201 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 Παρ Σεπ 07, 2012 1:46 am
toniach29
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια παω σιγα σιγα...τα λεμε αυριο με το καλο..
φιλια
φιλια
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
toniach29 έγραψε:κοριτσακια παω σιγα σιγα...τα λεμε αυριο με το καλο..
φιλια
xaftounaki έγραψε:Να μια κι εγω
Γεια σου Τονια
Τι μαγειρευεις γειτόνισσα;
xaftounaki έγραψε: Δεν μας αρέσουν καθόλου οι μπαμιες
Εμείς περιμένουμε ένα ζευγάρι το βράδυ και θα ψησει ο άντρας μου το κρέας που έμεινε απο την Τρίτη, μιας και η πεθερα μου ψωνησε για να ταισουμε ένα στόλο
Εγω έβαλα πληντυριακια να σιδερωσω αύριο να αφήσω στον άντρα μου καθαρά ρούχα γιατι φαγητο δεν του κάνω
Δεν θέλει, κρίμα!!
xrysaki! έγραψε:να μαι παλι εδω..γυρισαμε απο το σκλαβενιτη φτιαξαμε τα πραγματα{πολυ βαρετο} κ τωρα εκατσα να τα πουμε..για πες τε τι γινεστε?
maryz-iraklio kritis έγραψε:xrysaki! έγραψε:να μαι παλι εδω..γυρισαμε απο το σκλαβενιτη φτιαξαμε τα πραγματα{πολυ βαρετο} κ τωρα εκατσα να τα πουμε..για πες τε τι γινεστε?
Χρύσααααα!! Τι κάνεις? Πως είσαι? Ο Ηλίας σου? Κουραστικό όντως αλλά γεμίζουν τα ντουλάπια κ χαίρεσαι χιχι
ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ?ΚΑΝΤΟΥ ΕΚΕΙ ΕΝΑ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΝΑ ΧΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ..xaftounaki έγραψε: Δεν μας αρέσουν καθόλου οι μπαμιες
Εμείς περιμένουμε ένα ζευγάρι το βράδυ και θα ψησει ο άντρας μου το κρέας που έμεινε απο την Τρίτη, μιας και η πεθερα μου ψωνησε για να ταισουμε ένα στόλο
Εγω έβαλα πληντυριακια να σιδερωσω αύριο να αφήσω στον άντρα μου καθαρά ρούχα γιατι φαγητο δεν του κάνω
Δεν θέλει, κρίμα!!
ΠΡΟΚΟΜΕΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ...ΧΑΧΑΧΑ Η ΑΝΝΟΥΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ..maryz-iraklio kritis έγραψε:toniach29 έγραψε:κοριτσακια παω σιγα σιγα...τα λεμε αυριο με το καλο..
φιλια
αχ χάθηκα στο μαγείρεμα κ δε σε πρόλαβα!!! Φιλάκια Τόνια καλή ξεκούραση!
χαρηκα ντινα μου..ευχομαι ολοψυχα να γινεις κ εσυ συντομα μανουλα..xrysaki! έγραψε:μαμα τερεζα πως σε λενε?αν επιτρεπεται!
αχ αυτες οι πεθερες αγαπημενες [/quoteΝΤΙΝΑ.....
mama tereza έγραψε:ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ?ΚΑΝΤΟΥ ΕΚΕΙ ΕΝΑ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΝΑ ΧΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ..xaftounaki έγραψε: Δεν μας αρέσουν καθόλου οι μπαμιες
Δεν θέλει, κρίμα!!
xaftounaki έγραψε:Γεια σου Χρύσα
Εγω καμμια φορα παρατάω τα ψώνια και τα φτιαχνω μετα απο καμμια ώρα! Χαχα
Ντίνα έφερε και τη φίλη της για καφε; Νευριαζω τόσο! Σε είχε ρωτήσει; Μπα!!!
Γειτόνισσα ναι με το φαγητο έχουν ένα θέμα
Και το χειρότερο μου είναι να τους μένει φαγητο και να αναγκάζονται να το πετάνε
xrysaki! έγραψε:αντε μπραβο βρε μαρακι ολα να πανε καλα γιατι ειδαμε κ τα καλα που εκαναν κ στην αφρουλα
γεια σου αννουλα του χιονια..που ετοιμαζεσαι βρε να πας?κατι μου ξεφυγε εεεεε?
mama tereza έγραψε:ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΦΤΑΝΕ Ο ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ..ΗΡΘΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΣΤΑΚΩΘΗΚΑΝ...ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΟΥΖΑ ΚΑΙ ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ...ΚΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΛΕΚΤΑ ΠΕΤΣΕΤΑΚΙΑ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΓΟΥΣΤΟ...
ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ..ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ..ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑxaftounaki έγραψε:mama tereza έγραψε:ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ?ΚΑΝΤΟΥ ΕΚΕΙ ΕΝΑ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΝΑ ΧΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ..xaftounaki έγραψε: Δεν μας αρέσουν καθόλου οι μπαμιες
Δεν θέλει, κρίμα!!
Καλέ δεν στεναχωριεμαι
Αφου δεν θέλει δεν σκαω! Θα φάει και στη μάνα του κανένα απόγευμα!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης