα, στη Βόρεια Ελλάδα κ στη Συμπρωτεύουσα (ξέχασα κανένα γεωγραφικό διαμέρισμα??)
Θέλουμε κ εμείς ψώνια φτου κ από την αρχή, φορμάκια, κορμάκια, υπνόσακους, ρούχα, ευτυχώς έκανα χθες μια βόλτα στην αγορά κ έχουν καλές τιμές
Φλέγον ζήτημα αυτή η μετανάστευση χθες το συζητούσαμε με τον αγά! Εμείς έχουμε μεγάλο πρόβλημα σε περίπτωση που κοπεί το ταμείο-επίδομα ανεργίας! Στη δουλειά του είναι 10 χρόνια σχεδόν κ τον έχουν εποχιακό υπάλληλο που σημαίνει το πολύ Οκτώβρη τέλος κ μετά ταμείο το οποίο μαζί με διάφορα αγροτικά είναι ένα καλό βοήθημα, αν κοπέι χαθήκαμε! Του έλεγα λοιπόν αν γίνει κάτι τέτοιο να τα μαζέψουμε κ να φύγουμε να πάμε κάπου στην Ευρώπη ο κουμπάρος μας έχει ένα θείο στην Ελβετία ή το πολύ πολύ του λέω μαθαίνουμε τη γλώσσα κ πάμε Γερμανία απάντηση αγά "εγώ δούλος των Γερμανών δε γίνομαι" Απάντηση δική μου" εδώ δηλαδή τι είσαι αφεντικό? πάλι δούλος δεν είσαι" Απάντηση αγά:" Εδώ είναι πατρίδα μου" Απάντηση δική μου" Ναι κ είδες καίγεται για εσένα η πατρίδα σου την άλλη μέρα θα ακούσεις κόβεται το επίδομα αλλά οι οικονομικοί μετανάστες θα το παίρνουν κανονικά τότε θα σου πω για τη πατρίδα σου!" Του λέω πάμε στο σύντεκνο στην Αμερική να νιώθουμε πιο ασφαλείς " άμα πας στην Αμερική μένεις για πάντα κ δε ξαναγυρίζεις , γλυκαίνεσαι" Αντε βγάλτε άκρη τώρα!
asteraki1989 έγραψε:κατι ασχετο ειναι καμια απο πατρα?
γιαυτο ειμαστε εδω για να λυνουμε τα προβληματα μας,καλα ηρεμα τα ελεγα κ πιο πριν πηγαινε στην 9maryz-iraklio kritis έγραψε:asteraki1989 έγραψε:κατι ασχετο ειναι καμια απο πατρα?
Μια κοπέλα η Ιωάννα ήταν από Πάτρα αλλά δε μπαίνει πια!
Σας έπιασα με τα δικά μου κ δε σε ρώτησα, πως είσαι? Πως πάει η εγκυμοσύνη?
asteraki1989 έγραψε:γιαυτο ειμαστε εδω για να λυνουμε τα προβληματα μας,καλα ηρεμα τα ελεγα κ πιο πριν πηγαινε στην 9maryz-iraklio kritis έγραψε:asteraki1989 έγραψε:κατι ασχετο ειναι καμια απο πατρα?
Μια κοπέλα η Ιωάννα ήταν από Πάτρα αλλά δε μπαίνει πια!
Σας έπιασα με τα δικά μου κ δε σε ρώτησα, πως είσαι? Πως πάει η εγκυμοσύνη?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την xaftounaki στις Παρ Σεπ 07, 2012 1:32 am, 1 φορά
xaftounaki έγραψε:Γεια σας και πάλι κορίτσια
Αστεράκι πολυ ωραία η ιδέα σας για έκπληξη!!! Εύχομαι όλα καλα να είναι!!!
Γιαννα
Γειτόνισσα όλο εύχονται να μην κοπεί το επίδομα γιατι καήκαμε!! Ο άντρας σου τα εχει σκεφτεί όλα! Ωραία θα είναι στην Αμερική, μακρια βέβαια, πας και δεν ξαναγυρνας, και γιατι να ξανα γυρησεις στη χρα που σε διώχνει!!
Εγω πάντως το κόβω να πηγαίνω εθελοντικά σε κανένα σισιτιο!!! Αφου δουλεια δεν βρίσκουμε να βοηθάμε! Θα ρωτήσω τους παπάδες που ξέρουμε εδω, η πεθερα μου ξέρει καλα και τον αρχιεπίσκοπο
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης