426 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 Κυρ Σεπ 09, 2012 12:49 am
maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα στην υπόλοιπη παρέα!! Ευούλι, Γιάννα, Ντίνα, Χρύσα, Αννα, Τόνια Αφρούλα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την petalouda στις Κυρ Σεπ 09, 2012 1:00 am, 1 φορά
petalouda έγραψε:Καλημερα κοριτσιααααα
πως ειστε?
δεν σας εχω ξεχασει
σημερα εφυγε η μαμα μου κ την τεταρη ο πατερας μου με την γιαγια
γινεται ενας πανικος στο σπιτι
κ μολις φυγουνε μας ερχεται το κλειδι να μπουμε σε καινουργιο σπιτι
Κ.ΑΦΡΟΥΛΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ..αφρουλα έγραψε:ΕΙ ΨΗΤ ΝΤΙΝΑΚΙ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ! ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ!
maryz-iraklio kritis έγραψε:Μόλις έβαλα καφεδάκι κ εγώ κ ήρθα να το απολαύσω μαζί σας!!! Η νύστα δε , δε περιγράφεται ή Αννούλα χθες είχε κέφια 5ηωρα μας ξύπνησε κ ήθελε άτες σε όλο το σπίτι φφφφ!!
Καλημέρα Πεταλουδίτσα!! Πως είσαι??
Αχ τι καλάα ρε Ντίνα !! Από Σέρρες είναι η κουμπάρα μου και γυναίκα του ξαδέρφου μου!!ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ,ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΕΡΡΕΣ..ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ Η ΚΡΗΤΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΑ..
Αφρούλαα μοναχούλα??Πότε γυρίζει ο νέος?
mama tereza έγραψε:Α ΟΚ ΑΠΛΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΡΘΕΙ..ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ..ΙΣΩΣ ΤΥΧΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...ΜΑΙΡΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΓΑΜΟ..ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ..ΜΠΗΚΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ..ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΘΙΣΑΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΛΕΠΤΑ Ο ΠΑΠΑΣ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΥΜΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΓΟΝΕΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ....ΣΤΟ ΔΕ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΠΗΡΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΤΙΣ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ
mama tereza έγραψε:Ε ΟΧΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ .. ΩΡΑΙΑ ΗΤΑΝ..ΑΠΛΑ ΤΑ ΕΙΔΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΤΕ.ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΔΟΥΛΕΥΩ.. ΟΠΟΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ..
xaftounaki έγραψε:Εγω γειτόνισσα φτιαχνω και τη βαλίτσα μου
xaftounaki έγραψε:Εγω γειτόνισσα φτιαχνω και τη βαλίτσα μου
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΝΤΙΝΑΚΙ! ΜΑΙΡΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΟΝΙΚΗ!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης