326 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 Σαβ Σεπ 08, 2012 2:39 am
maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Xελοου κοπελιές!! Τι κάνετε??? Είναι καμιά εδώ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ευούλι έγραψε:Καλησπέρα κι από εμένα!
stauroulinaa έγραψε:Καλησπερα κοριτσια!!!ΧΑθηκα και εγω γιατι εφυγα στο χωριο και εκει δεν ειχαμε καλο ιντερνετ!!τωρα ξανα στα ιδια και οσο σκεφτομαι οτι αρχιζουν τα σχολειαααα!!!ειχαμε καμια εγκυουλα;;;
stauroulinaa έγραψε:αντε αντε ωραια!!να παιρνουμε και εμεις σειρααα!!!ρε μαιρη μου να σε ρωτησω κατι;Λοιπον υπαρχει ενα σχολειο Βωρων..πως το λενε αυτο το χωριο Βωρα; Βωρη;;
α μαλιστα Οι Βωροι ειναι..δημος φαιστου ε?μακρια μακρια ειναι αυτο...ευχαριστω καλη μου!maryz-iraklio kritis έγραψε:stauroulinaa έγραψε:αντε αντε ωραια!!να παιρνουμε και εμεις σειρααα!!!ρε μαιρη μου να σε ρωτησω κατι;Λοιπον υπαρχει ενα σχολειο Βωρων..πως το λενε αυτο το χωριο Βωρα; Βωρη;;
Χάθηκα γιατί έλεγα μήπως κοιμόμουν! Βώροι νομός Ηρακλείου κ δήμος Φαιστού εννοείς?
stauroulinaa έγραψε:α μαλιστα Οι Βωροι ειναι..δημος φαιστου ε?μακρια μακρια ειναι αυτο...ευχαριστω καλη μου!maryz-iraklio kritis έγραψε:stauroulinaa έγραψε:αντε αντε ωραια!!να παιρνουμε και εμεις σειρααα!!!ρε μαιρη μου να σε ρωτησω κατι;Λοιπον υπαρχει ενα σχολειο Βωρων..πως το λενε αυτο το χωριο Βωρα; Βωρη;;
Χάθηκα γιατί έλεγα μήπως κοιμόμουν! Βώροι νομός Ηρακλείου κ δήμος Φαιστού εννοείς?
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ! ΠΟΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ? ΕΓΩ ΕΛΕΙΠΑ ΧΘΕΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΔΕ ΜΠΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ! ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΘ. ΔΕΝ ΤΗ ΜΠΟΡΩ ΤΗ ΜΟΝΑΞΙΑ!
mikas έγραψε:ΚΙ ΕΓΩ ΠΑΡΟΥΣΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ
maryz-iraklio kritis έγραψε:mikas έγραψε:ΚΙ ΕΓΩ ΠΑΡΟΥΣΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ
που σαι μπρε γειτόνισσα!! καλησπέρες!
maryz-iraklio kritis έγραψε:πως κ κυρία μου δε πήγες μια βόλτα?
καλησπέρα Λίλα κ από εδώ!
lila77 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:πως κ κυρία μου δε πήγες μια βόλτα?
καλησπέρα Λίλα κ από εδώ!
Καλησπέρα Μαίρη!! μέχρι να φάω το κράξιμο μετά καληνύχτα!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης