401 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 Σαβ Σεπ 08, 2012 10:33 am
αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
ΔΕ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ Η ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΡΕΘΙΖΩ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αφρουλα έγραψε:ΔΕ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ Η ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΡΕΘΙΖΩ!
αφρουλα έγραψε:ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!! ΑΝ ΠΙΩ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΠΥΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΩ ΕΚΕΙ!
αφρουλα έγραψε:ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ?
maryz-iraklio kritis έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ?
o καφές δεν έχει η corona και τα κράκερς όλη μέρα έχουν το έσωσα έκοψα καρότα κ κουνουπίδι !! καφετέρια το κανα το σπίτι
αφρουλα έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ?
o καφές δεν έχει η corona και τα κράκερς όλη μέρα έχουν το έσωσα έκοψα καρότα κ κουνουπίδι !! καφετέρια το κανα το σπίτι
ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ?
αφρουλα έγραψε:ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΠΟΤΕ ΩΜΟ! ΜΟΝΟ ΒΡΑΣΤΟ ΣΑΝ ΣΑΛΑΤΑ! ΠΟΛΥ ΚΡΟΥΤΣ ΚΡΟΥΤΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ?
αφρουλα έγραψε:ΑΧ ΜΗΠΩΣ ΕΠΙΝΕΣ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΜΠΟΥΝΗ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΟΥΣΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ?
αφρουλα έγραψε:ΟΝΤΩΣ ΧΑΘΗΚΕ! ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΒΑΛΕ ΧΕΡΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΚΙΑ! ΜΟΝΟ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ? ΠΟΥ ΔΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑ ( ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ! ), ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΕΛΙΑΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΗΛΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΕΒΙΤΣΙΟ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ, ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ? ΑΣΕ ΑΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ! ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!
αφρουλα έγραψε:ΚΟΥΤΣΟΥΝΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ! ΠΑΩ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΤΙ ΕΛΑΦΡΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩ ΚΑΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΗ ΜΟΝΑΞΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΖΑΛΙΣΤΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΚΟΙΜΗΘΩ! ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΑΣ! Ε?
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης