451 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 Κυρ Σεπ 09, 2012 1:44 am
maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Εδώ Αφρούλα θα πάει αλλά δε μας το λέει!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
maryz-iraklio kritis έγραψε:
Εδώ Αφρούλα θα πάει αλλά δε μας το λέει!!
αφρουλα έγραψε:ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ! ΟΛΑ ΕΚΕΙ ΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΤΕ? ΚΑΡΟΤΣΙΑ, ΦΑΓΩΣΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ?
xaftounaki έγραψε:Αφρούλα πάω στην Αθήνα μια εβδομάδα, μόνη!!
Γειτόνισσα όχι δεν περιμένω κόσμο
Η θα πάμε το βράδυ οι δυο μας κάπου έξω για φαγητο η θα φάμε πάλι οι δυο μας εδω το βράδυ, θα δείξει αναλόγως την όρεξη
αφρουλα έγραψε:xaftounaki έγραψε:Αφρούλα πάω στην Αθήνα μια εβδομάδα, μόνη!!
Η θα πάμε το βράδυ οι δυο μας κάπου έξω για φαγητο η θα φάμε πάλι οι δυο μας εδω το βράδυ, θα δείξει αναλόγως την όρεξη
ΤΥΧΕΡΟΥΛΑΑΑ!!!!! ΑΝ ΔΕ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΕΠ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ!
αφρουλα έγραψε:xaftounaki έγραψε:Αφρούλα πάω στην Αθήνα μια εβδομάδα, μόνη!!
ΤΥΧΕΡΟΥΛΑΑΑ!!!!! ΑΝ ΔΕ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΕΠ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ!
αφρουλα έγραψε:ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕ! ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΩΟΤΟΚΑ ΕΙΣΑΙ? ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΘΗΛΑΣΤΙΚΩΝ?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την maryz-iraklio kritis στις Κυρ Σεπ 09, 2012 2:13 am, 1 φορά
αφρουλα έγραψε:ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΣΥ?
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης