251 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 Παρ Σεπ 07, 2012 4:13 am
αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τετ Ιουλ 30, 2014 10:37 pm, 1 φορά
κυριως για αυτο..χαχαχατο κατι αλλο ετσι?επισης εχει κ τα ωραιοτερα καλαμακια χοιρινο καπου εκει κοντα..xaftounaki έγραψε:Χρύσα στη δροσια για πεινιρλι;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τετ Ιουλ 30, 2014 10:37 pm, 1 φορά
eirini7 έγραψε:καλησπέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!
τι κάνετε;;;;
κανονίστε μέρα για τη συνάντηση τώρα που θα είναι και η Αννα εδώ!!!!!!!
Στο μητσο!!!xrysaki! έγραψε:κυριως για αυτο..χαχαχατο κατι αλλο ετσι?επισης εχει κ τα ωραιοτερα καλαμακια χοιρινο καπου εκει κοντα..xaftounaki έγραψε:Χρύσα στη δροσια για πεινιρλι;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τετ Ιουλ 30, 2014 10:38 pm, 1 φορά
eirini7 έγραψε:πάντως εγώ δεν έχω πάει ποτέ προς Ανοιξη και Δροσιά..προτιμώ δυτικά προάστια
Αννα δηλαδή αν βρεθούμε Πειραιά εσένα σε βολεύει;;δε θα είναι μακρυά;
xaftounaki έγραψε:Μπραβο Αφρούλα μου
Αυτοι νόμιζαν ότι έπεσαν σε κανένα ζώο που θα του ανακοίνωναν την απόφαση και θα έκανε τουμπεκί
Καλα τους έκανες
Μαρακι δύσκολο να έφθανες μεχρι την Άνοιξη, είναι μετα την Κηφισιά και πριν το διόνυσο!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τετ Ιουλ 30, 2014 10:41 pm, 1 φορά
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ! ΕΓΙΝΑ ΕΙΔΗΜΩΝ! ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ! ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΗΖΩ ΑΛΛΑ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ! ΣΟΡΡΥ!
eirini7 έγραψε:xrysaki! έγραψε:γεια σου ειρηνη μου..τι κανεις?
κοριτσια εγω προτεινω να το κανονισουμε τη δευτερα για να ειμαστε πιο σιγουρες για τη μερα αναλογα με τις δουλειες σας..τι λετε?οτι θελετε εγω δεν εχω προβλημα..
καλά είμαι Χρύσα μου!φυσάει λίγο σήμερα..αλλά αυτή η συννεφιά δεν παλεύεται..
η Αννα στις 12 έρχεται νομίζω..Αρα καλύτερα Τετάρτη..
Αννα πες!!!!!!!!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:xaftounaki έγραψε:Μπραβο Αφρούλα μου
Αυτοι νόμιζαν ότι έπεσαν σε κανένα ζώο που θα του ανακοίνωναν την απόφαση και θα έκανε τουμπεκί
Καλα τους έκανες
Μαρακι δύσκολο να έφθανες μεχρι την Άνοιξη, είναι μετα την Κηφισιά και πριν το διόνυσο!!
Καλέ εκεί πάνω πήγαινα συχνά στην Βαρυμπόμπη μένει ένας θείος μου αδερφός της μάνας μου κ πήγαινα τα χω γυρίσει αυτά Τατόι, Διόνυσσο Εκάλη δε θυμάμαι αν πέρασα από Άνοιξη την ήξερα σαν ονομασια! Παράδεισος είναι εκεί!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τετ Ιουλ 30, 2014 10:42 pm, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τετ Ιουλ 30, 2014 10:43 pm, 1 φορά
eirini7 έγραψε:xaftounaki έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:xaftounaki έγραψε:Μπραβο Αφρούλα μου
Καλα τους έκανες
Καλέ εκεί πάνω πήγαινα συχνά στην Βαρυμπόμπη μένει ένας θείος μου αδερφός της μάνας μου κ πήγαινα τα χω γυρίσει αυτά Τατόι, Διόνυσσο Εκάλη δε θυμάμαι αν πέρασα από Άνοιξη την ήξερα σαν ονομασια! Παράδεισος είναι εκεί!
Όλα τα ξέρεις σουσουράδα
Λοιπόν πάω στην ανεκ να πάρω τα εισητηρια μου
Και τα λέμε μετα
Φιλιά
πήγαινε εκεί για να βρει πλούσιο γαμπρό κατάλαβες;;να τρώει και το πεινιρλί της!!!
οκ!θα τα πούμε!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης