Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
656 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 656 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:Η ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΜΟΝΗ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ! Η ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΗ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΣΕ ΜΙΑ ΜΗ ΕΓΚΥΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ! ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ! ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΜΠΕΜΠΕ! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 29 215994 ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΞΑΔΕΡΦΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ! ΠΟΣΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΕΙΣ? ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΟΛΑ?

της εγκυμοσύνης τα έχασα σε όλο το 40ημερο κ μετα! επανήλθα στα κιλά που είχα όταν ημουν έγκυος (παραπανίσια) κάπου πριν το γάμο είχα χάσει αμέσως την επόμενη του γάμου χωρίς πλάκα δεν έμπαινα σε τζην που φορούσα πριν τη μέρα του γάμου! πρόσφατα διαπίστωσα ότι είμαι κοντα στα κιλά που είχα βάλει στην εγκυμοσύνη Sad Sad Sad Sad Sad Sad κ δε μπορώ να καταλάβω να πεις ότι κάθομαι κ μασαμπουκιάζω όλη μερα να πω ενταξει ή τρωω βλακείες δε μπορώ να πω ότι τρωω κ ολόσωστα αλλά βλακείες που έχουν περιττά λιπαρά δε τρώω! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΚΡΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ! ΑΣΕ ΤΙ ΛΕΩ ΕΓΩ! ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ! ΚΑΛΑ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΙΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙΣ 1200 ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙΣ ΛΙΓΟ!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΚΡΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ! ΑΣΕ ΤΙ ΛΕΩ ΕΓΩ! ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ! ΚΑΛΑ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΙΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙΣ 1200 ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙΣ ΛΙΓΟ!

βιβλιαράκι λοιπόν κ μέτρημα δε μπορώ να πω ότι καταναλώνω ποσότητα! μωρέ μήπως να το βγάλω κ αυτό από το μυαλό μου ώρες ώρες αγχώνομαι!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΜΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ! Very Happy

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΜΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ! Very Happy

θα δω τώρα που θα ξεκινήσω κ τη δουλειά έχω παρατηρήσει όπως έχω ξαναπεί ότι όταν είμαι σε εγρήγορση χάνω πιο εύκολα κ λογικό είναι! Δεν είχα ποτέ ορμονικό λες να απέκτησα? Στέκει αυτό?

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΕΚΕΙ! ΟΛΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΦΥΣΗ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ! Very Happy Very Happy Very Happy

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΕΚΕΙ! ΟΛΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΦΥΣΗ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ! Very Happy Very Happy Very Happy

Θα αφήσω να τελειώσει αυτός ο μήνας να με δω κ θα πάω!! Ασε τώρα κάθομαι κ μετράω πόσες θερμίδες κατανάλωσα σήμερα να δω θα πιάσω το 1000 γιατί έχω την εντύπωση ότι είναι λιγότερο! Εν τω μεταξύ δε θυμάμαι όταν κάναμε Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 29 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 29 215994 και το καταευχαριστηθήκαμε τη μέρα του κύκλου ήταν καλά ούτε τι μέρα ήταν δε θυμάμαι Laughing Laughing Laughing ότι να ναι βραδιάτικο!! Κατά τ'άλλα δε το σκέφτομαι λέει.. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ? ΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΛΕΕΙ "ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ? ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΕΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ! ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΩ Η ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ!? 6-7 ΜΕΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΩ ΜΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ! affraid affraid affraid ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ( ΣΕ ΛΟΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ) ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΚΙΟΛΑΣ! ΕΚΕΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ? ΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΛΕΕΙ "ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ? ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΕΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ! ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΩ Η ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ!? 6-7 ΜΕΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΩ ΜΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ! affraid affraid affraid ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ( ΣΕ ΛΟΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ) ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΚΙΟΛΑΣ! ΕΚΕΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ!

Δε το θεωρώ παρανοικό! Εγώ με 8 μέρες καθυστέρηση όταν πρωτομπήκα σε αυτό θέμα εκεί να δεις είχα λυσάξει πεινούσα συνέχεια, είχα πρηστεί γιατί ήταν μια βδομάδα μετά το γάμο λέω μπεμπε μυρίζει μέχρι και λίκνους έψαχνα κ πότε θα γεννηθεί υπολόγιζα και πολλά άλλα, τα λέω για να δεις ότι υπάρχουν σοβαρότερες καταστάσεις από τη δική σου! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΗ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΤΩ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΝΑ ΕΛΑΦΡΩΣ ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ! ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑΓΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ! ΤΗ ΡΟΥΦΑΩ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΙΩΘΩ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ Η' ΤΕΝΤΩΝΟΜΑΙ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΥΠΟΨΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΖΕΣΤΟ, ΒΑΡΥ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΚΑΙ ΠΟΝΑ! ΕΙΠΑΜΕ: ΑΓΟΡΑΚΙ! Laughing Laughing Laughing

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΕΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΗ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΤΩ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΝΑ ΕΛΑΦΡΩΣ ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ! ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑΓΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ! ΤΗ ΡΟΥΦΑΩ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΙΩΘΩ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ Η' ΤΕΝΤΩΝΟΜΑΙ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΥΠΟΨΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΖΕΣΤΟ, ΒΑΡΥ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΚΑΙ ΠΟΝΑ! ΕΙΠΑΜΕ: ΑΓΟΡΑΚΙ! Laughing Laughing Laughing

Το αγοράκι πλάκα πλάκα πως σου ήρθε? χιχι Εχεις ακούσει αυτό με τις γόνιμες ότι κ καλά στις γόνιμες πιάνεις αγόρι? Ή το άλλο που λένε οι άντρες ότι αυτοί που κάνουν κόρες είναι πιο ντούροι? Για γέλια...χιχιχι

Μμμ δε θα μας κάνει πολύ πιπινι θα ναι χιχιχι Laughing Laughing Laughing Laughing

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΠΗΚΕ Η ΙΔΕΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΑΝΑΛΥΩ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ! ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΕΓΙΝΕ! ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΦΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΟ! ΕΤΣΙ ΕΝ ΑΙΘΡΙΑ!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΙΠΙΝΙ ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΟΜΩΣ! ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΩΡΑΙΟΠΑΘΕΙΑ! ΕΛΑ JOIN ME ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ! ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ! Laughing Laughing Laughing

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΠΙΠΙΝΙ ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΟΜΩΣ! ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΩΡΑΙΟΠΑΘΕΙΑ! ΕΛΑ JOIN ME ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ! ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ! Laughing Laughing Laughing

Για την Άννα μου το είπα!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ COUGAR ΤΕΛΙΚΑ! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΑΜΑ! ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:Α ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ COUGAR ΤΕΛΙΚΑ! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΑΜΑ! ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ!

Laughing Laughing Laughing

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΛΕΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑΝΙ! ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ! Very Happy Very Happy Very Happy ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΝΟΥΛΑ! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 29 417472

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΛΕΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑΝΙ! ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ! Very Happy Very Happy Very Happy ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΝΟΥΛΑ! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 29 417472

Κλείνω κ εγώ !! Παραδίνομαι στο Μορφέα!! Καληνύχτα και καλή ξεκούραση !! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 29 379767 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 29 379767 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 29 531909

Lollipop83

Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια.συγγνώμη που βγήκα αποτομα χθες αλλα με πήρε ο ύπνος.
Καλημέρα,καλή δουλεια και να έχουμε όλες μια όμορφη μέρα. Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 29 417472

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ! sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ...ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ?
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 6:30 ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΜΙΑΣ Κ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...
Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΙΤΣΑ Κ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΟΝ!!!

characy

characy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημεεερα,
κοριτσια τι κανετε???
Εγω εχω καιρο ναμπω γιατι το τελευταιο καιρο θελω να κοιμαμαι συνεχεια!!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΑΡΑ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ?>ΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ?ΑΧ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ..ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΥΠΝΗΛΙΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ Κ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΖΟΜΠΙ

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 29 417472 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΑΡΑ ΜΟΥ! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 29 417472 ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ?

characy

characy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
στο κρεβατι συνηθως Αφρουλα μου!
Τετοιο λιωσιμο!
Εντωμεταξυ ουτε απο την δουλεια μπορουσα να μπαινω αυτες τις μερες γιατι δεν ημουν μονη μου!
Ολα καλα? Εχασα καποιο νεο???

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις